Transgenderdate beoordeling

Onze beoordeling

Transgenderdate is een online datingplatform dat tot doel heeft een veilige, leuke en leuke omgeving te creëren waar mensen verbinding kunnen maken, met elkaar kunnen communiceren, ideeën kunnen uitwisselen en een dieper inzicht in de transgendergemeenschap hebben. Met de meeste datingsites die zich richten op heteroseksuele oriëntatie, is Transgenderdate absoluut een verademing. Het biedt niet alleen een mogelijkheid voor LGBTQ + -vertegenwoordiging, maar deze site moedigt ook inclusiviteit van alle geslachten en seksualiteit aan – ja, inclusief hetero’s. Maar is deze site echt wat het beweert te zijn of is het gewoon een zinkput vol oplichters en bots? Lees hieronder verder om te zien wat we hebben ontdekt.   

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • 110.000 geregistreerde leden wereldwijd
 • 7 miljoen pageviews per maand
 • 100.000 unieke bezoekers per maand
 • Topbezoekers komen uit de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Iran en Nederland
 • Leden zijn actief en responsief

Met meer dan 110.000 geregistreerde leden online, waarvan 90% geverifieerde accounts en 7 miljoen pageviews per maand, kan Transgenderdate beweren dat het de toonaangevende site is voor de transgendergemeenschap. De frequente bezoekers van de site komen uit de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Iran en Nederland. Leden zijn actief en responsief. We hebben een privébericht verzonden en had binnen een uur antwoord gekregen. De site ontvangt ook 100.000 unieke bezoekers op maandelijkse basis. Ze beweerden de eerste echte datingsite te zijn voor trans gemeenschap, je kunt zeker een minnaar, een vriend of zelfs een gemeenschap vinden die van je zal houden om wie je echt bent. 

Inschrijven

 • Vrij eenvoudig in te schrijven
 • Registratieproces van 1 minuut
 • Geen e-mailverificatie nodig
 • Geen Facebook-login
 • Gebruikersnaam kan later niet worden gewijzigd

Aanmelden gaat heel snel en eenvoudig. Het heeft niet veel hocus pocus nodig. Nee, Transgenderdate heeft een zeer eenvoudige manier om een ​​account te registreren. Hoewel er geen Facebook-aanmelding is (omdat de website een andere manier heeft om een ​​lid te verifiëren, maar daarover later meer), duurt het maken van een account slechts een minuut of twee. U wordt gevraagd wat uw geslacht is (de keuzes zijn: genetische man, genetische vrouw, transvrouw, transman, androgyn, crossdresser / travestiet, intersexed man en intersexed vrouw), wat u zoekt (de keuzes zijn hetzelfde) , je gewenste gebruikersnaam (houd er rekening mee dat als je eenmaal een gebruikersnaam hebt geregistreerd, deze niet meer kan worden gewijzigd), e-mailadres en postcode. Klik na het invullen op Registreren en uw account is al gemaakt.

Contact maken

 • Beschikbaarheid van chatrooms of forums
 • Site heeft een instant messenger
 • U kunt vriendschapsverzoeken verzenden
 • Leden kunnen blogs maken, anderen lezen en erop reageren
 • Gebruikers kunnen e-mails verzenden en afbeeldingen bijvoegen
 • Het verzenden van berichten naar andere gebruikers is gratis voor iedereen
 • Er is een chatroom

Een van de echt beste dingen van Transgenderdate is dat het in principe gratis is voor geverifieerde trans-leden. Hoewel het verificatieproces tot 24 uur kan duren, is het ook erg gratis. Het enige wat u hoeft te doen is een foto van uzelf maken met een bordje met de unieke code die u van de website krijgt. U ziet de code zodra u op de knop ‘Verifiëren’ hebt geklikt. Deze foto wordt niet weergegeven in uw profiel en wordt onmiddellijk verwijderd nadat deze is goedgekeurd. De website heeft zijn leden nodig om te zijn wie ze zeggen dat ze zijn om de veiligheid te handhaven en misbruik en pestgedrag te voorkomen.

Na te zijn geverifieerd, hebt u nu volledige toegang tot de Transgenderdate. En whoo boy, heeft deze website veel te bieden. Het heeft chatrooms waaraan u kunt deelnemen en een instant messenger waar u snel of lang kunt chatten met uw vrienden. U kunt ook e-mails verzenden en zien wanneer het is gelezen. Je mag mensen toevoegen als vrienden.

Het belangrijkste hoogtepunt van deze site is echter de blog. Iedereen op deze website kan een blog maken. In feite heeft het een breed scala aan onderwerpen, van recepten zoals “Fried Chicken Banh-Mi Style Sandwich, Amerikaans-Aziatisch” tot meer serieuze, zoals “in orde zijn alleen” en “Dear Future Boyfriend.” Als je niet vertrouwd bent met het schrijven van je eigen blog, lees en reageer dan op de blogs van anderen als je dat wilt. Hiermee kunnen de gebruikers communiceren, hun eigen ervaringen delen en tips geven. Andere opvallende blogs die het vermelden waard zijn, zijn de volgende: “11 tips voor het daten met een transgendervrouw”, “hetero mannen die ts-meisjes verkiezen boven genetische meisjes” en “TGD GHOSTING, BREADCRUMBING, MIND GAMES!”

Profielkwaliteit

 • Alleen gebruikers met profielfoto’s kunnen reageren op blogberichten en profielen van andere leden
 • Je kunt muziek in je profiel insluiten voor een persoonlijkere touch
 • U kunt vragen stellen die op uw profiel worden weergegeven
 • Goedkeuring van foto’s kan tot 12 uur duren
 • Voltooi uw profiel door informatie te verstrekken over uw vitale functies, basisinformatie en uitgebreide informatie om meer leden aan te trekken
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Een profiel invullen is niet verplicht in Transgenderdate. De voordelen van deze site kunnen echter het beste worden gebruikt wanneer uw account is geverifieerd en een profielfoto heeft. Anders zal de interactie met anderen minder zijn, omdat je geen reacties kunt achterlaten op de blogs en profielen van anderen zonder een goede foto van jou. U hebt ook geen toegang tot chatrooms en instant messenger als deze niet zijn geverifieerd.

Het is ook een voordeel om je profiel aan te vullen om andere leden aan te trekken. Als je meer details in je profiel hebt, zullen ze je beter leren kennen en zien of je ermee compatibel bent of niet. U kunt uw basisinformatie zoals verjaardag en relatiestatus invoeren, uw uitgebreide informatie zoals uw religie, seksualiteit en lichaamskunst en ten slotte uw vitale eigenschappen, wat uw fysieke eigenschappen en woonsituatie betekent. Aangezien het invullen van uw profiel niet verplicht is en de site u er ook niet om vraagt, wordt verwacht dat de profielen van anderen niet zo volledig zijn ingevuld. Maar bij onze inspectie hebben we geconcludeerd dat de meerderheid van de leden een gemiddelde tot een goede hoeveelheid details in hun eigen profielen heeft.

App

 • Er is nog geen mobiele app beschikbaar voor deze site
 • Is toegankelijk via een mobiele browser
 • Geoptimaliseerd voor mobiel browsen

Hoewel er nog geen mobiele app beschikbaar is voor Transgenderdate, kunt u deze site openen via de browser van uw telefoon. Hoewel het voor het gemak geen vervanging is voor een volledig functionele mobiele app, heeft de site eigenlijk een goed mobiel aanpassingsvermogen. Je kunt nog steeds blogs lezen, reacties achterlaten, vriendschapsverzoeken versturen en met andere leden chatten via je telefoon.

Real Life Review

“Toen ik opgroeide, had ik me altijd een beetje anders gevoeld. Sinds mijn geboorte probeerden mensen me in een kist te stoppen. Alleen omdat ik een jongen ben, zou ik dit en dat leuk vinden. Maar dat doe ik niet. Ik voel me heel anders vanbinnen, maar toen ik opgroeide in een conservatief gezin en deze enorme druk had om ervoor te zorgen dat mijn familieleden trots op me waren, leerde ik hoe ik me moest conformeren. Ik voelde me voor de langste tijd onderdrukt. Ik dacht dat ik het kon dragen als zolang ik door mijn familie wordt geaccepteerd. Maar deze site kwam in mijn leven. Een goede vriend van mij heeft deze site bij mij aanbevolen. Zodra ik me bij transgenderdate.com heb aangemeld, is het alsof er een hele nieuwe wereld is geopend. I was in staat om de blogs van mensen te lezen en hun ervaringen leken erg op die van mij. Het is alsof een ander gezin me verwelkomt. Maar niet vanwege wie ik probeer te zijn, maar eerder vanwege wie ik echt ben. ” – Bryan, 23

Ontwerp en bruikbaarheid

In tegenstelling tot het unieke concept en de opmerkelijke functies van deze site, is het algehele ontwerp niet zo buitengewoon. Het is duidelijk, grenzend aan saai. Alles is echter netjes gerangschikt om het gebruiksvriendelijker te maken. De site behoudt zijn jeugdige uitstraling en gastvrije sfeer met het gebruik van babyroze en poederblauwe kleuren, de handelsmerkkleur van de transgendergemeenschap, in het logo en in enkele knoppen. Afgezien daarvan is al het andere helemaal wit. De lettergroottes zijn klein, wat doet denken aan ouderwetse lettertypen. Voor een site die in principe gratis is, is het geen verrassing dat de lay-out niet zo gepolijst of gemoderniseerd is. Een pluim voor deze site, hoewel ze nog steeds vriendelijk en betrouwbaar lijken.

Transgenderdate kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Chatroom toegang
 • Afbeelding bijvoegen bij e-mails
 • Geen reclame
 • Toegang tot Instant Messenger
 • Controle vriendschapsverzoeken
 • Controle blog reacties
 • Geen profielen op uw advertentie
 • Kijk wanneer mails worden gelezen

Is Transgenderdate duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is Transgenderdate gratis.

Je kunt Transgenderdate volledig gebruiken zodra je een upgrade naar een VIP-lidmaatschap hebt uitgevoerd. Upgraden naar VIP is ook gratis. U hoeft alleen uw account te verifiëren. Je zou een foto van jezelf moeten uploaden met een bordje omhoog met een unieke code die op de website staat. Het hele verificatieproces duurt maximaal 24 uur.

Speciale functies

Advertentie

Transgenderdate biedt een geweldig platform voor gerichte reclame. Als u op zoek bent naar een bedrijf of iets persoonlijkers, kunt u betalen om uw advertenties weer te geven op hun startpagina, blogs, forums, profielen, mailbox en zoeken. Ze hebben ook banneradvertentieformaten met formaten waaruit u kunt kiezen of u kunt aanpassen of dat beter bij u past.

blogs

Blogs zijn waar mensen alles onder de zon kunnen uiten zolang ze de regels van Transgenderdate niet overtreden. Je kunt je eigen schrijven en de geschriften van anderen lezen. Dit stimuleert het delen van ervaringen en open zijn binnen de gemeenschap.

Forums

Forums zijn Transgenderdate’s versie van chatrooms. De forums variëren in onderwerpen zoals seksualiteit, datingervaringen en enz. Je kunt deelnemen aan en posten op meerdere forums.

Postbus

U kunt ook e-mails sturen naar uw vrienden op deze site. Het werkt vergelijkbaar met een gewoon e-mailsysteem. U kunt afbeeldingen toevoegen en zien wanneer uw e-mail is gelezen en wanneer.

Onze beoordeling

Inschrijven: 3.5 / 5
Contact maken: 4.0 / 5
Profielkwaliteit: 3.5 / 5
App: 2.0 / 5
Real Life Review: 5.0 / 5

Conclusie van de redactie

Het hebben van een datingsite voor de transgendergemeenschap is een enorme stap voor genderinclusiviteit. Transgenderdate scoort een overwinning voor de LGBTQ + -gemeenschap door een open ruimte te bieden waar mensen kunnen praten, vragen kunnen stellen, ervaringen kunnen delen en stem kunnen geven aan de minderheid die veel te lang is gedempt. Wat belangrijke punten geeft aan deze site is het freemium-model. Om toegang te krijgen tot alle functies die deze site te bieden heeft, zou je gewoon hun profiel moeten verifiëren door een foto te uploaden. De veiligheid en strikte wetten die Trasngenderdate hanteert, zorgen ervoor dat iedereen met hetzelfde respect wordt behandeld. Hoewel het ontwerp van de site een beetje verouderd en ongepolijst kan zijn, kan het worden vergeven met de blogfunctie waar iedereen kan uiten wat ze willen, van recepten tot hun eigen transformatieve seksuele ontwaken en worstelen als een trans persoon van de 21e eeuw. Via blogs kunnen de leden met elkaar communiceren door de blogposts te lezen en erop te reageren. Het hebben van die menselijke verbinding zal absoluut het verschil maken in de wereld. Als je op zoek bent naar andere LGBTQ + themasites, bekijk dan onze andere gay / lesbische datingsites.

FAQ

Betaling

Is Transgenderdate.com echt 100% GRATIS?

VIP-lidmaatschap is 100% GRATIS voor trans-leden die hun profiel verifiëren. U kunt gratis deelnemen en deelnemen. TGD werkt op het freemium-model.

annulering

Hoe kan ik mijn profiel annuleren of deactiveren?

Om uw profiel te annuleren of te deactiveren, klikt u eenvoudig op de Account-link onder Profiel in het hoofdmenu.

Usability

Hoe wijzig ik mijn tijdzone?

Als u uw tijdzone-instellingen niet aanpast, zullen uw e-mails en meldingen niet de juiste tijd voor uw locatie weergeven. Om uw tijdzone-instellingen aan te passen, klikt u op Profiel bewerken en selecteert u het pictogram Tijdzone-instellingen. Stel de gewenste tijdzone in en klik op opslaan.

Kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen?

Helaas staat Transgenderdate.com geen wijzigingen van gebruikersnaam toe, tenzij er een reden is voor een technische storing in het systeem. Anders moet u een nieuw profiel maken met een nieuw e-mailadres. 

Hoe verwijder ik de lidafbeeldingen bovenaan mijn profiel?

Deze afbeeldingen van andere leden worden weergegeven op alle profielen van gratis leden. Upgrade naar VIP om ze te verwijderen.

Hoe verifieer ik mijn profiel?

Uw profiel verifiëren is eenvoudig. Je moet een foto van jezelf opsturen met een bord omhoog met de code erop geschreven. De code wordt aan u gegeven zodra u op de knop “Verifiëren” in uw profiel klikt. De foto wordt niet weergegeven in je profiel. Het wordt direct na beoordeling verwijderd. Het goedkeuringsproces duurt meestal 24 uur.

Veiligheid

Transgenderdate Photo Guidelines

Als lid van Transgenderdate.com, u kunt maximaal 500 foto’s uploaden. Klik hiervoor op de link Foto’s beheren in de linkerzijbalk of onder de link Profiel in de bovenste navigatie. U kunt ook meer dan vijf foto’s uploaden en u kunt foto’s beveiligen met een wachtwoord en foto’s alleen met vrienden delen. Afbeeldingen, afbeeldingen of foto’s van beroemdheden zijn ten strengste verboden. Afbeeldingen van minderjarigen zijn ook verboden. Naakte foto’s zijn alleen toegestaan ​​als ze zijn gemarkeerd als privé of alleen vrienden. Foto’s zijn onderworpen aan goedkeuring, die maximaal 12 uur kan duren.

Waarom kan ik niet inloggen?

De reden kan een van de volgende dingen zijn: uw profiel is mogelijk verwijderd door het admin personeel voor ongepast, niet ingevuld, of uit klachten van andere leden. Als u nog steeds niet zeker bent, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Waarom is mijn blog- of forumbericht verwijderd??

Transgenderdate.com moedigt mensen aan om hun mening te uiten en ideeën met anderen te delen via blogs en forums. Om echter geen vijandig te zijn atmosfeer, er zijn enkele regels die moeten worden gevolgd bij het plaatsen van inhoud op de blogs en forums. 

Een misbruikend lid melden

Transgenderdate heeft een zeer strikt beleid inzake misbruik. Neem contact op met als u denkt dat iemand een vijandige omgeving creëert of de site spamt het admin-team om het probleem onmiddellijk op te lossen met behulp van het misbruikformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected] of naar de gebruikersnaammoderator op deze site.

Hoe blokkeer / deblokkeer ik iemand?

Iemand blokkeren of deblokkeren, navigeren naar uw e-mailinstellingen door op de link in het menu aan de linkerkant te klikken die zegt e-mailinstellingen. Scroll naar beneden en je ziet een veld om een ​​gebruikersnaam in te voeren of te verwijderen. 

Waarom kan ik geen reacties achterlaten op blogs en profielen?

U moet een profielfoto hebben om op blogs en profielen te reageren.

Advertising

Ik wil adverteren op de site. Welke betaalmethoden worden geaccepteerd?

Ze accepteren VISA / Mastercard en Paypal. Ze accepteren ook Prepaid / Gift Cards, maar ze moeten worden geactiveerd en geregistreerd om te worden geaccepteerd door hun betalingsverwerker.

Wat wordt weergegeven op het creditcard / Paypal / bankpasoverzicht?

Uw creditcard wordt gefactureerd via premuimcs.com en iSky, LLC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top