Oekraïne datumoverzicht

Onze beoordeling

Ukraine Date verbindt al meer dan tien jaar singles van over de hele wereld met Oekraïense en Oost-Europese vrouwen. Het beweert de “premium internationale Oekraïense dating service” te zijn. In deze diepgaande evaluatie hebben we dit getest datingplatform grondig om te zien of het daadwerkelijk loopt het gesprek. Door de functies en functionaliteiten van de site te testen, geven we u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten met deze datingsite. Om te weten of de Oekraïense date alleen voor jou is gemaakt en het zeker waard is om in te investeren, lees je hieronder. 

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • De meeste leden zijn op zoek naar langdurige relaties en een buitenlands huwelijk
 • De frequente bezoekers van de site komen uit Oekraïne, de Verenigde Staten, Turkije, Duitsland en Frankrijk
 • De meerderheid van de leden heeft een rechte oriëntatie
 • 400 gebruikers zijn dagelijks online
 • Een groot deel van de ledenpopulatie bestaat uit mannen

Ukraine Date heeft meer dan 80.000 geregistreerde leden. Gemiddeld zijn 400 leden dagelijks online. Meer dan 85% van de bevolking van de site zijn mannen en hebben een rechte oriëntatie. Bijna alle leden zijn op zoek naar een buitenlands huwelijk of een langdurige relatie. De site is meer gericht op serieuze daters dan op flings en casual hook-ups. Met 12.000 maandelijkse bezoeken komen de frequente bezoekers uit Oekraïne, de Verenigde Staten, Turkije, Duitsland en Frankrijk. Omdat de meeste leden mannen zijn, als u dat bent een meisje op zoek naar een buitenlandse partner, deze site is er in overvloed.

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Het duurt een minuut of twee om te registreren
 • Facebook registratie en login zijn beschikbaar
 • Geen e-mailverificatie nodig
 • Moet 18 jaar of ouder zijn om te registreren
 • Een account aanmaken via de mobiele app is mogelijk

Ukraine Date biedt een redelijk snel en eenvoudig registratieproces voor iedereen. Er zijn twee manieren om een ​​account aan te maken op deze website. U kunt zich registreren via Facebook of via e-mail. Als u liever de Facebook-registratie gebruikt, wordt uw Facebook-account automatisch gekoppeld aan uw Ukraine Date-account. Als u er echter de voorkeur aan geeft een nieuw account te maken dat niet is gekoppeld aan sociale media, kunt u kiezen voor de e-mailregistratie.

Kortom, e-mailregistratie is een relatief eenvoudige manier om u aan te melden. U vult uw naam, nominaal wachtwoord, e-mailadres, leeftijd, geslacht en locatie in. Door uw leeftijd en geslacht in te vullen, komt de site u aanvankelijk overeen met andere leden die losjes daarop zijn gebaseerd. Je kunt de matchmaking verder verfijnen zodra je je profiel hebt ingevuld en zoekfilters hebt gemaakt die later kunnen worden gedaan. Na een korte minuut van registratie ben je klaar om te gaan. Je kunt meteen bladeren en interesse sturen naar mensen die je leuk vindt.

Contact maken

 • “Cupido-tags” helpen bij het optimaliseren van het matchmakingproces
 • Met “Instant Messenger” kan men chatten via audio of video
 • Het aantal online gebruikers is realtime te zien
 • Standaardleden hebben beperkte bruikbaarheid
 • Het verzenden van interesses en likes zijn andere manieren om contact te maken met andere leden

Ukraine Date is natuurlijk een betaalde Oekraïense datingsite. De meeste functies zijn beperkt of niet toegankelijk voor Standard-leden. Kortom, jongens en meisjes op gratis accounts hebben alleen toegang tot basisovereenkomst, interesses verzenden en communiceren met betalende leden. Twee gratis accounts kunnen niet met elkaar chatten, omdat alleen Gold- en Platinum-leden met iedereen kunnen praten, ongeacht hun lidmaatschapsgraad. Merk op dat de meeste vrouwelijke leden gratis accounts hebben.

Als u echter een betaald account hebt, hebt u toegang tot onbeperkte berichten via de “Instant Messenger”, geavanceerde zoekalgoritmen, VIP-profielmarkering en exclusieve zoekfuncties. U kunt het matchmakingproces van de site maximaal benutten door de zoekfilters te verfijnen die aan uw behoeften en voorkeuren voldoen. Op die manier vermaakt u alleen gefilterde leden die uw voorkeuren hebben doorstaan.

Er zijn ook functies waarvoor niemand hoeft te betalen. U kunt “Cupido-tags” toevoegen. Je profiel verschijnt wanneer iemand een tag zoekt die je misschien hebt toegevoegd. De tags kunnen van alles zijn onder de zon – je goede eigenschappen, hobby’s, fysieke verschijning, om er maar een paar te noemen.

Over het algemeen past Ukraine Date zichzelf aan op een manier die gunstig is voor hun Gold- en Platinum-leden. Het zorgt ervoor dat elk betalend lid een unieke, unieke ervaring krijgt. Met zijn redelijk geprijsde premium-accounts heeft deze site een van de meest nuttige betaalde functies te bieden, vooral omdat de leden actief zijn en snel kunnen reageren.

Test Oekraïne Datum gratis

Profielkwaliteit

 • U kunt uw profiel verifiëren
 • Vertaling van profielen naar uw moedertaal is beschikbaar voor Gold- en Platinum-leden
 • Veel onvolledige en lege profielen
 • Foto’s moeten eerst worden goedgekeurd door het admin-team voordat ze worden weergegeven
 • Een duidelijke foto van jou zal helpen de aandacht op je profiel te vestigen
 • De profielen zijn niet erg gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Nadat u zich heeft aangemeld bij Ukraine Date, is het eerste wat u denkt te doen, onmiddellijk contact opnemen met de andere leden. Om echter het maximale uit deze site en zijn functies te halen, moet je er eerst voor zorgen dat je profiel is uitgedost en volledig is ingevuld om echt en authentiek te lijken. Door dit te doen, zult u een serieuze en betrouwbare dater tegenkomen. Omdat Ukraine Date een betaalde website is, heeft het natuurlijk een extra strakke beveiliging.

Door een volledig uitgevoerd profiel te hebben, wordt uw account beter ontvangen en is de kans kleiner dat deze wordt beëindigd zodra het admin-team hun routinecontrole uitvoert om de accounts van die geacht nepprofielen te beëindigen. Hierdoor wordt u ook beter ontvangen door de andere leden. Let op, de meeste leden op deze site zijn op zoek naar langdurige relaties!

Het invullen van je profiel kan behoorlijk vervelend zijn, omdat je meerdere tabbladen moet invullen. De meeste vragen zijn diepgaand. Dit maakt je echter niet alleen betrouwbaar, maar helpt ook het matchmakingproces te stroomlijnen. U ziet, wanneer de website kennis heeft van uw hobby’s, uw voorkeuren, uw voorkeuren en meer, zal Ukraine Date in staat zijn om uw gegevens te vergelijken met gegevens van andere leden om u te matchen met mensen met wie u de meest overeenkomsten hebt..

Tot slot is hier een protip: verifieer je profiel! U kunt het verifiëren door een overheidsdocument te uploaden dat uw identiteit op de site zelf bevestigt. U kunt het document ook e-mailen naar het beheerteam. Nadat u uw profiel heeft geverifieerd, wordt een groene badge weergegeven op uw displayfoto. Nu, eerlijk gezegd, ben je tijdens het browsen door leden niet zekerder dat je contact opneemt met een lid met een groene badge in hun profiel in vergelijking met die zonder lid? Daarom is het verifiëren van uw profiel, hoewel dit niet verplicht is, een goede optie om te gebruiken.

App

 • Beschikbaar op Android en iOs
 • Gratis te downloaden op Google Play en App Store
 • Handige aanvulling voor gebruikers onderweg
 • Kan een account maken via de mobiele app
 • Eenvoudig maar verouderd app-ontwerp

De mobiele app van Ukraine Date is eenvoudig te vinden op Google Play en de App Store. Het is ook gratis te downloaden. Door de app op uw telefoon te installeren, hebt u eenvoudig toegang tot alles wat de site te bieden heeft, vooral als u een premium lid bent.

U kunt uw account aanmaken via de mobiele app. U kunt foto’s uploaden en door de profielen van de andere leden bladeren. Je kunt naar hartenlust interesses versturen, chatten en flirten. U kunt afspreken met Oekraïense vrouwen als u in de buurt bent.

Dat alles kan eenvoudig worden gedaan met de mobiele app. Het is een handig alternatief voor gebruikers onderweg. In plaats van je laptop altijd bij je te dragen of de website nauwgezet te openen via de browser van je telefoon, kun je gewoon urenlang op de app klikken om contact te maken met Oekraïense vrouwen.

Real Life Review

“Deze site is gewoon oké voor mij. De functies zijn geweldig en zo. Maar als ik niet bereid ben een paar dollar te verdienen, wat ik zeker niet ben, zouden deze functies mij niet veel kunnen gebruiken. Ik vind het leuk hoe de leden actief zijn en zullen bijna onmiddellijk op je reageren. Maar het uiterlijk van Oekraïne Date laat niet echt te wensen over. Ik kan een heleboel andere sites noemen die dezelfde en waarschijnlijk meer diensten bieden die er zo veel beter uitzien. Het is niet dat ik deze site haat. Het is oké. Maar ik leef er ook niet voor. So-so. ” – Jeremia, 24

Ontwerp en bruikbaarheid

Het ontwerp van zowel de website van Ukraine Date als de mobiele app is niet zo indrukwekkend in vergelijking met nieuwere en flitsendere datingsites. Voor millennials die toegang hebben tot een overvloed aan apps en esthetisch slim zijn, zal deze site zeker hun aandacht trekken. Wat deze site echter voor zichzelf doet, is de georganiseerde lay-out die de navigatie eenvoudiger en eenvoudiger maakt. Het is ook erg bekend omdat bijna alle sites van Cupid Media hetzelfde ontwerp hebben. Dit maakt het leren over de gebruikersinterface van deze site niet veel moeilijker. De gebruikersinterface van Ukraine Date is eigenlijk vrij intuïtief. Het ontwerp en de bruikbaarheid van deze site zijn over het algemeen gericht op mensen in de dertig.

Oekraïne Datum Kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Basic matching
 • Stuur interesse
 • Communiceer met betalende leden
 • Nu gratis testen

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Communiceer met alle leden
 • Live chat met instant messenger
 • Verzend en ontvang berichten
 • Geen advertenties
 • Verberg je profiel en blader anoniem
 • Rang boven andere leden
 • Verdubbel uw profielruimte
 • VIP-profiel markeren
 • Exclusieve zoekfuncties
 • Geavanceerde matching-algoritmen
 • Vertaal berichten in uw taal

Is Ukraine Date duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is Oekraïne gemiddeld. Nu gratis testen

Betalingsmogelijkheden

 • Overschrijving
 • Kredietkaart
 • PayPal
 • paysafecard

Uw lidmaatschap wordt automatisch verlengd, maar u kunt zich op elk moment afmelden voor deze automatische verlenging. Als u zich niet heeft afgemeld, wordt uw abonnement alleen automatisch verlengd voor de aangegeven periodes.

Om ervoor te zorgen dat uw keuze correct wordt verwerkt door het systeem, is het raadzaam om wijzigingen aan te brengen in uw instellingen voor automatisch verlengen ten minste 48 uur voordat uw lidmaatschap vervalt.

Speciale functies

Cupido raakt

Je kunt tags op je profiel plaatsen met woorden die het beste pronken met je goede eigenschappen. Dit worden “Cupido-tags” genoemd. Deze tags helpen u, aangezien uw profiel verschijnt wanneer naar deze tags wordt gezocht.

Blokkeerlijst

Als je aanstootgevende berichten hebt ontvangen of mensen hebt ontmoet die je niet leuk vindt, kun je deze eenvoudig in je geblokkeerde lijst plaatsen zodat ze geen contact met je kunnen opnemen.

Verifieer accounts

U kunt ervoor kiezen om uw account te verifiëren door een identificatiedocument op de site te uploaden of een e-mail te sturen naar [email protected] Dit zal uw authenticiteit versterken.

Instant Messenger

Dit is een livechat met camera en tekst. Een Standard-lid kan echter alleen communiceren met Gold- of Platinum-leden. Gold- en Platinum-leden kunnen met iedereen communiceren, ongeacht het lidmaatschapsniveau.

Onze beoordeling

Inschrijven: 4.0 / 5
Contact maken: 3.5 / 5
Profielkwaliteit: 3.0 / 5
App: 2.0 / 5
Real Life Review: 3.0 / 5

Conclusie van de redactie

Of het nu gaat om vriendschap, informele of serieuze dating, een langdurige of korte relatie, of zelfs een huwelijk waar u naar op zoek bent, Oekraïne heeft u gedekt. De meeste relaties op deze datingsite zijn tussen Oekraïense vrouwen en buitenlandse mannen. Deze datingsite biedt een overvloed aan functies waarmee je contact kunt maken met Europese vrouwen, elkaar kunt ontmoeten en vrienden kunt worden. Hoewel de meerderheid van deze speciale functies, zoals de “Instant Messenger” en automatische vertalers, alleen toegankelijk zijn voor gebruikers met premium-accounts, heeft de website nog steeds een behoorlijke bruikbaarheid voor de standaardleden. Leden reageren snel en zijn zeer actief. Als ze iemand zien die ze leuk vinden, sturen ze meteen interesse. De strikte beveiligingsmaatregelen die Oekraïne Date biedt voor zijn gebruikers, maken de datingervaring veel veiliger. Al met al levert dit dateringsplatform zijn functies, beveiliging en functionaliteit. Als je interesse hebt om Ukraine Date zelf uit te proberen, meld je dan nu aan. Test Ukraine Date gratis

FAQ

Usability

Hoe kom ik erachter wie in mij geïnteresseerd is?

Wanneer leden interesse in u tonen, worden ze toegevoegd aan uw lijst “Wie is geïnteresseerd in mij”. U kunt deze lijst openen door ‘Geïnteresseerd in mij’ te kiezen in het menu Activiteit op de startpagina van uw lid.

Hoe antwoord ik op iemand die in mij geïnteresseerd is?

Als een lid interesse in u heeft getoond, en u bent ook geïnteresseerd in hem of haar, dan kunt u interesse teruggeven. Je kunt ook een bericht naar dat lid sturen als je dat wilt.

Hoe zoek ik naar leden?

Er zijn veel verschillende manieren waarop u UkraineDate.com kunt gebruiken om naar uw perfecte match te zoeken. Hun krachtige zoeksysteem stelt u in staat om door een breed scala aan leden te bladeren of uw zoekresultaten te beperken tot enkele specifieke leden. Ze bieden ook geavanceerde zoekopties, zoals zoeken op “lidnummer” of “trefwoord”. Of u kunt zoeken naar leden die momenteel online zijn, leden die aan uw wedstrijdcriteria voldoen, en meer!

Wat is het fotogoedkeuringsproces?

Foto’s worden beoordeeld door de admin om ervoor te zorgen die gebruikers voldoen aan hun foto-eisen. Bijvoorbeeld je gezicht moet zijn duidelijk gezien en uw foto moet niet zijn aanvallend. Dit proces wordt meestal binnen 24 tot 48 uur voltooid.

Hoe wijzig ik de volgorde van mijn foto’s?

Als u uw foto’s opnieuw wilt bestellen, zorgt u er eerst voor dat u geen foto’s in behandeling of verborgen hebt. Sleep vervolgens uw foto’s totdat u tevreden bent met hun bestelling. Klik op de knop ‘Verzenden’ om uw wijzigingen op te slaan. Uw nieuwe fotobestelling is direct zichtbaar in uw profiel.

Lidmaatschap en betaling

Hoe annuleer ik mijn automatische facturering?

U kunt de automatische verlenging annuleren door door ‘Facturering’ te kiezen in het menu Instellingen op de startpagina van uw lid. Klik op “Nee” naast “Mijn lidmaatschap automatisch verlengen?” En klik vervolgens op de knop “Opslaan”. U wordt gevraagd om uw keuze te bevestigen: klik op “Auto rebilling uitschakelen”. Uw automatische verlenging wordt nu uitgeschakeld voor de huidige lidmaatschapsperiode. U kunt deze optie op elk gewenst moment weer wijzigen in “Ja”.

Wat zijn de beschikbare lidmaatschapsopties?

Er zijn drie soorten lidmaatschap op UkraineDate.com: Standard, Gold en Platinum.

 • Standaardlidmaatschap is gratis en stelt u in staat om interesse naar andere leden te sturen en te communiceren met Gold- en Platinum-leden.
 • Gouden leden kunnen communiceren met alle leden van de site, ongeacht hun lidniveau.
 • Platinum-leden hebben toegang tot iedereen de functies, inclusief geavanceerde matching-functies en berichtvertalingsdiensten.

Hoe worden mijn betalingsgegevens beveiligd??

UkraineDate.com neemt alle nodige stappen om ervoor te zorgen dat uw creditcardgegevens veilig worden bewaard. Ze geven uw persoonlijke gegevens niet vrij aan en verkopen deze ook niet onbevoegd partij. Dit wordt ondersteund door hun privacybeleid. Alle transacties worden beveiligd door SSL-codering.

Ik heb technische problemen met mijn betaling.

Als uw betaling is geslaagd maar u de site nog steeds niet kunt gebruiken, logt u uit en logt u opnieuw in om een ​​nieuwe sessie te starten. Verder vereist UkraineDate.com dat bepaalde programma’s en internetbrowserinstellingen correct werken.

Welke betaalmethoden zijn beschikbaar?

Ukraine Date biedt de volgende betaalmethoden: creditcard, betaalpas, PayPal, cheque, bankoverschrijving, vouchers en andere landspecifieke betaalmethoden.

Veiligheid

Hoe bescherm ik mijn privacy?

Er zijn veel stappen die u kunt nemen om uw privacy te beschermen tijdens het zoeken naar uw perfecte match. Ukraine Date beveelt aan dat u een ander e-mailadres gebruikt voor online dating. Er zijn veel e-mailproviders, zoals Google, Yahoo en Hotmail.

Hoe beschermt UkraineDate.com mijn veiligheid?

Ze nemen de veiligheid van hun leden heel serieus. Hun toegewijde fraudepreventie-team maakt gebruik van fraudebestrijdingstechnologie van wereldklasse hun gebruikers veilig.

Hoe houd ik mijn wachtwoord veilig??

Ze bevelen aan dat uw wachtwoord een combinatie van letters, cijfers en symbolen is, en dat is tenminste zes tekens lang. Geef uw wachtwoord om welke reden dan ook nooit aan iemand. Als een ander lid u om uw wachtwoord vraagt, meld dit dan onmiddellijk. Er is geen legitieme reden dat een ander lid uw wachtwoord nodig heeft.

Hoe kan ik voorkomen dat een gebruiker contact met mij opneemt??

U kunt een lid blokkeren om contact met u op te nemen vanuit verschillende delen van de site.

 • In berichten, klik tijdens het lezen van hun bericht op de knop “Gebruiker blokkeren”.
 • In een ledenprofiel, klik op de knop “Gebruiker blokkeren”.
 • In Instant Messenger, klik op het menu “Meer” en klik vervolgens op “Gebruiker blokkeren”.

Zodra u een lid via een van de bovenstaande methoden hebt geblokkeerd, kunnen deze niet langer contact met u opnemen. U kunt de leden zien die u hebt geblokkeerd door “Blokkeerlijst” te kiezen in het menu “Activiteit” op de startpagina van uw lid.

Hoe meld ik misbruik?

U kunt een ander lid uit verschillende delen van de site melden.

 • In berichten, klik tijdens het lezen van hun bericht op de link ‘Misbruik melden’.
 • Klik in het profiel van een lid op de knop “Misbruik melden”.
 • In Instant Messenger, klik op het menu “Meer” en klik vervolgens op “Misbruik melden”.

Geef zoveel mogelijk informatie en bewijsmateriaal zodat het beheerteam uw rapport grondig kan onderzoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top