Zoosk Review

Onze beoordeling

Zoosk is al meer dan 12 jaar een betrouwbare dating-app voor individuele gebruikers in meer dan 80 landen wereldwijd en blijft een van de favoriete datingsites. Sinds de lancering heeft het meer dan 40 miljoen singles gewonnen en heeft het gerangschikt verscheidene lijsten zoals The Next Big Thing of The Wall Street Journal.

De matchmaker-functionaliteit die Zoosk aanbiedt op zijn datingplatform verschilt van andere datingsites. Het heeft wat het ‘SmartPick’ en ‘Dating Insights’ noemt.

In plaats van hun leden vooraf te vragen om een ​​persoonlijkheidstest te voltooien, leert Zoosk’s gedragsmatchingtechnologie elk lid kennen terwijl ze de datingsite gebruiken. De matchmaking-functionaliteit SmartPick maakt gebruik van de gedragsgegevens die de technologie heeft kunnen verzamelen en koppelt u aan een gebruiker waarvan zij denken dat die op basis daarvan perfect zou zijn. Deze gegevens kunnen worden bekeken op de pagina ‘Dating Insights’ als u nieuwsgierig bent naar hoe Zoosk uw gedrag op de website ziet.

Lees onze volledige Zoosk-recensie om erachter te komen of deze specifieke datingsite wonderen voor je zal doen.

 • 40 miljoen leden wereldwijd
 • De meeste leden zijn tussen de 25 en 34 jaar oud
 • De geslachtsverdeling is nauw evenredig
 • Ledenactiviteit is hoog
 • De meeste leden hebben hun profielen gevalideerd
 • De meerderheid van de leden is op zoek naar serieuze dating en langdurige relaties

Zoosk dating staat bekend om zijn uitgebreide netwerk van leden, waar de meerderheid uit de Verenigde Staten komt. De meeste leden vallen binnen de leeftijdscategorie van 25 tot 34 jaar oud, maar er is een goed percentage leden van alle leeftijdsgroepen. Deze leden gebruiken de site vaak om te zoeken naar serieuze dating en langdurige relaties. Met het grote ledenbestand van Zoosk is het zeer waarschijnlijk dat ze hun match vinden. Zoosk dating heeft zelfs duizenden succesverhalen over hun leden die hun man of vrouw vinden via hun datingsite.

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Registratie duurt 3 tot 5 minuten
 • Profielfoto-upload kan worden overgeslagen
 • U kunt zich aanmelden via Facebook of Google-account
 • Geef basisinformatie over uzelf om u aan te melden
 • Profiel kan binnen 10 minuten worden ingesteld

Aanmelden bij Zoosk-dating is een snel en eenvoudig proces. U hoeft alleen een persoonlijk informatieformulier in te vullen met uw geslacht en geslachtsvoorkeur, geboortedatum, e-mailadres en postcode. Zoosk detecteert VPN, dus u moet zich aanmelden met elke postcode van het land waar u woont.

Na het verstrekken van uw benodigde persoonlijke gegevens, wordt een activeringslink verzonden naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven. Zodra u op die link klikt, hebt u al vrij toegang tot de website. Uw toegang is echter beperkt, tenzij u uw account valideert door een nummer op te geven en de code in te voeren die naar dat nummer is verzonden. Je wordt ook aangemoedigd om je geloofwaardigheid in het profiel te vergroten door je Facebook- en Twitter-accounts te verbinden met je Zoosk-datingprofiel.

Contact maken

 • Berichten verzenden is strikt een premiumfunctie
 • Je kunt gratis een glimlach of hart sturen
 • U kunt digitale geschenken kopen en deze naar andere gebruikers verzenden
 • Er is een chatroom beschikbaar

Contact opnemen met andere Zoosk-leden kan een behoorlijke uitdaging zijn als je geen premium lid bent. Als gratis lid kun je alleen door profielen bladeren en flirt-pings sturen. De mensen naar wie je deze flirtmeldingen stuurt, kunnen ze zien, maar als ze ook gratis lid zijn, kunnen ze niet antwoorden. Hetzelfde met digitale geschenken – je kunt kopen met behulp van Zoosk-munten en ze verzenden als je wilt, maar ze hebben een premium-lidmaatschap nodig om te kunnen antwoorden.

Zoosk dating biedt twee soorten matchmaking-functie. De eerste heet ‘Carrousel’ waar profielsuggesties aan u worden getoond. Hier moet u beslissen of het een ‘x’, ‘misschien’ of een ‘vinkje’ is. De carrousel toont twee soorten suggesties: ‘Meet’ en ‘Match’.

Het tabblad Match is gekoppeld aan de andere matchmaking-functie van Zoosk genaamd ‘SmartPick’. SmartPick toont u match-suggesties op basis van uw gedrag op de site – de profielen die u bekijkt, uw zoekopdrachten, de profielen waarnaar u glimlacht en harten stuurt, enz..

Profielkwaliteit

 • Profielfoto’s zijn voor iedereen zichtbaar
 • Leden kunnen een verhaal samenstellen
 • Profielen bevatten de digitale geschenken die de leden hebben ontvangen
 • U kunt uw interesses invullen voor verschillende categorieën

  Over het algemeen is de kwaliteit van de profielen op Zoosk goed. Het is gemakkelijk om de essentie van de persoonlijkheid van een lid te achterhalen door alleen naar hun vermelde interesses te kijken, die elk lid vrij kan bekijken.

  De meeste profielen zijn eenvoudig en enigszins compleet, waardoor u gemakkelijk kunt bepalen of het account dat u bekijkt een match is of niet. Validatie van het profiel is ook vereist in Zoosk – u kunt in de profielweergave zien hoe de leden hun identiteit hebben geverifieerd.

  Hiermee is er een garantie dat het profiel dat u bekijkt echt is. Het lijkt erop dat het heel goed mogelijk is om werkelijke datums te krijgen.

  Veiligheid en privacy

  Hoewel er online forumdiscussies zijn gevonden die klagen over ‘nepprofielen’ op Zoosk, hebben we er geen gevonden. Zoals eerder vermeld, heeft Zoosk een strikt verificatieproces dat vereist is voor alle leden om de datingsite te blijven gebruiken.

  Als u uw identiteit niet verifieert, kunt u het platform niet gebruiken om potentiële overeenkomsten te vinden. In het geval dat u een nep profiel ziet, kunt u deze eenvoudig melden aan Zoosk-beheerders.

  Om misbruik te melden en / of een lid te blokkeren, klikt u op de knop ‘Melden / Blokkeren’ in het profiel van het lid. Zoosk-dating neemt niet de verantwoordelijkheid op zich om leden regelmatig te screenen, maar het validatieproces maakt dit goed.

  App

  • Beschikbaar om gratis te downloaden in de Apple App Store en Google Play Store
  • Mobiele app heeft de meeste functionaliteit van de webversie
  • Staat snellere aanmeldingen toe
  • Bevordert eenvoudiger contactfuncties en accountbeheer
  • De speciale functie Dating Insights is niet beschikbaar
  • App-ontwerp is geoptimaliseerd voor maximale mobiele gebruikerservaring

  De mobiele app van Zoosk heeft dezelfde functies als de tegenhanger van de website. Het enige dat ontbreekt in de mobiele app is de functie Dating Insights. Omdat deze functie veel gegevens weergeeft, past deze gewoon niet in het scherm van de mobiele app, of anders zou het moeilijk te lezen zijn.

  De mobiele app van Zoosk biedt een naadloze gebruikerservaring voor de on-the-go gebruiker. Alle contact- en zoekfuncties zijn gemakkelijk toegankelijk via de pictogrammen onderaan het scherm. Het ontwerp van de mobiele app is ook eenvoudig – het maakt voornamelijk gebruik van de kleuren blauw en grijs.

  Het enige dat een nadeel van de mobiele app is, is de set advertenties die de gebruikerservaring soms verstoort. Als u echter een premium-abonnement krijgt, verdwijnen deze advertenties automatisch.

  Real Life Review

  “Ik zocht naar populaire datingsites in de Verenigde Staten en kwam verschillende Zoosk-beoordelingen en -tests tegen. Ik heb me meteen aangemeld voor een account toen ik zag hoeveel leden de site wereldwijd heeft. Zodra ik mijn profiel had ingevuld, vroeg Zoosk mij om mijn identiteit te valideren door mijn sociale media-accounts te verbinden of mijn mobiele nummer te verifiëren. Ik koos voor het laatste. Na het plaatsen van de code om mijn account te valideren, werd ik door Zoosk meer aangemoedigd om de geloofwaardigheid van mijn profiel te vergroten door mijn sociale media-accounts te verbinden. Ik deed precies dat en bijna onmiddellijk schoten mijn profielweergaven omhoog. Ik heb me geabonneerd op een premium abonnement van 3 maanden om te zien wie mij heeft bekeken en de kijkers van mijn profiel een bericht sturen. Ik kreeg wat antwoorden en kon zelfs een aantal datums plannen. Ik ga trouwens op mijn derde date met een van de dames die ik via Zoosk heb ontmoet. Ik heb een goed gevoel over waar deze relatie naartoe gaat, en ik moet Zoosk daarvoor bedanken! ”- Al, 27, NYC

  Bruikbaarheid en ontwerp

  Zoosk is ontworpen om haar leden een eenvoudige en duidelijke gebruikerservaring te bieden. Het datingplatform is eenvoudig te gebruiken, zodat zelfs leden die nieuw zijn op online dating geen probleem zullen hebben met het gebruik van alle functies.

  Alle contactfuncties staan ​​in het menu aan de linkerkant van de pagina. De knop voor een abonnement op een premium-account bevindt zich direct onder dit menu. Alles wat je nodig hebt met betrekking tot je profiel staat rechtsboven op de pagina via een vervolgkeuzemenu. Er is ook een chatpictogram naast dit menu, waarmee u naar het chatplatform gaat. Bovenaan staat een belpictogram dat al uw recente meldingen verzamelt en een hartplatform dat u naar enkele betaalde speciale functies brengt.

  Qua uiterlijk zou Zoosk een upgrade kunnen gebruiken om de jongere generatie gebruikers verder aan te spreken. Desalniettemin is het platform goed georganiseerd zodat gebruikers dit gebrek aan ontwerp over het hoofd kunnen zien.

  Zoosk-kosten en prijzen

  Gratis diensten

  • Account registratie
  • Profiel aanmaken
  • Stuur een glimlach en harten
  • Toegang Carrousel
  • Bekijk volledige profielen

  Op services gebaseerde vergoedingen

  • Berichten sturen
  • Volledige toegang tot SmartPicks
  • Blader door de incognitomodus
  • Gebruik de chatfunctie
  • Kijk wie je leuk vindt
  Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
  Maandelijks Lidmaatschap
  1 maand 29,95 USD / Maand 29,95 USD
  3 maanden 19,95 USD / maand 59,85 USD
  6 maanden 15.00 USD / Maand 89,98 USD
  munten
  50 munten 0,10 USD / Munt 4,99 USD
  250 munten 0,08 USD / Munt 19,99 USD
  750 munten 0,07 USD / Munt 49,99 USD

  Is Zoosk duur of goedkoop?

  In vergelijking met andere aanbieders is Zoosk gemiddeld.

  Betalingsmogelijkheden

  • Kredietkaart
  • Domiciliëring
  • PayPal

  Zoosk heeft premium lidmaatschappen aangeboden in drie verschillende pakketduren. Als je een premium-lidmaatschap krijgt, heb je volledige toegang tot de datingsite, inclusief het verzenden van berichten en zien wie je profiel heeft bekeken. Als u niet zeker weet of een premium-lidmaatschap iets voor u is, kunt u munten verzamelen die u beperkte maar voldoende toegang geven tot de betaalde functies van de datingsite.

  Zoosk heeft een eenmalige activeringskosten van $ 24,95 bovenop de premium lidmaatschapskosten die je hebt.

  Speciale functies

  Carrousel

  Carrousel is de belangrijkste matchmaking-functie van Zoosk. Het presenteert je met Zoosk-leden via een roulette, naar wie je flirts kunt sturen of overslaan als je er niet bij bent.

  SmartPick ™ Introducties via Gedrag Matchmaking ™

  Wanneer u dingen doet zoals een bericht verzenden, een verbinding accepteren of interesse tonen in iemand, leert Zoosk’s gedragsmatchmaking ™ -motor meer over uw voorkeuren. Zoosk gebruikt deze informatie vervolgens om u te helpen kennismaken met andere gebruikers die volgens u geïnteresseerd zullen zijn.

  Hoe meer u Zoosk gebruikt, hoe meer informatie het heeft om betere matches en SmartPick ™ -introducties aan te bevelen. Zorg ervoor dat u reageert voordat de tijd om is, anders verdwijnt uw SmartPick ™ -introductie.

  Dating inzichten

  Zoosk verzamelt gegevens over uw activiteit om u inzicht te geven in wie u leuk vindt, wie u leuk vindt en uw datingstijl. Je kunt deze datinginzichten gebruiken om te leren wat voor soort mensen je waarschijnlijk aantrekt, wat je gemeen hebt met de mensen tot wie je je aangetrokken voelt, en nog veel meer!

  aansluitingen

  Als je iemand als verbinding toevoegt, weet hij of zij dat je geïnteresseerd bent. Telkens wanneer je een glimlach of een hart stuurt en ze reageren terug, worden ze automatisch een verbinding. Iemand labelen als een verbinding is alsof je ze op je lijst met favorieten plaatst.

  Super Verzenden

  Met Super Send kunt u een flirterig bericht naar veel mensen tegelijk verzenden. Zoosk biedt je een aantal vooraf geschreven berichten, zodat je niet hoeft na te denken over wat je moet zeggen.

  boost

  Boost verhoogt uw zichtbaarheid om nog meer verbindingen te maken. Het is een geweldige manier om opgemerkt te worden door andere Zoosk-leden, maar het is een betaalde functie.

  Onze beoordeling

  Inschrijven: 4.5 / 5
  Contact maken: 3.5 / 5
  Profielkwaliteit: 3.0 / 5
  App: 4.0 / 5
  Real Life Review: 4.0 / 5

  Conclusie van de redactie

  Zoosk is een uitstekende keuze voor moderne singles die hun datingspel willen uitbreiden. De site heeft veel succesverhalen van echte gebruikers die op het altaar zijn beland. De gebruikerservaring is eenvoudig en duidelijk zoals je hebt gelezen in deze complete Zoosk-recensie. En vanwege de strikte accountvalidatie van Zoosk weet je zeker dat je met een echte persoon communiceert. Dus of je nu nieuw bent in de online dating scene of een expert dater bent, je zult misschien vinden wie je zoekt op het enorme netwerk van Zoosk.

  FAQ

  feiten

  Van wie is Zoosk?

  Zoosk is eigendom van Zoosk, Inc. en is gevestigd in San Francisco, Californië, VS..

  Wanneer is Zoosk opgericht?

  Zoosk werd opgericht in het jaar 2007.

  Lidmaatschap

  Wie kan lid worden van Zoosk?

  Iedereen ouder dan 18 jaar kan lid worden van Zoosk.

  Hoe word ik lid van Zoosk?

  U kunt lid worden van Zoosk door een persoonlijk informatieformulier in te vullen of door u aan te melden via uw Facebook- of Google-account.

  Biedt Zoosk premium lidmaatschap?

  Zoosk heeft premium lidmaatschap aangeboden in drie verschillende pakketduur.

  Kan ik mijn lidmaatschap op elk moment annuleren?

  Ja, u kunt uw lidmaatschap op elk gewenst moment annuleren via uw accountinstellingen. U kunt de premiumfuncties van Zoosk nog steeds gebruiken totdat uw factureringscyclus eindigt.

  Geeft Zoosk terugbetalingen voor ongebruikte tijd?

  Helaas geeft Zoosk onder geen enkele omstandigheid restituties uit.

  Moet ik mijn account verifiëren??

  Zoosk vereist dat al zijn leden profielverificatie ondergaan. U kunt uw account verifiëren door uw sociale media-accounts te verbinden of door uw mobiele nummer op te geven.

  Usability

  Wat is Zoosk’s Dating Insights?

  Dating Insights is een rapport van al uw datinginteracties en gedrag op de datingsite.

  Wat is Zoosk’s SmartPick-technologie?

  SmartPick Technology beveelt betere overeenkomsten voor u aan door uw gedrag op de datingsite te analyseren.

  Hoe zoek ik naar potentiële overeenkomsten op Zoosk?

  Je kunt de carrouselfunctie gebruiken die overeenkomt met het roulettetype van Zoosk of door online gebruikers te zoeken op het tabblad Zoeken.

  Waarom kan ik mijn wedstrijden op Zoosk niet berichten?

  Berichten sturen naar andere gebruikers is strikt een betaalde functie.

  Veiligheid

  Is het gebruik van Zoosk veilig?

  Net als bij andere datingsites wordt van gebruikers van Zoosk verwacht dat ze op hun hoede zijn voor frauduleuze gebruikers en oplichters.

  Hoe rapporteer en blokkeer ik een misbruikende gebruiker?

  Je kunt een beledigende Zoosk-gebruiker melden en / of blokkeren door op de knop ‘Melden / Blokkeren’ op zijn of haar profiel te klikken.

  Hoe deactiveer ik mijn Zoosk-account?

  Ga naar uw accountinstellingen, selecteer ‘Accountstatus’ en klik op bewerken. Daar vindt u de optie om uw profiel te deactiveren.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Back to top