SwingLifeStyle Review

Onze beoordeling

SwingLifestyle (afgekort SLS) heeft de niche voor swingers sinds 2001. Het adverteert zichzelf als een ‘alternatieve levensstijl dating’ website vanwege het taboe rond swingen. SwingLifestyle trekt ruimdenkende swingers aan voor niet-traditionele relaties en activiteiten (zoals partnerruil, trio’s, orgieën, enz.). De leden zijn toegewijd, met actieve swingers die op enig moment niet onder de 5.000 komen, 300 chatrooms en elke week ongeveer 7.000 nieuwkomers.

 • Paren zijn net zo actief als mannen en vrouwen
 • Ongeveer 7.000 zijn op elk moment online
 • Elke week melden zich minimaal 10.000 nieuwe leden aan

De mensen op deze site zijn erg actief als het gaat om het contacteren van medeleden. Ze weten wat ze willen en ze weten hoe het te krijgen. Tijdens onze test berichtte een van de koppels ons dat ze wisten hoe beperkt chatten was voor een gratis gebruiker, dus gaven ze hun Kik-gebruikersnaam vooraf. Er zijn geen twijfels op deze site en de eerste berichten die u gewoonlijk ontvangt, zijn directe voorstellen.

Inschrijven

 • Swingers die meedoen kunnen singles en koppels zijn
 • Profielfoto’s zijn niet verplicht

Registratie is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Je hoeft alleen een gebruikersnaam op te geven (die nog niet is gebruikt), je e-mail, wat basisinformatie over wat je zoekt en je bent klaar om te beginnen. Registratie kan ook worden gedaan op hun mirror-website sls.com. Als u op de knop “Gratis aanmelden” klikt, wordt u teruggeleid naar SwingLifestyle.

Contact maken

 • Gratis leden kunnen alleen berichten ontvangen en lezen, niet verzenden of beantwoorden
 • Nieuwe berichten verschijnen als pop-ups
 • Er is een chatroom

Als gratis gebruiker die de site bezoekt, ontvangt u nieuwe berichten als pop-ups. Zoals de meeste chatsystemen, kunt u alleen het laatste bericht lezen. Maar u kunt het gesprek niet openen of zelfs op de antwoordknop klikken omdat alleen premium-leden de IM-functie kunnen gebruiken. Dit is extreem beperkend omdat andere swingers de verkeerde indruk kunnen krijgen en denken dat je ze gewoon negeert.

Test Swing Lifestyle gratis

Profielkwaliteit

 • Premium-leden kunnen ervoor kiezen hun profielen te verbergen voor gratis leden
 • Naaktheid is wazig voor gratis leden
 • In plaats van checklists worden gebruikers aangemoedigd zichzelf in tekstvakken te beschrijven
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Betalende leden kunnen hun profielen onzichtbaar maken voor gratis leden. Dit is een handige functie voor als u er zeker van wilt zijn dat alleen serieuze swingers contact met u opnemen. Die betalende leden kunnen echter nog steeds de profielen van gratis leden zien en als ze het leuk vinden wat ze zien, kunnen ze het gesprek beginnen. Naakte profielfoto’s zijn wazig voor gratis leden, wat een goed idee lijkt omdat het oplichters en “ongewenste” uit de buurt van de website zou houden.

Real Life Review

“Mijn vrouw en ik zijn al 6 jaar in de levensstijl, en gedurende die 6 jaar gebruiken we deze website aan en uit. We houden van deze website omdat er zoveel swingers zijn aangemeld en we PRECIES kunnen vinden wie we willen (met een beetje moeite natuurlijk). Onze laatste FWB, die een jaar duurde, hebben we hier ontmoet. Nu zijn we op zoek naar onze volgende partners op de site, en deze keer willen we proberen met een paar te zijn. ” – Koppel 8 jaar getrouwd (37M en 34F).

Ontwerp en bruikbaarheid

De meeste hoofdfuncties van de site bevinden zich constant aan de linkerkant van de pagina, waardoor het heel eenvoudig is om te navigeren, ongeacht op welke pagina u zich bevindt. U wordt op de hoogte gebracht van nieuwe berichten door een geluid en een pop-up, zodat ze onmogelijk te missen zijn. De functies zijn gebruiksvriendelijk; ze kunnen zelfs worden begrepen door de oudste swingers op de site. De pictogrammen en illustraties zijn verouderd, maar ze belemmeren de swingende ervaring niet.

Swing Lifestyle-kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Zoek en bekijk profielen
 • Video / groepschat
 • Leden blokkeren
 • Forums
 • Nu gratis testen

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Bekijk / upload naaktfoto’s
 • Upload privéfoto’s
 • Beoordeel clubs
 • Nieuwe leden goedkeuren
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Premie
1 maand 14,95 USD / Maand 14,95 USD
3 maanden 9,98 USD / maand 29,95 USD
6 maanden 8,33 USD / maand 49,95 USD
12 maanden 5.83 USD / Maand 69,95 USD

Is Swing Lifestyle duur of goedkoop?

In vergelijking met andere aanbieders is Swing Lifestyle gemiddeld. Nu gratis testen

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • Controleren

SwingLifestyle biedt ook een levenslang lidmaatschap dat 149,95 USD kost. Met het levenslange lidmaatschap hebt u toegang tot alle functies op de site en nog wat meer. Transacties kunnen worden betaald via cheques of postwissels, maar ze moeten betaalbaar worden gesteld aan Dashboardhosting LLC en niet aan SwingLifestyle.

Speciale functies

SwingLifestyle biedt swingers niet alleen de mogelijkheid om te communiceren op de website – ze moedigen u aan om anderen te ontmoeten in zowel intieme als grootse evenementen.

Hete date

De Hot Date is in feite een openbare agenda op de website waar u iedereen kunt adverteren wanneer u vrij bent of iemand anders kunt vinden die op een bepaalde dag naar een date wil. Het kan werken als een speeddate- of gebeurtenisaankondigingstool. Met deze functie kunt u een vergadering inplannen met een swinger of meerdere swingers tegelijk.

Reizen

Met meer dan 15 jaar ervaring in de lifestyle reisbranche, heeft SwingLifestyle zijn eigen reisbureau voortgebracht. Topless Travel is een bureau dat speciaal is gemaakt voor officiële leden van SwingLifestyle. Hoewel de meeste evenementen hier meestal cruises van een week naar swingerbestemmingen zijn, zijn er nog steeds intieme huisfeesten, optochten, safari-avonturen en meer.

Swinger Clubs

SwingLifestyle biedt mensen een actieve kaart van de VS waar u op uw staat kunt klikken en clubs kunt vinden die de swinger-levensstijl dienen. Ze hebben het echter niet zelf gemaakt. De mensen worden aangemoedigd om hun eigen clubs te uploaden, met een paar regels. De club moet een lifestyleclub zijn die alleen toegankelijk is voor leden (wat betekent dat er geen openbare bars, winkels voor volwassenen, theaters voor volwassenen, enz. Zijn).

Onze beoordeling

Inschrijven: 5.0 / 5
Contact maken: 4.0 / 5
Profielkwaliteit: 4.0 / 5
Real Life Review: 4.5 / 5

Conclusie van de redactie

SwingLifestyle heeft een grote gemeenschap van swingers over de hele wereld gevormd; misschien heeft het zelfs het grootste lidmaatschap. Naast interactiviteit biedt het ook swingers speciale functies zoals erotische verhalen, dvd’s, speelgoed voor volwassenen en meer. Hoewel de website kon profiteren van een kleine renovatie, zorgden de ontwikkelaars ervoor dat hun functies hun kristalheldere doel dienden. Er is geen twijfel over mogelijk dat je een wedstrijd op SwingLifestyle zult vinden. Probeer het en doe nu gratis mee! Test Swing Lifestyle gratis

FAQ

feiten

Wanneer is SwingLifestyle gemaakt?

SLS werd opgericht in 2001.

Is er een mobiele app?

Op het moment van schrijven is er nog geen.

Usability

Wat zijn standaardgalerijen?

Uw account heeft twee standaardgalerijen, de standaard openbare galerij en de standaard privégalerij. Alle openbare foto’s die u uploadt (waar iedereen toegang toe heeft) worden automatisch toegevoegd aan de openbare galerij. Alle privéfoto’s die u uploadt (dat alleen u kunt kiezen aan wie u toegang wilt geven) worden automatisch toegevoegd aan de privégalerij.

Wat zijn privéfoto’s?

Privéfoto’s kunnen alleen worden bekeken door een lid waartoe u toegang hebt gegeven. Gratis leden kunnen geen privéfoto’s bekijken, zelfs niet als u ze toegang geeft; alleen premium leden kunnen ze zien.

Wat zijn de beoordelingen voor foto’s?

De beoordelingen zijn “G” (niet-naakt, kan door alle leden worden bekeken), “PG” (milde seksuele inhoud maar geen naaktheid), “R” (matige seksuele inhoud, volledige naaktheid).

Wat betekenen Tam, Gemiddeld en Wild?

Dit zijn interesse niveaus die de mate van uw interesse in verschillende soorten swingen laten zien. Temmen betekent activiteiten zoals hetzelfde geslacht, maar met je eigen partner, Matig betekent contact met anderen zoals mondeling spelen, maar geen volledige seks, en Wild betekent activiteiten die volledige ruil en seks met iemand anders dan uw partner omvatten. 

Kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen?

U kunt uw gebruikersnaam niet wijzigen of je een gratis of betalend lid bent. U verliest al uw inhoud op SLS. 

Kan ik mijn wachtwoord wijzigen??

Zoek aan de linkerkant waar het menu zich bevindt “Tools”. Selecteer “Update uw profiel”. Op het tabblad “Wachtwoord” kunt u uw wachtwoord bewerken.

Hoe blokkeer ik iemand?

Ga naar hun profiel en in de lijst met pictogrammen onder “Notities” vindt u de knop Blokkeren. Het is de vijfde.

Hoe deblokkeer ik iemand?

Zoek aan de linkerkant waar het menu staat ‘Vrienden’. Je vindt je geblokkeerde lijst hier. Klik op “Blok verwijderen” om ze te deblokkeren.

Hoe kan ik een datum toevoegen aan Hot Date?

Klik op het plusteken rechtsboven in de kalender. Je wordt doorgestuurd naar een pagina waar je details over je evenement kunt toevoegen.

Kan ik een erotisch verhaal posten?

Ja, alle soorten leden kunnen. Zoek aan de linkerkant waar het menu staat ‘Seksverhalen’ en selecteer vervolgens ‘Auteurs’. Klik op “Verhalen toevoegen” en je kunt je seksverhaal typen / plakken.

Hoe verwijder ik mijn account?

Zoek aan de linkerkant waar het menu zich bevindt “Tools”. Selecteer “Uw profiel verwijderen” en volg de instructies vanaf daar. gelukkig, SLS zal u vragen om uw huidige premium lidmaatschap eerst te stoppen voordat u uw account volledig kunt verwijderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top