Mocospace Review

Onze beoordeling

Mocospace werd in 2005 opgericht als een mobiele sociale gemeenschap. Het wordt gebruikt om te ontmoeten, te chatten en plezier te hebben met andere mensen door zijn speciale functies en games. De laatste tijd is Mocospace blijkbaar een hybride geworden van een platform voor sociale media en een online datingsite. 

Mocospace is gegroeid tot 100 miljoen leden over de hele wereld met hoofdkantoor in Boston, Massachusetts en Herzliya, Israël.

 • 100 miljoen gebruikers wereldwijd
 • Elke dag worden er 1 miljoen collectieve uren op de site doorgebracht
 • 38% van de leden is Spaans, 35% is Afro-Amerikaans en 22% is blank
 • Dominante leeftijdsgroep is 18 – 24 jaar oud

MocoSpace is behoorlijk divers: 1/3 van de leden is Spaans en nog 1/3 is Afrikaans-Amerikaans. 40% van de leden is 18 – 24 jaar oud, 24% is 25 – 30 jaar oud, 17% is 31 – 35 jaar oud en 13% is 35 jaar oud en ouder. Mocospace is toegankelijk via smartphones door 66% van zijn gebruikers. In een eerder onderzoek door Mocospace zelf werd onthuld dat bijna de helft van de leden het via sms heeft gedaan met iemand.

Inschrijven

 • Zeer snel en gemakkelijk
 • Kan ook via Facebook of Google-account zijn
 • Geen verificatie nodig

Het aanmeldingsproces is uiterst eenvoudig en u kunt in minder dan een minuut klaar zijn. Als je de nit en grit wilt overslaan, kun je gewoon automatisch inloggen via je Facebook- of Google-account. Alleen uw gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres, geboortedatum en geslacht zijn nodig om een ​​account aan te maken. U moet ook een profielfoto uploaden, maar in tegenstelling tot andere sites beoordeelt Mocospace deze foto’s niet.

Contact maken

 • Onbeperkt voor alle leden
 • Account moet worden geverifieerd voordat u toegang krijgt tot de chatrooms
 • Het verzenden van berichten naar andere gebruikers is gratis voor iedereen
 • Er is een chatroom

U kunt met andere leden chatten door lid te worden van een bestaande chatroom of een gloednieuwe te creëren. Je chatroom kan over elk onderwerp gaan. Er is een limiet voor het aantal leden dat kan deelnemen aan een chatroom, maar er is geen specifiek aantal vermeld. Zelfs een direct bericht aan slechts één lid verschijnt publiekelijk in de chatroom.

Profielkwaliteit

 • Kan privé of openbaar zijn
 • Profielfoto’s en headers kunnen GIF’s zijn
 • Sommige accounts hebben profielfoto’s van beroemdheden
 • De profielen zijn niet erg gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Profielen kunnen privé of openbaar zijn. Je vriendschapsverzoek moet eerst worden geaccepteerd voordat je een privéprofiel kunt bekijken. Leden van Mocospace hebben meestal maar een paar stukjes informatie op hun profiel staan. Wat het grootste deel van hun feed in beslag neemt, is hun activiteit. Alarmerend toont de feed de volledige activiteit van een lid op de site (inclusief welke foto’s ze leuk vonden), wat een inbreuk op de privacy lijkt te zijn.

App

 • Gratis gebruikers krijgen om de paar minuten pop-upadvertenties
 • Premium-versie van app alleen beschikbaar voor Android-gebruikers

De standaardbestemmingspagina in de app is de functie ‘Mensen ontmoeten’. U kunt filters instellen op basis van het type mensen dat u zoekt. De app heeft een eenvoudig en gebruiksvriendelijk ontwerp. Het laden van de functies lijkt echter een seconde langer te duren. Het klinkt misschien niet zo veel, maar als je went aan de naadloze overgang op apps zoals Facebook of Twitter, wordt het verschil overduidelijk.

Real Life Review

“Ik ben 4 jaar Mocospace-gebruiker geweest en heb veel online vrienden gemaakt. Ik was zo blij toen ze een app aankondigden omdat ik deze gewoon op mijn telefoon kon gebruiken, maar de app is zo teleurstellend. Ik kan nergens van genieten zonder te worden gestoord door videoadvertenties (die enkele seconden duren voordat ze kunnen worden gesloten!). Ik denk dat ik me aan de website zal houden. ” – Mannelijke Gamer (25)

Ontwerp en bruikbaarheid

De website ziet er netjes uit en is gemakkelijk te navigeren. Net als Facebook zit de tijdlijn vol met nieuwe updates van andere leden. In tegenstelling tot Facebook zijn de berichten die u op uw tijdlijn ziet van iedereen op de website, niet alleen van uw vrienden. De spellen zijn gemakkelijk te vinden en leuk om te spelen. Er zijn overal videotutorials beschikbaar om u te helpen uw weg door de website te vinden. Vanwege privacyoverwegingen ziet u verschillende waarschuwingen over het delen van persoonlijke informatie op de website.

MocoSpace-kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Profiel aanmaken
 • Blader door andere profielen
 • Bekijk foto’s
 • Onbeperkte berichten
 • Toegang tot blogberichten en forums

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Geen advertenties
 • Wie heeft mij bekeken
 • Sluipmodus
 • Eerst gerangschikt worden in Meet People
 • VIP-label op profielfoto
 • Hulp bij prioriteitsondersteuning
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Mocospace VIP
1 maand 7,99 USD / Maand 7,99 USD
3 maanden 6,99 USD / Maand 20,97 USD
6 maanden 5,99 USD / Maand 35,94 USD
Moco Gold
500 credits 0,01 USD / tegoed 4,99 USD
1.250 Credits 0,01 USD / tegoed 9,99 USD
2.750 Credits 0,01 USD / tegoed 19,99 USD
4.325 Credits 0,01 USD / tegoed 29,99 USD
7.500 Credits 0,01 USD / tegoed 49,99 USD
15.500 credits 0,01 USD / tegoed 99,99 USD

Is MocoSpace duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is MocoSpace gemiddeld.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart

Als je Moco Gold koopt nadat je je VIP-lidmaatschap hebt geactiveerd, ontvang je 50% meer goud. Bijvoorbeeld:

 • Als u $ 4,99 (voor 500 goud) betaalt, krijgt u 750 goud
 • Als u $ 99,99 (voor 15.500 goud) betaalt, krijgt u 23.250 goud

U krijgt geen toegang tot de premiumaanbiedingen zonder eerst uw creditcardgegevens te verstrekken, wat vaag leek. Bovendien suggereren ze dat het het beste is om via uw creditcard te betalen en nergens anders (bijvoorbeeld uw iTunes / Google Play-account). In hun kleine lettertjes laat Mocospace zichzelf toe om u in rekening te brengen zonder extra kennisgeving of toestemming. Hoewel veel datingwebsites abonnementen automatisch verlengen, is de formulering hierin vooral verdacht.

Speciale functies

Mocospace is een mobiele community die talloze games biedt waar je kunt spelen en vrienden kunt maken met andere leden.

Friendshop

Friendshop is een hilarisch spel waarbij “je vrienden koopt en verkoopt”. Ja, echte mensen uit je vriendenlijst. Evenzo kunnen andere spelers je kopen. De tip hier is om laag te kopen en hoog te verkopen. Wanneer een persoon die u bezit door een andere speler wordt gekocht, krijgen u en de gekochte persoon beide winst. Wanneer iemand je koopt, gaat je waarde omhoog. Het kopen van een persoon vereist Friendshop-geld, een valse valuta die alleen beschikbaar is in het spel.

Street Wars

In Street Wars kun je met andere Mocospace-leden spelen in een maffiaomgeving. Je kunt geld en macht winnen door het tegen elkaar op te nemen je vijanden en het voltooien van gevaarlijke missies. Je wordt beloond met punten om je inkomen, uithoudingsvermogen en gezondheid te verbeteren terwijl je door het spel gaat en andere spelers rekruteert. Naarmate je menigte rekruten groeit, kun je je tegenstanders gemakkelijker verslaan. Aankopen met Moco Gold zijn beschikbaar in de game.

Dagelijkse draai

Deze functie is een soort “Spin the Wheel” -spel dat slechts eenmaal per dag kan worden gespeeld. De Daily Spin geeft je de kans om een ​​reeks prijzen te winnen, waaronder 100.000 goud, maximaal 200 biljoen Street Wars-geld, extra gratis spins en nog veel meer. Elke draai resulteert in een prijs. Game prijzen worden automatisch toegevoegd aan je lopende games, en Gold prijzen worden automatisch toegevoegd aan je Moco Gold-saldo.

stickers

Stickers zijn net als gewone emoticons, behalve dat ze groter zijn. Ze kunnen worden gebruikt in chats, expresberichten, offline berichten, forumberichten of opmerkingen. Sommige stickers zijn gratis, andere niet. Sommige stickers moeten worden betaald voor het gebruik van Moco Gold voordat ze kunnen worden ontgrendeld en gebruikt. Zodra Stickers zijn gekocht, hebt u er onbeperkt toegang toe voor onbepaalde tijd.

Onze beoordeling

Inschrijven: 3.5 / 5
Contact maken: 3.0 / 5
Profielkwaliteit: 3.0 / 5
App: 3.5 / 5
Real Life Review: 2.5 / 5

Conclusie van de redactie

Mocospace begon als een van de koplopers in sociaal netwerken vlak naast Myspace en Facebook. Terwijl de populariteit van Facebook omhoogschoot en Myspace een vergeten overblijfsel werd in ieders jeugd, evolueerde Mocospace en veranderde in iets anders. Online artikelen laten je geloven dat Mocospace iets is geworden dat lijkt op een datingwebsite, maar we zijn het daar niet mee eens. Uit onze test concluderen we dat veel leden meestal inloggen voor de spellen; ze willen vrienden maken en voor de lol spelen. Daten is geen prioriteit. Voor uw online matchmaking-behoeften, kunt u onze Matchmaking-service bekijken.

FAQ

feiten

Wanneer is Mocospace gemaakt?

Mocospace werd opgericht in 2005.

Die Mocospace heeft uitgevonden?

Mocospace is gemaakt door experts in de gaming- en mobiele industrie en oude vrienden Jamie Hall en Justin Siegel.

Wat betekent Mocospace??

“Moco” staat voor “mobile community” en het achtervoegsel “-space” is vergelijkbaar met dat van vroege concurrent Myspace.

Waarvoor wordt Mocospace gebruikt?

Mocospace is een mobiel sociaal netwerk dat het best wordt gebruikt voor ontmoeting, chatten en plezier maken met andere mensen via sociale games en apps.

Wie gebruikt Mocospace?

Mocospace is voor de “multiculturele, on-the-go generatie”.

Is Mocospace gratis?

Ja, de basisfuncties van Mocospace zijn gratis beschikbaar.

Is er een Mocospace-app voor Windows-telefoons?

Op het moment van schrijven nog niet. Mocospace is echter gemakkelijk toegankelijk via de mobiele browser.

Usability

Waarom sms’t Mocospace mij?

Je wordt automatisch geabonneerd op e-mail- en telefoonmeldingen nadat je je hebt aangemeld.

Wat is Mocospace backstage?

Backstage is een speciale functie waarmee gebruikers nieuwe foto’s in een privéalbum kunnen uploaden, een Moco Gold-prijs kunnen instellen en anderen kunnen laten betalen om deze foto’s te bekijken. Je verdient 30% van de door die gebruikers betaalde Moco Gold.

Hoe herstel ik mijn Mocospace-account?

Als je je account hebt verwijderd, kun je het nog steeds herstellen door je binnen 3 dagen aan te melden. Als het is gehackt, moet u de klantenservice binnen 3 dagen op de hoogte brengen. Verder kan er niets anders worden gedaan om uw account te herstellen.

Hoe wijzig ik mijn Mocospace-gebruikersnaam?

Ga naar de pagina Instellingen, selecteer Accountinstellingen en klik vervolgens op Gebruikersnaam wijzigen onderaan. U kunt uw gebruikersnaam slechts eenmaal per 30 dagen wijzigen.

Wat als ik mijn gebruikersnaam ben vergeten?

U kunt klikken op de koppeling Gebruikersnaam vergeten op de inlogpagina en de instructies vanaf daar volgen.

Hoe log ik in op Mocospace zonder een Facebook-account?

U kunt een nieuw account maken door uw persoonlijke gegevens handmatig op te geven.

Hoe zie ik wie mijn profiel heeft bekeken?

U moet upgraden naar een VIP-lidmaatschap om toegang te krijgen tot deze speciale functie.

Hoe verifieer ik mijn account op Mocospace?

Klik bovenaan het hoofdmenu op gele banner met het bericht “Tik hier om nu te verifiëren!”. U kunt uw account verifiëren via Facebook of u kunt uw telefoonnummer gebruiken.

Hoe verwijder ik mijn foto’s op Mocospace?

Ga in uw account naar het album met de foto’s die u wilt verwijderen. Onderaan ziet u de optie Foto’s beheren; klik daarop en selecteer de gewenste actie (verwijderen of verplaatsen naar ander album).

Hoe stop ik Mocospace-teksten?

Kijk jouw … Na notificatie instellingen om ongewenste meldingen uit te schakelen. Als u geen Mocospace-gebruiker bent en meldingen ontvangt, neemt u onmiddellijk contact op met hun klantenservice.

annuleren

Kan ik mijn Mocospace-account deactiveren?

Ja. Ga naar de pagina Instellingen in het hoofdmenu, selecteer Account annuleren en voer uw wachtwoord in om de deactivering te bevestigen.

Contact

Hoe kan ik contact opnemen met Mocospace?

Je kunt gebruiken [email protected] om hun klantenservice te e-mailen voor verduidelijkingen, hulp of klachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top