ThaiCupid Review

Onze beoordeling

ThaiCupid van Cupid Media claimt de leiding te hebben in Thaise dating met meer dan 1,5 miljoen geregistreerde individuele leden en brengt de unieke smaak en cultuur van Thailand. Trouw aan de mode van Cupid Media brengt deze website mensen dichter bij elkaar, hoe ver ze ook van elkaar verwijderd zijn. Misschien is je potentiële soulmate misschien net om de hoek of misschien zijn ze aan de andere kant van de wereld. Dat is geen probleem met de 34 andere niche-datingsites van ThaiCupid en Cupid Media. Lees onze diepgaande beoordeling hieronder voor meer informatie over ThaiCupid, haar leden, prijzen, VIP-voordelen en alle goodies.. 

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • Meer dan 1,5 miljoen geregistreerde leden
 • 85% van de leden is man
 • De frequente bezoekers van de site komen uit de Verenigde Staten, Thailand, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk
 • Dagelijks 3000 online gebruikers
 • Leden zijn actief en responsief

Met meer dan 1,5 miljoen geregistreerde leden en 3000 dagelijkse aanmeldingen claimt Cupid Media’s ThaiCupid de nummer één datingsite voor Thaise dating te zijn. De leden van ThaiCupid zijn meestal mannen, goed voor 85% van de bevolking. Aan de andere kant zijn er weinig vrouwen, die slechts 15% bedragen. De frequente bezoekers van de site komen uit de Verenigde Staten, Thailand, Duitsland, Frankrijk, en het Verenigd Koninkrijk. Uit deze statistieken kunnen we afleiden dat de meeste relaties die op deze site worden gevormd, die zijn tussen lokale Thaise meisjes en buitenlandse mannen. Als u een vrouw bent die contact zoekt met buitenlanders of expats van het andere geslacht, zult u geen problemen ondervinden op deze site. Als de situatie echter is omgekeerd en u mooie, lokale meisjes wilt ontmoeten, kan het niet zo gemakkelijk zijn met minder vrouwelijke leden en meer mannelijke gebruikers als concurrentie. 

Inschrijven

 • Registratieproces van 1 minuut
 • Geen e-mailverificatie nodig
 • Heeft Facebook registratie en login
 • Moet 18 jaar en ouder zijn om te registreren
 • Profielen kunnen soms om onduidelijke redenen worden gedeactiveerd

Aanmelden gaat snel en gemakkelijk hier bij ThaiCupid. Het heeft zowel e-mail- als Facebook-registratie. Als u de Facebook-optie kiest, krijgt de website toegang tot de informatie die u al op Facebook hebt verstrekt. In enkele seconden kan uw account worden aangemaakt. Als u echter niet wilt dat uw Facebook-profiel aan ThaiCupid wordt gekoppeld, kunt u zich aanmelden met uw e-mailaccount. Dit is ook een probleemloze manier om een ​​account aan te maken. U voert eenvoudig uw e-mailadres, gewenste wachtwoord, leeftijd en geslacht in. Klik daarna op “View Singles” en je kunt nu op een flirtende achtbaan gaan.

Tijdens onze praktijktests hebben we gemerkt dat 80% van onze accounts is beëindigd en niet opnieuw kan worden gereactiveerd door de beheerder om onduidelijke redenen. We hadden geen communityrichtlijnen overtreden en ook geen overtreding begaan. Toch zijn sommige van onze accounts verwijderd.

Ons onderzoek toont aan dat een paar mensen hetzelfde ervoeren. Hun accounts werden ook beëindigd om onpeilbare redenen. Met name één gebruiker had net betaald voor een premium lidmaatschap, alleen voor haar account dat een paar dagen later werd beëindigd. Ze had contact opgenomen met de direct beschikbare klantenondersteuning en wacht momenteel op het team om haar account te regelen.

We hebben afgeleid dat dit misschien komt door de strakke beveiliging of het gebrek aan zoveel interactie en activiteit met andere leden. Bij nader onderzoek zijn sommige van onze accounts, die net zo actief waren, echter nog steeds actief. Het is heel goed dat ThaiCupid zulke strenge beveiligingsmaatregelen zou nemen. Houd er echter rekening mee dat deze site de neiging heeft accounts te beëindigen die ze als verdacht of nep beschouwen – bewezen of onbewezen.

Contact maken

 • Instant Messenger kan door iedereen worden gebruikt
 • “Cupido-tags” worden gebruikt om het maken van wedstrijden voor iedereen te optimaliseren
 • Het aantal mensen dat dagelijks online is, wordt in realtime weergegeven
 • U kunt gratis interesse- en favoriete profielen van anderen laten zien
 • Beperkte bruikbaarheid voor standaardleden
 • Er is een chatroom

ThaiCupid biedt een groot aantal middelen om contact met anderen op te nemen. Als u echter een gratis account hebt, zijn uw middelen ongetwijfeld zeer beperkt. Je hebt geen volledige toegang tot de website en de coole functies zoals de Instant Messenger. Premium-leden zijn bijvoorbeeld de enige die met iedereen kunnen praten, ongeacht het lidmaatschapsniveau. Dit betekent dat standaardleden pijnlijk beperkte manieren hebben om contact op te nemen met anderen die geen premium hebben, waardoor uw keuzes worden beperkt.

Een Gold- of Platinum-lid zijn heeft zo zijn voordelen, omdat het uw kansen op het vinden van The One vergroot. Als betaald lid heb je toegang tot een veel meer gekalibreerd algoritme dat het matchmaking-proces voor jou verder verbetert. De geavanceerde zoekfuncties kammen zich als een fijne kam door de site. In tegenstelling tot gratis leden die alleen basic matching krijgen, zul je je zoekfilters nog meer moeten verfijnen om echt degene te vinden die geschikt is voor jou.

Aangezien er op deze site meer dan 1,5 miljoen singles zijn om uit te kiezen, zien sommigen het krijgen van een premium-account als een investering op lange termijn. Ze kunnen volledige toegang tot de site hebben en deze optimaal benutten. Toegegeven, ThaiCupid biedt zijn gebruikers een overvloed aan speciale functies zoals Cupid-tags, geavanceerde zoekfilters en Instant Messenger om ervoor te zorgen dat je de grootste voldoening en waar voor je geld krijgt.

Test Thai Cupid gratis

Profielkwaliteit

 • Profielverificatie is beschikbaar
 • Een compleet profiel verhoogt uw slagingskans met 30%
 • Het hebben van een goede profielfoto zal meer aandacht naar je profiel trekken
 • Profielen vereisen veel persoonlijke informatie van u
 • De profielen van andere leden zijn niet ingevuld
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Aangezien ThaiCupid een betaalde website is, moet het zijn beveiliging opvoeren om een ​​leuke en veilige omgeving te bieden waar singles elkaar kunnen ontmoeten, verbinden en communiceren. Bovendien is het, omdat sommige leden van deze site betalen, volkomen begrijpelijk hoe ze andere mensen zouden willen zien die zich voordoen als een serieuze dater in plaats van een oplichtend, nep profiel. Het punt is dat het beter is om een ​​volledig en zelfs geverifieerd profiel te hebben om de juiste aandacht te trekken. We theoretiseren ook dat een volledig uitgevoerd profiel misschien uw kansen op beëindiging van uw account door het beheerteam zou verminderen. Meer mensen zouden immers tot je willen praten als ze denken dat je een echte persoon bent. Hoewel het voltooien van je profiel op ThaiCupid nogal vervelend kan zijn (omdat er veel persoonlijke informatie van je wordt gevraagd, zoals hobby’s, voorkeuren, inkomen, opleiding, om er maar een paar te noemen), is het veel beter om ze allemaal te beantwoorden. Dit vergroot ook de kans dat een ander lid je vindt.

App

 • Beschikbaar op Android en iOS
 • Gratis te downloaden op Google Play en App Store
 • Heeft eenvoudige navigatie en gemakkelijk te gebruiken ontwerp
 • Een handig alternatief voor browsen op websites
 • Verouderd en middelmatig ontwerp

De mobiele app van ThaiCupid is zowel beschikbaar op Android als iOS. Het kan worden gedownload via de Google Play Store en de App Store van Apple. Het is een handig alternatief voor browsen op websites, omdat je meldingen kunt ontvangen, afbeeldingen kunt uploaden en andere dingen in de app kunt doen. In plaats van je laptop overal moeiteloos mee te sjouwen of handmatig door de site te bladeren in de browser van je mobiel, heb je in een oogwenk toegang tot ThaiCupid via de tegenhanger van de mobiele app. U kunt met enkele klikken vergaderingen organiseren.

De enige grote tegenvaller van deze app is waarschijnlijk het ontwerp. Toegegeven, het is netjes in zekere zin dat het navigatie eenvoudiger maakt. ThaiCupid kan echter eenvoudig worden gecategoriseerd als saai en middelmatig in vergelijking met krachtigere, flitsendere en nieuwere dating-apps van vandaag..

Real Life Review

“Mijn neef heeft een account voor me gemaakt omdat ze zegt dat het de hoogste tijd is om mijn eerste vriendin te hebben. Ik spotte altijd met dating sites omdat ik dacht dat de juiste gewoon zou komen. Ik hoef hier geen gebruik van te maken. Echter , op aandringen van mijn neef, besloot ik uiteindelijk om dit eens te proberen. Dus dat deed ik. Ik had hier een paar interessante gesprekken met mooie vrouwen. Heb ik de juiste gevonden? Nee, nog niet. Maar ThaiCupid voor mezelf proberen is geopend mijn ogen dat misschien deze manier van zoeken naar liefde toch niet zo slecht is. Het kan zelfs echt effectief zijn. Mensen moeten stoppen met het stigmatiseren van datingsites als alleen voor wanhopige mensen. Ik heb hier goede mensen ontmoet, niet in het minst een beetje wanhopig. Sommigen van hen kunnen, ik kan zeggen, mijn oude vrienden worden. ThaiCupid is een goede website. Ik heb mijn vriendin nog niet gevonden, maar het hielp me meer open te staan ​​voor mogelijkheden. ” – Mau (29)

Ontwerp en bruikbaarheid

Het algemene ontwerp en de esthetiek van ThaiCupid volgen dat van een standaard Cupid Media-site. Hoewel het navigatie en toegang voor gebruikers gemakkelijker maakt, biedt het niets nieuws, innovatief of flair. Voor het midden van de jaren 30 en ouder is het ontwerp geen probleem, omdat het standaard en vertrouwd is. De knoppen en teksten zijn netjes georganiseerd om de browse-ervaring intuïtiever te maken. Maar voor de jongere generatie die meer gewend is aan flitsendere apps, kan dit ontwerp de neiging hebben mensen te laten slapen. Een compromis in het ontwerp kan een grote hulp zijn.

Thaise Cupidokosten en prijzen

Gratis diensten

 • Basic matching
 • Stuur interesse
 • Communiceer met betalende leden
 • Nu gratis testen

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Communiceer met alle leden
 • Live chat met instant messenger
 • Verzend en ontvang berichten
 • Geen advertenties
 • Verberg je profiel en blader anoniem
 • Rang boven andere leden
 • Verdubbel uw profielruimte
 • VIP-profiel markeren
 • Exclusieve zoekfuncties
 • Geavanceerde matching-algoritmen
 • Vertaal berichten in uw taal
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Platinum-lidmaatschap
12 maanden 13,33 USD / maand 159,99 USD
3 maanden 26,66 USD / maand 79,98 USD
1 maand 39,99 USD / Maand 39,99 USD
Gouden Lidmaatschap
12 maanden 11.67 USD / Maand 139,99 USD
3 maanden 23,33 USD / maand 69,98 USD
1 maand 34,99 USD / Maand 34,99 USD

Is Thai Cupid duur of goedkoop?

In vergelijking met andere aanbieders is Thai Cupid gemiddeld. Nu gratis testen

Betalingsmogelijkheden

 • Overschrijving
 • Kredietkaart
 • PayPal
 • paysafecard

Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor automatische verlenging. Als u zich niet heeft afgemeld, wordt het abonnement automatisch verlengd voor de aangegeven periodes.

Om ervoor te zorgen dat uw keuze correct wordt verwerkt door het systeem, is het raadzaam om wijzigingen aan te brengen in uw instellingen voor automatisch verlengen ten minste 48 uur voordat uw lidmaatschap vervalt.

Speciale functies

Cupido raakt

Je kunt tags op je profiel plaatsen met woorden die het beste pronken met je goede eigenschappen. Dit worden “Cupido-tags” genoemd. Deze tags helpen u, aangezien uw profiel verschijnt wanneer naar deze tags wordt gezocht.

Blokkeerlijst

Als je aanstootgevende berichten hebt ontvangen of mensen hebt ontmoet die je niet leuk vindt, kun je deze eenvoudig in je geblokkeerde lijst plaatsen zodat ze geen contact met je kunnen opnemen.

Verifieer accounts

U kunt ervoor kiezen om uw account te verifiëren door een identificatiedocument op de site te uploaden of een e-mail te sturen naar [email protected] Dit zal uw authenticiteit versterken.

Instant Messenger

Dit is een livechat met camera en tekst. Een Standard-lid kan echter alleen communiceren met Gold- of Platinum-leden. Gold- en Platinum-leden kunnen met iedereen communiceren, ongeacht het lidmaatschapsniveau.

Onze beoordeling

Inschrijven: 3.5 / 5
Contact maken: 3.5 / 5
Profielkwaliteit: 3.0 / 5
App: 3.0 / 5
Real Life Review: 3.0 / 5

Conclusie van de redactie

ThaiCupid is een leuke datingsite die alleenstaande mannen en vrouwen over de hele wereld met elkaar verbindt. Het is toegewijd aan het creëren van een organische en gezonde omgeving voor iedereen en geeft toch prioriteit aan ieders veiligheid. De direct beschikbare klantenondersteuning zal onmiddellijk actie ondernemen wanneer een gebruiker naar verluidt zich nogal verdacht gedraagt. Ook zijn de vele actieve leden een van de grootste sterke punten van ThaiCupid. Het biedt mannen en vrouwen een overvloed aan opties om uit te kiezen. Het benadrukt het idee dat liefde niet om de hoek hoeft te zijn. De perfecte meid of jongen kan aan de andere kant van de wereld zijn, maar dat moet je niet beletten om ze te ontmoeten. Thailand is net een heel stuk dichterbij gekomen. ThaiCupid is een geweldige site voor iedereen die op zoek is naar liefde. Ontmoet mensen uit alle lagen van het leven. Meld je nu aan. Test Thai Cupid gratis

FAQ

Usability

Hoe kom ik erachter wie in mij geïnteresseerd is?

Wanneer leden interesse in u tonen, worden ze toegevoegd aan uw lijst “Wie is geïnteresseerd in mij”. U kunt deze lijst openen door “Geïnteresseerd in mij” te kiezen in het menu “Activiteit” op de startpagina van uw lid.

Hoe antwoord ik op iemand die in mij geïnteresseerd is?

Als een lid interesse in u heeft getoond en u ook in hem of haar geïnteresseerd bent, kunt u interesse teruggeven. Je kunt ook een bericht naar dat lid sturen als je dat wilt.

Hoe zoek ik naar leden?

Er zijn veel verschillende manieren waarop u ThaiCupid.com kunt gebruiken om naar uw perfecte match te zoeken. Met hun krachtige zoeksysteem kunt u door een breed scala aan leden bladeren of uw zoekresultaten beperken tot enkele specifieke leden. Ze bieden ook geavanceerde zoekopties, zoals zoeken op “lidnummer” of “trefwoord”. Of u kunt zoeken naar leden die momenteel online zijn, leden die aan uw wedstrijdcriteria voldoen, en meer!

Wat is het fotogoedkeuringsproces?

Foto’s worden beoordeeld door de beheerder om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan hun foto-eisen. Je gezicht is bijvoorbeeld duidelijk zichtbaar en je foto is niet aanstootgevend. Dit proces wordt meestal binnen 24 tot 48 uur voltooid.

Hoe wijzig ik de volgorde van mijn foto’s?

Als u uw foto’s opnieuw wilt bestellen, zorgt u er eerst voor dat u geen foto’s in behandeling of verborgen hebt. Sleep vervolgens uw foto’s totdat u tevreden bent met hun bestelling. Klik op de knop ‘Verzenden’ om uw wijzigingen op te slaan. Uw nieuwe fotobestelling is direct zichtbaar in uw profiel.

Lidmaatschap en betaling

Hoe annuleer ik mijn automatische facturering?

Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor automatische verlenging. Als u zich niet heeft afgemeld, wordt het abonnement automatisch verlengd voor de aangegeven periodes. U kunt de automatische verlenging annuleren door door ‘Facturering’ te kiezen in het menu Instellingen op de startpagina van uw lid. Klik op “Nee” naast “Mijn lidmaatschap automatisch verlengen?” En klik vervolgens op de knop “Opslaan”. U wordt gevraagd om uw keuze te bevestigen: klik op “Auto rebilling uitschakelen”. Uw automatische verlenging wordt nu uitgeschakeld voor de huidige lidmaatschapsperiode. U kunt deze optie op elk gewenst moment weer wijzigen in “Ja”.

Wat zijn de beschikbare lidmaatschapsopties?

Er zijn drie soorten lidmaatschap op ThaiCupid.com: Standard, Gold en Platinum. Standaardlidmaatschap is gratis en stelt u in staat om interesse naar andere leden te sturen en te communiceren met Gold- en Platinum-leden. Gouden leden kunnen communiceren met alle leden van de site, ongeacht hun lidniveau. Platinum-leden hebben toegang tot alle functies van de site, inclusief geavanceerde matching-functies en vertaaldiensten voor berichten.

Hoe worden mijn betalingsgegevens beveiligd??

ThaiCupid.com neemt alle nodige stappen om ervoor te zorgen dat uw creditcardgegevens veilig worden bewaard. Ze geven uw persoonlijke gegevens niet door aan en verkopen deze niet aan onbevoegden. Dit wordt ondersteund door hun privacybeleid. Alle transacties worden beveiligd door SSL-codering.

Ik heb technische problemen met mijn betaling.

Als uw betaling is geslaagd maar u de site nog steeds niet kunt gebruiken, logt u uit en logt u opnieuw in om een ​​nieuwe sessie te starten. Verder vereist ThaiCupid.com dat bepaalde programma’s en internetbrowserinstellingen correct werken.

Welke betaalmethoden zijn beschikbaar?

ThaiCupid biedt de volgende betaalmethoden: creditcard, betaalpas, PayPal, cheque, bankoverschrijving, vouchers en andere landspecifieke betaalmethoden.

Veiligheid

Hoe bescherm ik mijn privacy?

Er zijn veel stappen die u kunt nemen om uw privacy te beschermen tijdens het zoeken naar uw perfecte match. ThaiCupid beveelt aan dat u een ander e-mailadres gebruikt voor online dating. Er zijn veel e-mailproviders, zoals Google, Yahoo en Hotmail.

Hoe beschermt ThaiCupid.com mijn veiligheid?

Ze nemen de veiligheid van hun leden heel serieus. Hun toegewijde fraudepreventie-team maakt gebruik van fraudebestrijdingstechnologie van wereldklasse hun gebruikers veilig.

Hoe houd ik mijn wachtwoord veilig??

Ze bevelen aan dat uw wachtwoord een combinatie van letters, cijfers en symbolen is en ten minste zes tekens lang is. Geef uw wachtwoord om welke reden dan ook nooit aan iemand. Als een ander lid u om uw wachtwoord vraagt, meld dit dan onmiddellijk. Er is geen legitieme reden dat een ander lid uw wachtwoord nodig heeft.

Hoe kan ik voorkomen dat een gebruiker contact met mij opneemt??

U kunt een lid blokkeren om contact met u op te nemen vanuit verschillende delen van de site. In berichten, klik tijdens het lezen van hun bericht op de knop “Gebruiker blokkeren”. In een ledenprofiel, klik op de knop “Gebruiker blokkeren”. In Instant Messenger, klik op het menu “Meer” en klik vervolgens op “Gebruiker blokkeren”. Zodra u een lid via een van de bovenstaande methoden hebt geblokkeerd, kunnen deze niet langer contact met u opnemen. U kunt de leden zien die u hebt geblokkeerd door “Blokkeerlijst” te kiezen in het menu “Activiteit” op de startpagina van uw lid.

Hoe meld ik misbruik?

U kunt een ander lid uit verschillende delen van de site melden. In berichten, klik tijdens het lezen van hun bericht op de link ‘Misbruik melden’. Klik in het profiel van een lid op de knop “Misbruik melden”. In Instant Messenger, klik op het menu “Meer” en klik vervolgens op “Misbruik melden”. Geef zoveel mogelijk informatie en bewijsmateriaal zodat het beheerteam uw rapport grondig kan onderzoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top