Sugar Daddy For Me Review

Onze beoordeling

Sugar Daddy For Me werd gelanceerd in 2004 en is een van de meer bekende niche-datingsites voor hoopvolle personen in de suiker-datingscene. Deze website is bedoeld om oudere mannen / vrouwen (suikervaders of suikermoeders) te helpen jongere vrouwen / mannen (suikerbaby’s) te vinden om te verwennen en te verwennen. Het is ook voor vrouwen die klaar zijn om een ​​volwassen man te ontmoeten die niet alleen een minnaar is, maar ook een mentor in het leven. Met naar verluidt meer dan 1.000 nieuwe profielen elke dag, heeft Sugar Daddy For Me al ongeveer 4 miljoen leden verzameld.

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • Rijke suikervaders die graag jonge suikers verwennen
 • Vrouwen die het beu zijn om met onrijpe jongens te daten op dezelfde leeftijd als zij die altijd blut zijn
 • 500.000 leden maandelijks online
 • Leden worden niet doorgelicht via hun e-mailadres
 • Heeft ongeveer 4 miljoen leden in de Verenigde Staten

Volgens hun website doen dagelijks 2000 nieuwe leden mee. Toen we echter ons eigen onderzoek deden, bleken er meer dan 2.000 te zijn dagelijkse logins. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat dit nieuwe mensen zijn die zich elke dag op de site registreren; ze kunnen bestaande leden zijn die de site gebruiken.

Inschrijven

 • Snel en gemakkelijk aanmeldingsproces
 • Profielen op de site kunnen worden doorzocht, zelfs als u nog geen account hebt
 • U kunt verschillende soorten zoekopdrachten uitvoeren als een “buitenstaander”
 • Categorieën van mensen die worden geaccepteerd zijn SugarDaddy, SugarBaby, SugarMomma, SugarBabe – Man, Gay SugarDaddy, Vrouw voor buitenechtelijk en Man voor buitenechtelijk
 • Nieuwsbrieven die naar uw e-mail worden verzonden, komen van SugarDaddySite.com
 • Het veld waar je je lengte kunt bepalen, is een handige interactieve liniaal

Zelfs zonder een account kunt u door profielen bladeren op basis van wie nu online is, wie het meest is bekeken en zelfs uw eigen specifieke zoekcriteria. U kunt zoeken op basis van de categorie waarin u valt, wat u zoekt, leeftijd, locatie. We vinden dit geweldig omdat sommige van deze functies worden aangeboden als premium add-ons op andere sites.

Aanmelden en uw profiel maken duurt minder dan 5 minuten. Naast uw persoonlijke informatie, worden beschrijvende vragen zoals uw profielkop, uzelf beschrijven in uw eigen woorden en beschrijven van de persoon die u zoekt allemaal gedaan op één pagina. De profielkop moet ten minste 3 tekens lang zijn en uw gedeelte ‘Over mij’ moet ten minste 15 tekens bevatten, maar mag niet meer dan 4.000 tekens bevatten. Beide velden zijn verplicht.

U kunt doorgaan met het verkennen van de website zonder een profielfoto, maar SugarDaddyForMe suggereert dat profielen met foto’s “20 keer meer reacties krijgen”. De geloofwaardigheid van dit exacte cijfer is betwistbaar, maar we zijn het er wel over eens dat profielen met foto’s eerder interactie zullen krijgen dan profielen zonder.

Contact maken

 • Niet-betalende leden kunnen elke dag maximaal drie berichten verzenden
 • Premium leden krijgen onbeperkt berichten
 • Er zijn extra kosten voor premium-leden als ze willen dat niet-betalende leden contact met hen kunnen opnemen en erop kunnen reageren
 • Verschillende pictogrammen duiden verschillende soorten berichten aan
 • Het verzenden van berichten naar andere gebruikers is gratis voor iedereen

Voordat u contact kunt opnemen met andere leden, moet uw profiel worden goedgekeurd door het moderatieteam van Sugar Daddy For Me. Als je zojuist je profiel hebt gemaakt, belooft Sugar Daddy dat ‘het binnenkort moet worden goedgekeurd. Als je een niet-betalend lid bent, kun je de berichten die je ontvangt niet lezen of beantwoorden. Je kunt maximaal drie gratis berichten verzenden per De berichtenpagina is opgebouwd als een e-mail waarin u de afzender, het onderwerp en de datum van ontvangst ziet. Via een tabblad rechtsboven kunt u uw verzonden berichten bekijken..

Er zijn verschillende pictogrammen die bepalen welk type berichten er zijn. Een balk goud betekent dat het bericht van een Gold Member kwam. Een omgekeerde pijl betekent dat het een antwoord is op een eerder bericht. Als u op dit pictogram klikt, kunt u uw antwoord bekijken. Een vlagsymbool kan worden gebruikt om uw berichten in kleur te coderen. Een bericht met een stersymbool betekent dat de afzender het Total-Access premium-pakket heeft en zelfs als u een niet-betalend lid bent, kunt u hun bericht nog steeds lezen en beantwoorden.

Profielkwaliteit

 • Niet-betalende leden kunnen maximaal 3 foto’s van andere gebruikers bekijken
 • Geeft aan of de gebruiker momenteel online is
 • Het type premium lidmaatschap dat ze hebben wordt weergegeven
 • Je kunt een e-mail of een kus sturen
 • Notities kunnen worden toegevoegd aan specifieke profielen – deze notities zijn alleen zichtbaar voor jou
 • U kunt het profiel van iemand met uw vrienden delen
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Elk profiel toont de gebruikersnaam van een persoon, niet alleen een genomineerde bijnaam, dus verwacht creatieve gebruikersnamen te vinden die bezaaid zijn met speciale tekens. Profielfoto’s kunnen gratis worden bekeken en het laat zien hoeveel foto’s dat lid heeft geüpload. Niet-betalende leden kunnen echter slechts drie van deze foto’s gratis bekijken. U zou zich moeten abonneren om ze allemaal te kunnen doorbladeren.

De locatie van elk lid wordt weergegeven, evenals een schatting van hoe ver hij of zij is van de postcode die u bij registratie heeft opgegeven. Persoonlijke gegevens (geslacht, leeftijd, burgerlijke staat, ras, inkomen, lichaamstype en lengte) worden ook getoond, samen met welk type suikerpapa / suikerbaby’s / suikermama’s de gebruiker zoekt.

Het premium lidmaatschap van een gebruiker wordt weergegeven en het helpt bij het uitzoeken welke profielen kunnen worden verzonden door niet-betalende leden. Er is een knop hieronder waar je ze een e-mail of een kus kunt sturen, maar je profiel moet worden goedgekeurd door hun moderatieteam voordat je deze functie volledig kunt gebruiken. Gouden leden kunnen notities toevoegen aan profielen, die alleen zichtbaar zijn voor hen. Deze opmerkingen zijn handig om de verschillende leden bij te houden die u tegenkomt.

App

  Sugar Daddy For Me heeft geen mobiele app beschikbaar.

  Real Life Review

  Ik vond de man van mijn dromen op deze website toen ik nog een worstelende student was. Ik leefde van loon tot loon en ik zat op een heel slechte plek. Toen ik mijn suikeroom ontmoette, was hij een eenzame man. Hij had gezelschap nodig en ik had hulp nodig. Het was een dynamiek waar we graag tegenaan liepen. We hebben samen naar veel plaatsen gereisd en hij heeft me uit de financiële puinhoop gehaald waarin ik zat. Ik ben blij dat hij hier op mijn profiel klikte en me een kans gaf. Hij verwent me veel en ik kan me niet voorstellen terug te gaan naar mijn leven voor hem. Dus heel erg bedankt, Sugar Daddy For Me. – Vrouwelijke ondernemer (24)

  Ontwerp en bruikbaarheid

  Sugar Daddy For Me lijkt vanaf het begin een verouderde websitestructuur te hebben. Oude ondermaatse banners, uitgesneden PNG-afbeeldingen en een zeer eenvoudige structuur kunnen sommige leden van de site uitschakelen. De bruikbaarheid maakt echter het ontwerp goed. Sugar Daddy For Me is heel gemakkelijk te navigeren, vooral voor de oudere demografie van suikervaders die het probeert te bereiken. De achtergrond is een aangenaam rood dat een gevoel van weelde of gewoon lust uitstraalt.

  Sugar Daddy For Me Kosten en prijzen

  Gratis diensten

  • Profiel aanmaken
  • Bladeren door profielen
  • Bekijk foto’s
  • Verzend drie foto’s / afbeeldingen

  Op services gebaseerde vergoedingen

  • Profiel hoogtepunt
  • Snellere goedkeuring
  • Geen limiet op e-mailopslag
  • Prioriteit van zoekresultaten
  • Voeg profielnotities toe
  Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
  Zilver lidmaatschap
  1 maand 39,95 USD / Maand 39,95 USD
  Zilver lidmaatschap + totale toegang? Hiermee kunnen standaardleden contact met u opnemen
  1 maand 54,90 USD / maand 54,90 USD
  Gouden Lidmaatschap
  1 maand 44,95 USD / Maand 44,95 USD
  Gouden lidmaatschap + totale toegang? Hiermee kunnen standaardleden contact met u opnemen
  1 maand 59,90 USD / Maand 59,90 USD

  Is Sugar Daddy For Me duur of goedkoop?

  In vergelijking met andere providers is Sugar Daddy For Me duur.

  Betalingsmogelijkheden

  • Kredietkaart
  • Controleren

  Betalingsvrijheid

  • Alle gegevens worden opgeslagen in hun database achter een beveiligd netwerk en alle e-com-gegevens worden gecodeerd.

  Met de add-on “Total Access” kunnen niet-betalende leden uw e-mails lezen en er zelfs op reageren. Elk type lidmaatschap omvat automatisch $ 5,95 administratiekosten. Als je nog niet klaar bent om je te abonneren op een maandelijks lidmaatschap, kun je eerst een proefperiode van 3 dagen uitproberen. Als u met uw creditcard heeft betaald, worden de transactiekosten weergegeven als SCbills.com, RGhelp.com of iets dergelijks. Er zullen geen connotaties zijn over suiker daddy dating of dating in het algemeen. Als u wilt deelnemen via een postwissel of cheque, kunt u deze verzenden naar:

  Website Development Services LLC 382 NE 191st Street # 25664 Miami, FL 33179-3899

  Uw e-mail moet het volgende bevatten: uw loginnaam, e-mailadres, het type lidmaatschap waarvoor u zich aanmeldt en uw betaling. U kunt uw premium-abonnement telefonisch annuleren op (866) 920-9610 of via hun e-mail [email protected]

  Speciale functies

  Sugar Daddy For Me biedt meer speciale functies om uw connectie met een aantrekkelijke sugar daddy, sugar mama of sugar baby te vergemakkelijken.

  Weekend Planner

  De weekendplanner laat andere leden weten wat uw plannen voor de week zijn. Het toont uw kalender voor de week die vervolgens wordt gescheiden in tijdsstappen. De meeste cellen worden gescheiden in stappen van één uur, behalve 09:00 naar 17:00, die gezamenlijk één cel beslaat. U kunt verschillende kleuren toewijzen voor deze cellen: blauw betekent “op het werk”, grijs betekent “ik slaap”, rood betekent “ik ben bezig” en groen betekent “gratis / beschikbaar”. U kunt de verschillende cellen blokkeren om aan te geven op welke tijden u beschikbaar bent om andere leden te ontmoeten. 

  Onze beoordeling

  Inschrijven: 5.0 / 5
  Contact maken: 3.0 / 5
  Profielkwaliteit: 4.0 / 5
  Real Life Review: 4.5 / 5

  Conclusie van de redactie

  Sugar Daddy For Me is een effectief platform voor leden van de suiker dating scene vanwege de toegankelijkheid. Zelfs zonder een profiel kunt u beginnen met bladeren door gebruikersprofielen en meten of de leden het waard zijn om een ​​account aan te maken. Deze website is eigenlijk een paradijs voor suikervaders, omdat de meerderheid van de bevolking bestaat uit vrouwelijke suikerbabys. Enthousiaste personen kunnen echter te maken krijgen met enkele beperkingen op communicatie vanwege de geïmplementeerde premium kosten. Leden zonder lidmaatschap kunnen berichten niet lezen of beantwoorden. Als u een rijke suikeroom bent, is het beter om de Total Access-add-on te betalen, zodat zelfs niet-betalende leden (waarschijnlijk de suikerbaby’s) vrij met u kunnen communiceren. Waar wacht je op? Meld je nu aan!

  FAQ

  feiten

  Wat is Sugar Daddy For Me?

  Sugar Daddy For Me is een online dating service voor sugar daddies, sugar mommies en sugar babies.

  Is er een Sugar Daddy For Me-app?

  Vanaf het moment van schrijven is er geen mobiele app beschikbaar voor iOS- en Android-gebruikers.

  Is Sugar Daddy For Me gratis?

  Het basisgebruik van de website is gratis, maar er zijn veel functies die alleen toegankelijk zijn voor betalende leden.

  Is Sugar Daddy For Me legit?

  Ja, Sugar Daddy For Me heeft legitieme leden en je kunt een match vinden op de website.

  Is Sugar Daddy For Me veilig?

  Ja, uw persoonlijke en financiële informatie wordt beschermd en Sugar Daddy For Me beschermt u tegen oplichters die alleen contact opnemen met andere gebruikers voor escortdiensten.

  Is Sugar Daddy For Me echt?

  Ja, Sugar Daddy For Me is echt en functioneel.

  Is er een Sugar Daddy For Me-chat?

  Nee, de enige vorm van contact is via e-mailachtige berichten. Sugar Daddy For Me heeft geen chatrooms of pop-up chatboxen.

  Contact

  Wat is het telefoonnummer van Sugar Daddy For Me?

  Hun telefoonnummer is (866) 920-9610.

  Betaling

  Hoeveel kost Sugar Daddy For Me?

  Een maandelijks basislidmaatschap begint bij USD 44,95 per maand.

  annulering

  Wat is het annuleringsproces voor het abonnement?

  U kunt uw premium abonnement telefonisch annuleren door te bellen naar (866) 920-9610 of via e-mail door een bericht te sturen naar [email protected] 

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Back to top