Positieve singles review

Onze beoordeling

PositiveSingles is uitgebracht in 2001 en is een besloten en exclusieve gemeenschap voor mensen die leven met herpes en andere seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA’s). De functies zijn niet alleen gericht op het helpen van gebruikers bij online dating, het dient ook als een ondersteuningssysteem. Dit is de website voor mensen die op zoek zijn naar vriendschap, romantiek of alleen medische informatie.

Bekend als een van de beste websites voor mensen met herpes en soa’s, heeft het sindsdien meer dan 1 miljoen positieve singles gekregen.

 • 2.550.000+ maandelijkse gesprekken
 • Meer dan 20.000 maandelijkse blogposts

De leden zijn actief en proactief, niet alleen op de forums, maar ook op hun eigen profielen. Ze praten over hoe hun soa hun waarde als mens niet vermindert Ze bieden aan vriendschap, maar ook ondersteuning en medische informatie. Omgekeerd doen ze dat niet alleen maar praten over soa’s. Sommige onderwerpen die zijn besproken, omvatten, maar zijn niet beperkt tot, atheïsme, muziek, bumperstickers, de Chick-Fil-A controverse, en nog veel meer. 

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • SOA’s zijn herpes, HPV, HIV, hepatitis, chlamydia, syfilis en meer
 • Er moet een afzonderlijke Serviceovereenkomst en Privacybeleid worden overeengekomen om de privacy van de gebruikers te beschermen
 • U ontvangt per e-mail een kopie van de Serviceovereenkomst en het Privacybeleid voor transparantie

De registratie is eenvoudig en snel; u hoeft alleen maar zeer eenvoudige persoonlijke gegevens en een paar beschrijvingen te verstrekken om de aandacht van anderen te trekken. U moet het type STD opnemen dat u hebt. In hun privacybeleid stellen ze dat alleen mensen die met soa leven welkom zijn, omdat het een exclusieve site is. Leden worden aangemoedigd om accounts te melden dat ze verdacht zijn van het niet “omgaan met een vergelijkbare situatie als de rest van onze leden”.

Contact maken

 • Alleen premium-leden kunnen berichten verzenden
 • De berichten die u op uw e-mailadres ontvangt, worden ook weergegeven op het tabblad ‘Bericht’ op de PositiveSingles-website
 • Er is een chatroom

Je moet betalen om gesprekken te initiëren. Als je een gratis lid bent, kun je alleen reageren op de berichten die je ontvangt. Als alternatief kunt u een openbare reactie op iemands profiel achterlaten om zijn aandacht te trekken en een verbinding tot stand te brengen. PositiveSingles biedt ook een e-mailtabblad dat verschilt van uw berichtentabblad. Het dient als een spiegel voor uw e-mailinbox, zodat u officiële en promotionele e-mails rechtstreeks vanaf de PositiveSingles-website kunt bekijken.

Test gratis positieve singles

Profielkwaliteit

 • Onzedelijk, aanstootgevend, naakt, auteursrechtelijk beschermd, alleen kinderen en racistische foto’s niet toegestaan
 • Gebruikers kunnen openbare opmerkingen achterlaten op iemands profiel
 • Foto’s kunnen zich in een openbaar of privéalbum bevinden
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Profielen kunnen maximaal 26 foto’s bevatten, die kunnen worden gecategoriseerd in een openbaar en privéalbum. Informatie omvat uiterlijk, achtergrond, levensstijl, wat u zoekt, gewenste afstand en astrologisch teken. Je kunt een video uploaden die als inleiding dient; je hoeft alleen de YouTube-link te kopiëren. Geavanceerde informatie zoals wanneer de gebruiker voor het laatst was ingelogd en hun privénotitie kan alleen worden ontgrendeld door premium gebruikers.

App

 • Kan een wachtwoordvergrendeling hebben om de privacy van gebruikers te beschermen
 • De meeste desktopfuncties zijn in tact, behalve de forums en gezondheidsbronnen

Hoewel de app niet erg populair is in zowel Android- als iOS-winkels, zijn de beoordelingen glimmend. Qua ontwerp blijft de app trouw aan het thema van de website. De functies zijn eenvoudig en gemakkelijk te navigeren. De meer vitale functies zitten nog in de app, geoptimaliseerd voor een mobiele ervaring. Als u echter gezondheidsbronnen wilt opzoeken, met een live counselor wilt praten, SOA-zorglocaties zoekt, moet u naar de website gaan.

Real Life Review

“Ik verspilde zoveel tijd met het gebruiken van de meer populaire datingsites en het navigeren rond alsof ik op een mijnenveld was. Het maakt niet uit hoe ruimdenkend mensen beweren te zijn, zodra ik toegeef dat ik herpes heb, brengen ze me in de schaduw. Het is niet gewoon vervelend. Het is ontmoedigend en heeft me altijd geïsoleerd gevoeld. Ik dank de hemel dat ik deze site heb gevonden omdat ik eindelijk ergens ben waar ik thuis hoor. Voor het eerst in een tijdje heb ik zinvolle dates gehad met mensen die de hele wereld kennen waarheid over mij omdat ze hetzelfde zijn. ” – Mannelijke technicus (31)

Ontwerp en bruikbaarheid

De website is overzichtelijk, esthetisch en gebruiksvriendelijk. De meeste functies zijn direct beschikbaar op uw startpagina, zodat u eenvoudig alles kunt vinden. De blogs en forums kunnen in het begin intimiderend zijn, maar binnen enkele minuten nadat je jezelf vertrouwd hebt gemaakt, kun je snel navigeren. Een probleem dat we hebben, is dat de tekst op de site te klein kan zijn voor desktopgebruikers.

Positieve singles kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Antwoord op berichten
 • Stuur knipogen
 • Zoeken op gebruikersnaam
 • Verzoek om toegang tot privéalbum
 • Upload maximaal 26 foto’s
 • Nu gratis testen

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Verschijnen boven zoekresultaten
 • Berichten sturen
 • Geavanceerd zoeken
 • Neem contact op met de SOA-counselor via livechat of e-mail
 • Quick Exit-knop? U wordt omgeleid naar een willekeurige, onschadelijke website om uw privacy te waarborgen
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
1 maand 29,95 USD / Maand 29,95 USD
3 maanden 19,98 USD / maand 59,95 USD
6 maanden 15,99 USD / Maand 95,95 USD

Is positief singles duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is Positive Singles bovengemiddeld. Nu gratis testen

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • PayPal
 • Controleren

Het lidmaatschap van 1 maand wordt automatisch verlengd, terwijl de pakketten van 3 en 6 maanden dat niet doen. Transacties worden weergegeven als “SUCCESVOLLE” in uw facturen in plaats van “Positieve singles”.

Speciale functies

Eerste date ideeën

Een veld “eerste date idee” is beschikbaar in uw profiel om in te vullen zodat gebruikers inzicht krijgen in uw persoonlijkheid. Kortom, u zou gewoon aangeven wat uw ideale of unieke eerste date zou zijn. PositiveSingles biedt een pagina die lijkt op de forumpagina, waar het idee van iedereen is samengesteld. Je kunt door deze ideeën bladeren, er een vinden die je leuk vindt, op die gebruiker klikken en misschien een gesprek beginnen. Het is een goede manier om contact te vergemakkelijken op basis van persoonlijkheid in plaats van fysiek uiterlijk.

Laten we afspreken

In Let’s meet, worden de profielen van mensen weergegeven en kunt u naar links of rechts over hen vegen. Naar links vegen betekent dat je ze niet leuk vindt, terwijl naar rechts vegen dat betekent. Als u en een gebruiker elkaar leuk vinden, is dit een wederzijdse overeenkomst. Dit functioneert als een soort spel, want nadat je door 8 profielen hebt gesleept, zie je de zin “Je hebt een ronde voltooid.” Je kunt dan zien met wie je hebt gematched of doorgaan met spelen Let’s meet. Deze game kent onbeperkte ronden.

Onze beoordeling

Inschrijven: 4.5 / 5
Contact maken: 4.0 / 5
Profielkwaliteit: 4.0 / 5
App: 4.0 / 5
Real Life Review: 4.5 / 5

Conclusie van de redactie

PositiveSingles is de beste plek voor mensen die anderen met een soa willen ontmoeten. Deze sociale website biedt niet alleen vriendschap, netwerken en dating. Hier zit je met een gemeenschap van gebruikers die iets gemeenschappelijks delen die actief zijn in het bespreken ervan en elkaar aanmoedigen. Je zult geen ontmoedigde mensen vinden die vinden dat een soa een handicap is. Nogal Het tegenovergestelde; ze praten over hoe soa’s geen ‘tragedies’ zijn die een grote, moedige bekentenis vereisen. Voor velen van hen is het wat het is. Daarom wordt “leven met” herhaaldelijk op de site gebruikt en niet “lijden”. Als je een persoon met SOA bent, is deze site zonder twijfel het proberen waard. Test Positive Singles gratis

FAQ

feiten

Wat is Positieve singles?

PositiveSingles is een vertrouwelijke sociale website die uitsluitend is bedoeld voor mensen met herpes en andere SOA’s (HIV, hepatitis, chlamydia en meer).

Wie bezit Positive Singles?

PositiveSingles wordt beheerd via een succesvolle match door een particulier bedrijf.

Is Positive Singles veilig?

Ja. En sinds het recente schandaal met de beveiligingsinbreuk van Grindr, heeft PositiveSingles privacyregels in HIPAA-stijl (Health Insurance Portability and Accountability Act) aangenomen & regelgeving. Dit betekent dat uw informatie nooit met derden wordt gedeeld en dat uw verhalen niet als succesverhalen worden gepubliceerd zonder uw toestemming.

Is Positive Singles legitiem?

Ja dat is zo. PositiveSingles heeft 17 jaar ervaring in het bieden van een veilige ruimte (in vriendschap, dating, enz.) Voor mensen die met herpes en andere SOA’s leven.

Zijn er nepprofielen op Positive Singles?

Hoewel deze onvermijdelijk zijn, is het klantenservice-team zeer waakzaam in het nemen van de nodige stappen tegen verdachte accounts.

Waar kan ik succesverhalen lezen?

Succesverhalen (meer gericht op dating successen) zijn beschikbaar op de welkomstpagina van de website.

Is er een Positive Singles-app?

Ja, het is beschikbaar in zowel de Apple App Store als Google Play.

Usability

Hoe blijf ik anoniem op Positive Singles?

U kunt de site alleen anoniem gebruiken door e-mails te verzenden naar een gebruiker met het formaat [email protected]

Hoe krijg ik een verborgen profiel op Positive Singles?

Klik op het tabblad “Mijn instellingen” op “Lidmaatschapsinstellingen”. Selecteer vervolgens de actie die u wilt uitvoeren.

Hoe verwijder ik mijn Positive Singles-account?

Klik op het tabblad “Mijn instellingen” op “Lidmaatschapsinstellingen”. Selecteer het middelste tabblad met het label “Account verwijderen”, voer uw wachtwoord in en deactiveer het. Uw gegevens worden 2 jaar in hun database bewaard.

Betaling

Is Positive Singles gratis?

Ja. Het instellen van een account en het gebruik van basisfuncties zijn gratis beschikbaar.

Hoeveel kost een Positive Singles premium lidmaatschap?

Het premium-pakket van PositiveSingles begint maandelijks op 29,95 USD.

Is er een gratis proefversie voor Positive Singles?

Vanaf het moment van schrijven is er geen.

Contact

Hoe neem ik contact op met Positive Singles?

U kunt contact met hen opnemen via [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top