Passion.com Beoordeling

Onze beoordeling

Passion.com belooft je te ontketenen sensuele kant met zijn brede scala aan functies om je te helpen hete en stomende afspraken virtueel of persoonlijk te scoren. Bekend om casual seksuele ontmoetingen en flings, dit datingplatform heeft een wellustige weergave van de huid, sexy, nauwelijks-daar lingerie en slaapkamer, ‘kom hier’ ogen. 

Met meer dan 90.000.000 geregistreerde leden is Passion.com een ​​van de toonaangevende websites voor volwassenen die tal van functionaliteiten bieden om gebruikers te verleiden om met elkaar in contact te komen en met elkaar te socialiseren. Targeting op seksueel bekrachtigde individuen en koppels op zoek naar even zelfverzekerde mensen, de site is de plek om te genieten van vleselijk plezier.

Net als elke andere datingsite kent Passion.com echter ook een behoorlijk aantal controverses. In deze diepgaande evaluatie gaan we dieper in op deze site voor volwassenen om te zien of u echt waar voor uw geld krijgt. Zorg ervoor dat er geen stenen loskomen en feit worden verdoezeld, lees hieronder verder om te zien wat we hebben ontdekt!

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • Vrouwelijke gebruikers overtreffen de mannen met een 5: 1-verhouding
 • Topbezoekers komen uit de Verenigde Staten, Thailand, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Frankrijk
 • Leden zijn actief en responsief
 • Seksuele geaardheid is divers op deze site
 • 15% van de leden zijn koppels die een account delen

Passion.com is rijk aan vrouwelijke leden. Meer dan mannen met een verhouding van 5: 1, vrouwelijke gebruikers domineren deze site. De frequente bezoekers op deze website komen voornamelijk uit de Verenigde Staten, Thailand, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Frankrijk. Met meer dan 60.000 dagelijkse online gebruikers in de Verenigde Staten, kan deze datingsite zeker bogen op zijn actieve en zeer responsieve leden. 

Wat echt opmerkelijk is aan deze site is de diversiteit van haar leden. Bij het aanmelden wordt u gevraagd naar uw seksuele geaardheid en voorkeur. Afgezien van het brede scala aan keuzes die poging om vertegenwoordigen elke kleur van het geslacht, je kunt ook kiezen met wat voor soort persoon of mensen je wilt worden verbonden – mogen ze single, in een paar, transgender, gay, hetero en / of bicurious zijn. Deze informatie kan fungeren als filters waarmee u uw datingervaring kunt aanpassen aan hoe u dat wilt. 

De site is inderdaad een prachtige smeltkroes van leden die in verschillende geslachtsspectra thuishoren. Of u nu een individu of een groep wilt ontmoeten – homo, hetero, bi en / of trans – deze site heeft u gedekt. 

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • 2-3 minuten registratieproces
 • Geen Facebook-registratie
 • Moet 18 jaar en ouder zijn om aan te melden
 • Leeftijd, locatie, seksuele voorkeur en geslacht worden direct gevraagd
 • E-mailverificatie is vereist

Aanmelden op deze site is relatief eenvoudig. Zelfs zonder een Facebook-optie is registreren nog steeds eenvoudig en kost het slechts een paar minuten van uw tijd. Laat ons u door het proces leiden.

Eerst wordt u gevraagd of u een man, een vrouw, een stel (hetero, homoseksueel, lesbisch) of een trans-persoon bent. Dit zijn ook de beschikbare opties wanneer u naar uw voorkeur wordt gevraagd. U kunt meerdere opties kiezen – ach, u kunt ze allemaal kiezen als dat is wat uw boot drijft. Belangrijke punten voor inclusiviteit en representatie zijn in orde voor Passion.com.

Daarna verschijnt er nog een pop-up waarin u wordt gevraagd naar uw geboortedatum en locatie. Deze zijn belangrijk omdat de leden die voor het eerst op uw startpagina worden weergegeven, de leden in uw buurt zijn. Als je jarig bent, heb je ook een garantie dat je meerderjarig bent.

U wordt gevraagd naar uw e-mailadres, gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Er zijn nog maar een paar dingen om te beantwoorden, zoals seksuele geaardheid, lichaamstype, ras en burgerlijke staat die je kunt overslaan als je ze liever niet wilt onthullen of gewoon later wilt bewerken. Je bent echter verplicht om een ​​beetje introductie voor jezelf in te voeren en een langere bio als je je een beetje liefhebber voelt. Daarna moet u uw e-mail bevestigen door op de activeringslink te klikken die naar uw adres is verzonden.

Sneller dan je ‘casual’ kunt zeggen, je hebt nu een volledig functionerend account dat je kunt gebruiken om een ​​aantal hete dates op deze site te scoren.

Contact maken

 • Leden kunnen virtuele geschenken naar andere gebruikers sturen
 • Met Kink Search kunnen mensen zoeken via seksuele interesses
 • Live webcam en bloggen zijn trefzekere manieren om met anderen te communiceren
 • Alleen Gold-leden hebben toegang tot de instant messaging-functie van de site
 • Beperkte bruikbaarheid voor standaardleden
 • Er is een chatroom

Het beste van Passion.com zijn de leuke en interactieve functies die deze site onderscheiden van de ordinairere, eenvoudige pornografische neven en nichten. Passion.com houdt zich niet alleen bezig met het maken van afspraken en stomende flirt, maar zet zich in om een ​​community te creëren voor haar seksueel bekrachtigde leden.

U kunt blogs schrijven en maken om uzelf als individu te uiten. Andere leden kunnen je als een persoon zien, niet alleen als een seksueel object. U kunt het werk van andere mensen lezen en erop reageren om hen te leren kennen. Misschien kun je, door materialen van anderen te lezen, je horizon verbreden en wat perspectief toevoegen. Houd er rekening mee dat de meeste van deze blogs seksueel van aard zijn. Inderdaad, de eerste paar blogs die we bezochten bevatten naaktfoto’s en plagende, verleidelijke foto’s van vrouwen.

Een live webcam-functie is ook beschikbaar, zelfs voor standaardaccounts. Een beetje doet denken aan ouderwetse streamingdagen, je kunt live uitzendingen van andere gebruikers bekijken waarvan je al kunt voorspellen dat de inhoud sensueel is. De meeste van deze uitzendingen spelen in op specifieke knikken en fetisjen van voet tot eten.

Kink Search is een attest van de revolutionaire manier van Passion.com’s enige visie om een ​​ruimte te creëren waar iedereen zijn seksuele kant kan uiten zonder remmingen. Kink Search is als een zoekfilter waarin u leden kunt doorbladeren op basis van uw seksuele interesses. Op deze manier kunt u uw Passion.com-ervaring aanpassen aan uw wensen. Je kunt ook verschillende tinten van menselijke verdorvenheid verkennen en misschien ook je eigen ondeugende kant in het proces ontdekken.

Test Passion.com gratis

Profielkwaliteit

 • Profielen kunnen niet gratis worden bekeken
 • Een groot aantal nepgebruikers op deze site
 • Hoogst gewaardeerde profielen staan ​​in het gedeelte “What’s Hot”
 • Als je een goede profielfoto hebt, kun je je kansen op hete dates vergroten
 • Foto’s worden door geen enkele toezichthoudende instantie op deze site beoordeeld
 • De profielen zijn niet erg gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Helaas kunnen profielen niet worden bekeken voor standaardaccounts. Alleen profielsamenvattingen kunnen vrij worden bekeken, maar als u liever door de profielen van andere leden bladert, moet u upgraden naar een Gold-lidmaatschap.

Een ander voordeel dat we met deze site hebben gehad, zijn de talloze nepprofielen. In niet minder dan drie minuten hebben we ons account aangemaakt, we hebben – we maken zelfs geen grapje – meer dan tien directe berichten ontvangen. Een van de berichten zei zelfs: “Hallo, ik vind je hot. Wil je aansluiten?” Omdat we de site amper hadden verkend en nog niet eens aan een enkele foto waren begonnen, is ons profiel natuurlijk zo naakt als een pasgeboren baby. Dit zet ons aan het denken, hoe weet dit hete stel dat we hot zijn als we nog geen enkele foto hebben getoond? Het brengt ons tot de conclusie dat de tien directe berichten, hoe vleiend ook, afkomstig zijn van nep-accounts. We zouden zelfs wedden dat wanneer we upgraden naar een Gold-lidmaatschap, veel van deze ‘persoonlijke berichten’ er dan niet zullen zijn.

Op naar betere dingen, we hebben een slimme functie ontdekt waar leden kunnen stemmen op wie de heetste in het land is. De gebruikers met de meeste stemmen worden weergegeven in het gedeelte ‘What’s Hot’ zodat iedereen ze kan zien. Dit zal waarschijnlijk andere leden in staat stellen hun spel op te voeren en deel te nemen aan andere activiteiten om zichtbaar te zijn en te stemmen voor de meest begeerde “What’s Hot” -sectie.

App

 • Er is nog geen mobiele app beschikbaar voor deze website
 • De mobiele versie verschilt sterk van de desktopversie van de site

Ondanks het grote aantal leden heeft Passion.com momenteel helaas geen mobiele app op de markt. Hoewel je nog steeds toegang hebt tot deze datingsite via de browser van je mobiele telefoon, is het nog steeds een enorm nadeel, vooral voor een site die casual flings en directe virtuele en persoonlijke aansluitingen aanmoedigt. Gebruikers die onderweg zijn, moeten de site nauwgezet op hun mobiele telefoon laden wanneer ze een snelle update willen. Dit is niet alleen ongemakkelijk, maar kan ook andere gebruikers ertoe aanzetten om andere hookup-apps te zoeken die een mobiele app-versie hebben.

Vanzelfsprekend zijn er nog steeds kleine verschillen tussen de mobiele en desktopversies van Paasion.com. Om te beginnen condenseert de mobiele versie de elementen van de site waarbij de lay-out luidruchtig lijkt met het aantal elementen dat het heeft. De mobiele versie ziet er veel rommeliger uit dan de georganiseerde desktopzuster. Hoewel de desktopversie secties heeft om de functies er netter uit te laten zien en de gebruikersnavigatie eenvoudiger te maken, heeft de mobiele tegenhanger er geen. Als u de site via mobiel gebruikt, bent u misschien in de war en gedesoriënteerd.

Real Life Review

“Ik hoorde veel geroezemoes over deze site. Voor iemand die niet bang is voor haar seksualiteit, dacht ik dat deze site de perfecte pasvorm voor mij was. Het was niet echt zo teleurstellend, maar ik was niet volledig verkocht op Passion.com Ik weet niet of het de ontbrekende mobiele app, schaarse gratis functies of alleen de algehele look en feel van de website is, maar beide hadden me voldoende reden gegeven om niet zoveel van deze site te houden als ik dacht dat ik zou doen Begrijp me niet verkeerd – het heeft veel leuke functies om te verkennen. En het omvat ook diversiteit. Wat je knikken ook zijn, Passion.com heeft je op meer dan één manier gedekt. de verkeerde manier is dat de stoutmoedige foto’s (waar ik echt naar uitkeek) worden gecensureerd. Ik vroeg mijn mannelijke vriend of het hetzelfde met hem is. Tot mijn verontwaardiging kan hij alle foto’s, tieten, vagina gaten, groot bekijken , harige pikken, en alle werken! Het was een grote teleurstelling voor mij dat foto’s niet worden weergegeven op vrouwelijke accounts. Ik bedoel, in th is de moderne tijd waarin vrouwen meer seksueel zijn gemachtigd, ik hoop dat deze “misogynistische” functie van Passion.com onmiddellijk wordt gecorrigeerd! ” – Asterin, 27

Ontwerp en bruikbaarheid

Op het eerste gezicht is het gemakkelijk om Passion.com af te doen als deze goedkope, ordinaire website met expliciete inhoud. Als je echter eenmaal de tijd hebt genomen (wat we hebben gedaan) om de site te verkennen, zou je eigenlijk verbaasd zijn over hoe goed georganiseerd deze datingsite is en hoe het ontwerp zorgvuldig is gemaakt als aanvulling op de aangeboden diensten..

Het belangrijkste opvallende uitgangspunt van Passion.com is bijvoorbeeld hoe u uw activiteiten op de site kunt bijhouden. Het trekt dit spectaculair aan door elke functie per tab te sorteren en bovenaan te plaatsen – om het voor gebruikers eenvoudiger en eenvoudiger te vinden te maken. Hoewel het ongelukkige gebrek aan een individuele mobiele app nogal een tegenvaller kan zijn, kan de mobiele versie van deze website, hoewel er nog veel ruimte is voor verbetering, nog steeds een goed alternatief zijn. De gebruikersinterface van de mobiele versie kan verder worden gestroomlijnd voor een eenvoudigere navigatie en een intuïtief ontwerp.

Over het algemeen heeft Passion.com een ​​sterk ontwerp en concept dat plaats maakt voor eenvoudiger gebruik. Zoals ze zeggen, beoordeel een datingsite nooit op basis van de bestemmingspagina!

Passion.com Kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Directe toegang tot miljoenen profielen
 • Bekijk foto’s en video’s van andere leden
 • Onbeperkte live webcam
 • Toegang tot instant messaging en groepschats
 • Stuur Flirts
 • Nu gratis testen

Op services gebaseerde vergoedingen

 • registratie
 • Eenvoudig zoeken
 • Bekijk profielsamenvattingen
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Gouden Lidmaatschap
1 maand 33,00 USD / Maand 33,00 USD
3 maanden 22.00 USD / Maand 66,00 USD
6 maanden 30,00 USD / maand 180,00 USD
Prive-chatroom
1 maand 10,95 USD / Maand 10,95 USD
3 maanden 7,65 USD / Maand 22,94 USD
6 maanden 6,55 USD / Maand 39,27 USD
Films voor volwassenen
1 maand 20,85 USD / maand 20,85 USD
3 maanden 14,25 USD / maand 42,74 USD
punten
200 credits 0,02 USD / tegoed 3,30 USD
500 credits 0,01 USD / tegoed 6,60 USD
1.000 credits 0,01 USD / tegoed 11,00 USD

Is Passion.com duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is Passion.com bovengemiddeld. Nu gratis testen

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • Controleren

De automatische verlenging verlengt automatisch je lidmaatschap en eventuele extra functies zoals hoogtepunten, privéchats of standaardcontacten die je hebt geselecteerd wanneer ze op het punt staan ​​te verlopen. Uw account wordt vernieuwd met de creditcard die u in uw “Factureringsgeschiedenis” heeft geregistreerd & Creditcardinfo “pagina. U kunt uw creditcardinformatie daar bijwerken zodat u altijd een actuele creditcard bij de hand hebt. Als u niet automatisch in rekening wilt worden gebracht, kunt u eenvoudig de Auto-Renew-functie uitschakelen.

Speciale functies

Passion.com biedt een verscheidenheid aan opwindende functies voor haar leden om alle remmingen te laten vallen en hun wilde kant te ontketenen. Deze functionaliteiten dienen ook als manieren om uw ervaring op de website naar wens aan te passen.

Mijn spullen

Aangezien er veel activiteiten op Passion.com zijn, biedt de website een handige manier om uw geschiedenis en interacties met andere leden bij te houden. In de rechterbovenhoek van de startpagina laat My Stuff je recente blogactiviteiten zien, wie je recent hebt bezocht, welke foto’s je favoriet hebt en nog veel meer. Al uw activiteiten worden bijgehouden en vastgelegd voor gemakkelijke referentie in de sectie Mijn dingen.

Stemmen en punten

Om de datingsite-ervaring veel leuker en interactiever te maken, heeft Passion.com een ​​stem- en puntensysteem toegevoegd waaraan alle leden kunnen deelnemen. Er is een What’s Hot-sectie waar leden met de meeste stemmen worden getoond. Leden kunnen stemmen op wie zij als hot beschouwen. Dit maakt het zoeken naar populaire accounts eenvoudiger voor nieuwe leden. De ranglijsten worden dagelijks gewijzigd.

Daarnaast is er ook een puntensysteem waarbij leden punten krijgen door deel te nemen aan verschillende activiteiten op de site. Deze punten kunnen worden gebruikt om digitale upgrades en virtuele geschenken te kopen.

Virtuele geschenken

Virtuele geschenken zijn leuke geschenken die je in het Berichtencentrum kunt kopen met de punten die je hebt verdiend. Dit is een goede manier om contact te maken met en je voor te stellen aan andere gebruikers van deze site.

Live webcam

Er zijn live-uitzendingen van leden die verschillende activiteiten uitvoeren die u zelfs op gratis accounts kunt bekijken. Je kunt hun uitzendingen streamen, een reactie achterlaten of zelfs deelnemen. De meeste van deze webcam-uitzendingen zijn seksueel van aard.

Blogs van leden

U kunt blogs van andere mensen maken of lezen. Het is een manier om een ​​gevoel van gemeenschap binnen de datingwebsite te bevorderen. Mensen kunnen hun persoonlijkheid uiten en hun eigen interesses delen via blogs. Ze kunnen lange essays schrijven of stomende foto’s plaatsen die andere leden tot hun profiel kunnen lokken. Het is een manier om potentiële datums in uw account te verzamelen.

Knik zoeken

Passion.com bewijst de inclusiviteit ervan en biedt een zoekfilter waar u door profielen kunt bladeren op basis van seksuele interesses. Hiermee kunnen gebruikers de site aanpassen aan hun eigen smaak en voorkeuren. Deze functie normaliseert ook het concept van knikken om de gebruikers onbeschaamd te maken voor hun moedwillige verlangens en plezier te hebben in het bevredigen van hun vleselijke behoeften – wat ze ook mogen zijn.

Passie Garantie

Dit hoogtepunt kan Passion.com misschien een klein voordeel geven ten opzichte van zijn concurrenten. Als u een upgrade naar een Gold-lidmaatschap heeft uitgevoerd en in drie maanden geen succes heeft gehad, heeft u recht op een gratis premium lidmaatschap van drie maanden. Het is echter onduidelijk hoe de site de waarheidsgetrouwheid van niet-succesvolle claims zou controleren. Niettemin is deze functie alleen zo absurd dat het toch een geweldige stimulans kan zijn om je lidmaatschap te upgraden.

Films voor volwassenen op aanvraag

Passion.com biedt meer dan 2.000 volwassen films die je naar hartenlust kunt streamen. Je kunt deze films ook downloaden en offline bekijken.

Prive-chatrooms

Je kunt een privégesprek voeren met mensen die je leuk vindt, zolang je je lidmaatschap opwaardeert. Op deze manier kunt u iemand “uitnodigen” voor uw privé “ruimte”.

Onze beoordeling

Inschrijven: 4.0 / 5
Contact maken: 4.0 / 5
Profielkwaliteit: 2.0 / 5
App: 1.0 / 5
Real Life Review: 2.0 / 5

Conclusie van de redactie

Passion.com is een interessante site voor volwassenen met een overvloed aan functies die het zijn gebruikers biedt om ervoor te zorgen dat hun Passion-ervaring anders is dan alle andere. Toegegeven, er is beperkte bruikbaarheid voor gratis accounts. Om het perspectief van glas half leeg of half vol toe te passen, is dit echter om ervoor te zorgen dat een upgrade naar een premium lidmaatschap het gebruik van deze website des te aangenamer maakt. Het belangrijkste voordeel dat we met deze website hebben gehad, is waarschijnlijk de gebruikersinterface en het ontbreken van een mobiele app. Het algemene ontwerp en de esthetiek van deze datingsite hebben een enorme ruimte voor verbetering. De gebruikersinterface kan een beetje meer modernisering en organisatie aan. Bovendien kan het ontbreken van een mobiele app een schadelijke factor zijn voor een site die meer te maken heeft met casual flings en hook-ups. Er zijn ook veel nepprofielen op deze site. Met 90.000.000 gebruikers wereldwijd plaatst Passion.com aan de leiding van de concurrentie. Maar het bestaan ​​van deze nepprofielen zet de dingen een beetje onder druk. Bij het aanmaken van een account hebben we meer dan tien directe berichten ontvangen. Hoewel dat kan worden opgevat als actieve leden, is zoveel activiteit te plotseling en schokkend om als realiteit te worden beschouwd. De grote kracht van Passion.com is de directe weergave van seks – casual, snel en leuk. Sensuele afbeeldingen bombarderen je meteen op de landingspagina. Je weet waarom je je hebt aangemeld en de site is hier om je te helpen al je menselijke fantasieën te vervullen. Als dit je prikkelt, waarom probeer je deze dan niet zelf? Meld u nu aan – het is gratis en gemakkelijk. Test Passion.com gratis

FAQ

Algemene informatie

Hoe weet ik of de leden op Passion.com niet nep zijn??

Elk lid dat schuldig wordt bevonden aan misbruik of andere leden lastig valt, wordt permanent verbannen van deze site. Net als elke andere website is de beveiliging van Passion.com echter niet 100% onfeilbaar. Zorg er daarom altijd voor dat u uw gezond verstand gebruikt en extra voorzichtig bent bij het delen van persoonlijke informatie met mensen die u op deze site ontmoet.

Wat is het doel van Passion.com?

Het doel van de site is om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken om mensen te ontmoeten met behulp van internet. Op Passion.com vindt u een gemeenschap van mensen die de site gebruiken als hulpmiddel om contacten te leggen en partners te vinden voor dating, romantiek, vriendschap en verschillende ontmoetingen. De website biedt verschillende krachtige functies om uw match te vinden en uw tijd op Passion.com een ​​succesvolle en leuke ervaring te maken.

Hoe worden aanbevelingen gemaakt op Passion.com?

Aanbevelingen zijn gebaseerd op gedeelde interacties zoals ‘knipogen’, ‘berichten’ en ‘hotlisting’. Pak aan bijvoorbeeld: mensen die naar Rob knipogen, knipogen ook naar Joe. Daarom wanneer een lid naar Rob’s profiel kijkt, de site beveelt aan dat ze Joe ook bekijken. Als de website heeft dan niet genoeg informatie om een ​​goede aanbeveling te doen het zou helemaal niets aanbevelen.

Wat zijn “Punten” en hoe werken ze??

Als u actief deelneemt aan Passion.com, wordt u beloond met punten voor het doen van bepaalde activiteiten. Om uw punten en puntengeschiedenis te bekijken, moet u op de link “U heeft __ punten” klikken. Dit bevindt zich aan de linkerkant van de startpagina van het lid. De resulterende pagina toont de acties die u kunt ondernemen om punten te ontvangen die kunnen worden ingewisseld voor extra sitefuncties.  Als je eenmaal genoeg punten hebt verdiend voor een bepaald item, verschijnt er een link Inwisselen naast dat item. Wissel uw punten voor dat item in via die link. Klik op “Puntengeschiedenis” om alle punten te bekijken die u hebt verdiend en waarvoor u ze hebt ingewisseld. De site tolereert geen misbruik van deze functie. Om deze reden zijn er bepaalde limieten gesteld aan het aantal punten dat u kunt sparen voor bepaalde functies. Vervalsing van vriendverwijzingen of aanmeldingen is niet toegestaan. Er worden geen punten gegeven voor nep-aanmeldingen van vrienden.

Wat zijn virtuele geschenken op Passion.com?

Virtuele geschenken zijn leuke geschenken die u naar uw leden kunt verzenden met uw punten. Geschenken verschijnen in het berichtencentrum.

Hoe verzend ik een virtueel cadeau op Passion.com?

Vanuit het berichtencentrum:

 1. Selecteer de leden aan wie je een cadeau wilt sturen door de vakjes links van hun profielfoto aan te vinken.
 2. Klik op het pictogram ‘Geschenkdoos’.
 3. De pop-up met geschenken wordt weergegeven. Selecteer de geschenken die u wilt verzenden en de punten worden automatisch van uw account afgeschreven. Nadat u uw selecties hebt gemaakt, klikt u op om uw geschenken te verzenden. Als u Gold-lid bent, kunt u een aangepast bericht verzenden.
 4. U kunt controleren of uw geschenken zijn verzonden door uw berichtencentrum te bekijken.

Vanaf elke andere plek op de site:

 1. Zoek een lid op de site naar wie je een cadeau wilt sturen.
 2. Beweeg over hun profielfoto om het ‘profielvoorbeeld’ te zien en klik op ‘Bericht’. U kunt ook op ‘Bericht’ klikken op de zoekpagina’s.
 3. De pop-up met geschenken wordt weergegeven. Selecteer de geschenken die u wilt verzenden en de punten worden automatisch van uw account afgeschreven. Nadat u uw selecties hebt gemaakt, klikt u op om uw geschenken te verzenden. Als u Gold-lid bent, kunt u een aangepast bericht verzenden.
 4. U kunt controleren of uw geschenken zijn verzonden door uw berichtencentrum te bekijken

Billing

Welke alternatieve betalingsopties zijn beschikbaar op Passion.com?

Er zijn verschillende alternatieve betaalmethoden beschikbaar. Als u een premium lidmaatschap wilt kopen en creditcardbetaling geen optie voor u is, kunt u dat ook doen van de volgende:

1. Stuur een cheque of postwissel naar Various, Inc. tav: Billing Dept.910 E. Hamilton Ave., Sixth Floor, Campbell, CA 95008. De cheque of postwissel moet worden betaald aan Various, Inc. en moet in Amerikaanse dollars zijn. U moet een ontvangstbewijs van uw betaling bewaren voor toekomstige referentie.

2. Fax of mail uw creditcardgegevens. Druk de creditcardpagina af en vul deze in. De eigenaar van de creditcard moet onderaan de pagina ondertekenen om de autorisatie voor het in rekening brengen van zijn kaart te geven. Stuur de ingevulde pagina naar bovenstaand adres of per fax. Uw creditcard wordt binnen 72 uur belast en uw premiumstatus wordt onmiddellijk geactiveerd.

Waarom werd mijn creditcard geweigerd toen ik me probeerde aan te melden voor een premium-account op Passion.com?

Er zijn veel redenen waarom een ​​bestelling terugkomt geweigerd door uw financiële instelling. Meest voorkomende zijn:

 • Onvoldoende geld beschikbaar (belasting wordt niet toegevoegd aan de vermelde prijs).
 • Uw kaart is verlopen.
 • Uw factuuradres komt niet overeen met het kaartafschrift.
 • CVV / CVV2-nummer is onjuist of onvolledig.

Waar kan ik mijn “Factureringsgeschiedenis” bekijken op Passion.com?

Wanneer u op ‘Factureringsgeschiedenis’ klikt & Creditcardinfo ‘op uw pagina’ Mijn account ‘, ziet u alle actieve functies en factuurgegevens voor uw huidige abonnement.

Hoe upgrade ik mijn lidmaatschap op Passion.com?

Als je je lidmaatschap wilt upgraden, klik je gewoon op de link “Nu upgraden” links bovenaan de startpagina van je lid.

Wat is Auto Renew en hoe zet ik dit aan / uit?

Passion.com heeft een “Auto Renew” -functie die uw lidmaatschap en eventuele extra functies zoals hoogtepunten, privéchats of standaardcontacten automatisch verlengt. Uw account wordt vernieuwd met de creditcard die u in uw “Factureringsgeschiedenis” heeft geregistreerd & Creditcardinfo “pagina. U kunt uw creditcardinformatie bijwerken in uw” Factureringsgeschiedenis ” & Creditcardinfo ‘pagina zodat u altijd een actuele creditcard bij de hand hebt. Als u uw Premium-abonnement, highlight of privéchatroom niet automatisch wilt verlengen, kunt u deze functie uitschakelen.

 1. Log in op de site met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
 2. Klik op de startpagina van uw lid op de link “Mijn account” in het hoofdmenu.
 3. Klik op ‘Factureringsgeschiedenis’ & Creditcardinfo ‘in het gedeelte Account.
 4. Bovenaan de pagina ziet u de productstatus.
 5. Om uw automatische verlenging uit te schakelen, klikt u op “UIT” onder productstatus.

Usability

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord op Passion.com?

Om uw wachtwoord te wijzigen:

 1. Log in op de site met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
 2. Klik op de link “Mijn account”.
 3. Klik op de link ‘Wachtwoord’ in het gedeelte Account.
 4. Voer uw oude en nieuwe wachtwoorden in de juiste vakken in en klik op de knop “Bijwerken”.

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres op Passion.com?

Om uw e-mailadres te wijzigen:

 1. Log in op de site met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
 2. Klik op de link “Mijn account”.
 3. Klik op de link ‘E-mail’ in het gedeelte Account.
 4. Typ uw nieuwe e-mailadres en wachtwoord in de juiste vakken en klik op de knop “Bijwerken”.

Nadat u uw e-mailadres hebt gewijzigd, moet dit worden geverifieerd. De site doet dit door een nieuw wachtwoord te verzenden naar het nieuwe e-mailadres dat u hebt ingevoerd. Nadat u bent ingelogd met het nieuwe wachtwoord, krijgt u weer volledige toegang tot de site.

Wat moet ik doen als mijn profiel in behandeling is??

Passion.com keurt profielinhoud goed voor de bescherming van hun leden en om ervoor te zorgen dat niemand breekt hun gebruiksvoorwaarden. Als je profiel momenteel in behandeling is en je moet het laten goedkeuren, neem dan gerust contact op de klantenservice van de site door te klikken op “Hoe neem ik contact op met uw klantenservice?” link op de helppagina’s.

Wat is ‘Meerdere accounts koppelen’?

Als u meer dan één Friend Finder Network-account hebt, kunt u andere mensen dit laten weten. Als u bijvoorbeeld een account hebt op Amigos.com en een account op FriendFinder.com, kunt u deze informatie opnemen in uw profiel op Passion.com. Ga hiervoor naar de pagina ‘Koppelen naar mijn accounts op andere sites’ en zoek het gebied waarin u de site, gebruikersnaam en wachtwoord van uw andere accounts kunt opgeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top