Russische bruiden review

Onze beoordeling

Wanneer Rusland om de een of andere reden in het gesprek komt, zijn de postorderbruiden een van de meest betrokken onderwerpen van het land. Dit komt simpelweg door het grote aantal vrouwen dat dat wenst trouw met een buitenlandse man, krijg een visum, verlaat het land en leef een meer bevrijde levensstijl ergens ver weg (niet noodzakelijk in die volgorde). 

U ziet, de economische situatie buiten de meer vooruitstrevende steden zoals Moskou en St. Petersburg is niet echt zo geweldig. Het hielp zeker niet dat de vrouwenpopulatie de mannen overtrof. Er is ook die culturele druk waarmee vrouwen worden opgevoed om op jonge leeftijd te trouwen, huiselijk te zijn en tegemoet te komen aan hun man. Hoewel dit niet de hele Russische bevolking generaliseert, lijkt dit de belangrijkste verwachting van vrouwen te zijn. Daarom kunnen deze factoren worden gezien als de katalysator voor de geboorte van postorderbruiden.

In een land waar de gemakkelijkste manier om eruit te komen en een beter leven te leiden is om met a te trouwen man uit de westerse landen van de eerste wereld, werden agentschappen gemaakt om Russische bruiden te verkennen die een beter, vrijer leven wilden. Al snel maakten die bureaus plaats voor datingsites waar het gedeelte “postorder” binnenkomt.

Theoretisch werken deze online datingplatforms als een neutrale grond waar bruiden bereid zijn om buitenlandse mannen te ontmoeten die ook willen trouwen. Veel websites voor zwendel dating bevatten echter heel veel nep-profielen ontworpen om het geld uit herenzakken te halen. Dit uiteindelijk geeft andere datingsites die gespecialiseerd zijn in postorderbruiden een slechte naam. 

Alles is echter niet verloren, want de site, Russian Brides, heeft uiteindelijk deze problemen en zorgen aangepakt. De site beweert een van het strengste beveiligingsbeleid te hebben als het gaat om het verifiëren van de authenticiteit van hun meisjes. De site besteedt meer dan een miljoen dollar aan beveiliging en streeft ernaar een betrouwbare service te bieden in de hoop de normen van de postorderindustrie te verhogen. 

In deze diepgaande evaluatie hebben we alle hoeken en gaten van Russian Brides onderzocht om te zien of deze site echt notitie-waardig is of waardevol. Lees hieronder voor meer informatie over ‘s werelds toonaangevende Russisch-Amerikaanse introductie- en postorderbruidenagentschap!

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • Topbezoekers komen uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Algerije, Nederland en Australië
 • Heeft 12.250 unieke dagelijkse bezoekers
 • Ontvangt tot 367.500 unieke maandelijkse bezoekers
 • Mannen overtreffen vrouwen
 • Meer dan 25.000 Russische en Oekraïense vrouwen die op zoek zijn naar buitenlandse mannen om te chatten en zich te mengen

Russian Bride heeft een indrukwekkend aantal niet alleen geregistreerde gebruikers, maar ook actieve leden. De topbezoekers komen uit de United Kindom, de Verenigde Staten, Algerije, Nederland en Australië. 

Wereldwijd ontvangt de site 12.250 unieke bezoekers per dag en 367.500 maandelijks. Hoewel mannen het aantal vrouwen overtreffen, zijn er nog steeds meer dan 25.000 vrouwen van Europese afkomst die op de site zijn en op zoek zijn naar een praatje met buitenlandse mannen. Het leeftijdsaandeel van de leden lijkt omgekeerd evenredig te zijn. Het aantal jongere vrouwen is omgekeerd evenredig met het aantal oudere mannen. Dit is een weerspiegeling dat oudere mannen op zoek zijn naar jongere vrouwen, terwijl vrouwen onder druk worden gezet om op jonge leeftijd te trouwen. 

De relaties op deze site zijn meestal langdurig en rechtlijnig. Als u echter alleen maar wilt chatten en een trage romantiek hebt, kunt u er nog steeds enkele vinden op deze site. 

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Registreer u met één klik door uw Google-account te koppelen
 • Geen Facebook-aanmelding
 • Aanmelden duurt een minuut of twee
 • Geen e-mailverificatie nodig
 • Je kunt na het aanmelden foto’s toevoegen en je bio bijwerken

Aanmelden gaat vooral sneller bij Russian Brides. Geen franje, geen gedoe. U kunt ervoor kiezen om u via e-mail te registreren of u met één klik aan te melden met uw Google-account (als u die heeft). Vanuit het perspectief van een gebruiker kan natuurlijk een positieve manier zijn om een ​​account aan te maken. Dit kan echter ook een tweesnijdend zwaard zijn, omdat door geen e-mailverificatie te hebben, niet te wachten op goedkeuring van de aanvraag, niet niets, kan betekenen dat de leden onaangetast en niet-gecontroleerd zijn.

De site heeft zeker andere middelen om hun leden te verifiëren. Maar om het registratieproces zo eenvoudig te laten verlopen, kan een probleem vormen. Zonder een manier om uw locatie, leeftijd of zelfs identiteit te verifiëren, kan dit een blinde vlek creëren waar oplichters met kwaadaardige bedoelingen kunnen binnenkomen. Elke profielinformatie die u wilt delen, is niet verplicht en kan later worden gewijzigd.

Contact maken

 • Koop credits om toegang te krijgen tot enkele betaalde functies van de site
 • Beschikbaarheid van tweeweg Live Chat waar u ook zelf kunt uitzenden
 • Koop cadeaus en geef ze aan leden
 • “Let’s Mingle” kan elke 24 uur gratis worden gebruikt
 • U kunt ook drie e-mails per dag gratis verzenden
 • Er is een chatroom

Russian Brides biedt niets nieuws of friss aan de tafel, maar dat maakt de functies niet minder verrukkelijk. Hoewel Russian Brides geen trucje heeft dat nog niet eerder is gedaan, zijn de versie van chatrooms en virtuele cadeaus nog steeds charmant in plaats van saai.

U kunt met leden communiceren via de livechat. In de livechat kun je in realtime met meisjes chatten. Houd er echter rekening mee dat u voldoende credits op uw account moet hebben om hun antwoorden te kunnen blijven lezen. Dat is de reden waarom de site een “auto-aankoop” -functie heeft die automatisch credits voor u koopt wanneer u bijna leeg bent om het gesprek gaande te houden. U kunt deze functie in uw instellingen uitschakelen.

Als je een beetje verlegen bent en het rustig aan wilt doen, kun je offline berichten of e-mails sturen naar meisjes die je leuk vindt. U kunt zelfs drie e-mails per dag gratis verzenden. Om wat meer pit aan je berichten toe te voegen, kun je cadeaus toevoegen die je kunt kopen met behulp van – ja, je raadt het al – credits.

De crème de la crème van de site is de functie “Let’s Mingle”. Hiermee kunnen leden korte berichten sturen naar een groot aantal andere gebruikers die passen bij de beschrijving van wat u zoekt. U kunt deze service elke 24 uur gratis gebruiken.

U kunt toegang krijgen tot deze service door op de knop ‘Laten we een praatje’ te maken. Vervolgens moet u op de knop “Aan de slag” klikken na het typen van de korte beschrijving van uw voorkeur en naar wie u zoekt. U gaat verder met het selecteren van de leden waarin u bent geïnteresseerd en schrijft een kort maar krachtig bericht. U klikt daarna op de knop “Bericht verzenden” en de site verzendt dit bericht automatisch naar een groot aantal leden dat overeenkomt met de gewenste criteria.

Profielkwaliteit

 • Het hebben van een profielfoto van hoge kwaliteit vergroot uw kansen om opgemerkt te worden
 • Veel professioneel gedaan, HD-foto’s van vrouwen
 • Voeg interesses en een beschrijving toe om uw profiel op te vrolijken
 • U kunt ook een omslagfoto toevoegen die lijkt op Facebook
 • De meeste profielen van de leden zijn gedetailleerd en volledig ingevuld
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

De meeste profielinformatie is niet verplicht voor Russische bruiden. U kunt de persoonlijke informatie die u later wilt delen bewerken of de velden leeg laten. Desalniettemin wordt uw profiel niet beëindigd, of het nu volledig is ingevuld of niet.

Ons account, ongeacht hoe leeg het was tijdens de eerste dagen van het uitchecken van deze site, ontving zoveel directe berichten. We gingen naar de profielen van degenen die DM’s stuurden. We waren aangenaam verrast om te zien dat volledig voltooide profielen ons begroetten. Nu waren we niet gek om te denken dat hun berichten 100% echt waren, maar misschien zijn het geen bots. We zijn tot de conclusie gekomen dat ze misschien een van de twee zijn: wanhopig om contact te maken met alleenstaande mannen of ingehuurde professionals. Desalniettemin zult u merken dat de leden responsief zijn en volledig gedetailleerde profielen hebben.

Je kunt ervoor kiezen je profiel aan te vullen door een primaire en omslagfoto te uploaden. Je kunt ook details toevoegen zoals je interesses, fysieke uiterlijk en een korte beschrijving van je ideale vrouw. Het lijkt misschien niet veel, maar een beetje moeite gaat een lange weg. Je weet gewoon nooit wanneer liefde meteen binnenkomt.

App

 • Geen mobiele app beschikbaar
 • Er is een geoptimaliseerde mobiele versie die u kunt openen in de browser van uw telefoon
 • De mobiele versie heeft dezelfde functionaliteit als die van de desktopversie
 • Een handig alternatief voor gebruikers die veel onderweg zijn
 • De mobiele versie lijkt compacter en netter

Russian Brides heeft helaas nog geen mobiele app op de markt beschikbaar. Als u het echter beu bent om de hele dag op de computer te zitten en met uw laptop rond te sjouwen, hebt u nog steeds toegang tot de site via de browser van uw telefoon. De datingsite heeft een geoptimaliseerde desktopversie die gratis toegankelijk is. U hebt toegang tot dezelfde functies via de mobiele versie, maar comfortabel vanuit uw telefoon.

De mobiele versie en de desktopversie hebben technisch hetzelfde uiterlijk, maar de mobiele versie ziet er dichter en compacter uit. De knoppen zijn overzichtelijker en meer samenhangend.

Hoewel niets een echte mobiele app verslaat, biedt de Russian Brides nog steeds een handig alternatief voor zijn on-the-go gebruikers onder het mom van een voor mobiel geoptimaliseerde versie.

Real Life Review

“Mijn eerste gedachte op deze site is: ‘Man, ik haat de gebruikersinterface.’ De startpagina zag er opzichtig en plakkerig uit. Maar hey, ik besloot het toch te proberen. Omdat Russian Brides een van de meest gerenommeerde datingsites is voor het ontmoeten van legitieme Russische vrouwen (en wie weet, misschien zelfs met ze trouwen), heb ik het toch geprobeerd. Tot mijn verbazing zag de binnenkant van de website er bij het maken van mijn account eigenlijk best strak uit. De vrouwen waren prachtig, de functies waren interessant en de site zag er echt goed uit. Wat me afschrikte waren de nepgebruikers of bots. Ik weet niet of er oplichters zijn die op de een of andere manier voorbij de strenge beveiliging van Russian Brides zijn gekomen of dat de datingsite ze zelf heeft geplaatst om het bevolkt te laten lijken. Hoe dan ook, drie seconden na het inloggen heb ik veel directe berichten ontvangen. Het grappige is dat ik mijn profiel nog niet eens heb bijgewerkt. Dus ik weet niet hoe ze me “hot” of “interessant” vinden. Hoe dan ook, deze site is prima voor mij. Hoewel ik geen romances heb gevonden, had ik het toch zeker leuk om dit te bekijken. “- Bob, 29

Ontwerp en bruikbaarheid

Hoewel wanneer je voor het eerst naar de website gaat, het er misschien niet zo indrukwekkend of stijlvol uitziet, volstaat het om te zeggen dat je de datingsite niet op zijn dekking moet beoordelen. Als je eenmaal een account hebt aangemaakt en de gebruikersinterface zelf hebt gezien, is het nogal een schok om te zien dat de algehele lay-out er strak en overzichtelijk uitziet, en een prachtige mix van goed ontwerp en eenvoudig gebruik. Het is heel gemakkelijk om op de website te navigeren – maar de eenvoudige navigatie deed niets af aan de lay-out van de website

Het gebruik van warme, rode tinten heeft de mooie Russische vrouwen des te verrukkelijker gemaakt. De stijlvolle uitstraling en het elegante gevoel van de site zijn mede te danken aan de vrouwelijke leden. Hun foto’s lijken professioneel te zijn gemaakt met goede verlichting.

Al met al is Russian Brides een heerlijke en smaakvolle verrassing.

Russische bruiden kosten en prijzen

Gratis diensten

 • registratie
 • Gebruik van Let’s Mingle eens per 24 uur
 • 3 offline berichten verzenden naar 10 verschillende gebruikers
 • Chats van 3 minuten met 10 verschillende gebruikers
 • Inleidende e-mail gratis

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Korting op alle kredietpakketten.
 • 20 credits voor 2,99 aanbieding (alleen eerste keer).
 • Onbeperkt gebruik van "Let’s Mingle"
 • Onbeperkte video- en tekstchat
 • Onbeperkte offline berichten en e-mails naar andere leden
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Premium lidmaatschap
20 credits 0,15 USD / tegoed 2,99 USD
1 maand 15,99 USD / Maand 15,99 USD

Is Russische bruiden duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is Russian Brides gemiddeld.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • Via mobiele telefoon

Uw eerste lidmaatschapsmaand wordt gefactureerd om 9.99. Na de eerste maand kost uw maandelijkse lidmaatschap 15,99.

Houd er rekening mee dat als u een nieuw lid bent, u het lidmaatschap moet worden aangeboden met prijzen die kunnen variëren als u besluit om terugkerende facturering te doen of niet. Door een kleine vergoeding van 9,99 te betalen voor de eerste maand en de voordelen te krijgen die de site biedt, krijgt u ook 50% korting op toekomstige pakketten. Al deze aanbiedingen zijn helaas niet duidelijk vermeld voordat u uitcheckt.

Speciale functies

De meeste functies van Russian Bride zijn niets om over naar huis te schrijven. Deze zijn niet nieuw of innovatief. Als u echter geïnteresseerd bent in landingsdata met hete Europese vrouwen, zijn hier de functionaliteiten van de site die u hopelijk kunnen helpen om dat te doen:

presents

U kunt cadeaus verzenden en ontvangen op Russische bruiden. Je kunt ze kopen met je credits. U kunt deze cadeaus verzenden via livechat.

Let’s Mingle

Met de functie Let’s Mingle kunnen leden korte berichten sturen naar een groot aantal andere leden die aan bepaalde criteria voldoen. U kunt deze service elke 24 uur gratis gebruiken. U kunt toegang krijgen tot deze service door op de knop ‘Laten we een praatje’ te maken. Vervolgens moet u op de knop “Aan de slag” klikken nadat u de korte beschrijving van de service hebt gelezen. U gaat verder met het selecteren van de leden waarin u bent geïnteresseerd en schrijft een kort bericht. U klikt daarna op de knop “Bericht verzenden” en de site verzendt dit bericht automatisch naar een groot aantal leden dat overeenkomt met de gewenste criteria.

Live chat

Er is een chatfunctie waar u kunt communiceren via tekst of video. Je kunt hier ook cadeautjes sturen. Om antwoorden te kunnen lezen, moet u echter voldoende credits op uw account hebben.

Onze beoordeling

Inschrijven: 3.5 / 5
Contact maken: 3.5 / 5
Profielkwaliteit: 4.0 / 5
App: 2.0 / 5
Real Life Review: 3.0 / 5

Conclusie van de redactie

Voor een datingsite die gespecialiseerd is in een zeer controversiële niche, heeft Russian Brides het uiteindelijk goed gedaan voor zichzelf. Het schuwde niet de controverses die op zijn weg werden geworpen. In plaats daarvan hebben Russische bruiden elk probleem erkend en geprobeerd ze allemaal aan te pakken. Het deed dit niet alleen om een ​​reputatie voor zichzelf op te bouwen, maar ook om de industriële normen en praktijken te verhogen. Beginnend met het uitgeven van meer dan een miljoen dollar voor zijn Anti-Scam-afdeling, heeft het oneerlijke agentschappen en sub-agentschappen die nepvrouwen leveren, gefret. De anti-zwendelafdeling van Russian Brides neemt de tijd om contact op te nemen met elke vrouwelijke aanvrager om hun identiteit te verifiëren. De site start ook een onmiddellijk onderzoek wanneer klanten klachten hebben ingediend. In feite, als een vrouwelijk lid meerdere klachten van fraude ontvangt, aarzelt de site niet om het account van dat lid te verwijderen. Al met al zijn de strenge beveiliging en het beleid van Russian Brides wat de site geweldig maakt. Het biedt functies en functionaliteiten die u helpen uw tijd op deze site te maximaliseren, maar ze zijn niet innovatief of nieuw. De website ziet er qua ontwerp verrassend aantrekkelijk uit (met enorme dank aan de professioneel gemaakte foto’s van vrouwen op de site) en overzichtelijk. Met dat in gedachten, bent u zeker van een prettige ervaring met Russische bruiden en maakt u zich minder zorgen over oplichting in vergelijking met andere datingsites voor postorderbruiden. Als u elkaar wilt ontmoeten en misschien met een Europese vrouw wilt trouwen, waarom zou u deze site dan niet proberen? Aanmelden is volledig gratis.

FAQ

Lidmaatschap en betalingen

Ik kan geen credits kopen voor Russian Brides.

De meest voorkomende reden om geen credits te kunnen kopen, is geblokkeerd door een bank of creditcardmaatschappij. Dit blok kan verschijnen omdat uw kaart niet is goedgekeurd voor online of internationale transacties en andere redenen. U kunt contact opnemen met uw bank voor meer informatie. Een ander ding dat je kunt doen is om te controleren uw creditcardgegevens.

 • Voer het creditcardnummer langzaam in en controleer nogmaals.
 • Controleer de vervaldatum.
 • Voer de juiste CVV-code van uw kaart in.
 • Voer de naam van de kaarthouder in zoals op uw kaart.

Wat krijg ik met een lidmaatschap op RussianBrides?

 1. Korting op alle kredietpakketten.
 2. 20 credits voor 2,99 aanbieding (alleen eerste keer).
 3. Gratis chats van 3 minuten met 10 verschillende gebruikers
 4. 3 gratis offline berichten verzenden naar 10 verschillende gebruikers
 5. Verzenden van 10 gratis brieven naar 10 verschillende gebruikers
 6. Gebruik van Let’s Mingle eens per 24 uur
 7. Inleidende e-mail gratis

Wat zijn de betaalmethoden op RussianBrides?

 • Debet / creditcard
 • Cadeau
 • Prepaid / virtuele kaarten (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Discover, Diners)
 • Google Play.

U moet ervoor zorgen dat uw kaart internationaal en voor online betalingen kan worden gebruikt. U kunt die informatie controleren door het telefoonnummer op de achterkant van uw kaart te bellen. De site accepteert geen bankoverschrijvingen of andere vormen van betaling, behalve de hierboven vermelde.

Wat is een krediet?

Een punt is de interne munteenheid van de Russische bruid. Je mag gebruiken de verschillende betaalde functies van de site door credits te besteden die u hebt gekocht. 

Waarom werd ik in rekening gebracht? Ik kan me niet herinneren dat ik recent iets heb gekocht.

 1. Als u een lading van 15,99 ziet, is dit waarschijnlijk het Maandelijks Lidmaatschap verlengingskosten.
 2. Russian Brides heeft ook een special auto-aankoop functie die u helpt ononderbroken te zijn interactie met andere leden. Je kunt naar de sectie Instellingen in je profiel gaan om deze functie uit te schakelen als je dat wilt. Anders wordt uw account automatisch aangevuld zodra uw credits zijn beëindigd, zodat u kunt blijven communiceren.

Usability

Wat is “Let’s Mingle”?

Met de functie Let’s Mingle van Russian Brides kunnen de leden korte berichten sturen naar een groot aantal andere leden die aan bepaalde criteria voldoen. U kunt deze service elke 24 uur gratis gebruiken. U kunt toegang krijgen tot deze service door te klikken op “Laten we ons vermengen” knop. Vervolgens moet u op de knop “Aan de slag” klikken nadat u de korte beschrijving van de service hebt gelezen. U gaat verder met het selecteren van de leden waarin u bent geïnteresseerd en schrijft een kort bericht. U klikt op de knop “Bericht verzenden” na en de site verzendt dit bericht automatisch naar een groot aantal leden die voldoen aan de gewenste criteria.

Mijn camera werkt niet op RussianBrides.

Als uw camera niet werkt in videochat, dan u kunt het volgende doen:

 1. Gebruik de nieuwste versie van Google Chrome. 
 2. Zorg ervoor dat u eventuele aanvullende programma’s sluit (Skype, Viber, enz.). Het is een veel voorkomend probleem waardoor u mogelijk uw webcam niet kunt gebruiken.
 3. Controleer of uw webcam correct is ingesteld. U kunt uw apparaat testen vanuit het instellingenmenu in de meeste webcams.
 4. Zorg ervoor dat u geef de site toegang tot uw webcam: open uw Mijn profielpagina, klik op “Foto’s / video’s toevoegen” en selecteer “Take Via Webcam” in de lijst met opties.
 5. Wis het cachegeheugen en de cookies in uw browser voordat u opnieuw probeert een videochat te starten.

Hoe beëindig ik een chat op RussianBrides?

U kunt op elk gewenst moment een chat met een ander lid beëindigen door het chatvenster sluiten en niet minstens 5 minuten terugkeren naar de chatbox. U kunt dit doen door op het kleine grijze kruisje in de rechterbovenhoek van het chatvenster te klikken. Als alternatief kunt u niet reageren op het andere lid in de chat gedurende 5 minuten. Als gevolg hiervan wordt de chat automatisch gesloten. 

Hoe kan ik andere leden toevoegen aan “Mijn contactpersonen” op RussianBrides?

De lijst Mijn contacten bespaart u veel tijd van het zoeken naar leden waarmee u al hebt gecommuniceerd. U kunt leden die u interessant vindt toevoegen aan de lijst Mijn contacten vanaf hun profielpagina’s. De optie is beschikbaar in de rechterbovenhoek van de profielpagina van een lid.

Waarom kan ik geen video bekijken op RussianBrides?

U kunt een van de volgende dingen doen:

 1. Zorg voor een stabiele internetverbinding op uw computer. U kunt ook uw router of modem uitschakelen, 10 seconden wachten en weer inschakelen.
 2. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van hebt uw browser geïnstalleerd op uw computer. 
 3. Wis het cachegeheugen en de cookies in uw browser.
 4. Controleer of de nieuwste versie van Adobe Flash Player op uw computer is geïnstalleerd.
 5. Bevestig dat Javascript is ingeschakeld in uw Google Chrome-browser.

Algemene informatie

Kan ik mijn status wijzigen en de site kosteloos gebruiken?

Voer de volgende stappen uit om uw status te wijzigen:

 1. Klik op de knop “Kwalificeren als …” in uw profiel. U moet zich abonneren om deze knop te activeren. 
 2. Verstrek gedetailleerde informatie. Alle informatie moet worden ingevuld om door te gaan naar de volgende stap.
 3. Stuur uw aanvraag en wacht. Het verzoek wordt beoordeeld door het verificatieteam van de site. De resultaten van de aanmelding worden binnen twee weken verzonden naar de e-mail waarmee u zich heeft geregistreerd.

Het wijzigen van uw status geeft u echter geen recht op gratis gebruik van de functies van Russian Brides, omdat het een betaalde datingsite is.

Waar gaat RussianBrides over??

Russian Brides streeft naar een eerlijke service bij het introduceren van hete Russische postorderbruiden en buitenlandse mannen die willen trouwen. Met een geavanceerde anti-zwendelorganisatie zorgt u ervoor dat u van alle functies kunt genieten en zich kunt mengen met prachtige vrouwen zonder te worden verijdeld door nepaccounts en oplichting.

Kan ik gewoon chatten met andere leden op RussianBrides zonder hen noodzakelijkerwijs te ontmoeten?

Ja natuurlijk. De site heeft genoeg aan bieden als dat kan je niet reizen of gewoon simpelweg chatten en virtueel communiceren. Het is een geweldige manier om verken de wereld en ontmoet levendige mensen van over de hele wereld.

Hoe kan ik lid worden van RussianBrides?

Er zijn twee eenvoudige opties die u kunt volgen:

 1. Registreren in Klik met uw muis op 1 Google-ledenaccount.
 2. Vul het registratieformulier in met uw e-mail. Naar Doen dus kies gewoon de optie “Inloggen met e-mail ‘en klik op de knop’ Maak uw account ‘. 

Hoe kan ik meer erkenning krijgen op RussianBrides?

Het begint allemaal met je profiel. Laat de leden meer over u weten: beschrijf uzelf, het soort persoon waarnaar u op zoek bent en selecteer interesses en hobby’s die u leuk vindt!   Wanneer uw profiel is voltooid, gebruikt u de knop ‘Zoeken’ boven aan de pagina om iemand te vinden om mee te communiceren. Je kunt ook online leden bekijken, zodat je meteen kunt beginnen met chatten.

Waar vind ik mijn brieven op RussianBrides?

Je kunt de letters die je eerder met andere leden hebt uitgewisseld, vinden in je inbox. Het bevindt zich bovenaan. 

U kunt ook een brief schrijven door naar ‘Mijn contacten’ te gaan. U selecteert de persoon met wie u contact wilt opnemen en klikt op E-mail (in plaats van chatten). U kunt ook klikken op E-mail verzenden op de profielpagina van het lid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top