Waplog Review

Onze beoordeling

Waplog is een eenvoudige vriend en een date-finder die ook een kruising is tussen dating-app en sociale media-platforms zoals Facebook en Twitter, waar je andere leden leuk kunt vinden, reageren en chatten. U kunt ook delen op uw persoonlijke muur zodat andere leden kunnen zien wat u van plan bent. Deze eenvoudige vriend en datumzoeker is toegankelijk via de desktop of mobiel. 

 • Een groter percentage leden en bezoekers is van de mannelijke bevolking.
 • Waplog is open voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden

Leden zijn actief op Waplog en het merendeel van het publiek laat zien dat mannen meer registreren dan vrouwen. 

Inschrijven

 • Registratie is snel en gemakkelijk te voltooien
 • Gebruikers kunnen zich registreren door zich aan te melden via Facebook of via hun e-mail
 • Aanmelden met Facebook kan automatisch alle informatie uit uw Facebook-profiel naar de app importeren

Wanneer u zich registreert bij Waplog, duurt het slechts ongeveer 2 minuten om te voltooien. Het is ook gratis en als je eenmaal lid bent, hoef je geen persoonlijkheidstest te doen of handmatig naar je wedstrijden te zoeken, je kunt je voorgestelde wedstrijden direct vinden op basis van je locatie en profiel op je pagina. U kunt zich ook aanmelden via Facebook, die vervolgens automatisch uw informatie naar de site of app extraheert.

Contact maken

 • U kunt gratis met andere leden chatten via de livechatfunctie
 • Eenvoudig zoeken naar vrienden met filter, zodat u de locatie kunt kiezen wanneer u een vriend zoekt
 • Je kunt een lid leuk vinden en chatten door op de call-to-action-knop in de vorm van stickers te klikken
 • Meldingen worden ook live verzonden om te weten wie je profiel leuk vond of wil chatten
 • Het verzenden van berichten naar andere gebruikers is gratis voor iedereen
 • Er is een chatroom

Interactie met vrienden op Waplog is eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is u gratis registreren. Je kunt een sectie vinden waar je vriendensuggesties hebt om mee te chatten of gewoon een filter zoeken naar degene die het beste bij je past. Leden hoeven niet te betalen voor een abonnement om met andere leden te chatten. Waplog werkt als Twitter en Facebook, waar u eenvoudig op hun foto kunt klikken, hun profiel kunt scannen met knoppen die u kunt toevoegen als vriend, bericht of als de gebruiker.

Profielkwaliteit

 • Meldingen worden naar u verzonden zodra een lid uw profiel bezoekt of leuk vindt
 • U kunt gedetailleerde profielen voor elk lid bekijken
 • Nadat de profielafbeeldingen door de gebruiker zijn geüpload, wordt deze door de moderator goedgekeurd voordat deze door andere gebruikers wordt weergegeven
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Het instellen van uw profiel zou via de gebruiksvriendelijke interface slechts enkele minuten duren. U kunt ook het profiel van andere gebruikers gratis en gedetailleerd bekijken. De profielinformatie zou u ook helpen de persoon te vinden met wie u zich verenigbaar voelt en gemakkelijk met hen te communiceren zodra u hun profielen bekijkt.

App

 • De app is gratis te downloaden op iOS en Google Play
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Wanneer u zich registreert via Facebook, wordt alle informatie automatisch geïmporteerd in de app
 • App-meldingen zodra andere leden je profiel hebben bezocht of leuk vonden

Hoewel je toegang hebt tot Waplog op de website, hebben ontwikkelaars ook een app gemaakt zodat je ze gemakkelijk mee kunt nemen terwijl je op zoek bent naar die nieuwe vriend of die datum vindt. Het is gratis te downloaden en gemakkelijk te gebruiken vanwege de gebruiksvriendelijke instelling. Je kunt eenvoudig vinden wat je nodig hebt als het gaat om voorgestelde vrienden of willekeurige profielzoekingen in de buurt of over de hele wereld.

Real Life Review

“Waplog is een geweldige app! Het heeft zo zijn fouten als wanneer je geen VIP-lid bent, en de advertenties zijn behoorlijk vervelend. Ik hou van de chatfunctie en dat het me kan verbinden met mensen in de buurt of mensen over de hele wereld. Het is ook gratis zodat je de profielen van elk lid in detail kunt bekijken. Het is alsof Facebook voldoet aan Twitter. Je kunt je gedachten op de muur delen, zoals profielen en foto’s van andere leden, live met ze chatten en nog veel meer! Het is gemakkelijk om vrienden te vinden om mee te praten hier als je dezelfde interesses deelt. Over het algemeen denk ik dat de app een duim omhoog verdient. ” – Vrouwelijke universitaire student (23)

Ontwerp en bruikbaarheid

Het app- en website-ontwerp van Waplog is heel eenvoudig en behoorlijk pakkend. Er zijn klik- en tikknoppen die alles tonen wat de leden zouden gebruiken bij het zoeken naar of communiceren met nieuwe vrienden. Het nadeel is dat als u geen VIP-lid bent, er telkens advertenties verschijnen wanneer u op een bepaalde knop klikt of tikt om te navigeren.

Waplog-kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Account registratie
 • Profiel maken
 • Zoeken naar leden
 • Live chat

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Verhoging? Wees in de schijnwerpers
 • Gebruik zonder advertenties
 • Verzend onbeperkt berichten
 • Kijk of je bericht is gelezen
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
VIP
1 maand 9,49 USD / Maand 9,49 USD
3 maanden 8,00 USD / maand 23,99 USD
12 maanden 4,75 USD / maand 56,99 USD

Is Waplog duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is Waplog bovengemiddeld.

Betalingsmogelijkheden

 • Via mobiele telefoon

De kosten worden in rekening gebracht op uw iTunes-account. Uw account wordt binnen 24 uur voorafgaand aan het einde van de lopende periode van een / zes / twaalf maanden in rekening gebracht voor verlenging. Automatische verlenging kan worden uitgeschakeld door na aankoop naar uw accountinstellingen te gaan.

Speciale functies

Om Waplog een leukere en geweldige ervaring voor leden te maken, hebben ze de Waplog-verhaalfunctie toegevoegd.

Waplog-verhaal

Met de gloednieuwe Story-functie van Waplog kunnen gebruikers korte video’s maken en delen door ze naar hun profielen te uploaden. Net als Instagram, staan ​​de video’s slechts 15 seconden toe, maar blijven ze na het uploaden nog 24 uur in je profielen staan. Omdat deze functie tijdelijk in het profiel blijft, kunt u er zoveel toevoegen als u wilt. Met deze functie kunnen gebruikers delen over hun dag en wat u doet met uw vrienden.

Onze beoordeling

Inschrijven: 3.0 / 5
Contact maken: 3.0 / 5
Profielkwaliteit: 3.0 / 5
App: 4.0 / 5
Real Life Review: 3.0 / 5

Conclusie van de redactie

Waplog biedt een gemakkelijke en handige manier om nieuwe mensen te ontmoeten, vrienden te maken en een potentiële partner te vinden in een leuke en gebruiksvriendelijke omgeving. Hoewel de app niet veel speciale functies biedt, zijn de meeste functies gratis voor elk lid dat zich meteen registreert. Leden kunnen ook oneerlijk over zichzelf zijn in Waplog, maar het voordeel is dat er over de hele wereld veel mensen te ontdekken zijn, die misschien zelfs aan je kwalificaties voldoen. Als je populaire dating-apps met meer speciale functies wilt, bekijk dan onze categorie Dating-apps.

FAQ

feiten

Waar gaat Waplog allemaal over?

Waplog is een online dating- en social media-app die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd die op zoek zijn naar onderlinge relaties, nieuwe vriendschappen sluiten en in een leuke omgeving communiceren. De app is gratis te downloaden op zowel mobiel als desktop en gratis te registreren. 

Wanneer is Waplog ontwikkeld?

Waplog werd voor het eerst gelanceerd in 2010 door mede-oprichter Volkan Yazicioglu en diende als een mobiele app in Facebook-stijl. De ontwikkelaars realiseerden zich echter al snel dat gebruikers op zoek waren naar een site die meer dan alleen platonische verbindingen kon genereren, en ontwikkelden hun product al snel in een ‘zachte dating-app’.

Wie kan lid worden van Waplog?

De diensten van Waplog zijn open voor alle mannen en vrouwen van elke leeftijd die op zoek zijn naar nieuwe mensen, nieuwe vrienden ontmoeten en open staan ​​voor de mogelijkheid om een ​​relatie aan te gaan met een ander die dezelfde interesse heeft.

Usability

Hoe gebruik je Waplog?

Nadat u de app hebt gedownload, registreert u zich eenvoudigweg gratis, wat slechts 1-2 minuten duurt. U kunt ervoor kiezen om u aan te melden via Facebook, die automatisch al uw gegevens in de app importeert; of u kunt uw persoonlijke e-mailadres gebruiken en basisinformatie invullen, zoals een gebruikersnaam, wachtwoord, locatie en geslacht.

Post Waplog naar Facebok?

Waplog maakt verbinding met uw Facebook-profiel om uw achtergrond, uw interesses en uw Facebook-vriendenlijst te begrijpen, zodat het wederzijdse vrienden met andere leden kan bepalen. Het importeert ook je profielfoto’s van Facebook, maar het post niet terug naar Facebook op je profiel of newsfeed, noch verschijnt het aan je Facebook-vrienden.

Hoe chat je met vrienden op Waplog?

Waplog heeft zijn eigen ingebouwde chatfunctie. Zodra je een voorgestelde match hebt, of een profiel hebt bekeken dat je leuk vindt, kun je eenvoudig op het pictogram “chatten” klikken en je direct naar een persoonlijk chatvenster leiden. Als u wilt weten of de persoon met wie u hebt gekozen om online te chatten, een kleine groene knop naast de naam aangeeft, geeft aan dat dit het geval is. 

Veiligheid

Is Waplog veilig?

Waplog is een interactieve app voor mensen om vrienden en relaties te zoeken. Hoewel de meeste mensen het gebruiken voor goede bedoelingen, kunnen anderen dat niet doen en kunnen er kansen op nepprofielen ontstaan. Gebruikers kunnen echter kiezen wie hun profielen wil bekijken en wie met hen kan chatten via de privacy-instellingen. In andere gevallen, als gebruikers spam ervaren, is het belangrijk om de persoon meteen te melden en een klacht via e-mail te sturen naar [email protected]

Hoe vermijd ik nepprofielen en zwendel?

U hoeft alleen de privacy-instellingen te bewerken. Het enige wat u hoeft te doen is op “Instellingen” te klikken en de optie “Privacy-instellingen” aan de linkerkant van het menu te selecteren.

Hoe verwijder ik mijn account op Waplog?

Als u uw account wilt verwijderen, klikt u op accountinstellingen aan de linkerkant van het menu. Blader naar de onderkant van de pagina totdat u de optie ‘account verwijderen’ vindt. U kunt uw profiel en account verwijderen door op deze optie te klikken. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top