Singles50 Beoordeling

Onze beoordeling

Singles50 is een matchmaking-service voor 40+ jaar oude singles die op hun hoogtepunt zijn in de Verenigde Staten. Geschikte overeenkomsten worden aan gebruikers gepresenteerd op basis van hun compatibiliteit. Dit wordt berekend door de wetenschappelijke persoonlijkheidstest die is genomen op het moment van registratie. Niet alleen dat, gebruikers kunnen een beschrijving van hun ideale partner zien om meer inzicht te krijgen. Met een gestroomlijnde website die alleen gericht is op het vinden van een langdurige partner voor leden, heeft Singles50 een overweldigend succes van 41% door de jaren heen. Sinds zijn oprichting heeft het meer dan 200.000 leden gekregen.

 • Alleen 40+ singles zijn toegestaan
 • 41% slagingspercentage
 • Compatibiliteitstestresultaten met andere leden zijn informatief en inzichtelijk
 • De meeste leden zijn tussen de 40 – 50 jaar oud
 • Singles zijn meer ervaren en weten precies wat ze willen

De leden van Singles50 zijn ervaren singles die een paar keer in de buurt zijn geweest en precies weten wat ze willen. Dit is geen site waar een leeftijdsverschil wordt gevierd (d.w.z. een meer volwassen gebruiker die de jongere, meer naïeve gebruiker begeleidt); Nee er zijn daarvoor hebben verschillende datingsites. Alle Singles50-leden zijn 50+ singles (technisch gezien 40+), dus ze zitten op dezelfde golflengte, ze delen dezelfde levenservaringen en zouden over het algemeen gemakkelijker kunnen opschieten. Nog beter, de verhouding tussen mannelijke en vrouwelijke Singles50-gebruikers is bijna perfect in tweeën gedeeld. Dit geeft beide geslachten een gelijke kans om een ​​gesprek te beginnen, in tegenstelling tot andere sites waar vrouwen in feite door mannen worden overspoeld. Ze hebben een succespercentage van 41% gemeld door alleenstaanden te helpen hun langetermijnpartner te vinden.

Inschrijven

 • Via Facebook of e-mail
 • Lange persoonlijkheidstest, alle velden vereist
 • Je moet 40 jaar of ouder zijn om je te registreren

Als u “Ik ben mannelijk” aanvinkt, wordt automatisch “Op zoek naar vrouw” gemarkeerd. Hoewel het heteronormatief is, is het niet noodzakelijkerwijs exclusief voor LGBT-individuen, omdat u nog steeds handmatig hetzelfde geslacht kunt controleren in het veld “Zoeken naar”. De persoonlijkheidstest is vergelijkbaar met degene die je tegenkomt op Be2 en Lisa18, maar nogmaals, ze zijn allemaal onder hetzelfde bedrijf. Degenen in de jongere generatie zullen misschien zeggen dat deze persoonlijkheidstests met 5 pagina’s met verschillende keuzes misschien te lang zijn, dat ze te vervelend zijn om in te vullen. Welnu, de doelgroep van Singles50 (40 jaar en ouder) kan het zelfs meer waarderen. Omdat ze de service zouden gebruiken om een ​​langdurige match te vinden, is een uitgebreide persoonlijkheidstest misschien de betere optie in vergelijking met blind date of een persoonlijke matchmaker.

Contact maken

 • Zoekvoorkeuren op basis van algemene criteria zoals leeftijd, geslacht, locatie, inkomen
 • Gratis leden hebben beperkte toegang tot berichten
 • U ziet een wazig voorbeeld van het bericht
 • Als je iemand een bericht stuurt, krijg je automatisch toegang tot je foto
 • Je ontvangt berichten van de profielen van leden die zich onlangs hebben aangemeld bij Singles50
 • Het verzenden van berichten naar andere gebruikers is gratis voor vrouwen

Voor een datingsite die inspeelt op hun ingewikkelde, wetenschappelijke persoonlijkheidstesten, zijn de opties in de zoekbalk eigenlijk vrij eenvoudig. De criteria zijn de basis: etniciteit, religie, vorm, drinkgewoonten, etc. Zoals verwacht, begint de leeftijdvoorkeur bij 40 jaar oud (en eindigt bij 90). Gratis leden kunnen berichten ontvangen maar niet lezen. Wanneer u uw inbox opent, ziet u een wazig voorbeeld van het algemene bericht met een uitnodiging om u te abonneren op premium. Tijdens de test werd ontdekt dat gratis leden een eerste bericht naar wedstrijden kunnen sturen, maar hun antwoorden zullen vervagen. Als je een bericht naar je wedstrijd verzendt, hebben ze standaard toegang tot je foto’s. Je kunt deze actie rechts op de berichtenpagina ongedaan maken.

Testwinnaar gratis

Profielkwaliteit

 • Uw foto mag geen kinderen bevatten
 • Toont uw compatibiliteit met een andere gebruiker
 • Foto’s alleen beschikbaar voor premium gebruikers
 • Ondanks langdurige persoonlijkheidstests, hebben profielen nog steeds de neiging om beperkte informatie te hebben
 • De profielen zijn zeer gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor vrouwen

Er zijn een paar voorwaarden voor je displayfoto: je gezicht moet duidelijk zichtbaar zijn op de foto, er mag niemand anders bij je zijn op de foto en er mogen geen kinderen, geweld, wapens en seksuele inhoud zijn. Er is een vinkje waardoor uw profielfoto wazig wordt voor andere gebruikers (maar u kunt deze vrijgeven aan personen die u kiest). maar we raden af ​​om dit te gebruiken. Je belangrijkste reden om lid te worden is immers om jezelf aan zoveel mogelijk mensen te laten zien.

Wanneer u het profiel van iemand anders bezoekt, ziet u uw compatibiliteit met hen in termen van:

 • Rationaliteit versus emotionaliteit
 • Traditie versus innovatie
 • Afstand versus bijlage
 • Observatie versus gevoel

Deze beoordelingen zijn afkomstig van uw persoonlijkheidstest op het moment van registratie. Wanneer u op elk kenmerk klikt, ziet u een korte samenvatting van wat het betekent en uw algehele compatibiliteit. Je krijgt ook een algemene beoordeling van je overeenkomsten van 1 – 100 (100 is de hoogste).

Real Life Review

“Mijn partner en ik ontmoetten elkaar op vreemde momenten in ons leven. Ik was net gestopt met mijn 30-jarige carrière en Singles50 was haar eerste poging om zichzelf weer op de wereld te zetten. Zie je, ze is een paar jaar geleden gescheiden en ze vertelde me dat ze klaar was om opnieuw naar liefde te zoeken. Toen ik door Singles50 bladerde, vond ik het profiel van deze vrouw die vreugdevol lachte in haar foto. Dat trok me meteen aan. Na een paar dates te hebben gehad, ging ik had nooit gedacht dat ze zojuist iets groots in haar leven had meegemaakt. Ik werd verliefd op haar ziel, haar positiviteit en haar eindeloze liefde voor de wereld. Opgroeien als traditionalist, was ik in eerste instantie absoluut sceptisch over datingwebsites . Maar ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan Singles50 voor het introduceren van de liefde van mijn leven op 56. ” – Ex-makelaar (57)

Ontwerp en bruikbaarheid

Het website-ontwerp van Singles50 is in principe hetzelfde als dat van Be2 en C-Date, maar dat neemt de geloofwaardigheid niet weg. Net als de twee eerder genoemde websites heeft Singles50 een strakke, strakke uitstraling. De functies zijn eenvoudig en uw technologische ervaring doet er niet toe; zelfs bepaald 60-jarigen konden deze website navigeren. De belangrijke tabbladen worden bovenaan geplaatst waar je ogen het eerst zouden landen. De hoofdpagina is alleen gewijd aan je wedstrijden (met een klein vakje in de rechterbovenhoek van recente berichten), dus je wordt naar je hoofddoel geleid zonder zinloze afleiding. Over het algemeen ziet de website eruit en functioneert precies zoals een website die serieuze relaties mogelijk maakt.

Singles50 Kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Maak een profiel aan
 • Doe persoonlijkheidstest
 • Foto’s uploaden
 • Stuur een eerste bericht
 • Nu gratis testen

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Bekijk foto’s
 • Verzend onbeperkt berichten
 • Lees berichten
 • Zie bezoekers
 • Contacten toevoegen aan favorieten
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
basis-
3 maanden $ 32,95 / maand 98,85 $
Klassiek
6 maanden $ 24,95 / maand 149,70 $
Toegewijd
12 maanden 19,95 $ / maand 239,40 $

Is Singles50 duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is Singles50 bovengemiddeld. Nu gratis testen

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart

Premium-lidmaatschappen op Singles50, zoals de meeste datingsites, worden automatisch verlengd. Als u zich hebt geregistreerd voor het 6-maandenpakket, worden standaard nog 6 maanden in rekening gebracht. U kunt uw lidmaatschap echter op elk moment opzeggen, mits u een opzegtermijn van 14 dagen opgeeft. Uw transacties worden beide weergegeven als be2 S.à.r.L. en singles50.

Speciale functies

Onze beoordeling

Inschrijven: 4.0 / 5
Contact maken: 3.5 / 5
Profielkwaliteit: 4.5 / 5
Real Life Review: 4.5 / 5

Conclusie van de redactie

Singles50 is een niche-matchmaking-website die zijn belofte waarmaakt. Leden worden strikt beheerd, zodat alleen 40-jarigen op de website worden geregistreerd. Hoewel onbeperkte berichten alleen voor premium-leden zijn, wordt communicatie nog steeds aangemoedigd omdat gratis gebruikers nog steeds een eerste bericht kunnen sturen. Veel van de profielen zijn legitiem en de kans is groot dat u uw partner bij een van hen zult vinden. Dit wordt geholpen door hun matchmaking-systeem dat uw overeenkomsten en compatibiliteit berekent. Als je een 40-plusser bent die de mislukte blind dates beu bent, probeer deze site dan gratis uit. Testwinnaar gratis

FAQ

feiten

Wie bezit Singles50?

Singles50 wordt beheerd door be2 S.à.r.l., dezelfde operator van Be2, C-date en AcademicSingles.

Waar is Singles50 gevestigd?

Het bevindt zich in 13 rue du Commerce, L-1351 Luxemburg.

Usability

Kan ik mijn e-mailmeldingen uitschakelen?

Klik rechtsboven op je startpagina op de knop ‘Mijn profiel’ naast je profielfoto. Selecteer “Instellingen”. Schakel onder “Mijn e-mailmeldingen” het vinkje uit voor alle drie de vakken die u wilt afmelden.

Waarom kan ik de foto van iemand niet zien?

Gratis leden kunnen alleen onscherpe profielfoto’s op hun startpagina zien. Je moet upgraden naar een premium lidmaatschap om foto’s te bekijken.

Kan ik de details in mijn profiel wijzigen?

Klik rechtsboven op de startpagina op de knop ‘Mijn profiel’ naast je profielfoto. Tussen Over mij, Profielfoto, Weergaven en Lifestyle, kunt u het type profieldetail selecteren dat u wilt wijzigen.

Hoe werkt het matchen??

Alleen accounts met vergelijkbare antwoorden in de persoonlijkheidstest en vergelijkbare interesse worden aan u getoond als een match.

Hoe werkt de wetenschappelijke persoonlijkheidstest?

Via uw antwoorden (die allemaal verplicht zijn), ontwikkelt Singles50 een complexe berekening die de mate van compatibiliteit met andere gebruikers evalueert.

Hoe kan ik iemand melden??

Ga naar hun profiel. Onder hun profielfoto ziet u “Lid melden”. Geef uw reden op en klik vervolgens op ‘Nu rapporteren’.

Kosten

Is Singles50 gratis?

Je bent vrij om te maken een nieuw account, doe een persoonlijkheidstest en blader door de profielen van andere gebruikers. Als je profielfoto’s wilt zien en onbeperkt berichten wilt ontvangen, moet je betalen voor een premium abonnement.

Hoeveel kost Singles50?

De kortste abonnementsperiode, 3 maanden, kost $ 32,95 per maand.

annuleren

Hoe annuleer ik mijn abonnement?

U moet dit doen door een fax te sturen naar +61 280887326. Uw brief dient uw:

 • Voor-en achternaam*
 • Adres*
 • E-mailadres*
 • Gebruikersnaam *
 • Datum van aankoop van premium lidmaatschap
 • Betaling som
 • Reden voor annulering
 • Persoonlijke handtekening

Degenen met een asterisk zijn verplicht.

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen??

Klik rechtsboven op de website op de knop ‘Mijn profiel’ naast je profielfoto. Selecteer “Instellingen”. Klik helemaal onderaan de pagina op “Uw profiel verwijderen”.

Veiligheid

Hoe beveiligd zijn mijn gegevens?

Gegevensprivacy is erg belangrijk in Singles50. Uw persoonlijke gegevens worden nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming gedeeld met derden (met name bedrijven met commerciële adressen).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top