MyTranssexualDate Review

Onze beoordeling

MyTranssexualDate is opgericht door de Franse ondernemer Cyril Mazur en zijn vrouw Maki Gongoyon, een transgender Filipijnse schoonheidskoningin. Het werd gelanceerd in 2013 en heeft nu wereldwijd 700.000 gebruikers met maar liefst 14 miljoen pageviews per maand.

De oprichters wilden een platform creëren waar transseksuele vrouwen rechtmatige mannen kunnen vinden die hen waarderen, en vice versa. Hun pleidooi ligt op het bevorderen van oprechte dating en serieuze relaties. Seksuele ontmoetingen, afspraken, prostitutie en betalen voor plezier zijn ten strengste verboden op deze site. Relatief, de moderators handhaven strikt dit beleid. Dit is de reden waarom alle profielinformatie en foto-uploads een goedkeuringsproces ondergaan.

MyTranssexualDate is beschikbaar in negen talen voor gebruikers die meer vertrouwd zijn met hun eigen taal.

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • Meer dan 700.000 gebruikers wereldwijd
 • Gebruikers komen meestal uit de Verenigde Staten en Europese landen
 • Het ledenbestand bestaat uit mannen en transseksuele vrouwen
 • Gebruikers zijn vooral op zoek naar liefde en serieuze relaties

De meeste gebruikers van MyTranssexualDate komen uit de Verenigde Staten en Europese landen zoals Italië, Frankrijk, het VK en Duitsland. Er zijn geen hetero vrouwen op de website – alleen transseksuele vrouwen en mannen die van ze houden. Er zijn veel mannelijke leden met een premium lidmaatschap, terwijl de meeste transgender vrouwen profielen hebben geverifieerd. De oprichters van MyTranssexualDate pleiten er strikt voor dat deze site een platform voor liefde en relaties wordt. Ze raden het gebruik van hun website ten zeerste af om seksuele ontmoetingen te vinden. Daarom zijn de meeste leden op zoek naar liefde, relatie of huwelijk.

Leden geven in hun profiel aan of ze zijn vertrokken of bereid zijn om een ​​Seksverplaatsingschirurgie (SRS) te ondergaan, terwijl mannelijke leden in hun profielen hun voorkeur aangeven – als ze op zoek zijn naar een vrouw die SRS is gegaan, geen SRS, pre-SRS , of is een travestiet. De meeste mannelijke leden zijn ruimdenkend en hebben geen voorkeur.

Inschrijven

 • 1-3 minuten registratie`
 • Kan meedoen via Facebook
 • Accountactivatie gebeurt via e-mail
 • Profielfoto kan later worden geüpload
 • Transvrouwen moeten een foto uploaden en een beschrijving over zichzelf schrijven om de functies van de site te gebruiken

Wanneer u zich aanmeldt voor MyTranssexualDate, moet u een formulier invullen waarin om basisinformatie wordt gevraagd. Opgenomen velden in het formulier zijn uw geslacht, geboortedatum, locatie, voornaam, e-mailadres en een genomineerd wachtwoord. Er zijn slechts twee keuzes beschikbaar in het geslachtsveld – man of transseksuele vrouw, omdat deze specifieke datingsite liefde en relaties tussen een transseksuele of transgender vrouw en een man voorstaat.

Na het succesvol invullen van de velden is de enige manier om uw account te activeren door op de activeringslink te klikken die MyTranssexualDate via e-mail verzendt. Zodra u op die link klikt, wordt u naar uw dashboard gebracht waar u wordt aangemoedigd om uw profiel aan te vullen. Voor een veel snellere registratie kunt u ook lid worden via Facebook. Uw gegevens worden geïmporteerd van uw Facebook-account naar uw MyTranssexualDate-account. De website houdt uw gegevens vertrouwelijk en zal niet namens u posten.

Contact maken

 • Contact opnemen met functies zijn gratis voor transgender vrouwelijke leden
 • Mannelijke leden moeten een premium lidmaatschap hebben om berichten te kunnen verzenden en ontvangen
 • U kunt interessante leden toevoegen aan uw favorietenlijst
 • Geavanceerde zoekfilters beschikbaar
 • Er is een chatroom

Contact opnemen in MyTranssexualDate is gratis voor transgender vrouwelijke leden. Ze hoeven alleen maar een foto te uploaden en hun profielinformatie in te vullen om een ​​bericht te sturen naar wie ze maar willen. Aan de andere kant moeten mannelijke leden een premium lidmaatschap hebben om berichten te kunnen verzenden en ontvangen. Een premium lidmaatschap is de enige manier waarop mannelijke leden kunnen communiceren met transseksuele vrouwelijke leden.

Een toegevoegde interessante functie van deze site is de lijst ‘Favorieten’. U kunt leden toevoegen die u interessant vindt in uw lijst ‘Favorieten’ en u kunt ze ook op elk gewenst moment verwijderen. U kunt ook zien wie u op hun ‘Favorieten’-lijst heeft geplaatst en wie uw profiel heeft bezocht.

MyTranssexualDate heeft ook zoekfilters beschikbaar. Filters omvatten leeftijd, lengte, stad, relatiestatus, zoeken naar, religie, ‘transvrouwen die zijn’, seksuele rol, die rookt en drinkt, opleidingsniveau, etniciteit en sterrenbeeld. Er is ook een zoekopdracht op voornaam beschikbaar, dus het vinden van een persoon maakt het vrij eenvoudig.

Profielkwaliteit

 • De profielvoltooiingsmeter geeft aan hoe compleet uw profiel is
 • Transseksuele vrouwenprofielen geven aan of ze geverifieerde gebruikers zijn
 • Profielen geven aan of een transseksueel lid pre-op, post-op, niet-op of travestiet is
 • Standaardleden kunnen maximaal 16 foto’s uploaden
 • De profielen zijn niet erg gedetailleerd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen
 • Profielfoto en informatie kunnen later worden geüpload

Profielen in MyTranssexualDate hebben zeer beperkte details. De transseksuelen geven in hun profielen aan of ze pre-op, post-op of niet-op zijn (in termen van seksuele herplaatsingschirurgie) of dat ze een travestiet zijn.

Bovenop elk profiel staat de kop waar u een pakkende regel kunt schrijven die uzelf beschrijft. Daaronder is het gedeelte ‘Over’ waar details over uw uiterlijk, levensstijl en culturele achtergrond worden weergegeven. Ten slotte kunt u in het gedeelte ‘Beschrijving’ een paragraaf schrijven over alles waar u over wilt praten.

Alle profielen in MyTranssexualDate zijn verdeeld in twee tabbladen: de tabbladen ‘Over’ en ‘Foto’s’. Gratis leden kunnen maximaal 16 foto’s uploaden; terwijl geverifieerde en premium leden zoveel foto’s kunnen uploaden als ze willen.

Het invullen van uw profiel is snel en eenvoudig in MyTranssexualDate omdat er een meter voor het voltooien van een profiel is die het percentage aangeeft van hoe compleet uw profiel is. Elk profiel dat wordt gemaakt en foto’s die op de website worden geüpload, zijn onderworpen aan goedkeuring door de moderators. Profielcontrole duurt meestal minder dan een uur en u ontvangt een e-mail over de resultaten. In het geval dat uw profielinformatie of foto is geweigerd, zullen de moderators van MyTranssexualDate u een uitleg geven.

App

  MyTranssexualDate heeft geen mobiele app.

  Real Life Review

  Hallo, mijn naam is Joe. Ik ben een blanke, gemiddeld uitgebouwde man van 6,5 meter lang. Ik ben 36 jaar oud en ik hou van transgender vrouwen. Oef, dat was moeilijk te typen, vooral met het vooroordeel tegen dating transseksuele singles. Als een succesvolle Amerikaanse zakenman van middelbare leeftijd, zetten mensen me op een hoog paard. Dat is de reden waarom ik niet naar gay bars of trans-dating meet-ups in mijn stad kan gaan. Al mijn vrienden stellen me voor aan hun vriendinnen die even succesvol zijn, maar ik heb echt mijn voorkeur voor transgender vrouwen. Daarom heb ik me, nadat ik over MyTranssexualDate had gehoord, meteen aangemeld en een premium-lidmaatschap betaald. Ik ben nu meer dan drie maanden op de site en tot nu toe geniet ik er echt van. Ik heb romantische dates gehad met een dame die ik op het platform heb ontmoet, en het gaat echt geweldig. Ik voelde meteen een verband, maar we zijn nog niet exclusief. – Joe, 36, Californië

  Ontwerp en bruikbaarheid

  MyTranssexualDate heeft een strak en eenvoudig ontwerp. Er zijn slechts drie tabbladen op de bovenste menubalk die zijn:

  1. “Mijn profiel” – waarmee u naar uw eigen profiel gaat
  2. “Online” – dat momenteel online leden toont
  3. “Zoeken” – dat resultaten van uw zoekopdrachten toont

  Er is een secundair menu rechtsboven in de interface die worden weergegeven door pictogrammen. De pagina’s bevatten uw inbox, bezoekers van uw profiel, uw favorietenlijst en accountinstellingen. Afgezien van het secundaire menu hebben alle paginafuncties van de website een extra zijbalkmenu, afhankelijk van waar de pagina over gaat. Dit soort organisatie maakt alles toegankelijk en helpt de navigatie op de hele website te vergemakkelijken.

  MyTranssexualDate Kosten en prijzen

  Gratis diensten

  • Profielcreatie op MyTranssexualDate
  • Blader door profielen en foto’s
  • Profiel is zichtbaar in zoekresultaten

  Op services gebaseerde vergoedingen

  • Kan versturen & berichten ontvangen
  • Verschijnen in functieprofielen
  • Onbeperkte foto-uploads
  Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
  Premium lidmaatschap
  1 maand 29,90 $ / maand 29,90 $
  3 maanden 22,90 $ / maand 68,70 $
  6 maanden $ 16,90 / maand 101,40 $
  12 maanden $ 10,90 / maand 130,80 $

  Is MyTranssexualDate duur of goedkoop?

  In vergelijking met andere providers is MyTranssexualDate bovengemiddeld.

  Betalingsmogelijkheden

  • Kredietkaart
  • PayPal
  • Bitcoin

  MyTranssexualDate vraagt ​​zijn mannelijke leden alleen om hun lidmaatschap te upgraden naar premium. Dit helpt de veiligheid van de transseksuele leden van de website te waarborgen – dat ze hen niet zullen lastigvallen en om seksuele gunsten vragen. Anderzijds, om de veiligheid van de mannelijke leden te garanderen, zijn transseksuele vrouwelijke leden verplicht hun profiel aan te vullen en kunnen ze de betaalde functies ervaren als ze het validatieproces ondergaan.

  Premium-lidmaatschappen op MyTranssexualDate worden niet automatisch verlengd. U kunt op elk gewenst moment annuleren en u kunt genieten van de betaalde functies tot uw volgende factureringscyclus.

  Speciale functies

  MyTranssexualDate biedt geen speciale functies.

  Onze beoordeling

  Inschrijven: 4.0 / 5
  Contact maken: 3.5 / 5
  Profielkwaliteit: 2.0 / 5
  Real Life Review: 4.0 / 5

  Conclusie van de redactie

  Over het algemeen biedt MyTranssexualDate een veilig en competent platform voor transgender vrouwen en mannen die liever met transseksuelen uitgaan om een ​​relatie te ontmoeten en te bevorderen. Met het validatieproces van de website en strikte moderatie weet u zeker dat alle leden echte mensen zijn met echte bedoelingen. MyTranssexualDate heeft honderden succesverhalen en getuigenissen om haar vermogen om leden succesvol te verbinden te bewijzen. Als je een transgender vrouw bent die op zoek is naar liefde en relatie, kun je MyTranssexualDate proberen – aanmelden is gratis. Als je een man bent die van transseksuele vrouwen houdt maar op zoek is naar een seksuele ontmoeting, kan een premium lidmaatschap bij MyTranssexualDate je helpen bij je zoektocht naar ware liefde. Het is gratis om je aan te melden, dus probeer het vandaag nog?

  FAQ

  feiten

  Wie heeft MyTranssexualDate opgericht?

  MyTranssexualDate is opgericht door de Franse ondernemer Cyril Mazur en de Filipijnse schoonheidskoningin Maki Gongoyon.

  Is MyTranssexualDate strikt voor transgenders?

  MyTranssexualDate is voor transgender vrouwen en voor mannen die weten te waarderen.

  Wat is een transseksuele / transgender vrouw?

  Transseksuele of transgender vrouwen zijn vrouwen die geboren zijn met mannelijke geslachtsorganen maar zich – emotioneel en psychologisch – identificeren als vrouwen.

  Lidmaatschap

  Hoe kan ik meedoen??

  U kunt lid worden van MyTranssexualDate door het formulier op hun aanmeldingspagina in te vullen, of u kunt zich ook aanmelden door in te loggen via Facebook.

  Biedt MyTranssexualDate premium lidmaatschap?

  MyTranssexualDate biedt premium lidmaatschap alleen aan haar heren gebruikers.

  Hoe annuleer ik mijn lidmaatschap?

  U kunt uw lidmaatschap op elk moment annuleren via uw accountinstellingen. U kunt genieten van de betaalde functies tot uw volgende factureringscyclus.

  Ik wil mijn account permanent verwijderen, hoe doe ik dat??

  U kunt uw account permanent verwijderen door naar uw accountinstellingen te gaan. Er is geen enkele mogelijkheid dat uw account kan worden opgehaald zodra u besluit het te verwijderen.

  Kan ik mijn account tijdelijk deactiveren?

  Ja, het tijdelijk deactiveren van uw account is mogelijk in MyTranssexualDate. Ga gewoon naar uw accountinstellingen.

  Usability

  Hoe voeg ik foto’s toe??

  U kunt foto’s toevoegen door naar het tabblad ‘Profiel bewerken’ en ‘Foto’s beheren’ te gaan. Gratis leden kunnen maximaal 16 foto’s uploaden, terwijl premium en geverifieerde leden geen limiet hebben.

  Hoe lang duurt het voordat mijn foto is goedgekeurd door de moderators?

  Het duurt meestal minder dan een uur voordat de moderators uw foto beoordelen.

  Waarom wordt mijn foto niet weergegeven?

  Uw foto is mogelijk niet goedgekeurd door het moderatieteam omdat deze mogelijk de richtlijnen van MyTranssexualDate heeft geschonden.

  Waarom kan ik geen berichten verzenden?

  Mannelijke gebruikers moeten upgraden naar een Premium-lidmaatschap om berichten te kunnen verzenden en ontvangen. Trans-vrouwelijke gebruikers moeten hun profiel invullen en goedgekeurd worden voordat ze berichten kunnen verzenden en ontvangen.

  Wat betekent het als een profiel “niet beschikbaar” is?

  Wanneer u een profiel tegenkomt dat niet beschikbaar is, kan dit zijn omdat hij of zij zijn of haar account heeft gedeactiveerd of verwijderd, of omdat het lid u heeft geblokkeerd.

  Veiligheid

  Hoe rapporteer ik een lid?

  “Rapport” -knoppen zijn te vinden op elke profielpagina en elke conversatiepagina. Door hierop te klikken, zullen moderators het profiel onmiddellijk beoordelen en mogelijk het account opschorten.

  Hoe blokkeer ik een beledigende gebruiker?

  Je kunt voorkomen dat iemand je berichten stuurt en je profiel bekijkt door op de knoppen ‘Blokkeren’ op elke profielpagina en conversatiepagina te klikken.

  Welke beveiligingsfuncties biedt MyTranssexualDate?

  MyTranssexualDateobserveert privacybeleid, richtlijnen en voorwaarden & voorwaarden die strikt worden nageleefd. Er zijn ook knoppen ‘Rapporteren’ en ‘Blokkeren’ op elke profiel- en conversatiepagina’s.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Back to top