Mr. Right Of Mr. Scammer Review

Onze beoordeling

Hornet beweert het # 1 gay sociale netwerk te zijn. Het stelt mannen in staat om op meer betekenisvolle manieren contact te maken dan alleen dating en afspraken. Het is "een gemeenschap die samenkomt rond gedeelde ervaringen en gemeenschappelijke interesses". Naast de online datingfuncties biedt de hoofdwebsite ook een platform met originele, uitdagende inhoud op maat voor homo’s en bi-mannen. De app is beschikbaar in verschillende talen, behalve Engels, zoals Japans, Pools, Afrikaans, Indonesisch, Vereenvoudigd Chinees en nog veel meer. Sinds de lancering in 2011 heeft Hornet wereldwijd 25 miljoen gebruikers geworven.

 • De meerderheid van de leden wereldwijd is tussen de 18 en 34 jaar oud
 • Elke gebruiker logt gemiddeld 7 keer per dag in
 • 250+ miljoen berichten worden wekelijks verzonden
 • Kaukasiërs domineren het wereldwijde gebruikersbestand gevolgd door Latino’s in de VS en Aziaten voor de rest van de wereld

Leden van deze app zijn zeer actief, met meer dan 4 miljoen maandelijkse actieve gebruikers. Samen worden er wekelijks 500+ miljoen minuten besteed aan de app. In de VS maken blanken meer dan de helft van de leden uit met 55%, gevolgd door latino’s met 16% en vervolgens Afro-Amerikanen met 9%. Voor de rest van de wereld domineren blanken nog steeds met 42%, dit keer gevolgd door Aziaten met 28% en vervolgens Latino’s met 9,5%. Per gebruiker wordt er gemiddeld meer dan 100 minuten per week besteed aan de app.

Inschrijven

 • Kan letterlijk in 5 seconden worden gedaan
 • U kunt zich alleen registreren via uw Google- of Facebook-account
 • Geen wachtwoord nodig
 • U krijgt een automatische gebruikersnaam van 5 tekens

U hebt een bestaand Facebook- of Google-account nodig om toegang te krijgen tot Hornet. Nadat u een van de opties hebt gekozen, wordt u onmiddellijk doorgestuurd naar de Hornet-startpagina en kunt u de service als standaardlid gebruiken. De registratie is zo snel dat het 5 seconden kan duren (of minder, afhankelijk van uw internetverbinding). U krijgt een geautomatiseerde gebruikersnaam toegewezen en u kunt uw wachtwoord later toevoegen in uw accountinstellingen. Je moet ook je profielfoto (‘s) later toevoegen.

Contact maken

 • Onbeperkt voor alle gebruikers
 • Geen gecompileerde berichtenpagina op de pc-versie
 • Formaat chatbox
 • Het verzenden van berichten naar andere gebruikers is gratis voor iedereen
 • Er is een chatroom

Messaging op Hornet is voor altijd beschikbaar voor iedereen. Hoewel dit een groot voordeel is, kan dit ook beveiligingsrisico’s met zich meebrengen, omdat iedereen je gewoon berichten kan sturen. Onze beoordeling zou een perfecte 5 zijn geweest als Hornet alleen een filter had toegepast voor berichten van niet-vrienden die u kon accepteren of weigeren. Een berichtverzoekfilter, als u wilt. Helaas is er geen inbox waar u al uw berichten kunt vinden die voor uw gemak zijn samengesteld. De namen van de gebruikers met wie u hebt gesproken, staan ​​rechts onderaan uw startpagina en u moet elke gebruiker doorklikken. Een klein chatvenster verschijnt onderaan het scherm. U kunt uw berichten niet op volledig scherm bekijken.

Profielkwaliteit

 • Toont het aantal volgers van een lid
 • STD-status is beschikbaar, maar weergave ervan is niet verplicht
 • Activiteitenfeed – updates over de meest recente activiteiten van leden
 • De profielen zijn niet erg gedetailleerd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen
 • Wachtwoord, profielfoto’s en persoonlijke informatie kunnen later worden bewerkt

Ook al kun je beginnen met browsen op de website met alleen je e-mailadres geregistreerd, je krijgt nog steeds een handige herinnering van het Hornet-team. "Jongens met voltooide profielen krijgen veel meer aandacht! Zorg ervoor dat je profiel up-to-date is, inclusief foto’s, tekst en andere informatie." U krijgt vervolgens een link die u naar uw profielinstellingen doorverwijst waar u uw volledige naam, gebruikersnaam, kop, leeftijd, rol (boven / onder / vers, etc.), gewicht, lengte, etniciteit, relatie, op zoek naar, STD kunt bewerken -status. Hoewel aanbevolen, is geen van deze verplicht. Wat betekent dat je een paar onvolledige, louche profielen op Hornet kunt tegenkomen.

App

 • Heeft een aparte inbox-pagina in tegenstelling tot de pc-versie
 • Heeft nog steeds de sectie Verhalen
 • Vol met advertenties
 • Gebruikers melden problemen met spambots
 • Verzonden berichten en bijlagen kunnen niet ongedaan worden gemaakt of verwijderd

De mobiele app heeft een beter ontwerp dan de pc-versie. Over het algemeen is het soepeler en gemakkelijker te navigeren. Het gedeelte Verhalen (met alle artikelen, foto’s en video’s) is er nog maar gedegradeerd naar een secundair tabblad. De hoogtepunten hier zijn uw overeenkomsten (volgens filters of locatie) en uw berichten. Het is gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Als je ervoor kiest om je aan te melden voor Hornet, is het het beste om het te gebruiken op de mobiele app.

Real Life Review

"Hornet is een must tijdens het reizen. De functie Evenementen is nuttiger dan ik zou willen toegeven. Mijn vriend en ik hebben zoveel vrienden in het buitenland ontmoet dankzij deze functie. Het is een Facebook-type app geworden, maar specifiek voor homo’s. We hoeven niet door filters en tags te gaan om mensen en inhoud te vinden die onze levensstijl dienen. Persoonlijk zijn onze ontmoetingen met nepaccounts nul tot nul geweest, maar dat kan zijn omdat ons profiel als koppel is ingesteld. We kunnen niet voor singles spreken. Over gesproken, wanneer we zin hebben iemand anders uit te nodigen om ons bed op te warmen, gaan we meestal voor Grindr, omdat het dat doel meer dient. Er zijn zoveel beperkingen op Hornet als het gaat om dingen met een R-rating, het is gek." – Homopaar (24 & 29)

Ontwerp en bruikbaarheid

Als je naar het tabblad Verhalen kijkt, ziet het eruit als een legitieme entertainmentwebsite die interessant genoeg is om misschien een uur aan te besteden. Wanneer u echter naar het gedeelte voor sociale netwerken gaat, zijn de linker- en rechterkant gevuld met advertenties die de ruimte verkrampen. Hoewel jaren van digitale inboorlingen ons immuun hebben gemaakt voor advertenties, maakt de regeling op Hornet de ervaring echt irritant en verstoort. Er is ook de verwarrende beslissing om prioriteit te geven aan de lijst met nieuwe leden op het bovenste tabblad, terwijl je berichten onderaan rechts worden opgeslagen. Wie dacht dat gebruikers eerst nieuwe leden zouden willen bekijken in plaats van de gesprekken die ze hebben met mensen waarin ze al geïnteresseerd zijn? De kleine dingen bouwen zich op en zorgen voor een irritante browse-ervaring.

Kosten en prijzen van Hornet

Gratis diensten

 • Upload openbare en privéfoto’s
 • Zoek en blader door andere profielen
 • Bekijk foto’s
 • Verzend en ontvang berichten
 • Onbeperkte blokken

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Kijk wie je profiel heeft uitgecheckt
 • Zoek jongens met alle filters
 • Upload onbeperkte profielfoto’s
 • Bekijk onbeperkte profielfoto’s
 • Verwijder advertenties

Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal

VIP
1 maand 9,99 USD / Maand 9,99 USD
3 maanden 8,66 USD / maand 25,99 USD
12 maanden 4,67 USD / Maand 55,99 USD

Is Hornet duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is Hornet bovengemiddeld.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart

Met het premium lidmaatschap kun je alle functies van Hornet ontgrendelen. U kunt de geavanceerde zoekinstellingen gebruiken in plaats van alleen @user of #tag. Lidmaatschapspakketten zijn in stappen van 1 maand, 3 maanden en jaarlijks. Transacties worden automatisch verlengd, maar u kunt op elk moment annuleren.

Speciale functies

verhalen

De hoofdwebsite van Hornet ziet eruit als een online magazine met officiële nieuws- en entertainmentartikelen. Hoewel ze een eigen redactie hebben, worden sommige van deze artikelen en verhalen eigenlijk door Hornet-leden zelf ingediend. Iedereen kan zich aanmelden als communityschrijver en indienen "geestige, oprechte en schandalige verhalen of ervaringen". Naast het geschreven woord kunnen leden ook foto’s en video’s indienen. Voordat je je verhaal indient, moet je het aan Hornet pitchen door een korte beschrijving op hun Verhalen-discussieforum te plaatsen. Ze kunnen vervolgens beslissen of het geschikt is voor de website of niet.

Evenementen

Evenementen zijn, nou ja, de komende LGBT-evenementen in uw buurt. Het lijkt meer op een bulletinpost dan op het Facebook-evenement waaraan u waarschijnlijk gewend bent. Alleen de details van het evenement worden geplaatst zonder enige vorm van interactiviteit (d.w.z. Facebook’s Gaan / Geïnteresseerd / Niet gaan). Het is aan jou om deze evenementen persoonlijk te laten zien. Als u aanwezig bent, wordt u niet meer beschermd door de voorwaarden en het privacybeleid van Hornet, dus wees verstandig bij het kiezen van evenementen.

plaatsen

Een app genaamd Vespa was "een uitgebreide en zorgvuldig samengestelde database van plaatsen en evenementen in 300 steden in 70 landen" voor de gay millenial-generatie. Vespa was de toonaangevende homogids voor steden en werd in 2016 door Hornet overgenomen en vervolgens omgedoopt tot Hornet Places. Net zo goed, omdat uit nieuwsuitzendingen bleek dat de oprichter van Vespa en CEOChristof Wittig werd aangesteld als de nieuwe CEO van Hornet. Op dezelfde pagina als Evenementen maar op een ander tabblad vindt u Plaatsen. Dit zijn vermelde gebieden in de buurt van uw locatie door LGBT-mannen voor LGBT-mannen. Plaatsen omvatten testcentra, sportscholen, spa’s, duikbars, ondergrondse pianobars, discoclubs en meer.

Onze beoordeling

Inschrijven: 4.0 / 5
Contact maken: 4.0 / 5
Profielkwaliteit: 3.0 / 5
App: 3.0 / 5
Real Life Review: 3.5 / 5

Conclusie van de redactie

Hornet, als een sociaal netwerk, is een schitterend succes. Het heeft veel leden die gelijkmatig over de hele wereld zijn verdeeld (de belangrijkste markten zijn Frankrijk, Rusland, Brazilië, Turkije en Taiwan), het biedt originele en verfrissende inhoud en vergemakkelijkt verbindingen die niet beperkt zijn tot de romantische soort. Dankzij de functies kun je gemakkelijk nieuwe vrienden maken in het buitenland. Aan de online datingzijde ontbreekt het echter behoorlijk. Op de desktop is de website meer gericht op het tonen van u die zich onlangs heeft aangemeld dan op het cultiveren van uw relatie met de jongens met wie u al berichten hebt uitgewisseld. Voor vergelijkbare online datingservices met meer motieven vooraf, bekijk onze categorie Casual Dating-services.

FAQ

feiten

Wat is Hornet?

Hornet is een homoseksuele sociale netwerkdienst die niet alleen wordt gebruikt voor afspraken of dating. Hier vindt u mensen met wederzijdse interesses, partners, vakantiemaatjes, zelfs banen en nog veel meer.

Hoe werkt de Hornet-app?

Hornet gebruikt uw GPS-informatie om homo’s en bi-mannen in uw stad bij u in de buurt te vinden. Om hiervan te kunnen genieten, moet je je functie voor het delen van locaties inschakelen (wat sowieso de standaard is). 

Is de Hornet-app veilig?

Als onderdeel van het nieuwe privacybeleid wijzigt Hornet willekeurig uw afstand zoals deze wordt weergegeven in de app, zodat niemand ooit uw exacte locatie kan weten en om gebruikers te beschermen tegen locatiedriehoeksmeting. Het verzenden van privégegevens (zoals pittige foto’s of contactgegevens) valt echter nog steeds onder uw rechtsgebied en u moet deze alleen delen met de mensen die u echt vertrouwt. Je kunt hier meer over lezen op hun algemene voorwaarden pagina.

Is er een Hornet-blog?

Ja. Artikelen, nieuwsberichten, forums, gidsen en nog veel meer zijn beschikbaar op de startpagina van de Hornet-website.

Is er een Hornet-app voor Windows-telefoons?

Vanaf het moment van schrijven, nee. Het is alleen beschikbaar voor Android en iOS.

Is de Hornet-app beschikbaar voor Blackberry?

Vanaf het moment van schrijven, nee. Het is alleen beschikbaar voor Android en iOS.

Is Hornet beschikbaar op de pc?

Ja. Ga gewoon naar Hornet.com en geef uw inloggegevens op.

Is er een Hornet-app voor hetero mensen?

Bekijk heteroseksuele apps met vergelijkbare doeleinden Casual dating servicecategorie.

Usability

Wat betekent de oranje stip?

De oranje stip / s vertegenwoordigen het aantal profielfoto’s dat een lid heeft. Als u meerdere stippen ziet, kunt u naar beneden vegen om meer van hun foto’s te zien. Een stip met een handvat bovenaan (visualiseren van een slot) is een privéfoto en u moet toegang vragen om deze te kunnen zien.

Hoe kan ik iemands privéfoto’s bekijken?

Ga naar hun profiel en klik op de wazige foto’s met de vergrendelingspictogrammen. Je zult de vraag zien "Toegang vragen?" klik vervolgens op Ja. 

Hoe kan ik meer foto’s uploaden?

Klik rechtsboven op de webpagina op de vervolgkeuzepijl rechts naast uw gebruikersnaam. Kiezen "Mijn profiel". Klik op het pictogram +, kies of u een openbare of privéfoto wilt en upload vervolgens.

Hoe log ik uit bij Hornet?

Klik rechtsboven op de webpagina op de vervolgkeuzepijl rechts naast uw gebruikersnaam. Kiezen "Uitloggen".

Hoe deactiveer ik mijn Hornet-account?

Klik rechtsboven op de webpagina op de vervolgkeuzepijl rechts naast uw gebruikersnaam. Kiezen "Account", blader vervolgens helemaal naar beneden en selecteer "Account verwijderen". Dit is een onomkeerbare actie.

Abonnement

Hoeveel kost een Hornet-abonnement?

Het maandelijkse abonnement begint bij $ 9,99.

Heeft u uw vraag niet gevonden? Vraag ons!

Stel uw vraag. Voer uw naam in. Voer een geldig e-mailadres in. Ja, ik wil graag speciale aanbiedingen en dateringstips ontvangen.

Bedankt voor je vraag. We zullen het zo snel mogelijk beantwoorden.

Deel uw Hornet-ervaring

Helaas zijn er geen ervaringsrapporten over Hornet. Wees de eerste en deel je ervaringen:

Ik ben: een man een vrouw Selecteer een optie. Ik ben op zoek naar: een man een vrouw Selecteer een optie. Voer je ervaringsrapport in. Ja, ik wil graag speciale aanbiedingen en dateringstips ontvangen. Voer je leeftijd in. Mijn date was succesvol. Tarief Hornet: Beoordeel Hornet Zou je Hornet aanbevelen? Ja Nee Geef aan of u Hornet zou aanbevelen.

Bedankt voor het delen van je ervaringen! Na verificatie zullen we uw ervaring hier publiceren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top