MeetMe Review

Onze beoordeling

MeetMe is een hybride tussen een sociaal mediaplatform en een online datingsite. Opgericht in 2005 door The Meet Group, stelt de gratis datingwebsite gebruikers in staat om vrijelijk te communiceren met andere gebruikers via chat, streams en discussie threads via browser en mobiel.

 • 1,3 miljoen unieke sitebezoeken uit de VS per maand
 • Meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd

De lidmaatschapsstructuur van MeetMe is divers, wat betekent dat er verschillende potentiële matches zijn, ongeacht in welke leeftijdsgroep u zich bevindt. Het enige probleem is dat de website de structuur van het sociale mediaplatform volgt, wat betekent dat hun minimale leeftijdseis 13 is, in tegenstelling tot de typische datingsite met zijn 18-jarige leeftijd. Dit betekent dat minderjarigen aanwezig zijn op een datingsite die mogelijk niet veilig voor hen is.

Inschrijven

 • Nieuwe leden vullen een kort formulier in met hun persoonlijke gegevens
 • Het duurt 1-2 minuten om een ​​account aan te maken
 • Gebruikers worden na registratie rechtstreeks naar hun dashboard gebracht
 • De site biedt gebruikers aanbevolen wedstrijden direct na registratie

Het aanmeldingsproces is erg snel, wat zowel een goede als een slechte zaak is. Het is een goede zaak omdat het proces slechts één scherm in beslag neemt, en dan kan de gebruiker onmiddellijk beginnen met het gebruik van de site. Het is een slechte zaak omdat de site alleen de meest elementaire informatie vereist. Je krijgt geen kans om je interesses op te schrijven en jezelf te laten opvallen.

Contact maken

 • U kunt de zoekopdracht filteren op leeftijd, geslacht, seksuele voorkeur en locatie.
 • U kunt zoekresultaten beperken zodat alleen leden worden weergegeven die momenteel online zijn
 • Profielen en afbeeldingen zijn standaard zichtbaar voor het publiek
 • Gebruikers kunnen het zo instellen dat alleen vrienden hun profiel en foto’s kunnen zien
 • Het verzenden van berichten naar andere gebruikers is gratis voor iedereen
 • Er is een chatroom

De website heeft een gratis chat-optie, wat een tweesnijdend zwaard is. Aan de ene kant betekent dit dat je iedereen die je interesseert vrij kunt berichten zonder te betalen voor een betaald abonnement. Aan de andere kant ben je ook kwetsbaar voor ongewenste berichten van andere leden. Er zijn veel trollen, onbeleefde gebruikers en perverts op het platform, dus het is te verwachten om vies of ongepast bericht te krijgen, vooral als je een vrouw bent.

Profielkwaliteit

 • Er zijn geen strikte richtlijnen tegen nepprofielen
 • Er worden geen achtergrondcontroles of identiteitsverificatie uitgevoerd op nieuwe leden
 • Profielen bieden niet veel informatie over een persoon
 • De profielen zijn slecht gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen
 • Het volledige profiel van de gebruiker kan zo worden ingesteld dat alleen zijn vrienden het kunnen zien. Hetzelfde geldt voor de afbeeldingen. Gebruikers kunnen hun foto’s alleen op vriendelijk instellen.

Er is niet veel in profielinformatie. Als gebruiker vraagt ​​de website u alleen naar uw naam, locatie, seksuele voorkeur, geslacht, leeftijd en relatiestatus. Natuurlijk hebben ze een biografisch veld waar je vrij over jezelf kunt schrijven, maar verder biedt de site minder informatie over hun leden in vergelijking met andere datingsites.

App

 • Het ontwerp van de app is duidelijk beter en esthetischer in vergelijking met de verouderde lay-out van de desktopversie
 • De app is gebruiksvriendelijk en intuïtief. De meeste belangrijke functies van de app zijn slechts een paar tikken verwijderd

De app-versie van MeetMe is absoluut beter dan zijn desktop-tegenhanger, niet alleen in termen van esthetiek, maar ook in functionaliteit. Met de app-alleen beschikbare functies, missen gebruikers die de desktopversie van MeetMe gebruiken absoluut de volledige ervaring.

Real Life Review

Ontwerp en bruikbaarheid

Het ontwerp en de lay-out van de desktopversie zien er verouderd uit. Het lijkt op het oude ontwerp van Facebook, en terwijl Facebook is overgegaan op een meer edgy, moderne look, heeft MeetMe dat niet. Het lijkt duidelijk dat de mensen achter de site de desktopversie hebben verlaten en zich meer richten op de app-versie, omdat de app een bijgewerkte en schone look heeft.

Ontmoet mij! Kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Account registratie
 • Profiel aanmaken
 • Match zoeken
 • Chatdiensten
 • MeetMe Live-streamservice

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Bekijk welke gebruikers uw foto’s hebben bekeken en welke foto’s ze hebben bekeken
 • Verwijder advertenties
 • Meer zoekfilters (lichaamstypes, etniciteit, enz.)
 • Uw berichten worden eerst getoond in de inbox van andere gebruikers
 • Blader anoniem door andere profielen
 • Versier je profiel met profielthema’s
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Ontmoet mij +
1 maand 7,99 $ / maand $ 7,99
3 maanden 3,33 $ / maand $ 9,99
credits
250 credits 0,01 $ / tegoed 2,99 $
500 credits 0,01 $ / tegoed 4,99 $
625 Credits 0,02 $ / tegoed $ 9,99
2.000 credits 0,01 $ / tegoed 14,99 $
3.700 Credits 0,01 $ / tegoed 24,99 $

Is MeetMe! duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers MeetMe! is goedkoop.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • PayPal
 • Via mobiele telefoon

MeetMe-credits zijn de in-app-valuta van de site en kunnen worden gebruikt voor het volgende:

 • Verbeter uw profiel bij zoekovereenkomsten zodat deze als eerste verschijnen
 • Koop diamanten om cadeau te geven aan Live streamers van MeetMe

Een pakket van 3 schijnwerpers kan ook worden gekocht voor $ 2,99 en een pakket van 6 schijnwerpers kan worden gekocht voor $ 4,99.

Speciale functies

De desktopinterface van MeetMe is behoorlijk saai, maar hun apps hebben eigenlijk een paar echt goede speciale functies die duidelijk maken dat het bedrijf zich meer richt op zijn mobiele gebruikers.

vragen

Als u een gesprek met iemand wilt beginnen, maar niet weet hoe u dit moet aanpakken, kunnen de vragen van Meetme.com u helpen. Stel gewoon andere gebruikers een vraag en als ze geïnteresseerd zijn, kunnen ze de vraag beantwoorden. Vragen worden anoniem verzonden en uw identiteit wordt alleen onthuld als de andere gebruiker uw vragen beantwoordt.

Geheime aanbidder

Geheime aanbidder is een leuke game die gebruikers kunnen spelen en tegelijkertijd iemand kunnen ontmoeten die nieuw is. De app geeft je een melding dat je een geheime aanbidder hebt, maar vertelt je niet wie het is. In plaats daarvan toont het u verschillende foto’s van verschillende gebruikers tegelijkertijd en moet u raden wie het is. Je hebt 5 gissingen, en als je het niet goed raadt, verdwijnt de geheime aanbiddermelding.

MeetMe Live

Dit is de streamingservice van MeetMe. Gebruikers kunnen live gaan en communiceren met hun toeschouwers. Kijkers kunnen geschenken leuk vinden en naar streamers sturen in de vorm van diamanten, die streamers later kunnen omzetten in in-app credits of echt geld.

Snelle keuze

QuickPick is beschikbaar via de mobiele app van de site en is MeetMe’s interpretatie van het veegsysteem van Tinder. U krijgt een afbeelding te zien van een willekeurige gebruiker en u kunt uw interesse tonen of een pas nemen en doorgaan naar de volgende gebruiker.

Onze beoordeling

Inschrijven: 3.5 / 5
Contact maken: 3.0 / 5
Profielkwaliteit: 2.0 / 5
App: 4.0 / 5

Conclusie van de redactie

Over het algemeen lijkt MeetMe meer op een sociaal mediaplatform dan de datingservice, met een zware focus op groepsdiscussies en sociale interactie. Hoewel de site een goede plek is om te rotzooien, plezier te hebben en online met andere mensen te praten, maakt de anonimiteit en het gebrek aan beveiliging het voor mensen moeilijk om iemand te vinden die echt geïnteresseerd is in een serieuze relatie. Als je geen hookups en casual flings wilt en liever contact hebt met iemand op een intiem niveau en een levenspartner zoekt, bekijk dan onze Matchmaker-categorie.

FAQ

feiten

Is MeetMe een datingsite?

MeetMe lijkt meer op een hybride tussen een online datingsite en een platform voor sociale media. De site maakt gebruik van dezelfde gebruikersvrijheid die wordt gevonden in sociale mediaplatforms, behalve dat deze een sterke focus heeft op dating en relaties.

Waar kan ik de MeetMe-app downloaden?

We raden u aan de app te downloaden van officiële kanalen zoals de Apple Store en Google Play. Het downloaden van de apk van andere sites kan gevaarlijk zijn voor uw apparaat.

Usability

Hoe werkt MeetMe?

Om MeetMe te gebruiken, moet u zich aanmelden voor een account. Zodra u een account hebt, kunt u uw profiel voltooien en contact opnemen met andere leden van de site. U kunt beginnen met praten met leden waarin u bent geïnteresseerd.

Kan ik MeetMe gratis gebruiken?

U kunt de desktop- en app-versies gratis gebruiken. Hoewel de app-versie extra voordelen heeft waarvoor u moet betalen, kunt u de site ten volle ervaren, zelfs zonder deze voordelen te kopen.

Wat moet ik doen als MeetMe niet werkt?

De desktopversie van MeetMe heeft af en toe uitvaltijden. Als u technische problemen ondervindt met de MeetMe-site, is het beter om in plaats daarvan toegang te krijgen tot de app, omdat de ontwikkelaars er meer moeite voor hebben gedaan.

Veiligheid

Is MeetMe veilig?

Eerlijk gezegd is de site niet erg veilig. Er is geen systeem dat de identiteit van hun gebruikers verifieert, dus leden zijn vrij om te handelen zoals zij dat willen onder de mantel van anonimiteit. Hoewel nepprofielen kunnen worden gemeld, wordt er niets aan gedaan als ze niets verkeerd hebben gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top