Soulmates Beoordeling

Onze beoordeling

Soulmates is gelanceerd in 2004 en is een online datingsite die wordt beheerd door The Guardian. De website is bedoeld om gelijkgestemde mensen te helpen langdurige en serieuze relaties te vinden. Sinds de oprichting heeft Soulmates volgens hun website duizenden paren gematcht. Als je eerst de wateren wilt testen, mag je door de profielen bladeren voordat je zelfs een account aanmaakt. Gebruikers kunnen wedstrijden persoonlijk ontmoeten of via de verschillende evenementen die altijd worden georganiseerd. Deze evenementen variëren van speeddaten tot flirtende lessen. Soulmates is niet het eigendom van een eenmanszaak of aandeelhouders. In plaats daarvan worden winsten van de datingsite opnieuw geïnvesteerd in de Guardian Media Group om “journalistiek te ondersteunen die vrij is van commerciële of politieke inmenging”.

Soulmates won Daters ‘favoriete website in de UK Dating Awards 2014. Het is momenteel lid van de Online Dating Association.

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • 80% van de leden leest The Guardian
 • De gemiddelde leeftijd van gebruikers is tussen de 30 en 55 jaar oud
 • De meerderheid van de bezoekers komt uit de VS.
 • Op basis van een enquête zou 53% uw profiel vóór een eerste date afrekenen, 24% zou u stalken op Facebook, terwijl 19% u zou googelen
 • Als de datum een ​​mislukking was, zou 69% het voorzichtig over koffie breken, terwijl 4% hun eigen dood zou vervalsen

Soulmates heeft veel actieve leden, meestal verzameld via uitgebreide advertenties van The Guardian zelf. Als gevolg hiervan begon ongeveer 80% van de Soulmates-leden als loyale lezers van The Guardian. Dit brengt ons ertoe te geloven dat de demografie hetzelfde is: Soulmates-leden zijn, net als de lezers van The Guardian, intellectuelen, goed bereisd, met een stabiele financiële status. min of meer. De leeftijd van de gebruiker varieert van 18 jaar tot 85 jaar oud, maar het grootste deel van de leden is tussen de 30 en 55 jaar oud. Hoewel de website in het Verenigd Koninkrijk is gevestigd, overtreffen Amerikaanse leden Britse leden met slechts een kleine marge. Soulmates hield een enquête onder 3000 leden over hun datinggewoonten en voorkeuren. Van deze leden zei 36% dat de beste manier om je soulmate te ontmoeten via een datingsite is, terwijl 35% zei dat het wordt geïntroduceerd door vrienden. Vreemd genoeg zou 69% van de hypothetische situatie waarin de datum mislukt, het nieuws over koffie breken, terwijl 4% tot het uiterste zou gaan en hun eigen dood zou vervalsen. Samenvattend: zowel mannelijke als vrouwelijke respondenten waren echte romantici, maar vrouwen waren iets romantischer.

Inschrijven

 • U kunt door profielen bladeren voordat u een account maakt
 • Snelle registratie – minder dan een minuut
 • Er zijn slechts zeven details nodig
 • Profiel moet voor meer dan 50% compleet zijn voordat u de site kunt blijven gebruiken
 • Details over het profiel kunnen later worden toegevoegd

Soulmates biedt de unieke optie om door de profielen te bladeren, zelfs zonder uw eigen account. Dit dient als een voorbeeld en een uitnodiging als je de accounts die je ziet leuk vindt. Wanneer u zich aanmeldt, worden slechts zeven persoonlijke gegevens gevraagd: als u een vrouw bent die op zoek is naar een man (en al zijn andere variaties), uw gewenste leeftijdsgroep, e-mailadres, gebruikersnaam, wachtwoord, land en locatie. De site is inclusief LGBT, omdat het opties biedt voor mannen op zoek naar mannen en vrouwen op zoek naar vrouwen. Registratie is erg snel en direct. Alleen accountgegevens zijn nodig. Op dit moment is uw account slechts 20% voltooid, maar u kunt de site als standaardgebruiker gaan gebruiken. U kunt uw profielgegevens later toevoegen en wijzigen. Er blijft echter een herinnering boven aan de pagina verschijnen om u eraan te herinneren uw profiel aan te vullen. Dit is niet verplicht, maar je hebt betere kansen om iemand te ontmoeten als je daadwerkelijk aan je profiel werkt.

Contact maken

 • Berichten zijn alleen voor premium leden
 • Je krijgt een beperkte, maar zorgvuldig gekozen lijst met wedstrijden
 • Standaardleden kunnen iemand “leuk” vinden om interesse te tonen
 • Er is een suggestietabblad “Soulmates die je misschien ook leuk vindt”
 • Je profiel wordt pas in de zoekresultaten weergegeven als het voor meer dan 50% is voltooid
 • Er is een chatroom

Helaas kunnen alleen betalende leden hun berichten verzenden, ontvangen en lezen. Standaardleden kunnen alleen een “like” naar iemand sturen om hun interesse te tonen en het risico nemen om de maandelijkse vergoeding te betalen alleen om met die persoon te praten. Liking is de enige positieve actie die gratis is op Soulmates. De andere twee opties zijn blokkeren en rapporteren, dus tenzij je iemand meldt voor verdacht / ongepast gedrag, is hier niet veel te doen. Wat Soulmates mist in berichten, maken ze goed met de zoekfunctie. U kunt uw zoekcriteria zo veel wijzigen en opslaan als u wilt. Afgezien hiervan heb je je wedstrijden, dat is een zorgvuldig gekozen lijst van potentiële partners. Er worden op elk willekeurig moment minder dan 20 wedstrijden gepresenteerd. Bovendien kun je “Onlangs toegetreden Soulmates” bekijken. Er is een tabblad waarmee je mensen kunt bekijken op basis van categorieën: je wilt, zoals jij, bent online, hebt je profiel bekeken, je hebt verborgen en je hebt geblokkeerd. Wanneer je naar het profiel van iemand gaat, staat er een regel die aangeeft of je eerder contact hebt gehad met de andere persoon of dat je nog nooit paden bent overgestoken.

Profielkwaliteit

 • Een abonnement is nodig om de extra foto’s van iemand te zien
 • U kunt bijhouden welke gebruikers u hebt bekeken en geliket
 • “In één oogopslag … ben je een goede match?” toont u een samenvatting van uw gemeenschappelijke interesses met iemand
 • Wanneer de persoon voor het laatst online was, is zichtbaar
 • U kunt zien wanneer het gebruikersprofiel voor het laatst is bijgewerkt
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

De profielfoto’s kunnen gratis worden bekeken. Foto, naam, leeftijd en locatie zijn de belangrijkste details van een profiel. Het laat ook zien wanneer de gebruiker voor het laatst online was en of u ooit eerder contact met elkaar hebt gehad. Het gebruikersprofiel bevat de basisprincipes: fysiek uiterlijk, relatiestatus, met of zonder kinderen, op zoek, enz. Er zijn twee tekstvakken waarmee u uzelf “in uw eigen woorden” en “wie u zoekt” kunt beschrijven . Op het gebruikersprofiel zelf kun je leuk vinden, verbergen, blokkeren, extra foto’s bekijken of iemand berichten sturen (de laatste twee waarvoor een abonnement vereist is). Er zal een nummer zijn dat aangeeft hoeveel extra foto’s die persoon heeft. U hebt hun toestemming niet nodig om deze foto’s per se te zien; als betalend lid kunt u de extra foto’s van iedereen bekijken. Er is een tabblad getiteld “In één oogopslag”. Het is een samenvatting van uw compatibiliteit met die gebruiker. Het geeft aan of jouw lengte, opleiding, rookvoorkeur, locatie, kinderwens, leeftijd en meer overeenkomen met elkaars voorkeuren.

Real Life Review

“Ik ontmoette iemand na slechts 2 weken op de site. Ik had niet verwacht zo snel iemand te ontmoeten. We zitten nog in de vroege stadia van de relatie, maar het lijkt echt goed te gaan. En ik kon niet een beetje meer geluk – ze woonde slechts een paar kilometer van me vandaan! is voor andere gebruikers, maar ik ben er vrij zeker van dat ik een van de gelukkigen ben. Nooit verwacht dat ik een mooie vrouw zou ontmoeten alleen omdat ik The Guardian las op basis van een kop die ik voor het eerst op Facebook zag. Grappig hoe het leven verloopt, eh?” – Mannelijke bedrijfseigenaar (40)

Ontwerp en bruikbaarheid

De Soulmates-website heeft dezelfde lettertypen en structuur als The Guardian. Het ziet er strak en professioneel uit, wat perfect aansluit op zijn rijke demografische doelgroep. De pastelkleuren zijn perfect op elkaar afgestemd en schitteren niet in de ogen. Vreemd genoeg is de hoofdlandingspagina gevuld met recent toegetreden Soulmates. U kunt afzonderlijke tabbladen zien voor diegenen die zich deze week of deze maand hebben aangesloten. Dezelfde pagina heeft secties waar u uw wedstrijden, likes en views kunt zien. Daarnaast zijn er de zoekoptie en berichten. Dit zijn de enige functies op Soulmates. Het is vrij eenvoudig, omdat er geen speciale functies worden aangeboden. Hoewel er maar een paar functies op Soulmates kunnen worden gebruikt, is het vrij eenvoudig om er doorheen te navigeren. Het menu is netjes ingedeeld en kan door iedereen worden gebruikt; van de 18- tot 85-jarigen die naar verluidt Soulmates gebruiken.

Soulmates kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Profiel aanmaken
 • Blader door profielen
 • Bekijk profielfoto’s
 • Doorzoek criteria
 • Gebruikers toevoegen aan Likes-lijst

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Bekijk de fotogalerijen van anderen
 • Geavanceerd zoeken
 • Onbeperkte berichten
 • Zoekresultaten filteren en sorteren
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
VIP-lidmaatschap
1 maand 32,00 £ / maand 32,00 £
3 maanden 21,33 £ / maand 64,00 £
6 maanden 16,00 £ / maand 96,00 £

Is Soulmates duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is Soulmates duur.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • Via mobiele telefoon

Bladeren door de profielen is toegestaan, zelfs als u nog geen account hebt aangemaakt. U kunt gratis een profiel op de website maken, foto’s en informatie toevoegen en zoeken naar andere profielen. Nadat u voor een abonnement hebt betaald, krijgt u volledige toegang tot de fotogalerijen van Soulmates-gebruikers en hebt u extra opties wanneer u zoekopdrachten uitvoert. Alleen betalende leden kunnen de berichtenservice van Soulmates gebruiken. De betaling gebeurt via een creditcard of betaalpas, die wordt verwerkt door hun beveiligde betalingsprovider. Abonnementen worden automatisch verlengd. U kunt uw abonnement op elk moment annuleren, in tegenstelling tot andere datingwebsites die een bepaald aantal dagen nodig hebben als kennisgeving. Dit kan automatisch worden gedaan op uw accountpagina.

Speciale functies

Soulmates heeft geen extra functies te bieden. Hun diensten zijn meestal beperkt tot matchmaking voor de gebruikers.

Onze beoordeling

Inschrijven: 3.0 / 5
Contact maken: 2.5 / 5
Profielkwaliteit: 4.0 / 5
Real Life Review: 3.0 / 5

Conclusie van de redactie

Ondanks de naam werkt Soulmates op een meer datinge websitestructuur. Het is niet zo intensief als andere websites over matchmaking, met hun persoonlijkheidstests en wetenschappelijke algoritmen. Het is gewoon uw standaard online datingservice. De kwaliteit van de leden is hier echter bovengemiddeld. Omdat de meeste van hen zijn geïntegreerd in The Guardian, kun je verwachten dat ze goed worden gelezen, veel gereisd en goed thuis zijn in de fijnere dingen in het leven. Je vindt overal in het Verenigd Koninkrijk met allerlei seksuele geaardheden, opleidingsniveau en financiële status. Soulmates werkt volgens dezelfde principes als The Guardian, in de hoop haar activiteiten voort te zetten zonder enige vorm van commerciële of politieke inmenging. Een van de nadelen is dat er slechts een paar dagelijkse actieve gebruikers zijn. Een snelle zoekopdracht op de website zelf laat zien dat er slechts gemiddeld honderd nieuwe gebruikers per maand zijn. Voor het daten van websites met meer gebruikers (zelfs als ze The Guardian niet lezen), ga je naar onze Matchmaker-categorie.

FAQ

feiten

Wat is Guardian Soulmates?

Soulmates is de datingsite van The Guardian.

Wie runt Guardian Soulmates?

Soulmates wordt gerund door The Guardian Media Group.

Heeft Guardian Soulmates een app?

Ja, het kan worden gedownload in de Apple App Store.

Wat zijn de algemene voorwaarden??

U kunt hier meer lezen over de algemene voorwaarden: https://soulmates.theguardian.com/terms-of-use en het privacybeleid hier: https://soulmates.theguardian.com/privacy. 

Is Guardian Soulmates het waard?

Als u twijfelt, kunt u altijd door de profielen bladeren, zelfs zonder eerst een account aan te maken.

Usability

Hoe werkt Soulmates?

Soulmates heeft verschillende leden in heel het Verenigd Koninkrijk. Je maakt een profiel aan, geeft de criteria op van degenen waaraan je wilt voldoen en laat Soulmates het werk voor je doen. Je kunt een bericht sturen naar de wedstrijden die je leuk vindt, maar niet voordat je voor een abonnement betaalt.

Hoe verwijder ik mijn account?

Je kunt je profiel verbergen als je het nog ergens in de toekomst wilt herstellen. U kunt permanent verwijderen op uw accountpagina, maar dit is onomkeerbaar.

Wat als ik mijn wachtwoord ben vergeten??

Klik gewoon op “Wachtwoord vergeten?” knop en geef uw e-mailadres op. Soulmates zal je een instructie sturen over hoe je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Hoe blokkeer ik iemand op Guardian Soulmates?

Ga naar hun profiel en klik op de knop “Blokkeren”.

Hoe kan ik iemand leuk vinden?

Ga naar hun profiel en klik op het diamantpictogram naast hun profielfoto.

Waar kan ik mijn likes zien?

Klik in het bovenste menu op Activiteit. Je ziet dan een tabblad dat je naar je Likes-pagina leidt.

Kosten

Is Guardian Soulmates gratis?

Ja, er zijn veel gratis functies, maar om de website echt te gebruiken voor het matchmaking-doel, moet je betalen voor een premium-abonnement.

Hoeveel kost Guardian Soulmates per maand?

Abonnementen beginnen bij £ 32 per maand.

Hoe annuleer ik mijn abonnement?

Ga naar de statuspagina van uw abonnement en klik op “Lopende betalingen stoppen”. U kunt nog steeds de resterende dagen van uw abonnementsperiode gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top