Oasis Actieve beoordeling

Onze beoordeling

Oasis Active is een gratis online datingplatform opgericht in 2008 door het in Sydney gevestigde bedrijf 3H Group Pty Ltd. De online datingwebsite is geschikt voor alle volwassen mannen en vrouwen in Australië en andere delen van de wereld die andere singles willen vinden en ontmoeten in hun ruimte voor vriendschap, informele dating of relaties.

 • Meer dan 6000 bezoeken per maand vanuit de VS.
 • Tieners en jonge volwassenen die op zoek zijn naar iets, van vrienden tot langdurige relaties.
 • 70% is 18-35 jaar oud, 30% is ouder dan 35 jaar

Hoewel het een reguliere online datingsite is, is het gevoel van de site eigenlijk exclusief. De site is een voorstander van tieners en jongvolwassenen, en oudere leden vinden het misschien moeilijk om in de site te passen en een goede match te vinden.

Inschrijven

 • Gebruikers moeten een registratieformulier invullen met hun persoonlijke gegevens
 • Het aanmaken van een profiel duurt slechts 1-2 minuten
 • Gebruikers moeten hun gewenste gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres, geboortedatum en locatie opgeven
 • U kunt foto’s toevoegen vanaf uw computer of ze importeren vanuit uw Facebook-account

Het hele registratieproces duurt slechts enkele minuten en de site vereist slechts het absolute minimum aan persoonlijke informatie voordat u naar uw dashboard wordt gebracht. Met dit systeem kunnen gebruikers onmiddellijk aan de slag in plaats van het uit te stellen met meer vragen en in te vullen velden.

Contact maken

 • De website heeft een zoekfunctie die gebruikers toegang geeft tot alle andere leden van Oasis Active
 • Je kunt je zoekopdracht filteren met behulp van een van de beschikbare velden in je profiel
 • Je krijgt ook aanbevolen wedstrijden van de website
 • Alle zoekfuncties zijn gratis beschikbaar
 • Het verzenden van berichten naar andere gebruikers is gratis voor iedereen
 • Er is een chatroom

In tegenstelling tot andere websites stelt Oasis Active hun gebruikers in staat andere leden gemakkelijk te vinden via de zoekfunctie en de functie voor gevonden wedstrijden. Ze kunnen ook andere gebruikers bereiken en berichten sturen zonder een premium-abonnement te hoeven betalen.

Profielkwaliteit

 • Oasis Active is een gratis datingplatform, zodat gebruikers de volledige profielen en foto’s van anderen kunnen bekijken
 • Het is eenvoudig om nepprofielen op de website te maken, dus het is mogelijk dat er veel nepgebruikers op het platform zijn
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen
 • Sommige afbeeldingen kunnen worden geprivatiseerd, zodat alleen mensen in uw contactenlijst uw privéfoto’s kunnen zien.

Vanwege de manier waarop de profielpagina is opgebouwd, zijn voltooide profielen uiterst informatief. Al deze velden zijn echter volledig optioneel en leden op het platform kunnen ervoor kiezen om de velden leeg te laten.

Real Life Review

“Ik ben een oude gebruiker van online dating-apps geweest. Al bijna 5 jaar lang het uitproberen en gebruiken van datingwebsites en mobiele applicaties, vond ik het een hopeloze zaak om de oplossing te vinden die het beste bij mij past. Tot ik besloot om Oasis Active een kans te geven, zelfs als het niet een van de meest populaire namen in de online dating scene is. Na een vlotte registratie kon ik profielen in de buurt van mijn omgeving zoeken en zien. Ik heb onmiddellijk een aantal leden een bericht gestuurd sinds de chat functie is gratis. Via deze datingsite ontmoette ik deze interessante vrouw, een 28-jarige bankteller. We waren constant bijna een maand aan het chatten en toen besloten we af te spreken. Ik heb de Oasis Active mobiele app gedownload van de Google Play Store, zodat ik met haar kon chatten terwijl we onderweg zijn. Om het verhaal kort te maken, Rose en ik hebben nu al bijna 3 maanden een serieuze relatie. Gelukkig heb ik Oasis Active geprobeerd. ” – Beveiligingsfunctionaris, 30

Ontwerp

Hoewel de lay-out en het kleurenschema van de site een beetje flauw aanvoelen, is het tenminste functioneel. Het gebruik van tabbladen, navigatiemenu’s en vervolgkeuzemenu’s staat op punt, dus alle functies zijn op een zeer georganiseerde manier toegankelijk.

Het laden van pagina’s duurt even, zelfs pagina’s zoals de pagina met het zoekresultaat, die verschillende afbeeldingen bevat.

Oasis Actieve kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Account registratie
 • Profiel maken
 • Match zoeken
 • Berichten- / chatfunctie
 • Profielthema’s

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Geen advertenties
 • shoutouts

Is Oasis Active duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is Oasis Active gratis.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • PayPal

Speciale functies

Hoewel Oasis Active een gratis online datingsite is, heeft het speciale functies om de datingervaring van zijn gebruikers op te vrolijken. Er zijn ook een paar voordelen die u kunt krijgen door een extra vergoeding te betalen.

Wie vindt mij leuk?

Gebruikers krijgen een lijst met leden die hun profiel hebben uitgecheckt en geïnteresseerd zijn om hen te ontmoeten. Omdat ze je al leuk vinden, hoef je alleen maar door de pagina te bladeren om te zien welke je leuk vindt

Mijn Maybes

Bij de meeste datingsites ben je geïnteresseerd of niet geïnteresseerd in een andere persoon. Met Oasis Active kun je een bepaald lid in je Misschien-lijst plaatsen als je daar niet zo in geïnteresseerd bent, maar je ze niet helemaal uit je lijst met wedstrijden wilt verwijderen. Je kunt er later altijd op terugkomen als je van gedachten verandert.

shoutouts

U kunt kiezen uit een selectie van vooraf gedefinieerde berichten, die de site vervolgens zal uitzenden naar 1000 andere actieve leden die aan uw criteria voldoen. De Shoutout-functie vereist een extra vergoeding en maakt geen deel uit van de gratis diensten van de site

Onze beoordeling

Inschrijven: 4.0 / 5
Contact maken: 4.0 / 5
Profielkwaliteit: 4.0 / 5
Real Life Review: 4.0 / 5

Conclusie van de redactie

Oasis Active is er trots op een volledig gratis online datingservice te zijn waar gebruikers snel en gemakkelijk wedstrijden kunnen vinden. Net als bij andere gratis datingsites die gebruikers gratis regeren over alles, betekent dit echter ook dat veiligheid en beveiliging een achterbank vormen. De site is gevuld met nepprofielen, onbeschofte en aanstootgevende gebruikers en oplichters. Als u op zoek bent naar een serieuze relatie, is dit niet de plek voor u. Als u op zoek bent naar eenvoudige aansluitingen, kunt u ze hier zeker vinden, maar gebruik deze site op eigen risico.

FAQ

feiten

Is oasis actief echt gratis?

Ja, Oasis Active is een volledig 100% gratis service. Hoewel er voordelen zijn waar gebruikers voor moeten betalen, kunnen gebruikers het zonder hen doen en kunnen ze zelfs zonder deze voordelen van de site genieten.

Usability

Hoe kan ik voorkomen dat mensen contact met mij opnemen die niet aan mijn criteria voldoen??

Als je geen flirts en berichten wilt ontvangen van mensen die niet aan je criteria voldoen, ga je naar het tabblad Zoekcriteria van je profiel en vink je het selectievakje aan “Sta leden niet toe contact met me op te nemen als ze niet aan mijn criteria voldoen” ” keuze.

Hoe kan ik andere gebruikers toegang geven tot mijn privégalerij?

Elk lid heeft een privégalerij waaraan ze foto’s kunnen toevoegen. Deze foto’s zijn verborgen voor andere gebruikers. Om andere gebruikers uw privéfoto’s te laten zien, kunt u hen een contactverzoek sturen. Mensen op uw lijst met contactpersonen kunnen uw privégalerij zien.  

Hoe verwijder ik knoppen voor sociale media uit mijn profiel?

Er is geen manier om uw links naar sociale media uit uw profiel te verwijderen. De enige manier om deze te maken onzichtbaar voor andere leden is om je profiel privé te maken. Je sociale mediaknoppen worden nog steeds aan je profiel gekoppeld, maar zijn in ieder geval niet zichtbaar voor het publiek.  

Waarom kan ik het profiel van een ander lid niet leuk vinden??

Als de optie om het profiel van iemand leuk te vinden niet beschikbaar is, betekent dit alleen dat de gebruiker je profiel eerder heeft gezien en de optie “Nee” heeft gekozen, wat betekent dat ze niet geïnteresseerd zijn.  

Is er een manier om andere gebruikers te melden voor aanstootgevend gedrag?

Ja, gebruikers hebben de mogelijkheid om anderen te melden voor onbeleefd of aanstootgevend gedrag. Als iemand je een ongepast bericht stuurt, ga dan naar zijn profielpagina en klik op het fluitpictogram om dit te melden.

annuleren

Hoe verwijder ik mijn account?

Om uw Oasis Active-account te deactiveren, gaat u naar uw accountinstellingen en kiest u de optie “Uw account deactiveren”. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top