Wat is uw prijsoverzicht

Onze beoordeling

What’s Your Price werd in 2010 gelanceerd door dezelfde oprichter van Seeking Arrangement, Brandon Wade. Dus dat vertelt je vrijwel waar deze website over gaat. Voor degenen die geen idee hebben, wat is uw prijs verandert dating in een stimulansspel. In plaats van een paar berichten uit te wisselen en elkaar te leren kennen, kun je met What Your Price meteen ter zake komen. Door het plaatsen van biedingen (vergelijkbaar met een veiling), zal het lid beslissen welk aanbod hij of zij besluit te doen. Van het biedende lid wordt verwacht dat het het overeengekomen bedrag betaalt gedurende de datum, inclusief alle datumuitgaven.

 • 4.850.700+ totale biedingen op eerste datums
 • De gemiddelde eerste datum aanbieding is $ 125
 • Vrouwen hebben meer kans op biedingen in vergelijking met mannen
 • 35% zijn vrouwelijke studenten
 • San Francisco mannen zijn bereid om $ 130 uit te geven op een eerste date, terwijl het landelijk gemiddelde $ 80 is

Zoals eerder vermeld, zijn vrouwen eerder geneigd om biedingen te ontvangen (en te vragen) voor de eerste datums in vergelijking met de mannelijke leden. Sommigen hebben geklaagd omdat er vrouwen zijn die vlak na de eerste date vlokken. Maar er zijn ook anderen die beweren dat met een website genaamd “Wat is uw prijs?”, Wat u ziet is wat u krijgt. Een aanzienlijk percentage van de leden zijn vrouwelijke studenten, vermoedelijk op de site om hun collegegeld te betalen. Leden komen meestal uit de VS, gevolgd door het VK en vervolgens Canada. Volgens een analyse van de aanbiedingen op What’s Your Price, is San Francisco de meest “genereuze” stad, met aanbiedingen voor de eerste date tot $ 422.

Inschrijven

 • Opties: bied op datums of krijg betaald voor datums
 • Registratie is eenvoudig en gratis
 • E-mail bevestiging vereist

Na registratie krijgt u twee vragen te zien: uw geslacht en uw doel op de site. U kunt kiezen om op datums te bieden of om op datums te worden betaald. Daarna krijgt u toegang tot de site. Hoewel een banner bovenaan u eraan blijft herinneren uw e-mailadres te bevestigen, kunt u beginnen met browsen op de website met beperkte bruikbaarheid. Als en wanneer u ervoor kiest om uw profielgegevens aan te vullen, wordt u doorgestuurd naar een pagina waar ALLE velden zijn vereist. Je moet je locatie, etniciteit, lichaamstype, fysieke kenmerken, opleiding, inkomen en nog veel meer opgeven.

Contact maken

 • Je kunt alleen berichten verzenden nadat je je profiel hebt geverifieerd, je profielgegevens hebt ingevuld en een profielfoto hebt toegevoegd
 • $ 5 is het minimumbod; er is geen maximum
 • Biedingen kunnen worden tegengegaan
 • Berichten kunnen alleen worden uitgewisseld als er een geaccepteerde of ontgrendelde aanbieding is
 • Er is een chatroom

De chatoptie kan alleen worden geopend nadat een aanbieding is ontgrendeld of geaccepteerd. Wat was uw prijs? Vroeger hadden ze zeer specifieke labels: genereus voor diegenen die bieden op datums en aantrekkelijk voor diegenen die de biedingen ontvingen. Het spreekt vanzelf, maar de vrijgevige leden waren meestal mannen en de aantrekkelijke leden waren meestal vrouwen. Hoewel die labels lijken te zijn geschrapt, worden deze twee groepen nog steeds gedomineerd door de respectieve geslachten waarmee ze begonnen. Er is geen sprake van kloppen: als je een man bent die betaald wil worden voor datums, dan zou je hard moeten drukken om één bod per week te krijgen. Aan de andere kant kunnen vrouwen, naast het ontvangen van biedingen, ook hun gewenste bedrag (tegenbod) aanbieden, maar u gaat nog steeds betalen. Dit is al een tijdje de dynamiek op de site en we zien het niet snel eindigen. De relaties die voortvloeien uit deze site zijn meestal die van de suikerhoudende aard, maar liefde kan er ook uit voortkomen.

Test Whats Your Price gratis

Profielkwaliteit

 • Je kunt alleen zien wie jou heeft bekeken nadat je je profiel hebt geverifieerd, je profielgegevens hebt ingevuld en een profielfoto hebt toegevoegd
 • Je moet jezelf beschrijven in meer dan 20 karakters
 • Naast biedingen kunnen winks gratis worden verzonden
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen
 • De meeste van uw profielgegevens kunnen later worden toegevoegd

Profielen zijn beperkt. De vereiste gegevens zijn: lichaamstype, etniciteit, lengte, relatie, kinderen, onderwijs, drink- en rookgewoonten, religie, beroep, inkomen en interesses. U kunt kiezen uit interesses tussen dating, vriendschap, langdurige, suiker dating, discrete affaire of casual. Je krijgt ook twee vakken om “jezelf te beschrijven” en “je ideale eerste date te beschrijven”, beide met een minimumlimiet van 20 tekens. Hoewel alle velden verplicht zijn, en het lijkt misschien veel op schrift, is het eigenlijk onvoldoende. Je kunt de persoonlijkheid van een gebruiker echt niet ontcijferen op basis van één beschrijvende zin, maar wat kun je eigenlijk nog meer verwachten van de online dating scene van vandaag? Dit kan voor sommige mensen een uitschakeling zijn, maar het blijft trouw aan de missie van What’s Your Price: meteen ter zake en brengt je op je date. Wat er daarna gebeurt, is aan jou.

Real Life Review

“De eerste keer dat ik op een date ging met een man van What’s Your Price, was ik doodsbang. Ik dacht dat het oplichterij was. Maar toen nam hij me mee naar een cocktailbar die ik me niet normaal kon veroorloven. Ik ‘ heb het sindsdien gebruikt om mijn schoolboeken en rekeningen af ​​te betalen. Zoals gewone datums, zijn er goede en slechte. Echt, het enige verschil is het bieden, je moet gewoon je instinct gebruiken om veilig te blijven Mijn tip is om altijd, altijd naar een openbare plaats te gaan op een eerste date. Ik moest van tevoren expliciet zijn over mijn grenzen, zelfs vanaf het berichtstadium omdat sommige mannen hier lijken te denken dat seks deel uitmaakt van de deal Nou, het kan zijn, maar we moeten er vóór de datum over praten. ” – Major vrouwelijke biologie (23)

Ontwerp en bruikbaarheid

Net als de minimale functies, heeft What’s Your Price een minimalistisch ontwerp en lay-out. Ondanks het feit dat hij 8 jaar werkzaam is, ziet hij er modern uit. De startpagina is bedoeld om u de leden te laten zien die momenteel online zijn in uw buurt. Er zijn slechts vier extra functies: de zoekoptie, uw favorieten, uw biedingen en uw berichten. Dat is alles. Het is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het uitgangspunt van Your Price is: het helpt je de eerste date te landen. Als het niet lukt, zoek dan andere vrouwen op de site. Dan herhaalt de cyclus zich.

Wat is uw prijs kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Profiel aanmaken
 • Bladeren en profielen bekijken
 • Bekijk foto’s
 • Knipoogjes verzenden
 • Nu gratis testen

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Bieden
 • messaging
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
credits
100 credits 0,50 USD / tegoed 50,00 USD
450 credits 0,33 USD / tegoed 150,00 USD
1.000 credits 0,25 USD / tegoed 250,00 USD

Wat is uw prijs duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers Whats Your Price is duur. Nu gratis testen

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • PayPal

Er zijn geen premium lidmaatschappen omdat het geld dat u in uw biedingen vermeldt naar uw datum gaat, niet Wat is uw prijs. Credits worden gebruikt om berichten met andere leden te ontgrendelen. Voor privacydoeleinden worden transacties op uw creditcardafschrift weergegeven als WHATSYOURPRICE, 2BUYSAFE.COM/W8TECH, AW * W8TECH.COM, PF * W8TECH.COM of WYP * W8TECH. Alle betalingen worden als definitief beschouwd en restituties zijn niet toegestaan.

Speciale functies

What’s your Price bevat geen extra functies, omdat het zeer eenvoudig en transparant is en u alleen helpt bij het verkrijgen van datums. De enige functies die u kunt gebruiken, zijn bieden op datums en chatten met gebruikers.

Onze beoordeling

Inschrijven: 4.0 / 5
Contact maken: 4.5 / 5
Profielkwaliteit: 4.0 / 5
Real Life Review: 5.0 / 5

Conclusie van de redactie

What’s Your Price heeft een vaste dynamiek tussen de mannelijke en vrouwelijke leden. Vrouwen krijgen volledige toegang tot de functies en domineren de groep waarvoor je wordt betaald voor datums. Mannen daarentegen moeten alles betalen. Naast het bedrag dat werd geboden plus de datumuitgaven, moeten mannen ook een extra vergoeding betalen alleen om berichten te ontgrendelen met een lid dat zijn aanbod heeft geaccepteerd. Het is aan jou om te beslissen of dit een beetje te polariserend is of dat het te verwachten is voor een site als deze. Over het algemeen voldoet What’s Your Price aan zijn doel. Voor de mannen die bereid zijn deeg uit te geven en voor de vrouwen die willen ervoor zorgen dat hun tijd besteed aan het voorbereiden van een date goed wordt gecompenseerd, probeer deze site gratis. Test Whats Your Price gratis

FAQ

feiten

Hoe werkt What’s Your Price?

Maak een profiel aan – Stel een nieuwe prijs in / doe een bod – Ontgrendel berichten – Onderhandel over details – Mannen moeten de biedprijs en datumuitgaven betalen..

Hoe verdient What’s Your Price geld?

Naast websiteverkeer verdient What’s Your Price ook de extra vergoeding die mannelijke leden betalen om berichten met vrouwelijke leden te ontgrendelen.

Is wat uw prijs echt is?

Ja. Het werd gelanceerd door de maker van SeekingArrangment, ook een heel echte site. Het is te zien geweest in de nieuws en media (zoals Forbes, Today, Daily Mail, Today en meer) vaak.

Is wat uw prijs is veilig?

Aangezien het biedbedrag offline en persoonlijk wordt betaald, wordt u niet opgelicht door What’s Your Price. Maar je bent misschien wel degene met wie je op date gaat. Oefen altijd voorzorg en gezond verstand bij het regelen van nieuwe datums, vooral wanneer u elkaar voor het eerst ontmoet.

Is wat uw prijs is gratis?

Aanmelden is gratis. De meeste functies zijn toegankelijk voor vrouwen, terwijl mannen extra kosten moeten betalen.

Is er een forum?

Vanaf het moment van schrijven, nee dat doet het niet. Het heeft een officiële blog met constant nieuwe berichten en zeer actieve commentaarsecties.

Welke sites lijken op What’s Your Price?

De meest voor de hand liggende is Seeking Arrangement, maar je kunt onze Casual Dating of bekijken Online dating onder de radarcategorieën voor meer.

Wat zijn de regels in What’s Your Price?

Om te beginnen zijn escorts absoluut verboden. U kunt meer lezen in hun algemene voorwaarden.

Hoe neem ik contact op met What’s Your Price?

U kunt een e-mail sturen naar [email protected], of via hun Twitter- en Facebook-accounts (ze antwoorden meestal binnen een dag).

Usability

Hoe deactiveer ik mijn account?

Klik rechtsboven op de pijl naast je foto. Klik op “Instellingen” en scrol helemaal naar beneden waar u “Uw profiel deactiveren” ziet. Uw account kan in de toekomst nog worden hersteld.

Wat als ik mijn wachtwoord ben vergeten??

Ga naar de inlogpagina en klik vervolgens op “Wachtwoord vergeten?” knop. Volg de instructies vanaf daar. 

Kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen?

Ja, maar niet op de website. U moet uw verzoek naar de klantenservice sturen.

Hoe kan ik iemands privéfoto’s bekijken?

Klik op het privéfoto-pictogram en doe vervolgens een aanbod aan de gebruiker om de foto’s te kunnen bekijken.

Betaling

Hoeveel is het premium lidmaatschap?

Er is geen lidmaatschap, maar credits beginnen bij $ 50, terwijl bieden voor gebruikers begint bij $ 5.

Waar kan ik gratis credits krijgen?

Vroeger was er een “eerste-datum-garantie” die je 1000 gratis credits geeft als het je niet lukt om op 5 datums in een maand te gaan. Het is onduidelijk of deze garantie nu nog steeds van kracht is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top