TGPersonals Beoordeling

Onze beoordeling

TGPersonals is opgericht door Mike Kasper, een inwoner van New York die een volledig gratis transvriendelijke datingsite wilde opzetten na publieke vernedering toen zijn datingkeuze aan zijn hele universiteit werd blootgesteld. Hij wilde meer privacy, maar wilde de lidmaatschapskosten van niche-datingsites niet betalen. Daarom kreeg hij het idee om een ​​100% gratis transgender-datingsite te maken waar gebruikers veilig en vrij kunnen zijn wie ze zijn. Hij gelooft niet dat mensen moeten betalen voor het lidmaatschap als ze gewoon online naar liefde zoeken. Hij lanceerde de website al in 1999 en werkte de website voortdurend bij om een ​​competent platform te bieden voor zijn leden tot op de dag van vandaag.

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • Meer dan 190.000 gebruikers in de VS.
 • De meeste gebruikers zijn op zoek naar iets informeels
 • Gay aandeel beschikbaar
 • Leden zijn zeer ruimdenkend en vocaal over wat ze willen

Het ledenbestand van TGPersonals is niet beperkt tot transgenders en homo’s. Er zijn ook hetero mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een informele ontmoeting met gelijkgestemde gebruikers. Er zijn ook koppels die actief zijn op de site – op zoek naar een andere persoon om mee te gaan voor een nacht om hun fantasiewensen te vervullen. De meerderheid van de leden van TGPersonals is op zoek naar seks – en dit wordt schaamteloos weergegeven op hun profielen samen met de geslachtsoriëntatie van de persoon met wie ze seks willen hebben. Hierdoor kunnen gebruikers al op dezelfde pagina zijn voordat ze beginnen met chatten en dezelfde verwachtingen hebben. Er is geen discriminatie op deze datingsite, alle leden zijn zeer ruimdenkend over verschillende ontmoetingen en situaties.

Omdat het een gratis website is waar iedereen lid van kan worden, heeft TGPersonals ook een aandeel nep- en beledigende profielen. Sommige vrouwelijke profielen lokken andere gebruikers naar een andere site waar ze zich moeten aanmelden en de details van hun creditcards moeten achterlaten in ruil voor een gratis programma of foto’s. Wanneer u een oplichter of een frauduleus gebruikersaccount vermoedt, kunt u de gebruiker aan de beheerder melden door op de knop ‘Gebruiker rapporteren’ op zijn of haar profiel te klikken. Dit kan mogelijk het account van de gebruiker opschorten.

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Vereist basisinformatie
 • 5-7 minuten registratie
 • E-mailverificatie vereist
 • Geen genderdiscriminatie
 • Upload van profielfoto vereist

Aanmelden bij TGPersonals is eenvoudig. U hoeft alleen wat basisinformatie in te voeren, zoals uw weergavenaam, e-mailadres, gebruikersnaam, leeftijd, geslacht en uw staat. Je zou ook de seksuele geaardheid moeten opgeven van de persoon die je zoekt en als je op zoek bent naar vriendschap, liefde, seks of huisgenoten. Er is ook een veld waar je een kop en een over mij-paragraaf zonder minimumtekens moet opstellen. Als je klaar bent, hoef je alleen maar aan te vinken dat je akkoord gaat met de Servicevoorwaarden van de website en een captcha in te voeren, dan ben je klaar met de aanmelding. De volgende stap zou zijn om uw e-mailadres te verifiëren om uw account te activeren.

Contact maken

 • Matching is gebaseerd op persoonlijke voorkeur
 • Door vrienden aan uw lijst toe te voegen, kunt u hun uploads eenvoudig bijhouden
 • Het verzenden van berichten is gratis
 • Voeg interessante gebruikers toe aan je crush-lijst
 • Verschillende zoekfilters beschikbaar
 • Gebruikers kunnen door nieuwe foto-uploads bladeren op het tabblad Foto’s

TGPersonals blijft trouw aan zijn belofte aan zijn leden – dat alle functies gratis zijn zolang de site actief is. Dit betekent dat alle manieren om contact op te nemen met een ander lid gratis en gemakkelijk zijn.

Er zijn drie manieren om met andere gebruikers te communiceren:

 1. Voeg ze toe als een “Crush”. Dit plaatst ze op je lijst met geliefden, en als je terug leuk vindt, behoren jullie allemaal tot elkaars wedstrijdlijst.
 2. Stuur ze een bericht. U kunt dit doen door op de knop ‘Een bericht verzenden’ te klikken in het profiel van de andere gebruiker.
 3. Voeg ze toe als vrienden. Wanneer u een vriend in TGPersonals krijgt, wordt u op de hoogte gehouden van zijn of haar activiteit op uw activiteitendashboard.

TGPersonals heeft ook een blogfunctie waar gebruikers berichten over elk onderwerp kunnen plaatsen, zolang dit de algemene voorwaarden van de site niet schendt. Blogs worden meestal gebruikt door gebruikers om een ​​forumachtig gesprek te voeren en gelijkgestemde mensen te ontmoeten.

Profielkwaliteit

 • Profielfoto’s en informatie zijn zichtbaar voor alle gebruikers
 • Profielen geven alleen basisinformatie weer
 • Functies fotogalerijen geüpload door gebruiker
 • Interactieknoppen zijn toegankelijk via de linkerzijbalk
 • De profielen zijn slecht gedetailleerd
 • Profielinformatie kan later worden gewijzigd

De profielen in TGPersonals hebben beperkte details. Het basisformulier dat u tijdens uw aanmelding invult, zijn de enige stukjes informatie die in uw profiel worden weergegeven. Dit omvat uw kop en ‘over mij’-composities, uw leeftijd, geslacht, postcode, stad en staat. Het laat ook zien of je op zoek bent naar liefde, seks, vriendschap of huisgenoten en de geslachtsoriëntatie waarin je bent geïnteresseerd. Afgezien van deze stukjes basisinformatie, bevat je profiel ook de blogberichten die je hebt gepost, je vrienden, fotoalbums en website-activiteit – allemaal in de rechterzijbalk. Aan de linkerkant zit je profielfoto met actieknoppen zoals “Voeg crush toe”, “Vriend toevoegen”, “Gebruiker blokkeren”, “Gebruiker melden” en “Stuur een bericht” direct daaronder.

De meeste profielen in TGPersonals zien er enigszins onvolledig uit. Dit komt omdat de meeste geen fotoalbums uploaden nadat ze een account hebben gemaakt. Het toevoegen van vrienden is ook van secundair belang omdat u geen gebruiker hoeft toe te voegen om hem of haar een bericht te sturen. De meeste leden in TGPersonals gebruiken de functie Blog om een ​​gesprek aan te gaan, afgezien van natuurlijk persoonlijke berichten.

App

 • App staat bekend als “transgndr”
 • Dezelfde functies als de websiteversie
 • Roulette-achtige matching beschikbaar
 • Zoekresultaten worden weergegeven in een lineaire lay-out
 • Advertenties aanwezig maar niet opdringerig
 • App kan incompatibel zijn met de meeste apparaten

De app-versie van TGPersonals staat bekend als “transgndr” en kan worden gedownload in Google Play Store en Apple App Store. De app heeft dezelfde functies als de websiteversie, behalve dat de mobiele app banner- en voettekstadvertenties weergeeft. Het ontwerp van de app is vergelijkbaar met de website en houdt vast aan de kleuren hemelsblauw en wit, met alle functies georganiseerd in een opvouwbare menubalk. Wanneer u de app opstart, wordt u naar het tabblad Wedstrijden gebracht, waarin uw wedstrijden worden weergegeven in een roulettetype-display en u hebt de optie om de gebruiker als verliefd toe te voegen of het volgende profiel te bekijken. Deze functie is ook beschikbaar in de webversie, maar het komt duidelijk handiger in de app.

Real Life Review

Als een dertiger met een minimumloon voor mannen, heb ik echt geen budget voor de lidmaatschapskosten van datingsites. Maar ik heb altijd gedacht dat er nauwelijks mogelijkheden voor mij zijn om een ​​partner te ontmoeten, bovendien om iemand te vinden die “game” is voor mijn “behoeften” en fantasieën als ik ze botweg op straat of een feestje vraag. Ik weet het niet, ik denk echt dat de beste manier om te krijgen wat ik wil, is door online te kijken. Nogmaals, alle niche-datingsites hebben hoge lidmaatschapskosten en een gratis lidmaatschap brengt u nergens. Toen hoorde ik op een dag over deze absoluut gratis datingsite die niet discrimineert! Ik meldde me aan en was verbaasd hoe andere leden gewoon hun profiel aan het zetten waren en soms overduidelijk op blogs plaatsten waar ze naar op zoek waren. Omdat ik meer zelfvertrouwen had nadat ik die had gezien, postte ik wat ik wilde … en ontving ik antwoorden met het verzoek om mijn locatie. Ik kreeg het eindelijk met een MTF in de buurt van mijn stad. We ontmoetten elkaar halverwege en ik had waarschijnlijk een van de heetste nachten van mijn leven. – Ben, NYC

Ontwerp en bruikbaarheid

TGPersonals heeft een verouderde website. Dit is prima omdat de website nog steeds een strak ontwerp heeft met een eenvoudige bruikbaarheid. Alle functies zijn georganiseerd in de bovenste menubalk en alle actieknoppen zijn gemakkelijk toegankelijk via alle pagina’s van de website.

TGPersonals Kosten en prijzen

Gratis diensten

 • registratie
 • Basic matching
 • Gebruikers van berichten
 • Plaatsen en reageren op blogs

Is TGPersonals duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is TGPersonals gratis.

Het gebruik van TGPersonals is volledig gratis.

Speciale functies

TGPersonals biedt een speciale functie op zijn website: blogs. Via blogs kunnen alle TGPersonals-leden een bericht plaatsen over alles wat ze leuk vinden, waar andere gebruikers op kunnen reageren. De blogfunctie van TGPersonals wordt ook door leden gebruikt als forumdiscussieportaal.

Onze beoordeling

Inschrijven: 3.0 / 5
Contact maken: 4.0 / 5
Profielkwaliteit: 2.0 / 5
App: 3.0 / 5
Real Life Review: 4.0 / 5

Conclusie van de redactie

TGPersonals is een gratis datingwebsite waarmee gebruikers precies kunnen vinden wat ze zoeken, zonder vooroordelen en oordeel van andere gebruikers. Gebruikersprofielen worden weergegeven als ze op zoek zijn naar liefde, vriendschap of seks – en geven zelfs de seksuele geaardheid van hun potentiële partners aan. Dit helpt beide uiteinden op dezelfde pagina te zetten, zelfs voordat ze beginnen met communiceren. Hiermee creëert TGPersonals een veilige ruimte voor gebruikers van alle seksuele geaardheid om liefde, vriendschap of seksuele ontmoetingen te vinden. Als u echter denkt dat TGPersonals niets voor u is, kunt u onze Matchmaker-categorie bekijken en meer lezen over onze testwinnaars.

FAQ

feiten

Van wie is TGPersonals?

TGPersonals is opgericht en eigendom van Mike Kasper.

Hoe verdient TGPersonals?

TGPersonals genereert geen inkomsten.

Kunnen alle geslachten lid worden van TGPersonals?

Ja, TGPersonals is geschikt voor mensen van alle geslachten en seksuele geaardheid.

Lidmaatschap

Wat heb ik nodig om een ​​account aan te maken?

U hebt alleen een geldig e-mailadres en enkele persoonlijke gegevens nodig.

Ik woon buiten de VS, wat voer ik in het postcode veld in?

U kunt de postcode leeg laten.

Is er premium lidmaatschap bij TGPersonals?

Nee, alle functies van TGPersonals zijn gratis te gebruiken.

Usability

Hoe verzend ik berichten?

Onder elk gebruikersprofiel is er een knop ‘Bericht verzenden’ waarmee u, wanneer erop wordt geklikt, een bericht kunt opstellen en naar die specifieke gebruiker kunt sturen.

Hoe beantwoord ik berichten?

U kunt uw berichten bekijken in uw inbox. Er is een antwoordknop op elk bericht.

Hoe upload ik meer foto’s?

U kunt een nieuw album maken in uw profiel of via het tabblad Foto’s.

Heeft TGPersonals e-mailmeldingen?

U kunt e-mailmeldingen inschakelen voor uw accountinstellingen.

Waarom verdwenen mijn berichten?

U bent mogelijk een oplichter tegengekomen wiens account was opgeschort.

Hoe verwijder ik mijn account permanent?

U kunt uw account permanent verwijderen in uw accountinstellingen.

Kan ik een verwijderd account herstellen?

Helaas kunt u een account niet meer ophalen nadat u het hebt verwijderd.

Wat is MTF??

MTF staat voor Male to Female Transgender.

Wat is FTM?

FTM staat voor Female to Male Transgender.

Veiligheid

Welke beveiligingsfuncties biedt TGPersonals??

TGPersonals hanteert privacybeleid en gebruiksvoorwaarden. Als u zich niet aan deze regels houdt, wordt elk account opgeschort en wordt het verboden de website opnieuw te gebruiken

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top