Senior PeopleMeet Review

Onze beoordeling

SeniorPeopleMeet is een niche-datingsite gemaakt door People Media voor mannen en vrouwen in de laatste jaren van hun leven. De site is bedoeld om personen van eind veertig en ouder samen te brengen voor vriendschap, informele dating en serieuze relaties, allemaal in een veilige omgeving voor online dating. Als u geïnteresseerd bent om collega-senioren in uw omgeving te ontmoeten, maar u lijkt verdwaald te raken in de rommelige wereld van reguliere online dating, lees dan onze review en ontdek of deze site de juiste keuze voor u is

 • Meer dan 2 miljoen sitebezoeken per maand
 • Meer dan 1,9 miljoen sitebezoeken per maand uit de VS.

Niche-datingsites zoals SeniorPeopleMeet zijn altijd een goede zaak, omdat ze tegemoet komen aan een bepaalde demografie die meestal wordt genegeerd of verwaarloosd door reguliere datingsites. In andere algemene datingsites is het vaak moeilijk voor mensen ouder dan 50 om wedstrijden te krijgen, omdat de grootste leeftijdsdemografie op deze sites meestal 35 jaar oud en jonger is. Met SeniorPeopleMeet is het grootste deel van de bevolking van de site eind veertig en vijftig, waardoor je meer kansen hebt om te vinden wat je zoekt.

Inschrijven

 • Nieuwe gebruikers moeten een registratieformulier invullen om een ​​Seniorpeoplemeet-account aan te maken
 • Het maken van een account duurt ongeveer 2-5 minuten
 • Maximaal 30 foto’s kunnen op de site worden geüpload
 • Het proces is zeer gebruiksvriendelijk, dus zelfs oudere mensen kunnen zich registreren zonder problemen te ondervinden

Het profielcreatieproces is een eitje. In tegenstelling tot andere websites, waar u meerdere persoonlijkheidsvragen moet beantwoorden, vereist Seniorpeoplemeet alleen dat u persoonlijke basisinformatie verstrekt. Het registratieproces heeft 6 schermen, waarna je meteen in je account kunt springen en je profiel kunt aanmaken.

Contact maken

 • De site heeft een gratis zoekfunctie waar leden door andere gebruikersprofielen kunnen bladeren
 • De zoekfunctie kan worden gefilterd om alleen nieuwe leden of leden weer te geven die online zijn
 • Zoekresultaten kunnen worden gefilterd met behulp van verschillende parameters
 • De website biedt gebruikers 11 voorgestelde wedstrijden per dag
 • Gebruikers ontvangen meldingen van berichten, likes en bezoeken via e-mail
 • Er is een chatroom
 • Gratis gebruikers zijn beperkt tot het verzenden van Flirts om een ​​ander lid te laten zien dat ze hierin geïnteresseerd zijn.

Seniorpeoplemeet.com heeft verschillende manieren waarop gebruikers andere leden kunnen vinden. Gebruikers kunnen Who Do You Like spelen, een game waarbij gebruikers kiezen tussen twee verschillende afbeeldingen van twee verschillende gebruikers. Ze kunnen kiezen in welke gebruiker ze geïnteresseerd zijn of beide overslaan als ze in geen van beide geïnteresseerd zijn. “Ik ben geïnteresseerd”, een ander spel dat beschikbaar is op het platform, is het equivalent van de site als speeddaten. De site toont u een foto van de foto van een willekeurige gebruiker plus basisinformatie zoals leeftijd, locatie en laatste online activiteit.

Helaas, hoewel het veel opties heeft waarmee gebruikers hun potentiële overeenkomsten kunnen vinden, is contact met hen een heel ander verhaal. Je hebt een betaald abonnement nodig om die potentiële wedstrijden te bereiken en met ze te praten.

Profielkwaliteit

 • Foto’s van alle website-gebruikers zijn zichtbaar, zelfs voor gratis gebruikers
 • De site heeft een fotoverificatiemethode om ervoor te zorgen dat het geen auteursrechtelijk beschermd materiaal is of rechtstreeks van internet afkomstig is
 • De website heeft geen strikt identificatiesysteem, wat betekent dat niemand de informatie van zijn leden verifieert
 • De verschillende velden en tekstvakken die leden kunnen invullen, geven andere gebruikers een goede hoeveelheid informatie over de persoon
 • Valse profielen zijn ongebreideld op de site, gezien de doelmarkt
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Hoewel de site haar leden verschillende manieren biedt om hun profielen aan te passen, zijn veel profielen op de website niet legitiem. Omdat de doelgebruikers van de site senioren zijn, zijn er veel oplichters op het platform met nepprofielen met de bedoeling de seniorleden van de site te manipuleren en over te halen om hen geld te geven of te sturen. Helaas heeft de site geen identificatieverificatiesysteem om ervoor te zorgen dat elk lid is wie hij of zij zegt te zijn. Leden kunnen nepprofielen melden, maar dat gebeurt meestal alleen nadat ze zijn opgelicht.

App

 • Tekstlettertype en pictogrammen zijn duidelijk zichtbaar
 • Alle belangrijke functies zijn toegankelijk met een paar veegbewegingen
 • De app bevat hetzelfde aantal functies en functies als de tegenhanger op het bureaublad

Op het eerste gezicht lijkt een app voor een datingsite die geschikt is voor mensen ouder dan 50, onpraktisch, maar de app heeft sinds de lancering veel gebruik en downloads gezien. Om eerlijk te zijn, is het ontwerp en de lay-out van de app een aanvulling op de doelgroep van de site, met zichtbare lettertypen en toegankelijke menu’s. Hoewel het niets nieuws biedt qua functies, biedt het zijn leden de mogelijkheid om de site te gebruiken, zelfs als ze liggen of achterover op een stoel liggen.

Real Life Review

“Toen ik voor het eerst lid werd van de website, was ik niet van plan om iemand nieuw te vinden. Door de website voelde ik me gewoon minder schuldig omdat ik iemand in mijn leven wilde, omdat het vol zat met andere mensen die net zoals ik waren. De eerste paar maanden , Ik kreeg wel veel wedstrijden, maar de meeste hieven een paar rode vlaggen op – ik ben gisteren niet geboren en ik weet wanneer iemand niet echt is. Ik verloor bijna de hoop toen Alyssa in mijn leven kwam. In haar vroege jaren 50, Alyssa werd gescheiden met 4 volwassen kinderen. Ik verloor mijn vrouw vroeg in het leven als gevolg van een ongeluk en ik heb nooit gedacht om opnieuw te trouwen, waardoor ik alleen achterbleef zonder mijn eigen kinderen. Na 6 maanden van vaste correspondentie nodigde Alyssa me uit om haar huis voor het verjaardagsdiner van haar jongste dochter. Ze is een lieve vrouw en haar kinderen waren heel acceptabel. Ik had nooit gedacht dat ik liefde zou vinden op mijn leeftijd, maar nu heb ik zo’n geweldige vrouw gevonden, en ik heb een instant gezin ook.” – Gepensioneerde mannelijke accountant uit Maine (64)

Als je het idee hebt dat je het ontwerp van de website eerder hebt gezien, is dit omdat People Media vaak dezelfde lay-out gebruikt voor hun websites. Er is niets mis mee, omdat hun lay-out niet alleen helpt mensen te identificeren welke websites van hen zijn, het is ook georganiseerd en eenvoudig. De belangrijkste functies zijn gemakkelijk toegankelijk via de navigatiemenu’s links en boven aan de pagina. De website is gemakkelijk te navigeren, wat vooral belangrijk is voor websites die geschikt zijn voor oudere doelgroepen.

Senior mensen ontmoeten kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Account registratie
 • Profiel aanmaken
 • Potentiële overeenkomst zoeken
 • Online dating veiligheidstips

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Verzend en ontvang berichten
 • Laat een team van professionele schrijvers uw profiel voor u invullen
 • Bel andere gebruikers zonder uw telefoonnummer te tonen
 • Kijk welke leden je leuk vonden of leuk vonden
 • Stuur potentiële wedstrijden virtuele geschenken om hun aandacht te trekken
 • Zet uw profiel bovenaan de zoekresultaten
 • Zet je profiel op de wedstrijden van andere leden
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Standaard abonnement
1 maand 29,96 $ / maand 29,96 $
6 maanden 15,00 $ / maand 90,00 $
Waarde abonnement
6 maanden $ 16,99 / maand 101,94 $
SeniorMensenToken ontmoeten
25 credits 0,04 $ / tegoed $ 0,99
110 Credits 0,04 $ / tegoed $ 3,99
280 credits 0,04 $ / tegoed $ 9,99

Is SeniorPeopleMeet duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is SeniorPeopleMeet gemiddeld.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • PayPal
 • Controleren

Staatsbelastingen worden toegepast op alle transacties. Voor alle eerste abonnementen worden $ 3,99 extra verwerkingskosten in rekening gebracht. Het grootste verschil tussen het standaard- en waardeabonnement van 6 maanden is dat met het waardeabonnement uw profiel wordt weergegeven in zoekresultaten met een andere achtergrondkleur, wat betekent dat uw profiel zich onderscheidt van de rest.

Speciale functies

SeniorPeopleMeet heeft verschillende functies die gebruikers kunnen helpen meer zichtbaarheid te krijgen, meer potentiële matches te krijgen en meer te genieten van de algemene ervaring van online dating. Het enige nadeel is dat deze speciale functies alleen beschikbaar zijn voor betalende gebruikers.

Promoot mij

Door te kiezen voor PromoteMe, kunt u uw profiel zichtbaarder maken voor andere gebruikers op de site. Zodra u gebruik maakt van de service, wordt uw profiel bovenaan de zoekresultaten voor andere sitegebruikers geplaatst.

Virtuele geschenken

Vaker wel dan niet, heeft de persoon naar wie u een bericht hebt gestuurd waarschijnlijk ook berichten van andere gebruikers ontvangen. Om ervoor te zorgen dat ze uw bericht opmerken, kunt u ze ook een virtueel cadeau sturen om hun aandacht te trekken.

Verbind mij

Zodra je iemand beter leert kennen, kunnen de tekstchatfuncties van de site vernauwd aanvoelen. Als u de volgende stap wilt nemen maar uw telefoonnummer niet wilt prijsgeven, kunt u een virtueel telefoonnummer krijgen via ConnectMe. Hiermee kunt u via spraakoproep met andere gebruikers praten zonder uw identiteit in gevaar te brengen.

ProfilePro

De profielvelden en tekstvakken van de site zijn aanwezig, zodat u zich vrij kunt uiten en kunt onderscheiden van andere siteleden. Als u echter niet goed thuis bent in het uiten van uzelf, kunt u gebruikmaken van de Profile Pro-services van de site. Een groep professionele schrijvers krijgt de nodige informatie voor u en maakt uw profiel namens u af, met de bedoeling het interessant en uniek te maken.

Onze beoordeling

Inschrijven: 5.0 / 5
Contact maken: 3.0 / 5
Profielkwaliteit: 4.0 / 5
App: 4.0 / 5
Real Life Review: 4.0 / 5

Conclusie van de redactie

Seniorpeoplemeet.com is een geweldige niche-datingsite die senioren, een demografische groep die meestal wordt genegeerd in reguliere datingsites, de kans biedt om andere senioren in hun omgeving te ontmoeten. Dit betekent wel dat er verschillende nepprofielen op de site zijn die hopen te profiteren van hun kwetsbare leden, maar zolang gebruikers de online veiligheidstatings van de site volgen, kunnen ze deze zwendel vermijden en hun potentiële wedstrijden zonder zorgen vinden.

FAQ

feiten

Van wie is Seniorpeoplemeet.com?

SeniorPeopleMeet is eigendom van People Media Inc.

Is Seniorpeoplemeet.com legitiem?

SeniorPeopleMeet is eigendom van People Media, een legitiem, geregistreerd bedrijf met jarenlange ervaring.

Hoe goed is Seniorpeoplemeet?

De website levert uitstekend werk bij het vertegenwoordigen van een van de meest verwaarloosde demografische gegevens in online dating – senioren.

Is er een Seniorpeoplemeet-app voor iPhone?

Ja, de site heeft een app voor iPhone, die ook beschikbaar is voor Android-apparaten.

Wat is het gratis nummer van Seniorpeoplemeet?

Hoewel er geen duidelijk telefoonnummer op de website staat, hebben verschillende gebruikersrecensies ons aan dit nummer gekoppeld: (888) 320-6734 / (888) 321-3603.

Hoe neem ik contact op met de klantenservice van Seniorpeoplemeet.com?

Als u problemen of zorgen hebt over de service, kunt u de pagina met veelgestelde vragen op de site bekijken voor een lijst met antwoorden. Als uw probleem daar niet wordt vermeld, heeft de Help-sectie ook een Feedback-pagina waar u uw zorgen kunt opschrijven.

Kosten

Is Seniorpeoplemeet.com gratis?

De kernfuncties van de site, zoals het maken van een account en het profiel, zijn gratis, terwijl de andere een betaald abonnement vereisen.

Hoeveel kost Seniorpeoplemeet?

Accountregistratie, profielaanvulling en profielovereenkomst is gratis. De rest van de functies van SeniorPeopleMeet vereisen een premium abonnement, dat begint bij $ 29,96 voor een abonnement van 1 maand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top