The One Review

Onze beoordeling

Het is notoir moeilijk om The One te vinden, maar de hulp van een moderne goeroe kan je meer moed en geluk geven bij het navigeren door de datingscene. Shaadi.com is een premium huwelijksservice die geschikt is voor India, Canada, het VK, Australië, Singapore en de VS. Met een succes van 5 miljoen happy-ever-afters, beschikt de website over een grondig verificatieproces om ervoor te zorgen dat haar klanten precies weten wat ze’opnieuw beginnen bij het bladeren door profielen. De eenvoudige gebruiksvriendelijke interface maakt het langdurige proces een stuk minder belangrijk met zijn handige pop-up tool die tips en suggesties biedt. Bovendien is Shaadi.com niet je typische datingwebsite, omdat het ook de service biedt van toegewijde relatieadviseurs om je profiel en wedstrijden te verbeteren (voor een prijs). Huwelijk is absoluut de specialiteit van deze website.

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • Ideaal voor vrouwen, omdat er meer mannelijke leden zijn
 • Stelt leeftijdsgroepen van 25-40 in
 • Staat alleen heteroseksuele relaties toe
 • Samengesteld uit gescheiden, weduwnaar en alleenstaanden
 • Open voor lichamelijk / geestelijk gehandicapte personen, evenals personen met de diagnose hiv

Toegegeven, het was bijzonder moeilijk om informatie te vinden over de ledenactiviteit en andere statistieken op Shaadi.com, zelfs op zijn eigen website. De bijzonderheden van wie de website gebruikt, kunnen echter worden beperkt tot volwassen mannen die op zoek zijn naar serieuze, langdurige relaties die kunnen leiden tot een huwelijk. Shaadi.com wordt aanbevolen voor vrouwen die hun partner voor het leven willen vinden, waaruit ze kunnen kiezen uit miljoenen potentiële wedstrijden. Een uniek, hartverwarmend facet van de samenstelling van het lidmaatschap is inclusiviteit voor personen die fysiek / mentaal worden uitgedaagd, en zelfs voor mensen met de diagnose hiv. Een nadeel van het ledenbestand van de matchmaking-service is dat alleen heteroseksueel huwelijk mogelijk is, dus alle verbindingen kunnen alleen tussen mannen en vrouwen zijn.

Inschrijven

 • Registratie duurt 10-15 minuten
 • Vereist tweestapsverificatie
 • Verzamelt persoonlijke informatie, inclusief jaarinkomen, opleidingsniveau en ingezetenschap
 • Beschikt over een generator voor profielbeschrijving om u te helpen uzelf voor te stellen
 • Duurt langer dan normaal datingsites aanmeldingen

Aanmelden voor Shaadi.com duurt langer dan de gebruikelijke datingsite, een bewijs van de grondigheid van het algoritme’s overwegingen. Het registratieproces houdt niet alleen rekening met de gebruiker’s biodata, maar ook locatie en woonplaats, opleidingsachtergrond, carrière en jaarlijks inkomen, ras, geloof, evenals levensstijl en lichaamsbouw. Voor uw profiel wordt u gevraagd een korte beschrijving van uzelf te typen. Hier beschikt het over een handige tool die een basisparagraaf genereert op basis van de vorige informatie die u hebt verstrekt. Een andere belangrijke opmerking over het aanmeldingsproces is dat je hiermee profielen voor iemand anders kunt maken, zodat je overeenkomsten kunt vinden voor de mensen in je leven. Hoewel dit klinkt als een enkeltje voor een pool van nepaccounts, heeft Shaadi.com een ​​strikt verificatieproces waarbij je een eenmalig wachtwoord moet invoeren dat naar je telefoonnummer wordt verzonden. Daarna moet u bepaalde juridische documenten uploaden om uw identiteit te bevestigen. Ten slotte kunt u uw sociale netwerkaccounts verbinden en foto’s uploaden. De foto’s die u uploadt, zijn echter tijdelijk niet beschikbaar voor het publiek totdat het Shaadi.com-team screent en het verifieert. Het langdurige registratieproces van de website is waarschijnlijk het meest opvallende kenmerk van de website en waarborgt de veiligheid van de geregistreerde gebruikers.

Contact maken

 • Hiermee kunt u door geregistreerde gebruikers zoeken met filters
 • Hiermee bladert u door het volledige openbare profiel van elke gebruiker die u kiest
 • Hiermee kunt u alleen "interesse tonen" in een andere gebruiker. Het starten van chat is alleen voor premium gebruikers
 • U kunt reageren op berichten van premium-gebruikers
 • Kenmerken een "contact filter" waar u parameters kunt instellen voor wie u berichten kan sturen
 • Er is een chatroom
 • "Interesse tonen" is gratis, beantwoorden van berichten is gratis

Shaadi.com presenteert twee eenvoudige mechanismen voor het bladeren door potentiële wedstrijden. Ten eerste kunt u eenvoudig profielen vinden met behulp van de slimme zoekbalk waarmee u gebruikers kunt filteren op basis van bepaalde criteria. De zoekfunctie heeft vijf modi die 24+ criteria voor zoekresultaten kunnen filteren. Het beschikt ook over een zoekoptie op trefwoord. Ten tweede is het “Wedstrijden” optie, die aanbeveling toont op basis van uw voorkeuren. U kunt ook parameters instellen in de pool van aanbevolen profielen op basis van nabijheid, exactheid van voorkeuren, leden van wie u onder meer aan de criteria voldoet. Na u’Heb je de profielen gevonden die je leuk vindt, dan kun je ze op de shortlist zetten of interesse in ze tonen, zodat je ze eventueel kunt matchen. Het nadeel van Shaadi.com is echter dat alleen premium-leden directe berichten naar andere gebruikers kunnen sturen. Gratis accounts kunnen echter reageren op berichten van premium-leden. In elk geval gebruikt de interface de typische inbox- en instant-chatfuncties. Hiermee kunt u ook een online / offline / onzichtbare status instellen. Voor betaalde leden, als chats goed gaan, kunnen ze rechtstreeks contact opnemen met hun wedstrijd via andere middelen (sms / e-mail). Shaadi.com is niet bepaald de beste in het verbinden van haar leden vanwege de voorwaarde om een ​​betaald lidmaatschap te hebben voordat ze gesprekken kunnen beginnen, wat een integraal proces is in dating.

Profielkwaliteit

 • Gratis accounts kunnen alleen de openbare profielen van andere gebruikers zien. Verborgen foto’s zijn alleen toegankelijk voor premium-leden
 • Verschillende rapporten over nepprofielen
 • Verificatiepictogrammen kunnen helpen bij het bepalen van de authenticiteit van profielen
 • Beschikt over verschillende verificatieprocessen
 • Profielen geven volledige informatie over een gebruiker, behalve contactgegevens
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen
 • Verborgen foto’s kunnen later worden vrijgegeven

De profielen op Shaadi.com zijn uitgebreid, dankzij het grondige registratieproces. Het goede hieraan is dat al deze informatie gratis beschikbaar is, behalve contactinformatie die alleen is gereserveerd voor premium-leden. De profielen tonen gegevens over de gebruiker’s lichaamsbouw, opleidingsachtergrond, carrière, jaarinkomen, leeftijd, locatie, geloof en astrologische tekens. Er is ook een fotogalerij waar je doorheen kunt bladeren, die voorafgaand aan het uploaden zijn gescreend. Bovendien is er een “verborgen foto’s” functie die alleen toegankelijk is voor premium-leden. Een belangrijke opmerking over Shaadi.com is dat het meerdere keren is gemeld voor het maken van nepaccounts die niet van echte kunnen worden onderscheiden, wat nieuwsgierig is omdat er zoveel waarborgen zijn ingesteld om ervoor te zorgen dat de identiteit van geregistreerde gebruikers authentiek is. In het geval dat u een nep profiel tegenkomt, kunt u de verificatiepictogrammen controleren om ervoor te zorgen. Meer actie kan worden ondernomen door dit aan de klantenservice te melden zodat het kan worden verwijderd.

App

 • Heeft een veegfunctie om door profielen te bladeren
 • Gratis download
 • Hiermee kunt u onderweg chatten met uw wedstrijden (voor betaalde abonnementen)
 • Biedt een "Verras me" functie voor wedstrijdaanbevelingen, gevraagd door uw telefoon te schudden
 • Heeft een slank en eenvoudig ontwerp

De Shaadi.com-app voor mobiel is misschien wel het best ontworpen bezit van de huwelijksservice. Het is eenvoudig en strak, en heeft een zeer vloeiende interface die het gemakkelijk te gebruiken maakt. De app biedt echter niet echt iets vernieuwends om hem te onderscheiden van andere mobiele dating-apps, omdat het veegmechanisme al lang geleden een hoge vlucht nam. De Shaadi-app heeft veel van de functionaliteit van de website behouden, zoals slim zoeken, chats en wedstrijden. Het heeft met succes zijn belangrijkste diensten voor degenen die onderweg zijn geïntegreerd, met aandacht voor zijn live- en pushmeldingen voor nieuwe updates in de matchmaking-reis.

Real Life Review

Ik ben een Indiase vrouw die in Californië woont. Ik heb het langst niet veel geluk gehad om dating-apps te gebruiken, omdat het meestal alleen maar om casual hook-ups gaat, of gewoon vol mensen waarin ik niet geïnteresseerd ben. Toen ik Shaadi begon te gebruiken, kreeg ik veel wedstrijden in de eerste week hebben ze me gelukkig een bericht gestuurd, dus we begonnen te praten. Ik geniet van het gebruik van de website omdat het me echt helpt te vinden wie ik wil in mijn leven. Het helpt ook dat het duidelijk is over langdurige relaties en huwelijken, omdat het de verwarrende dans van casual dating overslaat. Ik geniet er ook van dat ik gemakkelijk mensen kan vinden die mij en mijn cultuur begrijpen, omdat we die delen. Ik heb nog niemand voor me gevonden, maar ik ben hoopvol dankzij Shaadi.com.

Ontwerp & Usability

Over het algemeen gebruiken de websites van Shaadi.com een ​​eenvoudig ontwerp met een tweekleurig kleurenschema, afhankelijk van de productwebsite die u bekijkt. Ze gebruiken ook aantrekkelijke foto’s en andere multimedia-elementen om je meer een idee te geven van waar Shaadi om draait. Dit helpt ook bij problemen met langzaam internet, omdat de integrale functies op tekst zijn gebaseerd. De eenvoud draagt ​​enorm bij aan het gebruiksgemak, ondanks het feit dat het veel informatie en functies heeft. Shaadi.com heeft ook een slimme stroom, waardoor u een rijkere gebruikerservaring krijgt zonder gedoe. Een nadeel hiervan is echter dat het "Over ons" pagina verwijst u naar een andere site die er gedateerd uitziet en in tegenstelling tot alle andere websites. Daarnaast heeft de website veel banneradvertenties van zijn sponsors en gelieerde ondernemingen, die niet verdwijnen, zelfs niet als u gebruik maakt van een betaald lidmaatschap.

Shaadi kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Blader en zoek door geregistreerde gebruikers
 • Toon interesse in andere gebruikers
 • Profiel maken en wijzigen
 • Toegang tot Shaadi.com-blog
 • Bekijk openbare foto’s van andere gebruikers

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Toegang tot contactinformatie van andere gebruikers
 • Start chats met andere gebruikers
 • Bekijk verborgen foto’s van andere gebruikers
 • Premium hulp
 • Toegewijde relatieadviseur
 • Spotlight-functie op de startpagina van andere gebruikers
 • Verschijnt eerst in zoekresultaten

Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal

Goud? Start onbeperkt chats & bekijk / sms 75 geverifieerde contacten
3 maanden 32,33 USD / maand 97,00 USD
Gold Plus? Start onbeperkt chats & bekijk / sms 150 geverifieerde contacten. Bovendien krijgt u Spotlight en Bold Listing 90 dagen gratis
3 maanden 39,67 USD / Maand 119,00 USD
Diamant? Start onbeperkt chats & bekijk / sms 150 geverifieerde contacten
6 maanden 24,50 USD / maand 147,00 USD
Diamond Plus? Start onbeperkt chats & bekijk / sms 300geverifieerde contacten. Bovendien krijgt u Spotlight en Bold Listing 180 dagen gratis
6 maanden 31.17 USD / Maand 187,00 USD
Platinum Plus? Start onbeperkt chats & bekijk / sms 600 geverifieerde contactpersonen. Bovendien krijgt u Spotlight en Bold Listing gratis gedurende 365 dagen
12 maanden 22.42 USD / Maand 269,00 USD

Is Shaadi duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is Shaadi bovengemiddeld.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • Domiciliëring
 • PayPal
 • Controleren

Je kunt je premium lidmaatschap binnen 30 dagen na aankoop terugbetalen, op voorwaarde dat je ten minste 10 interesses hebt verzonden en je nog geen enkele acceptatie voor chat hebt gehad.

Speciale functies

Shaadi.com gaat nog een stap verder als het gaat om matchmaking. Afgezien van de verbeterde versie van typische datingsite-functies, zoals slimme zoek- en profielweergaven, bieden ze ook services en bronnen om u te helpen de perfecte persoon voor u te vinden, en hoe u uw kansen op het vinden ervan kunt vergroten. Er zijn onder meer blogs en video’s over succesverhalen, how-to’s, speciaal nieuws. Je kunt er nog een schepje bovenop doen en een van hun toegewijde relatie-adviseurs inhuren om jouw profiel voor jou te beheren.

Slim zoeken

Met Smart Search kunt u profielen filteren op basis van 24+ criteria, waaronder meer gevoelige informatie zoals inkomen, opleidingsniveau en levensstijl.

Wie heeft mijn profiel bekeken?

U kunt de gebruikers bekijken die uw profiel hebben bezocht onder "recente Bezoekers". Dit kunnen potentiële wedstrijden zijn als je ze leuk vindt door door hun profiel te bladeren.

Selecteer Shaadi

Voor een extra prijs kunt u gebruikmaken van de gepersonaliseerde matchmaking-service van Shaadi.com, Select Shaadi. Dit biedt u een toegewijde adviseur, uitgekozen profielen en afgesproken ontmoetingen met wedstrijden. Het tariefschema is $ 599 voor 3 maanden en $ 899 voor 6 maanden.

ShaadiLive en ShaadiTV

Aanvullende bronnen zijn beschikbaar voor leden in de vorm van blogberichten op ShaadiLive (http://blog.shaadi.com/) en online video’s op ShaadiTV (https://www.youtube.com/user/shaaditv). Deze kunnen u helpen met relatieadvies, inspirerende verhalen en instructievideo’s.

Onze beoordeling

Inschrijven: 4.0 / 5
Contact maken: 2.0 / 5
Profielkwaliteit: 3.5 / 5
App: 3.5 / 5
Real Life Review: 3.5 / 5

Conclusie van de redactie

Shaadi.com is zeker geen speeltuin, omdat het zorgvuldige proces niet alleen de nachtelijke lothario, maar ook je gemiddelde Joe kan uitschakelen. Interessant is dat de uitbetaling voor alle fijne kneepjes van profiel- en identiteitsverificatie alleen toegang is tot potentiële wedstrijden. Gratis accounts hebben slechts enkele functies, voornamelijk draaien door profielen bladeren. Hoewel Shaadi.com een ​​vrij eenvoudig berichtenplatform biedt, kun je geen chats starten tenzij je een premium lid bent, maar je kunt reageren op berichten die zijn verzonden door leden die je een bericht hebben gestuurd. Uiteindelijk is Shaadi.com zeker voor degenen die echt toegewijde harten (en portefeuilles) hebben.

FAQ

Over Shaadi

Hoe was Shaadi.com begonnen?

Shaadi.com begon in 1996 door Anupam Mittal en begon onder het domein Sagaai.com. Het werd populair bij de Indiase diaspora en werd uiteindelijk ‘s werelds toonaangevende huwelijksvermogenswebsite voor Aziaten.

Zijn er homo’s / lesbiennes?

Nee, Shaadi is alleen geschikt voor heteroseksueel huwelijk, dus profielen kunnen alleen worden gekoppeld als ze mannelijk en vrouwelijk zijn.

Hoe verdient Shaadi.com geld?

De service verdient geld via lidmaatschapsabonnementen, advertentie-inkomsten en gepersonaliseerde matchmaking-services (Select Shaadi) voor een gegarandeerd huwelijk.

Is Shaadi.com voor echtscheidingen?

Shaadi.com verwelkomt alleenstaanden, scheidingen en weduwen.

Wat is de contactpersoon voor klantenondersteuning voor Shaadi.com?

U kunt Shaadi.com bereiken via vaste lijn (1860 200 3456), bericht (https://help.shaadi.com/hc/en-us/requests/new) of directe livechat op hun website.

Zijn er christenen op Shaadi.com?

Ja, er zijn christenen op Shaadi.com en je kunt ze vinden door slim te zoeken.

Van wie is Shaadi.com?

Shaadi.com is eigendom van People Interactive (I) Pvt. Ltd, een bedrijf gevestigd in India. De oprichter is Anupam Mittal.

Wat is het adres van Shaadi.com?

2B (2) II Begane grond, Filmcentrumgebouw, 68 Tardeo Road, Mumbai – 400 034, India.

Betaling & Lidmaatschap

Is Shaadi.com gratis?

De meeste functies van Shaadi.com zijn gratis, maar je hebt een betaald lidmaatschap nodig om chats met andere leden te kunnen starten.

Wat zijn de lidmaatschapsplannen voor Shaadi.com?

 • Goud – 3 maanden – $ 97
 • Gold Plus – 3 maanden – $ 119
 • Diamond – 6 maanden – $ 147
 • Diamond Plus – 6 maanden – $ 187
 • Platinum Plus – 12 maanden – $ 269

Zijn er registratiekosten op Shaadi.com?

Aanmelden op Shaadi.com is gratis. U hoeft niet te betalen om een ​​profiel te maken, maar sommige functies zijn alleen voor premium-leden.

Account en profiel

Kunt u uw shaadi.com-profiel verwijderen??

Ja dat kan. Volg deze eenvoudige stappen:

1. Meld u aan bij uw account 2. Ga op de menubalk naar Home > Mijn profiel 3. Zoek de hyperlink met de tekst Profiel verbergen / verwijderen 4. Ga door de bevestigingspagina en feedbackticket 5. Verzenden. Uw account wordt direct verwijderd.

Kun je mensen blokkeren op Shaadi.com?

Ja, je kunt mensen op Shaadi.com weigeren en zij zullen geen contact meer met je kunnen opnemen.

Kun je nummers krijgen op Shaadi.com?

Ja, maar alleen onder een premium lidmaatschap. U kunt ook hun e-mail ontvangen voor verder gesprek.

Kun je zien wie je profiel op Shaadi.com heeft bekeken?

Ja dat kan. U heeft hier toegang toe "Recente wedstrijden".

Kun je chatten op Shaadi.com?

Ja, Shaadi.com heeft een instant messaging-functie op haar website en app. Alleen degenen die zijn ingeschreven op betaalde lidmaatschappen kunnen echter chats starten. Hoewel, gratis accounts kunnen reageren op berichten die zijn verzonden door premium leden.

Heeft u uw vraag niet gevonden? Vraag ons!

Stel uw vraag. Voer uw naam in. Voer een geldig e-mailadres in. Ja, ik wil graag speciale aanbiedingen en dateringstips ontvangen.

Bedankt voor je vraag. We zullen het zo snel mogelijk beantwoorden.

Deel uw Shaadi-ervaring

Helaas zijn er geen ervaringsrapporten over Shaadi. Wees de eerste en deel je ervaringen:

Ik ben: een man een vrouw Selecteer een optie. Ik ben op zoek naar: een man een vrouw Selecteer een optie. Voer je ervaringsrapport in. Ja, ik wil graag speciale aanbiedingen en dateringstips ontvangen. Voer je leeftijd in. Mijn date was succesvol. Tarief Shaadi: Beoordeel Shaadi Zou je Shaadi aanbevelen? Ja Nee Geef aan of u Shaadi zou aanbevelen.

Bedankt voor het delen van je ervaringen! Na verificatie zullen we uw ervaring hier publiceren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top