TopFace Review

Onze beoordeling

TopFace is een datingsite en mobiele dating-app die is bedoeld om gebruikers te verbinden door hen in staat te stellen gratis berichten te verzenden als ze een ‘like’ krijgen. Het dateringsplatform werd in 2011 opgericht door het Russische bedrijf Filatov D.V. en heeft wereldwijd al meer dan 120 miljoen leden. Het ledenbestand is divers qua aanzien naar etniciteit en leeftijd. En dit aantal groeit ook gestaag met de tijd, omdat de functies van de datingsite veelbelovend zijn.

Lees onze volledige review en begrijp waarom TopFace een van de toonaangevende datingsites ter wereld is. Bekijk de functies die TopFace biedt en ontdek waarom dit specifieke datingplatform een ​​hoge ledenactiviteit heeft.

 • Meer dan 120 miljoen gebruikers wereldwijd
 • De meeste leden komen uit Rusland
 • De dagelijkse ledenactiviteit is hoog
 • De meeste gebruikers behoren tot de jongere leeftijdscategorie
 • De meeste gebruikers zijn op zoek naar vriendschap, dating en casual plezier

TopFace heeft een enorm ledenbestand. Het grootste aantal leden, bijna 30%, komt uit Rusland, het geboorteland. De rest van de 70% komt uit verschillende landen. 

In de Verenigde Staten heeft het een stabiel ledenbestand met iets meer dan 5 miljoen gebruikers. De ledenactiviteit op TopFace is hoog en de meeste leden zijn op zoek naar casual fun en dating.

Er zijn echter ook enkele nepprofielen op het datingplatform. U zult merken dat dergelijke profielen beroemdheidsfoto’s gebruiken als hun profielfoto’s. Sommige gebruikers van de app zijn ook cam-modellen. Ze sturen je berichten van links naar hun live shows. Natuurlijk moet je voorzichtig zijn in de omgang met dit soort leden en berichten, omdat dit oplichters kunnen zijn.

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • U kunt zich aanmelden met uw sociale media-accounts zoals Facebook en VK
 • U wordt gevraagd om uw locatie te bevestigen of in te voeren
 • U moet enkele persoonlijke basisinformatie vrijgeven
 • E-mailverificatie is vereist

Registratie op TopFace is een snel, tweestaps proces. Bij de eerste stap moet u uw geslacht kiezen en uw locatie bevestigen als de datingsite dit ooit heeft kunnen detecteren. Als uw gedetecteerde plaats verkeerd is, kunt u deze wijzigen door handmatig de juiste in te voeren.

De volgende stap is om uw voornaam, geboortedatum en e-mailadres op te geven. U moet ook een wachtwoord nomineren. Speciale tekens mogen niet worden gebruikt voor uw wachtwoord. Nadat u deze velden hebt ingevuld, wordt een e-mailverificatielink verzonden naar de e-mail die u aanvankelijk hebt opgegeven. Deze link geeft u volledige toegang tot de datingsite.

Voor een snellere registratie kunt u Facebook gebruiken als aanmelding met één klik. Als u inwoner bent van Rusland, kunt u elk van deze drie Russische sociale mediasites gebruiken om te registreren: VK, Ok.ru en Mail.ru.

Contact maken

 • Het verzenden van berichten is gratis voor gebruikers die je profiel leuk vonden
 • U kunt leden toevoegen aan uw lijst met favorieten
 • Reageren op foto’s van andere leden is toegestaan
 • Zoekfilters zijn beperkt

De belangrijkste contactfunctie van TopFace heet ‘Dating’ en is vergelijkbaar met het roulette-achtige type van Tinder (en andere populaire apps). Er wordt een profiel aan u getoond, waarin u de optie heeft om op ‘Vind ik leuk’ of ‘Overslaan’ te klikken. Als u ‘Vind ik leuk’ kiest, krijgt u de kans om een ​​succesvolle match met die gebruiker te krijgen. Als u ‘Overslaan’ kiest, gaat u gewoon naar het volgende profiel.

TopFace maakt het een eerlijk spel voor hun standaardleden om iets waardevols te krijgen van de app. Als gratis lid kun je je wedstrijden bekijken, evenals de leden die je profiel leuk vonden via ‘Dating’. Je kunt ook een bericht sturen naar degenen die je profiel leuk vonden. Het bekijken van de lijst met wie je leuk vond is echter een betaalde functie.

Als betalend lid zijn er geen beperkingen aan het verzenden van berichten. Je krijgt onbeperkte toegang tot het bekijken van de lijsten van je Likers en leden die je in hun favorietenlijst hebben geplaatst.

Profielkwaliteit

 • Je kunt alleen profielinformatie bekijken als je die van jou hebt ingevuld
 • Fotogalerijen zijn voor iedereen zichtbaar
 • Profielen worden weergegeven wanneer het lid voor het laatst actief was
 • U kunt de geschenken zien die andere gebruikers van andere leden hebben ontvangen

  Profielen van TopFace-gebruikers bevatten beperkte persoonlijke informatie over het lid. Ze bestaan ​​uit one-liner details over verschillende aspecten van de levensstijl en het uiterlijk van het lid. Er zijn ook verschillende paragrafen die verschillende persoonlijkheidsvragen beantwoorden. De meeste leden laten deze persoonlijkheidsvragen echter leeg.

  Standaard worden verschillende fotoalbums genoemd, die worden weergegeven in het profiel van een lid als de gebruiker besluit om foto’s voor een bepaalde verzameling te uploaden. De fotoalbums hebben als titel: “Ik ben het”, “Mijn vrije tijd”, “Mijn reizen”, “Mijn werk”, “Mijn huis”, “Mijn vrienden en ik”, “Mijn familie” en “Mijn hobby’s”. Meerderheid van gebruikers uploadt alleen foto’s voor het album “Ik ben het”.

  App

  • Mobiele app biedt dezelfde functies als de website
  • Goed voor gebruikers onderweg
  • Zoek nabijgelegen gebruikers functie is beschikbaar
  • Er zijn advertenties die uw ervaring kunnen verstoren
  • Gratis te downloaden in Google Play Store, Apple App Store en Windows App Store
  • Sommige van de extra functies zijn te vinden op dezelfde pagina’s op het menutabblad

  De mobiele app van TopFace biedt dezelfde functies als de tegenhanger van de website. Het standaarddashboard van de app is de matchingfunctie ‘Dating’, waarbij de profielfoto van het lid 3/4 van het scherm inneemt. De vier contactpictogrammen: overslaan, zoals, bericht en bewondering, zijn ook handig geplaatst op het onderste gedeelte waar de duim gemakkelijk kan bereiken.

  De mobiele app heeft een betrouwbaar ontwerp voor gebruikers onderweg. Het enige nadeel is dat er storende pop-upadvertenties zijn die u handmatig moet sluiten.

  Real Life Review

  “Ik ontdekte TopFace van een van mijn collega’s. Hij gebruikte de app om iemand te vinden om rond te hangen na kantooruren, en ik was verbaasd dat hij er bijna onmiddellijk een zag. Omdat ik me verveelde en pech had in de wereld van dating, besloot ik het eens te proberen. De app leek vanaf het begin eenvoudig. Je moest gewoon overslaan of leuk vinden. Ik dacht meteen dat het op Tinder of Bumble leek, maar ik werd beide apps beu omdat alle leden daar maar naar één ding op zoek waren – seks.

  Op TopFace krijg ik fatsoenlijke gesprekken en echte dates met meisjes. Geen casual! Ik vind het leuk hoe ik de meisjes kan berichten, zelfs als we nog geen match zijn. Ik vind het ook leuk dat ik mijn profielbezoekers bijhoud – ik kan tenminste zien wiens ogen ik heb gevangen! “- Tom, 34, LA

  Ontwerp en bruikbaarheid

  Het ontwerp van de datingwebsite van TopFace is overzichtelijk en eenvoudig. Je kunt het zien als een app die is ingesloten op een webpagina. Het zijbalkmenu is statisch, dat wanneer u op een van de functies daar klikt, alleen het hoofdgedeelte aan de rechterkant wordt geladen en gewijzigd.

  Hetzelfde geldt wanneer u op een gebruikersnaam klikt. Het profiel wordt in dezelfde sectie geladen, zonder dat de hele webpagina opnieuw moet worden geladen. Wanneer u toegang probeert te krijgen tot een betaalde functie, verschijnt er een pop-up waarin u wordt aangemoedigd om te upgraden. Dit maakt navigatie snel en gemakkelijk.

  TopFace-kosten en prijzen

  Gratis diensten

  • Voeg gebruikers toe aan uw lijst met favorieten
  • Stuur berichten naar degenen die je leuk vonden
  • Bekijk wie uw profiel heeft bezocht
  • Zie je wederzijdse wedstrijden
  • Reageer op foto-uploads

  Op services gebaseerde vergoedingen

  • Virtuele geschenken / stickers verzenden
  • Kijk wie je in hun lijst met favorieten plaatst
  • Verzend bewonderingen
  • Browse anoniem
  • Stuur berichten naar iedereen
  Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
  Premium status
  1 week 5.00 USD / Week USD 5,00
  1 maand 9,32 USD / maand 9,32 USD
  3 maanden 7,48 USD / Maand 22,44 USD
  munten
  6 munten 0,17 USD / Munt 1,00 USD
  40 munten 0,13 USD / Munt USD 5,00
  100 munten 0,10 USD / Munt USD 10,00
  500 munten 0,06 USD / munt 30,00 USD

  Is TopFace duur of goedkoop?

  In vergelijking met andere providers is TopFace gratis.

  Betalingsmogelijkheden

  • Kredietkaart

  Berichten verzenden is gratis op TopFace zolang je je bericht verzendt naar iemand die je leuk vindt op Dating. Daten is het type roulette van de website.

  Een premium lidmaatschap geeft je echter de vrijheid om zelfs de leden te berichten die nog niet eens een glimp van je profiel hebben opgevangen. Met een premium abonnement kun je ook de leden zien die je in hun favorietenlijst hebben geplaatst; dit kan u helpen te weten welke gebruikers in u geïnteresseerd zijn.

  Premium-abonnement wordt aangeboden in drie verschillende pakketduur: een week, een maand en drie maanden. TopFace biedt ook munten, die u kunt gebruiken om te betalen voor toegang tot sommige betaalde functies van de website.

  Speciale functies

  TopFace heeft deze unieke functies op hun website. Alleen premium-leden hebben allemaal toegang. Als standaardlid zijn uw keuzes beperkt.

  Als je wilt, kun je ook munten kopen en gebruiken. Het gebruik van munten geeft u echter slechts voor een beperkte tijd toegang tot de betaalde functies.

  Wederzijdse aantrekkingskracht

  Onderlinge attractie vermeldt al uw succesvolle wedstrijden. Het toont de profielen van degenen die je leuk vond in de dating-app, en die jou ook leuk vonden.

  gasten

  Gasten zijn wat TopFace uw profielbezoekers noemt. U kunt uw gasten gratis bekijken.

  sympathieën

  Vind-ik-leuks vermeld alle profielen die je leuk hebben gevonden in de functie ‘Daten’. Het bekijken van deze lijst is een betaalde functie.

  bewondering

  De bliksemschicht die bovenaan elke profielaanbeveling in de belangrijkste overeenkomende functie van TopFace staat, vertegenwoordigt ‘bewondering’. Bewondering is een volgend niveau en is een betaalde functie. Gratis leden kunnen de profielen bekijken die hen bewonderingen hebben gestuurd.

  Fans / Bewonderaars

  Fans of bewonderaars is wat TopFace leden noemt die u in hun lijst met favorieten hebben geplaatst. Het bekijken van deze lijst is een betaalde functie.

  Geschenken

  Cadeaus zijn stickers die je voor een minimumprijs naar andere leden kunt sturen. Ontvangen geschenken worden weergegeven in het profiel van de ontvanger.

  Bom bericht

  Bomb Message is een betaalde functie van TopFace. Hiermee kunt u hetzelfde bericht naar meerdere actieve leden verzenden met slechts één klik.

  Onze beoordeling

  Inschrijven: 4.0 / 5
  Contact maken: 4.0 / 5
  Profielkwaliteit: 2.5 / 5
  App: 4.0 / 5
  Real Life Review: 5.0 / 5

  Conclusie van de redactie

  TopFace is eenvoudig. Als je een lid leuk vindt, stuur haar dan een ‘like’. Als ze je leuk vindt, kun je beginnen met chatten. Het verkrijgen van een premium lidmaatschap lijkt ook productief te zijn. De prijs is relatief laag in vergelijking met andere datingsites, maar het lijkt de kracht te hebben om je met anderen te verbinden. Iedereen die op zoek is naar date moet TopFace proberen. Aanmelden is gratis, probeer het vandaag nog?

  FAQ

  feiten

  Wat is TopFace?

  TopFace is een datingsite en een mobiele dating-app die als doel heeft relaties tussen haar leden op te bouwen.

  Van wie is TopFace??

  Filatov D.V., een eenmansbedrijf, gevestigd in Rusland, is eigenaar van TopFace.

  Lidmaatschap

  Wie kan lid worden van TopFace?

  Iedereen kan lid worden van TopFace.

  Wordt gratis lid van TopFace?

  Ja, aanmelden bij TopFace is gratis.

  Biedt TopFace premium lidmaatschap?

  Ja, TopFace biedt premium lidmaatschap in drie verschillende pakketduur: een week, een maand en drie maanden. Ze bieden ook munten, dit zijn credits die u vrij kunt gebruiken om toegang te krijgen tot de betaalde functies van de datingsite.

  Hoe verwijder ik mijn TopFace-account permanent?

  U kunt uw TopFace-account verwijderen door op het tabblad ‘Instellingen’ te klikken en de optie ‘Persoonlijke gegevens en verwijdering’ te kiezen..

  Kan ik mijn account ophalen nadat het is verwijderd?

  Nee. Nadat u uw TopFace-account hebt verwijderd, kunt u deze niet meer ophalen.

  Kan ik mijn TopFace-profiel tijdelijk verbergen voor zoekopdrachten?

  Ja, u kunt klikken op ‘Verberg uw profiel’ via de optie ‘Persoonlijke gegevens en verwijdering’.

  Usability

  Ik wil niet dat andere leden zien dat ik hun profielen bekijk, is dat mogelijk?

  Ja, u kunt anoniem bladeren op TopFace, maar deze functie is alleen voor premium betalende leden.

  Hoe stuur ik een bericht naar andere leden?

  U kunt een bericht sturen naar andere leden van TopFace door op het enveloppictogram op hun profielen of de overeenkomende functie van TopFace te klikken.

  Waarom kan ik andere TopFace-leden berichten sturen, maar dat kan ik niet?

  Als je een gratis lid bent, kun je alleen berichten sturen naar andere TopFace-leden die je likes hebben gestuurd.

  Wat zijn ‘overeenkomsten’?

  ‘Matches’ zijn de gebruikers die je leuk vond en die je ook leuk vonden. Ze worden bepaald door de roulette-achtige functie van TopFace.

  Wat betekent de bliksemflits op het tabblad ‘Daten’?

  Het bliksemschichtpictogram op TopFace geeft aan wat de app ‘Bewondering’ noemt. Het verzenden van een ‘bewondering’ is een betaalde functie. Het is als een stapsgewijze vorm van ‘like’. Het laat andere leden weten dat je echt van ze houdt.

  Wat zijn ‘fans’? Waarom kan ik mijn lijst met ‘fans’ niet zien?

  Uw ‘Fans’ op TopFace zijn de gebruikers die u in hun lijst met favorieten hebben geplaatst. Je kunt je lijst met ‘fans’ alleen zien als je een premium lidmaatschap hebt.

  Wat is ‘Bomb Message’?

  Een ‘Bomb Message’ op TopFace is een betaalde functie, waarbij u hetzelfde bericht naar meerdere online gebruikers kunt sturen met slechts één klik.

  Veiligheid

  Is het gebruik van TopFace veilig?

  Zoals met elke andere datingsite, is het gebruik van TopFace niet helemaal veilig. Van gebruikers wordt verwacht dat ze voorzichtig en verantwoordelijk zijn voor hun acties bij het gebruik van de app.

  Welke beveiligingsfuncties biedt TopFace?

  TopFace heeft privacybeleid en gepubliceerde voorwaarden & Voorwaarden om de gebruikersinformatie te beschermen.

  Hoe blokkeer ik een beledigende gebruiker?

  U kunt een beledigende gebruiker op TopFace blokkeren door op het pictogram ‘Hand’ op de overeenkomende functie en zijn of haar profiel te klikken.

  Ik wil een vermoedelijke oplichter melden, hoe doe ik dat??

  U kunt een vermoedelijke oplichter op TopFace melden door te klikken op het pictogram ‘Let op’ in uw interactielijsten en zijn of haar profiel.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Back to top