Roze Sofa Review

Pink Sofa Review juli 2019: Scam of Real Dates?

Het is niet eenvoudig om een ​​partner te vinden, of het nu voor een serieuze relatie is of voor een informele relatie. Het kan zelfs moeilijker zijn voor mensen die te verlegen zijn een gesprek beginnen. Wat meer als je niet weet wie je moet benaderen? Dit kan voor veel mensen gelden.

Maar goed, de wereld heeft te maken met de opkomst van online datingplatforms die herkennen en aanspreken de datingbehoeften van de lesbische en homogemeenschappen.

Pink Sofa is een datingsite die expliciet geschikt is voor lesbiennes en biseksuelen. De datingsite is in 1999 opgericht door Liz James en heeft als doel een gevoel van verbondenheid te ondersteunen en op te bouwen bij vrouwen die het moeilijk vinden om contact te maken met andere vrouwen. Een comfortabele ruimte waar vrouwen elkaar vrij kunnen ontmoeten en inhalen is wat Pink Sofa wil delen met de gemeenschap.

Om meer te weten over Pink Sofa, lees verder en ontdek wat jij bent misschien leuk over deze website.

 • Heeft wereldwijd ongeveer 500.000 leden
 • Leden zijn geïnteresseerd in serieuze dating
 • Met ongeveer 18.500 unieke bezoekers per maand
 • Landen met de hoogste gebruikers komen uit Australië, de VS en het VK

Sinds Pink Sofa beweert de grootste online lesbische gemeenschap te zijn. De gemiddelde leeftijd van zijn leden is 33 jaar oud. Het bestaan ​​van nepprofielen lijkt nauwelijks te bestaan waarschijnlijk vanwege het goedkeuringssysteem van Pink Sofa.

Pink Sofa-leden lijken op zoek te zijn naar een serieuze relatie en geïnteresseerd in een ontmoeting. De meeste leden hebben premium-abonnementen. Dit kan zijn omdat u nauwelijks met andere leden kunt communiceren als u een gratis lid bent.

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Nieuwe accounts vereisen goedkeuring binnen maximaal 12 uur
 • Registreer via Facebook via mobiele telefoon
 • Er zijn 3 stappen om uw account aan te maken: Registreren – Profiel maken – Foto toevoegen
 • Je profiel en foto worden pas aan andere leden getoond als ze worden goedgekeurd

Om een ​​account bij Pink Sofa aan te maken, moet u zich aanmelden met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Opmerkelijk is dat u met de mobiele versie van de website uw account kunt koppelen aan uw e-mailadres of Facebook-account. Voordat u verder kunt gaan, moet u eerst het proces voltooien, van aanmelden tot het invullen van de profielinformatie en het toevoegen van een profielfoto.

Hoewel de startpagina aangeeft dat Pink Sofa bedoeld is voor “lesbiennes van 30 jaar en ouder”, kun je een account maken zolang je minstens 18 jaar oud bent. Je moet een beschrijving over jezelf schrijven en een paar basisvragen beantwoorden bij het aanmelden. Er worden ook andere gegevens van u gevraagd, zoals werk, inkomen, uw gewoonten en interesses, die optioneel zijn.

In afwachting van de goedkeuring van uw account, wat ongeveer 12 uur kan duren, kunt u de site al verkennen. U kunt echter nog niet met andere leden communiceren.

Contact maken

 • Je moet premiumlid zijn om berichten te kunnen verzenden en ontvangen
 • Er is een communitysectie waar u verbinding kunt maken met andere leden
 • Iedereen kan een glimlach naar elk lid sturen
 • Aanpasbare zoekcriteria
 • De site toont de leden die online zijn

  Begin interactie met andere leden zodra je profiel is goedgekeurd. Er zijn verschillende soorten zoekfuncties waaruit u kunt kiezen.

  Gratis zoeken

  Met Pink Sofa’s gratis zoekactie kunt u leden laten zien die momenteel online zijn of die in uw buurt zijn, degenen die beschikbaar zijn voor instant message en zelfs de nieuwe leden.

  Gebruikersnaam zoeken

  U kunt naar een specifiek lid zoeken door de gebruikersnaam te zoeken. U kunt deze zoekfunctie gratis gebruiken.

  Snel zoeken en geavanceerd zoeken

  U kunt uw zoekcriteria aanpassen door een locatie toe te voegen, met vermelding van leeftijd, seksualiteit, uw doel om lid te worden van Pink Sofa, onder anderen. Uw zoekcriteria kunnen ook worden opgeslagen als u later dezelfde criteria opnieuw wilt gebruiken.

  Als u zich abonneert op een premium, kunt u berichten sturen naar leden die u leuk vindt. U kunt ook berichten ontvangen. Als u echter een basislid bent, kunt u alleen glimlachen verzenden en ontvangen om andere mensen te laten weten dat u geïnteresseerd bent.

  Je kunt ook contact maken met andere leden door hun berichten in het gedeelte Chit Chat leuk te vinden en erop te reageren als je een premium lid bent. Pink Sofa heeft ook een forum dat een verscheidenheid aan onderwerpen behandelt die leden met elkaar kunnen bespreken.

  Profielkwaliteit

  • Gedetailleerde profielinformatie
  • Er is een optie om de foto te verbergen
  • Het is gratis om het profiel van andere leden te bekijken
  • Eenvoudige en duidelijke profielindeling
  • De profielen zijn vrij gedetailleerd
  • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

  Met Pink Sofa kunnen leden zeer gedetailleerde informatie over zichzelf op hun profiel tonen. Deze informatie omvat naam, leeftijd, locatie, doel om lid te worden van Pink Sofa, wanneer het lid voor het laatst actief was en een beschrijving van zichzelf. Je profielfoto kan worden bekeken zolang je hem niet anders hebt ingesteld.

  Er is nog een gedeelte in je profiel getiteld ‘Mijn leven’. Dit gedeelte bevat je identiteit, ‘hoe’, interesses, uiterlijk, sterrenbeeld, gewoonten, werk en kinderen. Als je meer dingen wilt bespreken, zoals je favoriete ding of eten, hoe je vrienden je beschrijven of het belangrijkste in je leven, kun je ze toevoegen in de sectie ‘Meer over mij’.

  Aangezien slechts één profielfoto tegelijk mag worden geüpload, wordt er geen profielfoto op uw profiel weergegeven totdat de nieuw geüploade foto is goedgekeurd. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken als u uw grappige of andere soorten persoonlijkheid wilt laten zien – naast de profielfoto kunnen leden galerijfoto’s uploaden. Premium-leden kunnen maximaal 30 foto’s uploaden, terwijl basisleden maximaal drie foto’s kunnen uploaden.

  App

   Pink Sofa heeft geen mobiele applicatie. Niettemin is het toegankelijk via de mobiele versie van zijn site. De mobiele versie heeft behoorlijk alle informatie en functies van de desktopversie van Pink Sofa.

   Real Life Review

   “Ik gebruik Pink Sofa nu al een tijdje. Aanvankelijk was het niet gemakkelijk om me aan te melden. Mijn profiel was twee keer verwijderd voordat het werd goedgekeurd. Ik heb letterlijk dagen gewacht om erachter te komen dat mijn account niet was goedgekeurd Hoe dan ook, bij mijn derde poging gebruikte ik mijn telefoon om me aan te melden en in te loggen via mijn Facebook-account. Eindelijk was het goedgekeurd! Dus begon ik de app te gebruiken. Ik ontdekte mensen met dezelfde interesses als ik op forums. Ik zou geen berichten kunnen verzenden en ontvangen als ik me niet abonneer op hun premium-lidmaatschap, dus ik deed het, hoewel het een beetje duur is. Op dit moment kan ik met verschillende andere gebruikers praten. Hopelijk vind ik mijn beste match binnenkort. ” -Kassey, 36

   Ontwerp en bruikbaarheid

   Pink Sofa maakt voornamelijk gebruik van witte, grijze en roze kleuren op haar site. Hoewel het ontwerp een beetje verouderd is, is het vrij eenvoudig om te navigeren. Het vertoont ook foto’s van gelukkige koppels.

   Zoals de oprichter op de site meedeelt, wilde ze dat het ontwerp en het logo van Pink Sofa een “comfortabele en vriendelijke omgeving” vertegenwoordigen. Het hoofdontwerp, magenta roze en het banklogo, weerspiegelt duidelijk haar visie op de datingsite.

   Roze Sofa kosten en prijzen

   Gratis diensten

   • Bekijk profielen
   • Stuur een glimlach
   • Toevoegen aan vriendenlijst
   • Toevoegen aan opgeslagen lijst

   Op services gebaseerde vergoedingen

   • Verzend en ontvang berichten
   • Doe mee met Chit Chat en Forums
   • Klantenservice toegang
   • Prioriteit in zoeklijst
   Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
   Roze bank Premium
   12 maanden 10.42 US $ / maand 125,00 US $
   3 maanden 21,67 US $ / maand 65,00 US $
   1 maand 35,00 US $ / maand 35,00 US $

   Is Pink Sofa duur of goedkoop?

   In vergelijking met andere providers is Pink Sofa bovengemiddeld.

   Betalingsmogelijkheden

   • Kredietkaart

   Pink Sofa heeft bovengemiddelde tarieven voor zijn premium lidmaatschap. Net als elk ander abonnement, bespaart het abonnement van 12 maanden u ongeveer 70% in vergelijking met het abonnement per maand.

   Als u ervoor kiest om het abonnement van 1 of 3 maanden te kopen, moet u uw abonnement controleren voordat uw abonnement afloopt als u het niet wilt verlengen. Deze abonnementen hebben instellingen voor automatisch vernieuwen, in tegenstelling tot het abonnement van 12 maanden.

   Speciale functies

   Pink Sofa heeft een aantal speciale functies die niet gemist konden worden. Bekijk deze hieronder.

   Nieuwe leden zoeken

   Zoals hierboven vermeld, heeft Pink Sofa verschillende zoekopties. Een daarvan is het zoeken naar nieuwe leden. Dus als je het nieuwe meisje op Pink Sofa wilt vinden, probeer dan deze zoekoptie.

   Stuur een glimlach

   Niet-premium leden kunnen geen berichten verzenden of ontvangen. Desondanks kunnen ze met de functie ‘Smile verzenden’ contact leggen met andere leden waarin ze zijn geïnteresseerd.

   Cadeau-abonnement

   Gewoonlijk kopen leden zelf abonnementen. Maar voor Pink Sofa is het iets dat als een geschenk kan worden verzonden. Als u een normaal lid ziet maar geen bericht kunt verzenden, is een geschenkabonnement de beste manier om contact te maken en contact op te nemen.

   Chit Chat

   Deze functie is als een bericht waarin gebruikers een thread over bepaalde onderwerpen kunnen starten. Het is een goede manier om een ​​gesprek met andere leden te beginnen.

   Onze beoordeling

   Inschrijven: 3.5 / 5
   Contact maken: 3.0 / 5
   Profielkwaliteit: 4.0 / 5
   Real Life Review: 3.5 / 5

   Conclusie van de redactie

   Over het algemeen dient Pink Sofa zijn doel om een ​​veilig en comfortabel platform te creëren waar lesbiennes en homoseksuele vrouwen elkaar kunnen ontmoeten en daten. De profielscreening maakt het minder vatbaar voor nepgebruikers en oplichters. Als u echter meer met andere leden wilt communiceren en communiceren en van de meeste functies wilt genieten, moet u zich abonneren op een premium. Misschien wilt u de andere LGBT-datingsites die we hebben getest bekijken om betere deals te vinden.

   FAQ

   feiten

   Wat is PinkSofa?

   PinkSofa is een online dating site voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in lesbische leuke dating of zelfs een serieuze.

   Is PinkSofa gratis?

   Een account aanmaken bij PinkSofa is gratis. Voor toegang tot meer sitefuncties kunt u zich abonneren en moet u mogelijk maandelijkse kosten betalen.

   Profiel- en accountinformatie

   Hoe wijzig ik mijn gebruikersnaam op PinkSofa?

   Het wijzigen van uw gebruikersnaam is heel eenvoudig op PinkSofa. Je hoeft alleen maar naar het gedeelte Instellingen te gaan en vervolgens ‘Nieuwe gebruikersnaam’ te kiezen.

   Hoe wijzig ik mijn e-mailadres op PinkSofa?

   Om uw e-mailadres op PinkSofa bij te werken, gaat u naar uw instellingen en klikt u op ‘E-mailinstellingen’.

   Hoe PinkSofa account te verwijderen?

   ‘Profiel verwijderen’ is ook beschikbaar in uw instellingen. Herstel van account kan ook worden gedaan door eenvoudig in te loggen op PinkSofa.

   Hoeveel profielfoto’s mag ik hebben bij PinkSofa?

   Het is toegestaan ​​om één profielfoto tegelijk op PinkSofa te hebben. Als u uw profielfoto wilt vervangen, kunt u dat doen. Maar in afwachting van de goedkeuring van uw nieuwe foto, wordt er geen afbeelding in uw profiel weergegeven.

   Veiligheid en privacy

   Hoe verander ik mijn wachtwoord op PinkSofa?

   Als u uw wachtwoord op PinkSofa wilt wijzigen, gaat u naar uw instellingen en klikt u op ‘Wachtwoord bijwerken’. 

   Hoe verberg ik mijn profiel op PinkSofa?

   Uw profiel wordt niet getoond uit zoekopdrachten en online lijst wanneer u uw profiel op PinkSofa verbergt. U kunt dit doen door ‘Profiel verbergen’ te selecteren onder ‘Mijn voorkeuren’ in uw instellingen.

   Usability

   Hoe weet ik dat iemand me een relatieverzoek heeft gestuurd op PinkSofa?

   U ontvangt een bericht in uw PinkSofa-inbox dat u een websiteverzoek hebt via webmistress. Een verzoek om melding verschijnt ook op uw profielpagina.

   Wie kan mijn galerij op PinkSofa zien?

   U kunt elk PinkSofa-lid toestaan ​​uw galerij te bekijken, maar u kunt het ook alleen aan specifieke leden tonen. Geblokkeerde leden kunnen uw galerij mogelijk niet zien.

   messaging

   Hoe stuur ik een bericht naar iemand op PinkSofa?

   Om een ​​bericht te verzenden op PinkSofa, gaat u naar het profiel van het lid dat u een bericht wilt sturen. Klik op het pictogram ‘Bericht verzenden’ onder de profielfoto. Merk op dat je alleen glimlachen naar gewone leden kunt sturen, maar geen berichten.

   Naar wie kan ik een glimlach sturen en wie kan mijn glimlach beantwoorden op PinkSofa?

   Alle leden kunnen glimlachen van iedereen op PinkSofa verzenden en ontvangen. De enige uitzondering is wanneer u een lid blokkeert of een lid u blokkeert.

   Hoe kan ik voorkomen dat iemand me berichten / glimlachen op PinkSofa stuurt?

   Met de blokkeerfunctie kunt u beperken dat leden u berichten / glimlachen op PinkSofa kunnen sturen. Je kunt de blokkeerfunctie aan de linkerkant van je profiel vinden.

   Betaling en lidmaatschap

   Wordt mijn creditcard automatisch verlengd als mijn PinkSofa-abonnement verloopt?

   Uw abonnement wordt automatisch verlengd als u zich voor 1 of 3 maanden abonneert op PinkSofa. Om automatische verlenging te stoppen, kunt u uw instellingen wijzigen door te klikken op ‘Automatische verlenging annuleren’ onder ‘Mijn abonnement’.

   Hoe koop ik een cadeau-abonnement voor iemand op PinkSofa?

   Op PinkSofa kunt u niet alleen een abonnement voor uzelf krijgen. Je kunt het ook kopen en als cadeau verzenden. Zoek gewoon naar de link ‘Geschenkabonnement’ en typ de naam van de gebruiker die geluk heeft om uw geschenk te ontvangen.

   Leave a Reply

   Your email address will not be published.

   Back to top