SeniorBlackPeopleMeet Review

Onze beoordeling

SeniorBlackPeopleMeet van People Media omarmt diversiteit door de niche-datingsite te zijn voor oudere, zwarte singles. Hoewel je niet zwart hoeft te zijn om een ​​account aan te maken, zijn de meeste van de leden zijn zwart of van zwarte afkomst. Deze site is deze keer niet voor jongeren, maar voor ouderen. Wie zei dat liefde toch alleen voor tieners en jonge volwassenen zou moeten zijn? Met het bestaan ​​van deze website is het idee om liefde te vinden tijdens het latere deel van het leven genormaliseerd. Met zijn laaggeprijsde premium abonnement en een breed scala aan datingfuncties, lijkt deze site veelbelovend. Maar is het? In deze diepgaande evaluatie hebben we diep ingegaan op SeniorBlackPeopleMeet om te zien of het het geld waard is en uw tijd waard is. Lees hieronder verder om te zien wat we hebben ontdekt!

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • Topbezoekers komen uit de Verenigde Staten, Jamaica en Ghana
 • Vrouwelijke gebruikers overtreffen mannelijke leden
 • Gemiddeld zijn er 350 leden per dag online
 • De meerderheid van de leden is 55 jaar en ouder
 • De meeste leden hebben een rechte oriëntatie en zijn op zoek naar een huwelijk

SeniorBlackPeopleMeet richt zich op de minderheid, dus het zal niet als een verrassing komen dat er een laag aantal geregistreerde en actieve leden op deze site zijn. Het datingplatform ontvangt maandelijks gemiddeld 300 nieuwe klanten en 350 online gebruikers per dag. Negenennegentig procent van de bezoekers komt voornamelijk uit de Verenigde Staten, terwijl de resterende één procent uit Jamaica en Ghana komt.

Terwijl de meerderheid van de leden 55 jaar en ouder is, overtreffen vrouwen het aantal mannen met een verhouding van 3: 1. Als je een alleenstaande man bent die op zoek is naar dames, zou je het niet moeilijk hebben om te zoeken. Als het precies het tegenovergestelde is, zijn alleenstaande mannen op deze site niet zo talrijk. 

Als u overweegt u aan te melden op deze site, houd er dan rekening mee dat de meeste leden op zoek zijn naar een levenspartner. Casual dating en afspraken zijn schaars op deze site. 

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • 2-3 minuten registratieproces
 • Geen e-mailverificatie nodig
 • Geen Facebook-registratie beschikbaar
 • Postcode is nodig om een ​​account aan te maken
 • Eenvoudig en ongecompliceerd aanmeldingsproces

Dit datingplatform is specifiek op maat gemaakt voor oudere singles. Hun doelgroep is duidelijk veel ouder dan andere datingplatforms. De gebruikersinterface lijkt echter ingewikkeld en niet erg vriendelijk voor de oudere generatie.

Een belangrijk voorbeeld is het registratieproces. Wanneer u naar deze website gaat, lijkt het erop dat de bestemmingspagina geen klikbare knoppen heeft. In feite bevat het alleen de gemarkeerde teksten die naar andere pagina’s zouden leiden. De ogen zouden natuurlijk onmiddellijk naar de oranje “Inloggen” -tekst gaan. Maar hoe zit het met degenen die in de eerste plaats geen account hadden? Hoewel u de tekst “GRATIS aanmelden en bladeren” kunt zien, zijn de woorden niet gemarkeerd of zelfs klikbaar. Op het eerste gezicht zijn er geen klikbare knoppen te zien.

Omdat we veel technischer zijn, hebben we de dingen natuurlijk meteen ontdekt door op de oranje knop ‘Zoeken’ te klikken. Dit type lay-out is misschien niet de meest efficiënte manier voor de oudere generatie. De bestemmingspagina kan voor sommigen ingewikkeld en onuitnodigend lijken. Een Facebook-registratie, die het aanmelden veel soepeler en gemakkelijker zou hebben gemaakt, is niet beschikbaar.

Om daar voorbij te komen, wordt u, zodra u op de oranje knop ‘Zoeken’ hebt geklikt, doorgestuurd naar de aanmeldingspagina. U kiest uit de gegeven keuzes over uw geslacht, voorkeur en land. Er zijn slechts twee landen om uit te kiezen – de Verenigde Staten en Canada. Daarna wordt u gevraagd de postcode, het e-mailadres en het gewenste wachtwoord van uw regio in te voeren. Nadat u uw stap hebt voltooid, hebt u nu een volledig functionerend account dat u kunt gebruiken.

Contact maken

 • Je kunt andere leden gratis flirten, bekijken en favoriet maken
 • Je kunt niet zien wie er geflirt, favoriet en jou heeft bekeken, tenzij je een premium lid bent
 • De chatfunctie is alleen beschikbaar voor betalende leden
 • Leden in de buurt van je locatie verschijnen vaker in je wedstrijden dan verre
 • De site maakt overeenkomsten voor u
 • Er is een chatroom

SeniorBlackPeopleMeet biedt veel manieren om andere leden te contacteren. De meeste van deze functies zijn echter ontoegankelijk of zodanig beperkt dat een gratis lid er helemaal niet zoveel gebruik van zal maken.

U kunt andere profielen bekijken en foto’s van mensen waarderen. Je kunt andere leden flirten of favoriet maken. Maar tenzij je een betalend lid bent, heb je geen toegang tot de chatfunctie en zie je wie je flirtte en favoriet maakte. Zie het als horen zonder te zien. Je krijgt een melding wanneer iemand verbinding met je wil maken, maar tenzij je een premium account hebt, kun je hun profielen niet zien.

Helaas is er niet veel bruikbaarheid voor deze site tenzij u betaalt. U kunt zich echter gratis aanmelden en eerst een indruk krijgen van deze site. Als u iets ziet dat u interesseert over deze site en de premium fee – het is al erg goedkoop – ruim binnen uw mogelijkheden ligt, investeer dan zeker in SeniorBlackPeopleMeet.

Profielkwaliteit

 • Profielen met foto’s krijgen tien keer meer berichten
 • Foto’s worden niet beoordeeld door het admin-team
 • Er zijn “berichtideeën” die als gespreksaanzet voor leden in elk profiel dienen
 • Er zijn persoonlijkheidsvragen die je kunt beantwoorden
 • Foto’s kunnen gratis worden bekeken
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Profielen op SeniorBlackPeoplemeet zijn zeer gedetailleerd. Hoewel het niet verplicht is om je profiel aan te vullen, heeft de site een effectieve manier om je eraan te herinneren. Wanneer u bijvoorbeeld inlogt, komt u automatisch op een pagina waar u uw profielfoto kunt uploaden met een bericht dat u in wezen onzichtbaar bent zonder foto’s.

De reden daarvoor is dat leden profielen zonder foto’s kunnen filteren. Ze kunnen ervoor kiezen om geen fotoloze profielen te zien in zoekfilters. In tegenstelling tot andere websites worden foto’s automatisch weergegeven in de profielen op SeniorBlackPeopleMeet. Er is geen beheerderondersteuning om elke foto te beoordelen.

Tijdens onze datingsite-excursie hebben we nul naakten en vulgaire foto’s gevonden, ondanks vrijwel geen fotorichtlijnen en politiewerk. In feite zijn de weergegeven foto’s behoorlijk respectabel en fatsoenlijk.

Toch raden we ten zeerste aan om je profiel aan te vullen om niet alleen het matchmaking-proces te optimaliseren, maar ook om je authenticiteit te verhogen. U kunt basisinformatie invullen zoals opleiding, inkomen, status, fysieke verschijning, huisdieren, politieke voorkeuren, etniciteit en enz.

Er zijn enkele velden waar u misschien uw eigen antwoorden op wilt schrijven. Dit zijn velden waarin wordt gevraagd wie u bent en wat u zoekt. Door deze zelf in te vullen, kun je je persoonlijkheid en misschien gevoel voor humor laten zien.

Er zijn ook persoonlijkheidsvragen. U kunt antwoorden door de optie te kiezen die de vraag het beste beantwoordt. Dit kan je ook helpen je persoonlijkheid meer uit te werken zonder je te hoeven schrijven om helemaal opnieuw te schrijven.

Ten slotte zijn er berichtideeën die u voor uw account kunt selecteren. Dit zijn verschillende vragen die onderaan uw profiel worden weergegeven. Dit is een geweldige manier om u te helpen meer te weten te komen over degenen die contact met u opnemen. Je kunt maximaal vier vragen kiezen die mensen die in je geïnteresseerd zijn, kunnen beantwoorden als ze je een bericht sturen. Zie het als een gespreksaanzet.

App

 • De site heeft geen app
 • Het is toegankelijk via de mobiele browser
 • Het is geoptimaliseerd voor mobiel browsen
 • Ziet er veel meer georganiseerd op mobiel uit in vergelijking met de pc-versie

Hoewel SeniorBlackPeopleMeet geen mobiele app beschikbaar heeft, kunt u deze datingwebsite nog steeds openen via de browser van uw mobiele telefoon. Verrassend genoeg is de site geoptimaliseerd voor mobiel browsen. Het ziet er veel netter en gemakkelijker te gebruiken op mobiel.

Hoewel het niet de ideale opstelling is voor gebruikers onderweg, biedt het toch een goed, handig alternatief voor een mobiele app. De gebruikersinterface is veel intuïtiever en overzichtelijker. U kunt nog steeds uw account maken, flirts, favoriete mensen verzenden, door profielen bladeren en foto’s bekijken via uw mobiele telefoon.

Real Life Review

“Mijn vrouw en ik zijn een jaar geleden gescheiden. Ik was eenzaam en voelde me geïsoleerd. Ik voelde me ook niet zo goed over mezelf. Ik stond op het laagste punt van mijn leven. Ik bedoel, wie zou geïnteresseerd zijn in een date met 63 Ik dacht dat het al te laat is om terug te gaan naar de dating scene. Toen beval een vriend van mij deze site aan, SeniorBlackPeopleMeet genaamd. Ik besloot het eens te proberen en ik was verbaasd over hoe veel oudere zwarte singles die ik hier heb gevonden. Ik heb met een paar gepraat. Ik heb de abonnementskosten betaald omdat het goedkoop is. Er is toch niet veel activiteit beschikbaar als je een gratis account hebt. Dus besloot ik te investeren. Ik mag hebben niet “the one” ontmoet, zoals de jongeren het zouden zeggen. Maar ik ben nu op een veel betere plek. Ik leer nog steeds hoe ik door deze website moet navigeren, omdat het ontwerp ingewikkeld lijkt voor een oude man zoals ik. All in alles, deze site is oké, “- Miller, 63

Ontwerp en bruikbaarheid

Voor een site die is ontwikkeld om tegemoet te komen aan oudere mensen, kan SeniorBlackPeopleMeet een zeer verwarrende en gecompliceerde ontwerplay-out hebben. De gebruikersinterface had veel eenvoudiger en minder gecompliceerd kunnen zijn. Bovendien lijkt de website meer op een bedrijfssite dan op een romantische site met zijn kenmerkende blauwe kleur.

Omdat de website een handvol functies biedt om haar gebruikers te bieden, zijn de knoppen van deze functies zo gerangschikt dat ze mensen in eerste instantie kunnen overweldigen. Als je het eenmaal onder de knie hebt, zou je verbaasd zijn dat de website gemakkelijk te navigeren is. Het lijkt misschien veel om op het eerste gezicht op te nemen, maar SeniorBlackPeopleMeet kan snel worden geleerd.

Al met al kan de website beter worden – zowel qua concept als qua ontwerp.

SeniorBlackPeopleMeet kosten en prijzen

Gratis diensten

 • registratie
 • Verzend flirts en favorieten
 • Flirts en favorieten verzenden Foto’s en profielen bekijken

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Berichten lezen en beantwoorden
 • Bekijk leden die met je hebben geflirt
 • Bekijk leden die jou hebben begunstigd
 • Chat met honderden leden online
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Premium abonnement
6 maanden 6,49 USD / Maand 38,94 USD
3 maanden 8,99 USD / maand 26,97 USD
1 maand 13,99 USD / maand 13,99 USD

Is SeniorBlackPeopleMeet duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is SeniorBlackPeopleMeet goedkoop.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • Contant geld

Om onderbreking van de communicatie met andere leden te voorkomen, worden alle lidmaatschappen die per creditcard zijn betaald automatisch verlengd totdat ze worden geannuleerd. Dit beschermt u ook tegen toekomstige prijsstijgingen en servicekosten bij nieuwe aankopen.

Wanneer u annuleert, blijft uw account actief met volledige ledenvoordelen totdat uw huidige abonnement verloopt.

Speciale functies

Directe match

Direct matchen helpt gebruikers om snel contact te maken met een persoon. De site produceert wedstrijden waaruit u kunt kiezen. U kunt op ‘Ik ben geïnteresseerd’ klikken en er wordt direct een melding naar het genoemde lid verzonden.

Dating Tips

Oudere mensen hebben al dan niet roestige, datingvaardigheden. Dating Tips helpen gebruikers door stukjes advies te geven over hoe ze succesvolle relaties kunnen aangaan. Het coacht oudere mensen over hoe om te gaan met ontluikende relaties in latere levensfasen.

Mijn favorieten

Met deze functie weet u wie u heeft ‘begunstigd’.

Mijn flirts en weergaven

Dit is een lijst met leden die je profiel hebben bekeken en flirts naar je hebben verzonden.

Persoonlijkheidsvragen

Dit is een lijst met vragen over uw interesses en hobby’s die u kunnen helpen opgemerkt te worden door andere gebruikers.

Mijn beste interesses

Leden kunnen een bepaalde interesse kiezen om hun profiel te markeren.

Bericht ideeën

Een lijst met vier vragen fungeert als ijsbrekers op SeniorBlackPeopleMeet. U kunt de vragen kiezen die anderen graag willen beantwoorden als zij u een bericht sturen.

Onze beoordeling

Inschrijven: 2.0 / 5
Contact maken: 2.5 / 5
Profielkwaliteit: 3.0 / 5
App: 2.5 / 5
Real Life Review: 3.5 / 5

Conclusie van de redactie

Als je een weduwnaar bent, een gescheiden vrouw of gewoon vrijgezel bent die bang is dat het een beetje te laat in het leven is om een ​​partner te vinden, dan is SeniorBlackPeopleMeet absoluut een goede website die je kunt proberen. Het biedt veel functies die u kunt gebruiken om andere mensen te ontmoeten en te verbinden. Bovendien zijn de premium-services die het biedt relatief goedkoop in vergelijking met andere reguliere datingsites. De belangrijkste nadelen zijn echter het lage aantal actieve leden en de onaantrekkelijke, gebruikersonvriendelijke lay-out. Als je daar voorbij kunt kijken en potentieel kunt zien in SeniorBlackPeopleMeet, probeer deze dan eens. Wie weet, misschien is dit precies wat je nodig hebt om verder te komen in het leven. Meld je nu aan.

FAQ

Facturering en abonnement

Ik heb een vraag over hoe ik werd gefactureerd.

Als u zich afvraagt ​​over een afschrijving op uw creditcard of bankafschrift, kunt u uw transactiegeschiedenis opzoeken door de onderstaande stappen te volgen:

 • Beweeg over de instellingenknop in de rechterbovenhoek.
 • Klik op de knop “Mijn account” in het vervolgkeuzemenu.
 • Zoek “Account Status” en klik vervolgens op de link “Account Status bekijken”.
 • Klik in het volgende scherm op de link ‘Meer accountstatuswijzigingen’.

De huidige status van het account verschijnt samen met de Transactie (Betaling) Geschiedenis.

Hoe wijzig ik de creditcard / betaalpas die aan mijn account is gekoppeld??

Uw creditcard of betaalpas bijwerken:

 • Klik op uw instellingen in de rechterbovenhoek van het scherm.
 • Klik op ‘Mijn account’ in het vervolgkeuzemenu.
 • Klik onder ‘Accountstatus’ op ‘Accountstatus weergeven’.
 • Klik naast “Wat is mijn betalingstype?” Op “Wijzigen” om uw betalingsinformatie bij te werken.

Hoe kan ik mijn factuur- of betalingsinformatie bijwerken??

Als uw betaling wordt geweigerd, is dit meestal vanwege een probleem met de factuurgegevens op uw bankpas of creditcard. Als uw betaling wordt geweigerd nadat u hebt gecontroleerd dat uw factuurgegevens correct zijn, neemt u contact op met uw financiële instelling voor meer informatie.

Update uw postcode:

 • Klik op uw instellingen in de rechterbovenhoek.
 • Klik op ‘Mijn account’ in het vervolgkeuzemenu.
 • Klik onder ‘Locatiegegevens’ op ‘Bewerken’.
 • Selecteer uw land in het vervolgkeuzemenu en klik vervolgens op opslaan.
 • Typ uw postcode code en klik vervolgens op opslaan.

Update uw creditcard of betaalpas:

 • Klik op uw instellingen in de rechterbovenhoek.
 • Klik op ‘Mijn account’ in het vervolgkeuzemenu.
 • Klik onder Accountstatus op Bekijk accountstatus.
 • Klik naast ‘Wat is mijn betalingstype?’ Op “Wijzigen” om uw betalingsinformatie bij te werken.

Houd er rekening mee dat uw betalingsinformatie wordt bijgewerkt activeert uw automatische verlenging opnieuw.

Account annuleren en verlengen

Ik wil mijn account in de wacht zetten of mijn abonnement opschorten.

Terwijl SeniorBlackPeopleMeet heeft geen optie voor u om uw lidmaatschap op te schorten, u kunt uw profiel altijd verbergen als u een pauze wilt nemen.

 • Klik op uw instellingen in de rechterbovenhoek van het scherm.
 • Klik op ‘Mijn account’ in het vervolgkeuzemenu.
 • Klik onder ‘Accountstatus’ op ‘Accountstatus weergeven’.
 • Klik op ‘Meer wijzigingen in accountstatus’.
 • Klik op ‘Mijn profiel verbergen’.

Wanneer u klaar bent om de site opnieuw te gaan gebruiken, wordt u gevraagd uw profiel te verbergen wanneer u zich aanmeldt.

Automatische verlenging uitschakelen of mijn account annuleren.

Om onderbreking van de communicatie met andere leden te voorkomen, worden alle lidmaatschappen die per creditcard zijn betaald automatisch verlengd totdat ze worden geannuleerd. Dit beschermt u ook tegen toekomstige prijsstijgingen en servicekosten bij nieuwe aankopen.

Wanneer u annuleert, blijft uw account actief met volledige ledenvoordelen totdat uw huidige abonnement verloopt. Volg deze stappen om uw account te annuleren tijd: 

 • Klik op uw instellingen in de rechterbovenhoek.
 • Klik op ‘Mijn account’ in het vervolgkeuzemenu.
 • Zoek “Accountstatus” en klik vervolgens op de koppeling “Accountstatus bekijken”.
 • Klik op de link “Meer wijzigingen in accountstatus”.
 • Klik op ‘Automatische verlenging verwijderen’. Bij het downgraden van uw account, wordt uw creditcard niet meer belast voor toekomstig lidmaatschap.

Ik wil mijn abonnement opnieuw activeren.

Als u zich aanmeldt bij uw account nadat u hebt geannuleerd, wordt u gevraagd of u opnieuw wilt activeren.

Reactiveren geeft u toegang tot gratis voordelen voor leden, maar brengt geen kosten in rekening voor uw account. Op het reactiveringsscherm kunt u kiezen of u uw profiel zichtbaar wilt maken of verborgen wilt houden.

Hoe annuleer ik mijn gratis account en verwijder ik mijn profiel van de site?

Volg de onderstaande stappen om uw account te annuleren:

 • Klik op uw instellingen rechtsboven in uw scherm.
 • Klik op “Mijn account” uit het vervolgkeuzemenu.
 • Zoek “Account Status” en klik vervolgens op ‘Accountstatus weergeven’ koppeling.
 • Klik in het volgende scherm op ‘Meer wijzigingen in accountstatus’ koppeling.
 • Klik op ‘Mijn profiel verwijderen’ koppeling.
 • Reageer op de korte vraag en bevestig vervolgens uw annulering.

Hoe word je lid, start je een abonnement of upgrade je op SeniorBlackPeopleMeet?

Naar Upgrade uw account, voert u de onderstaande stappen uit:

 • Klik op de knop “Postvak IN” in het hoofdmenu.
 • Selecteer het abonnement plan dat bij u past.
 • Kies uw betaalmethode uit de aangeboden opties. Ze accepteren de creditcards en gemailde betalingen.

Ik word meer gefactureerd dan de aangegeven prijs op de site.

Hoewel maandelijkse prijzen worden weergegeven waarmee u besparingen kunt vergelijken, worden de totale kosten van het abonnement dat u kiest in één keer in rekening gebracht wanneer u de aankoop voltooit.

Is Paypal een geaccepteerde betaalmethode?

Helaas is Paypal niet op alle People Media-sites beschikbaar.

Beveiliging en bruikbaarheid

Wat is de status van mijn account?

Volg de onderstaande stappen om de status van uw account te bekijken:

 • Klik op uw instellingen rechtsboven in uw scherm
 • Klik op ‘Mijn account’ in het vervolgkeuzemenu
 • Zoek “Accountstatus” en klik vervolgens op de link “Accountstatus bekijken”
 • De huidige status van het account verschijnt samen met de ‘Transactie (betaling) Geschiedenis”

Hoe verberg ik mijn profiel?

Volg deze stappen om uw profiel te verbergen: 

 • Klik op uw instellingen in de rechterbovenhoek.
 • Klik op ‘Mijn account’ in het vervolgkeuzemenu.
 • Klik onder ‘Accountstatus’ op ‘Accountstatus weergeven’.
 • Klik op ‘Meer wijzigingen in accountstatus’.
 • Klik op ‘Mijn profiel verbergen’.

Wanneer uw profiel verborgen is, bent u voor niemand anders zichtbaar of hebt u toegang tot functies op de site. Klaar om de site opnieuw te gaan gebruiken? Meld u aan bij uw account en u wordt gevraagd uw profiel zichtbaar te maken. Als je een betaald lid bent, gaat de automatische verlenging door terwijl je profiel verborgen is, tenzij je het uitschakelt.

Meld een beveiligingsprobleem.

SeniorBlackPeopleMeet neemt beveiliging en privacy zeer serieus en onderzoekt alle gemelde kwetsbaarheden. U kunt elk beveiligingsprobleem e-mailen naar hun “Klantenservice” onderaan de pagina. U moet elk ondersteunend materiaal (proof-of-concept-code, tooloutput, enz.) Verstrekken dat nuttig kan zijn om het beheerteam te helpen de aard en ernst van het beveiligingslek te begrijpen. Ze zullen dan op u reageren, de ontvangst van het rapport bevestigen en de volgende stappen in het proces schetsen.

Wachtwoordvereisten en geldige wachtwoorden.

 • Moet 4 tot 16 tekens lang zijn
 • Mag geen speciale tekens bevatten (moet alfa en / of numeriek zijn)
 • Kan geen spaties bevatten
 • Kan uw gebruikersnaam niet opnemen
 • Kan geen eerder gebruikt wachtwoord zijn
 • Kan geen algemeen gebruikt woord of een reeks cijfers zijn (wachtwoord of 123456)

Hoe log ik in en uit?

Beweeg over de instellingenknop in de rechterbovenhoek van het scherm en klik vervolgens om uit te loggen Uitloggen.

Om in te loggen, voert u uw in e-mailadres en wachtwoord en klik vervolgens op ‘Inloggen’. Als u een privécomputer gebruikt en wilt dat de site uw gebruikersnaam in de toekomst onthoudt, vinkt u het vakje “Houd me aangemeld” aan. Elke keer dat u inlogt, moet u nog steeds uw wachtwoord invoeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top