Senior Match Review

Onze beoordeling

Senior Match is sinds 2001 actief in de online datingindustrie. Het is een site die zich richt op de behoeften van singles die ouder zijn dan 50 jaar en hen helpt een match te vinden die een gemeenschappelijke interesse met hen deelt. Hoewel het bekend staat als een ‘datingsite’, is een levenslange partner niet alleen wat het u zou kunnen helpen vinden. Het is ook een goede site voor het ontmoeten van vrienden, reismaatjes, activiteitenpartners en meer. Het is bijna helemaal zoals Facebook, maar voor senioren.

De site heeft een vriendelijke community en heeft verschillende functies die voor iedereen beschikbaar zijn. Alle basisdingen die u nodig hebt om het zoeken voor u gemakkelijker en handiger te maken, zijn beschikbaar op deze site ook. Op Senior Match voelt u zich niet alsof u concurreert met de jongere aangezien alle leden in dezelfde leeftijdscategorie zitten als u.

Senior Match biedt senioren maximaal comfort om vrij hun beste match te vinden. 

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • Alle leden zijn 30 jaar en ouder
 • Het grootste deel van de bevolking is ouder dan 45 jaar oud
 • Heeft een goede geslachtsverdeling
 • De meerderheid van de gebruikers is weduwe of gescheiden
 • Leden zoeken serieuze verplichtingen

Yup, je raadt het goed! De meeste leden van Senior Match zijn bejaarde alleenstaanden die hun derde kans op liefde nemen. Sommigen hopen nog steeds iemand te vinden met wie ze de resterende jaren van hun leven kunnen delen. Het is geen verrassing dat veel van zijn leden gescheiden of weduwnaar zijn, omdat het zich richt op een nogal oudere leeftijdsgroep in vergelijking met andere sites. 

Met een meer volwassen en meer gevestigde populatie is het vinden van een serieuze relatie op Senior Match geen probleem. De leden hebben geen tijd om te verspillen aan casual flings, dus als je erbij bent om je partner te vinden tot de dood ons scheidt, ben je op de juiste site. Senior Match heeft leden die op zoek zijn naar gezelschap, reismaatjes, activiteitenpartners en vrienden. Dus als je op zoek bent naar een ander soort diepgang relatie, u vindt het misschien ook op de site. 

Senior Match laat alleen mensen ouder dan 30 toe om zich aan te melden en een account aan te maken. De site controleert zorgvuldig alle informatie die u heeft opgegeven bij het aanmelden. Op deze manier kunnen ze de site schoon en vrij van fraude houden. 

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Snelle registratie
 • Kan zich aanmelden via Facebook
 • Een unieke gebruikersnaam is vereist
 • Sommige profielinformatie wordt tijdens het registratieproces ingevuld
 • U wordt gevraagd om meteen een foto toe te voegen

Aanmelden bij Senior Match is eenvoudig. Er is geen ingewikkeld verificatieproces dat u moet doorlopen, wat een goede zaak is, omdat hun doelmarkt de senioren zijn die alleen de basisconcepten van internet kennen.

Sommige van uw profielgegevens worden ingevuld tijdens het registratieproces. Deze omvatten uw leeftijd, geslacht, profielkop, over mij-sectie en over mijn match / vrienden-sectie. U moet ook meteen een profielfoto opgeven, omdat de site tijd nodig heeft om uw foto goed te keuren voordat u deze aan het publiek deelt.

Er zijn twee verschillende manieren om uw Senior Match-account aan te maken. U kunt zich aanmelden via Facebook of via een functionerend e-mailadres. Als u ervoor kiest om uw Facebook-profiel te koppelen, worden al uw basisinformatie gekoppeld aan uw Senior Match-profiel. Je kunt ook een aantal van je foto’s van Facebook pakken en aan je profiel toevoegen. Een belangrijk ding om te onthouden is, ongeacht welk registratieproces u hebt gekozen, u wordt nog steeds gevraagd om een ​​unieke gebruikersnaam voor uw profiel te maken.

Contact maken

 • Knipogen verzenden is gratis
 • Meerdere manieren voor gemeenschapsinteractie
 • Reageren op berichten / chats is gratis
 • Het initiëren van contact heeft een premium abonnement nodig
 • Veel zoekfilters om uit te kiezen
 • Er is een chatroom

Senior Match biedt verschillende manieren om leden te contacteren en contact met hen te houden. Als je op zoek bent naar een manier om andere leden te laten zien dat je ze leuk vindt, kun je ze knipogen sturen. Deze functie is gratis voor iedereen, maar wordt alleen geactiveerd als je vijf volledige profielen hebt bezocht. Houd er rekening mee dat iedereen slechts maximaal 50 knipogen per dag kan verzenden.

Als u contact wilt opnemen met een ander lid, moet u een abonnement nemen. Gouden leden hebben volledige toegang tot de contactfuncties van de site. Ze kunnen reageren op ideeën voor de eerste date, de geavanceerde zoekfunctie gebruiken, persoonlijke notities in andere profielen bewerken, zien wie online is, compatibele en omgekeerde overeenkomsten bekijken en nog veel meer.

Als u niet van plan bent binnenkort een abonnement te nemen, hoeft u zich geen zorgen te maken, omdat standaardleden kunnen reageren op berichten die ze ontvangen. Ze kunnen ook een lijst met hun favoriete profielen maken, deelnemen aan forums, blogs posten en reageren op blogs van anderen.

Senior Match heeft een instant messaging-functie die voor iedereen beschikbaar is, maar standaardleden hebben er beperkte toegang toe.

Test Senior Match gratis

Profielkwaliteit

 • Profielen kunnen later worden bewerkt
 • Profielverificatie via uw e-mailadres
 • U kunt een privéfotoalbum uploaden
 • Een vergelijking van uw voorkeur en uw kenmerken is beschikbaar
 • U kunt andere leden vragen om meer foto’s te uploaden
 • De profielen zijn niet erg gedetailleerd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Senior Match biedt vrij gedetailleerde informatie over de basisbehoeften van een persoon. Profielen zijn onderverdeeld in vijf verschillende secties: basisinformatie, uiterlijk, achtergrond, levensstijl en andere. De informatie die een profielpagina bevat, is meer gericht op de kwantitatieve en beschrijvende aspecten van iemands kenmerken en uiterlijk. Hierdoor heeft de site meer gespecificeerde meerkeuze profielvelden dan die van het essay-type. De enige gebieden waar u persoonlijk in uw eigen woorden kunt schrijven, staan ​​in uw profielkop, over mij en over mijn wedstrijd / vriend-velden. Je kunt ook vragen over je wedstrijden in je profiel posten door het veld ‘Mijn vragen aan wedstrijden / vrienden’ te bewerken.

Profielfoto’s kunnen voor iedereen worden bekeken, maar u kunt ook een privéfotoalbum uploaden dat alleen kan worden bekeken door mensen waartoe u toegang hebt. De site verifieert alle foto’s die u uploadt voordat ze zichtbaar worden gemaakt op de site. Elke foto die u uploadt, moet een duidelijk zicht op uw gezicht hebben en mag voor niemand aanstootgevend zijn. Foto’s die naaktheid of iets vulgairs bevatten, worden geweigerd.

Senior Match implementeert strikt hun regels voor de beveiliging en veiligheid van hun leden. Alle profielen worden continu gecontroleerd, zelfs na de e-mailverificatie. Accounts die de regels overtreden of verdacht worden gevonden, worden automatisch van de site gezet.

App

 • App-versie is nog niet beschikbaar
 • Website is geoptimaliseerd voor mobiel browsen
 • Eenvoudige en ongecompliceerde interface
 • Zeer vergelijkbaar met de desktopversie
 • Alle functies zijn beschikbaar in de mobiele versie

Senior Match moet zijn app-versie nog vrijgeven. Op de site ziet u kleine pictogrammen met de tekst “Download het in de App Store” en “Download het op Google Play”, met een kleine banner met de woorden “Binnenkort” erop geschreven. De datum waarop de site hun app uitbrengt is nog onbekend, dus in afwachting kunt u in plaats daarvan gebruikmaken van de mobiele versie van de website.

De mobiele versie is goed geoptimaliseerd voor mobiel browsen en kan pagina’s vrij snel laden. De gebruikersinterface is eenvoudig en gemakkelijk te navigeren. Het lijkt veel op de desktopversie, maar past in kleinere schermen. Alle functies van de site zijn ook beschikbaar op hun mobiele versie, zodat u altijd en overal van de site kunt genieten.

Real Life Review

“Ik ben onlangs gescheiden, maar ik wil mijn deuren niet sluiten om (weer) ware liefde te vinden. Ik wil geen andere disfunctionele relatie hebben en ik wil ook geen suikeroom van iemand zijn. Ik weet het online dating is de laatste tijd een trend geweest, maar ik voel me niet op mijn gemak bij het feit dat de meeste sites mensen van mijn leeftijd combineren met de jongere groep. Ik heb niets tegen degenen die een jongere partner vinden, maar het is niet voor mij. Ik wil samen zijn met iemand die net zo volwassen en tegelijkertijd financieel stabiel is als ik. Dus ik moet iemand vinden die binnen mijn leeftijdscategorie ligt.

Ik hoorde over Senior Match in een film (Daddy’s Home 2?) Die ik eerder met een paar van mijn vrienden heb bekeken, en ik had nooit gedacht dat het een echte site was tot na een paar maanden geleden! Ik heb het sindsdien gebruikt en tot nu toe vind ik het leuk. De site voldoet aan de regels en ik heb nog geen persoon gezien die jonger is dan de leeftijdsgrens. Hoewel ik mijn perfecte match nog niet heb gevonden, heb ik nieuwe vrienden gevonden die me hebben geholpen om verder te gaan met mijn leven en me hebben geleerd hoe ik weer kan flirten ha! “-George, 52

Ontwerp en bruikbaarheid

Senior Match heeft een eenvoudige en eenvoudige website die geschikt is voor hun doelgroep. Met wit als de hoofdkleur en enkele accenten van blauw, zal browsen op de site een lust voor het oog zijn. Senior Match heeft alle functies strategisch gerangschikt op een manier die leden gemakkelijk kunnen openen zonder op een aantal verborgen pagina’s te hoeven zoeken. Alles wat u nodig hebt om te openen, is te vinden op de tabbladen bovenaan de pagina of op de items aan de linkerkant. De site is vriendelijk, zelfs voor degenen met minder technologische ervaring, waardoor iedereen de kans krijgt om zijn match te verkennen en te vinden.

Senior Match kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Meld u aan voor een account
 • Volledig profiel
 • Antwoord op berichten
 • Antwoord op online chats
 • Stuur knipogen
 • Toegang tot de eerste date-ideeën van leden
 • Snel en eenvoudig zoeken
 • Zoek iemand via gebruikersnaam
 • Verzoek om toegang tot een privéalbum
 • Plaats uw eerste date ideeën
 • Bekijk de eerste date-ideeën van anderen
 • Openbare foto’s toevoegen
 • Voeg privéfoto’s toe
 • Vragen plaatsen en beantwoorden
 • Toegang tot de functie ‘Laten we ontmoeten’
 • Bewerk blog- en forumberichten met geavanceerde tools
 • Bekijk de laatste activiteiten
 • Reageer op profielen
 • Reageer op foto’s, blogs en forums
 • Toegang tot de mobiele site
 • Nu gratis testen

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Start chat en berichten
 • Reageren op de eerste date-ideeën van anderen
 • Controleer hoe vaak een gebruiker op berichten reageert
 • Controleer online lijsten
 • Geavanceerd zoeken
 • Zoeken op staat / provincie of postcode / stad
 • Kijk wie je favoriet heeft gemaakt, je heeft bekeken en je foto leuk vond
 • Bekijk de lijst met nieuwe leden
 • Bekijk compatibele en omgekeerde wedstrijden
 • Bekijk de laatste inlogtijd van anderen
 • Anderen verbergen voor zoekresultaten
 • Voeg persoonlijke notities toe aan elk profiel dat uw aandacht trekt
 • Anoniem bladeren
 • Vink ‘Likes Me’ aan op de pagina ‘Let’s meet’
 • Toegang tot meer dan 1300 succesvolle datingadviezen en veiligheidstips
 • Prioritaire klantenservice
 • Heb je eigen accountmanager voor een meer persoonlijke service
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Premie
1 maand 29,95 USD / Maand 29,95 USD
3 maanden 19,98 USD / maand 59,95 USD
6 maanden 15,99 USD / Maand 95,95 USD

Is Senior Match duur of goedkoop?

In vergelijking met andere aanbieders is Senior Match bovengemiddeld. Nu gratis testen

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • Domiciliëring
 • PayPal
 • Controleren

Betalingsvrijheid

 • Uw betaling is gelabeld als “SeniorMatch” als u een creditcard gebruikt en “Succesvolle match” als u PayPal gebruikt.

Senior Match biedt verschillende premium verplichtingen die voor iedereen geschikt zijn. Als u op zoek bent naar een verplichting op korte termijn om een ​​premium-gebruiker te zijn, kunt u een accountupgrade krijgen die slechts een maand goed is. Maar als u op zoek bent naar een langetermijnverbintenis, dan kunt u gebruikmaken van het premiumpakket van drie of zes maanden van de site. De site biedt een royale korting voor diegenen die zich voor langere tijd willen committeren. Houd er rekening mee dat deze abonnementen automatisch worden gefactureerd. Als u besluit uw abonnement te beëindigen, moet u dit handmatig annuleren voordat uw lidmaatschap wordt verlengd.

Speciale functies

Senior Match is misschien een basissite, maar het heeft behoorlijk coole functies in petto. Nu, wie zegt dat je oldies geen nieuwe tricks kunt leren?

Omgekeerde wedstrijden

Als je je gewone wedstrijden al verveelt, kun je de functie ‘Reverse Matches’ gebruiken. Hiermee filtert u uw wedstrijdaanbevelingen op basis van mensen die op u lijken. Dat betekent dat het algoritme van de site niet afhankelijk is van uw lijst met voorkeuren, maar van uw zelfbeschrijving.

Stuur een knipoog

Dit is iets waar iedereen van kan genieten! Winks zijn een geweldige manier om uw interesse aan anderen te tonen. Ze komen met een one-liner bericht en is gratis voor iedereen om te gebruiken. Houd er rekening mee dat u slechts 50 knipogen per dag mag verzenden, dus gebruik ze verstandig.

blog

Een van de manieren waarop de siteleden met elkaar kunnen communiceren, is via de blogs. Blogs zijn weblogs die mensen bijhouden en bijwerken op hun meest geschikte tijd.

Forum

Forums zijn waar mensen vragen plaatsen en beantwoorden. Het is gratis voor iedereen en is een geweldige manier om met de gemeenschap te communiceren.

Account Manager

Voor premium-leden kunt u ervoor kiezen om uw eigen accountmanager te hebben. Accountmanagers zijn mensen die u kunnen helpen uw weg te vinden door de functies van de site.

First Date-ideeën

Senior Match heeft een gedeelte waar je ieders eerste date-ideeën ziet. Op deze pagina kunnen premium gebruikers reageren op en reageren op ideeën van anderen.

Onze beoordeling

Inschrijven: 4.0 / 5
Contact maken: 3.5 / 5
Profielkwaliteit: 3.5 / 5
App: 3.5 / 5
Real Life Review: 4.0 / 5

Conclusie van de redactie

Senior Match is een niche-datingsite exclusief voor mensen van 30 jaar en ouder. Het is bedoeld om oudere singles een medium te geven waar ze mensen kunnen ontmoeten en met wie ze een gemeenschappelijke interesse delen. De leden van de site zijn er niet alleen om romantiek te zoeken, maar ook gezelschap. Al jaren beweert het een van de meest vertrouwde datingsites voor senioren te zijn, met bijna een half miljoen leden van over de hele wereld. Senior Match heeft strikte richtlijnen voor zowel nieuwe als bestaande leden. Door de tijd heen heeft het meerdere functies ontwikkeld die interactie met de gemeenschap aanmoedigen. Het heeft een eenvoudige interface behouden voor zowel de app als de website die geschikt is voor de belangrijkste doelgroep. Kortom, Senior Match is een pionier in de online dating-industrie die haar leden nog steeds goede matchmaking-diensten biedt. Als je de site uit de eerste hand wilt ervaren, kun je vandaag nog een gratis account maken! Test Senior Match gratis

FAQ

Kosten en betaling

Hoe worden de kosten van Senior Match weergegeven op mijn factuuroverzicht??

Als u via creditcard of bankpas heeft betaald kaart, wordt uw betaling gelabeld als ‘SeniorMatch’. Als u heeft betaald met uw Paypal-account, wordt “Succesvol zoeken” weergegeven op uw factuuroverzicht.

  Hoe auto-rebilling te stoppen?

  Stoppen uw Senior Match-abonnement, klik op ‘Instellingen’ en ga vervolgens naar ‘Lidmaatschapsinstellingen’. De optie “Abonnementsstatus” bevindt zich op deze pagina, waar u de optie kunt vinden om het automatisch factureren te stoppen.

   Hoeveel kost een gouden lidmaatschap?

   Het gouden lidmaatschap voor Senior Match verschilt afhankelijk van het soort abonnement dat u gaat kopen. Hieronder vindt u de prijslijst van het lidmaatschap van de site:

   • Eén maand = één eenvoudige betaling van% 29,95
   • Drie maanden = een gemakkelijke betaling van% 59,95
   • Zes maanden = een gemakkelijke betaling van% 95,95

   Usability

   Hoe maak ik een profiel aan in Senior Match?

   Als u een profiel wilt maken, gaat u naar de startpagina van de site, klikt u op “Gratis aanmelden” en volgt u de stappen die aan u worden gepresenteerd. Een account aanmaken is helemaal gratis.

    Hoe kan ik mijn profiel bijwerken??

    Om je Senior Match-profiel bij te werken, ga je naar je profielpagina en klik je op ‘Profiel bekijken / bewerken’. Klik op de velden die u wilt bijwerken en klik op Opslaan als u klaar bent.

     Hoe lang duurt het voordat mijn foto verschijnt?

     Senior Match heeft een 24 tot 48 uur fotoverificatieproces. Nadat uw foto is geverifieerd, wordt deze automatisch in uw profiel weergegeven.

      Hoe deel ik mijn privéalbum met een ander Senior Match-lid?

      Om uw album te delen, gaat u eenvoudig naar het profiel van het lid waarin u bent geïnteresseerd en klikt u op de link ‘Privéfoto’s delen’ in de navigatiebalk aan de linkerkant. Bedenk dat om het te delen, moet je ervoor zorgen dat de foto’s zijn al geverifieerd.

       Kan ik mijn Senior Match-profiel annuleren of verwijderen?

       Ja, je kunt je profiel annuleren of verwijderen. Om uw profiel te verwijderen, gaat u naar de “Lidmaatschapsinstellingen” in uw instellingenmenu. Van daaruit kunt u de optie vinden om vast te houden of te verwijderen het.

        Hoe verberg ik mijn profiel?

        Als je je Senior Match-profiel wilt verbergen, klik je op “Instellingen” en zoek je de “Profiel / Foto privacy-instellingen”.

         Wat zijn “reverse matches” in Senior Match?

         ‘Reverse Matches’ is een zoekfunctie die vindt leden die zijn zoals jij. Je wedstrijdaanbeveling tijdens het gebruik van deze functie is op basis van uw profiel in plaats van uw voorkeur. Hoe nauwkeuriger en hoe specifieker uw profiel, hoe nauwkeuriger de overeenkomsten die u krijgt.

          Wat doet een “accountmanager”?

          In Senior Match kunt u een accountmanager hebben die persoonlijk volgt follow-up op hoe uw ervaring op de site is geweest. Uw accountmanager kan ook helpen als u problemen ondervindt met sommige functies van de site. Deze functie is alleen beschikbaar voor premium-leden.

          messaging

          Mijn IM is uitgeschakeld. Wat moet ik doen?

          Als je geen toegang hebt tot de instant messaging-functie van Senior Match, probeer dan de cookies / cache van je browser te wissen. Als u nog steeds geen toegang hebt tot uw IM, zelfs nadat u uw cookies / cache hebt gewist, neemt u contact op met de klantenservice van de site.

          Ik ben een standaardlid. Moet ik gouden lid worden om te reageren op berichten van anderen?

          Standaard leden in Senior Match kan reageren op berichten van andere leden. Wat een standaardlid niet kan doen, is contact leggen met andere mensen op de site.

          Wat doet een knipoog in Senior Match?

          Winks zijn een leuke manier om andere leden te laten weten dat je geïnteresseerd bent. Deze functie wordt weergegeven door een knipogende emoji. Winks worden geleverd met een bericht, dus als u een knipoog verzendt, moet u ook een one-liner-bericht kiezen uit de lijst die de site biedt. Leden krijgen een melding wanneer ze een knipoog van een ander lid ontvangen en ze kunnen ook een knipoog teruggeven.

          Is er een limiet aan het aantal knipogen dat ik kan verzenden?

          Ja, je kunt slechts 50 knipogen per dag sturen in Senior Match.

          Leave a Reply

          Your email address will not be published.

          Back to top