Lovoo Review

Onze beoordeling

Lovoo was sinds de officiële lancering in 2011 een van de snelstgroeiende sociale apps en netwerken geworden. Met meer dan acht jaar ruimte voor mensen om online hun gedachten te delen en te delen, heeft het wereldwijd meer dan 70 miljoen gebruikers bereikt. Dit aantal groeit nog steeds, omdat Lovoo hun app voortdurend bijwerkt om de nieuwe generatie gebruikers beter te bedienen.

De app voor sociale dating is in 2017 overgenomen door The Meet Group, Inc. (die ook Tagged, Skout en MeetMe exploiteert) voor $ 70 miljoen in contanten. De overname leverde het nieuwe vlaggenschipproduct van Lovoo op, dat eerder dit jaar onlangs werd gelanceerd – de "Lovoo Live Video." Met deze functie kan elk lid live videostreams van andere leden hosten en bekijken.

Leden kunnen diamanten verdienen met deze functie (wanneer ze livestreams hosten), die ze kunnen inwisselen voor Lovoo-credits of contant geld. Meer over deze exclusieve Lovoo-functie in onze App-gedeelte hieronder. 

Lovoo heeft uitstekende functies voor individuen die hun netwerk van vrienden willen uitbreiden. Lees onze volledige Lovoo-recensie hieronder om erachter te komen waarom.

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • 70 miljoen gebruikers wereldwijd
 • De meeste gebruikers zijn gevestigd in Europese landen
 • Bijna alle gebruikers zijn 18-35 jaar oud
 • De meeste gebruikers hebben een gratis lidmaatschap

De ledenbasis van Lovoo is sterk samengesteld uit mannen. De meerderheid van de Lovoo-leden is jonger dan 35 jaar. Met haar 70 miljoen gebruikers komen de meeste leden uit Europese landen zoals Duitsland, Frankrijk en Italië. Leden uit deze landen maken meer dan 30 miljoen van zijn ledendatabase.

Lovoo heeft echter ook een redelijk marktaandeel in de Verenigde Staten, waarvan de meeste jonge professionals zijn die op zoek zijn naar iets om de tijd te doden. Op basis van onze test lijkt het erop dat Lovoo in de Verenigde Staten niet in de eerste plaats wordt gebruikt voor dating. Het is eerder een app om gelijkgestemde individuen te ontmoeten en vrienden te maken.

De ledenactiviteit van Lovoo is relatief hoog in vergelijking met andere apps voor sociale dating. Meer en meer leden nemen deel aan Lovoo Live, misschien omdat de incentives van Lovoo-credits en contant geld geen slechte deal zijn.

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Gebruikers kunnen zich aanmelden met een e-mail of Facebook-account
 • Sms-verificatie vereist
 • Nieuwe leden moeten een basisinformatieformulier invullen
 • Profielfoto is vereist om de app te gebruiken

Registratie in Lovoo is snel en gemakkelijk. Het duurt slechts 3 tot 5 minuten van uw tijd. Als u ervoor kiest om u aan te melden met uw e-mail, moet u een formulier met persoonlijke informatie invullen. In het formulier wordt u gevraagd uw naam, de stad waarin u woont, uw geboortedatum en geslacht op te geven. Daarna wordt u om uw e-mailadres en een genomineerd wachtwoord gevraagd. Je moet dan een captcha beantwoorden om te bewijzen dat je geen bot bent.

Meestal, wanneer het beveiligingssysteem van Lovoo verdachte IP-adressen of niet-overeenkomende locaties van e-mail en IP-adres detecteert, vragen ze om sms-verificatie. Wanneer u de site verlaat om uw registratie opnieuw uit te voeren, zelfs wanneer u de volgende dag terugkomt, wordt u nog steeds omgeleid naar de sms-verificatiepagina. En dat blijft het 30 dagen doen als je je profiel niet via sms verifieert. Maar als alles eerlijk en duidelijk lijkt, vraagt ​​Lovoo gewoon om e-mailverificatie.

Lovoo vereist niet dat je je profiel onmiddellijk invult. Hiermee kunt u door de functies van de website bladeren zonder een volledig profiel – zelfs geen profielfoto. Lovoo geeft echter geen prioriteit aan uw onvolledige profiel om te verschijnen wanneer andere leden naar andere gebruikers zoeken.

Contact maken

 • Roulette-achtige matching beschikbaar
 • Het verzenden van harten (likes) is gratis
 • U kunt leden toevoegen aan een favorietenlijst
 • Zoekfilters zijn erg basic
 • Gratis leden krijgen dagelijks één gratis ijsbrekerbericht

In Lovoo kun je harten gratis naar andere leden sturen. Het verzenden van harten zal de ontvanger laten weten dat u in hem of haar geïnteresseerd bent. U kunt ook interessante gebruikers in uw lijst met favorieten plaatsen.

Met betrekking tot het verzenden van berichten, kunnen Lovoo-standaardleden één gratis ijsbrekerbericht per dag verzenden. Als u betalend lid bent, heeft u toegang tot onbeperkte verzending van berichten, kunt u zien wie uw profiel heeft bezocht en wie u in hun favorietenlijst heeft geplaatst.

Maar voordat je alle Lovoo kunt gebruiken’Als u contact opneemt met functies, wordt u gevraagd om eerst uw profiel aan te vullen. Je moet wat profielinformatie invullen en een behoorlijke profielfoto uploaden.

Lovoo’s “Ontdekken” Voorzien zijn van

De “Ontdekken” functie is een willekeurig zoeken naar leden waar u de zoekfilters kunt aanpassen. De zoekfilters zijn echter vrij eenvoudig. U kunt zoeken op basis van geslacht, leeftijdscategorie en locatie. Het wijzigen van de locatie is echter beperkt in de verschillende steden of provincies van uw land.

Lovoo’s “Spelen” Voorzien zijn van

Spelen is Lovoo’s matchmaking spel. Het is een roulette-achtige match waarin leden worden weergegeven, en je moet op het hart klikken voor like of X als je de gebruiker wilt doorgeven. Wanneer u Lovoo gebruikt’s website, kunt u uw toetsenbord gebruiken’s pijlen naar links en naar rechts om te slaan of passeren.

Contact opnemen met beveiliging

Lovoo maakt het gemakkelijk voor al hun gebruikers om aanstootgevende gebruikers te blokkeren en aan de beheerder te melden. In de mobiele app bevindt de meldknop zich rechtsboven in elk gebruikersprofiel.

Profielkwaliteit

 • Geverifieerde badge beschikbaar
 • Gratis leden kunnen andere leden bekijken’ profielen als ze hun eigen profiel hebben ingevuld
 • Gratis leden kunnen andere leden bekijken’ fotogalerijen als ze minstens 3 foto’s op hun profielen uploaden
 • De profielen zijn slecht gedetailleerd

Profielen voor Lovoo-leden don’t verschijnen als afzonderlijke pagina’s. In plaats daarvan, wanneer u op een lid klikt – op de Discover of Play-pagina – de profielen verschijnen in een pop-upvenster. Wanneer u een lid bekijkt’s profiel van de desktopversie of op de mobiele app, het lid’De profielfoto neemt de helft van het scherm in beslag.

Profielen op Lovoo bevatten beperkte informatie over het lid. Ze tonen alleen de naam, locatie, leeftijd en als het lid momenteel online is. Er is ook een ‘Over mij’ sectie waarin gebruikers laten zien wie ze zijn via een zelfgeschreven paragraaf. Deze stukjes informatie zijn te zien aan de rechterkant van de profielfoto wanneer bekeken op het web, en het lid’De fotogalerij kan worden bekeken terwijl u door het pop-up profielvenster schuift.

Op mobiel wordt de profielinformatie onder de profielfoto geplaatst. De profielen hebben twee tabbladen – één voor de profielfoto en informatie, en één die het lid toont’s fotogalerij. U kunt beide tabbladen niet bekijken als u niet uw gegevens hebt ingevuld of ten minste drie foto’s in uw album hebt geüpload.

App

 • Zeer interactieve app
 • Eenvoudige navigatie voor bruikbaarheid
 • Vereist om profielgegevens in te vullen om andere leden te zien’ gegevens
 • Er zijn minimaal 3 foto-uploads nodig om alle foto’s van andere leden te zien
 • Gratis te downloaden in iOS en Android

Lovoo’s mobiele app biedt twee extra functies – Radar en Lovoo Live – naast wat het op zijn webversie biedt. Deze extra functies maken de app zeer interactief. Lovoo’s Radarfunctie toont Lovoo-gebruikers die bij benadering overeenkomen met uw huidige ingestelde locatie. Je ziet je profielfoto in het midden van het scherm, met cirkels eromheen die lijken op rimpelingen. Wanneer er gebruikers in de buurt zijn, ziet u hun profielpictogrammen op deze rimpelingen.

Lovoo Live is de nieuw uitgebrachte functie van Lovoo waarmee gebruikers videostreams kunnen hosten en andere leden kunnen bekijken’ livestreams gratis. Lovoo Live kan worden gebruikt om geld te verdienen, vooral als je live video’s populair zijn. Wanneer je kijkers je cadeaus geven tijdens je livestream, verdien je een diamant. Deze diamanten kunnen worden ingewisseld voor credits of contant geld.

In vergelijking met de website, Lovoo’De mobiele app wordt meestal meer door gebruikers gebruikt en Lovoo pleit er sterk voor dat gebruikers hun app meer gebruiken dan de desktopversie.

Real Life Review

"Ik was erg geïntrigeerd door de drukte rond Lovoo. Ik was het niet’t echt op de hoogte van de app – Ik ben een grote Tinder-fan – totdat ik een van mijn beste vrienden in Uni zag lachen om een ​​live videostream. Ik vroeg hem wat de app was en hij zei dat het was “een van de beste sociale apps die er zijn” en dat ik het moest downloaden en zelf uitchecken. En dat deed ik ook. Twee weken later heb ik met fascinerende vrouwen gesproken, de meeste waren ook universitaire studenten. Ik heb verschillende livestreams bekeken en heb er zelfs een paar zelf gedaan. Hoewel ik dat niet doe’Om honderden kijkers te krijgen, heb ik veel plezier. Ik gebruik de app vooral om de tijd te doden en om sommige mensen te leren kennen, en dat’is wat de app me precies geeft. En het beste deel van de app is dat je de app volledig kunt ervaren’s functies, zelfs als u gewoon credits koopt! Aanmelden voor een maandelijks abonnement is niet nodig. Rad!" – Bill, 20, Californië

Ontwerp en bruikbaarheid

Zowel het ontwerp van de app als het bureaublad zijn schoon, wat zorgt voor een eenvoudige gebruikerservaring. Alle datingsite’s functies zijn overzichtelijk en snel toegankelijk.

In de app, alles van Lovoo’s functies worden weergegeven door pictogrammen die onderaan het scherm te vinden zijn. Op de website staan ​​de functies in de bovenste menubalk.

Lovoo’Zowel het uiterlijk van de website als van het app-ontwerp houden vast aan minimale kleuren paars en grijs. Het gebruik van rechthoekige dozen is ook gangbaar. Dit maakt de app zeer aantrekkelijk en modern, wat het beste is voor hun doelgroep die tieners en jonge professionals zijn.

Lovoo-kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Account registratie
 • Host live video
 • Bekijk livevideo’s
 • Stuur harten en likes
 • Elke dag een ijsbreker
 • Gebruik van zoekfuncties
 • Voeg gebruikers toe aan uw favorietenlijst

Op services gebaseerde vergoedingen

 • geen reclame
 • Verzend onbeperkt ijsbrekers
 • Kijk wie je profiel heeft bekeken
 • Kijk wie je leuk vond
 • Swipe in Play ongedaan maken
 • Blader onzichtbaar
 • Verhoogde zichtbaarheid

Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal

Premium lidmaatschap
1 maand $ 9,99 / maand $ 9,99
3 maanden 8,33 $ / maand 24,99 $
6 maanden 5,67 $ / maand $ 33,99
12 maanden 5,83 $ / maand 69,96 $
Lovoo Credits
300 credits 0,01 $ / tegoed 3,49 $
550 credits 0,01 $ / tegoed 5,49 $
2500 credits 0,01 $ / tegoed 17,00 $
8.000 credits 0.00 $ / tegoed 33,60 $

Is Lovoo duur of goedkoop?

In vergelijking met andere aanbieders is Lovoo gemiddeld.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • PayPal
 • Via mobiele telefoon

Lovoo heeft één type lidmaatschap dat beschikbaar is in 4 verschillende looptijden – 1 maand, 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden. Ze bieden ook credits die u kunt gebruiken om geschenken te verzenden en alleen de functies gebruiken die u wilt.

Wat’Het leuke van Lovoo is dat je gratis credits kunt verdienen door enquêtes te beantwoorden en enkele taken uit te voeren, zoals het verifiëren van je e-mail of het uploaden van meer foto’s. Je krijgt ook vijf extra credits als je dagelijks inlogt.

Met Lovoo kun je ook geld of Lovoo Credits verdienen met de app, in ruil voor de Diamanten die je verdient door cadeaus te ontvangen tijdens je Lovoo Live Video-stream naar Lovoo Credits of zelfs contant geld!

Speciale functies

Lovoo heeft opmerkelijke functies voor zijn datingsite en mobiele app. Deze functies zijn gratis te gebruiken.

Ontdekken

Ontdek is waar u kunt zoeken naar Lovoo-gebruikers. Het heeft basiszoekfilters zoals geslacht, leeftijdscategorie en locatie.

Spelen

Play is het matchmaking-spel van Lovoo. Leden worden weergegeven in roulette waar je op het hart moet klikken als je de gebruiker leuk vindt, of op ‘X’ als je naar de volgende wilt gaan.

Lovoo Live

Met Lovoo Live kunnen alle gebruikers van Lovoo videostreams hosten die andere leden kunnen bekijken. Streamers kunnen diamanten verdienen voor elk geschenk dat ze van hun kijkers ontvangen. Eén geschenk is gelijk aan één diamant en diamanten kunnen worden ingewisseld voor Lovoo-tegoed of contant geld. Deze functie is alleen beschikbaar op de mobiele app van Lovoo.

Radar

Radar toont contactsuggesties die ongeveer overeenkomen met uw huidige locatie. Deze functie is alleen beschikbaar op de mobiele app van Lovoo.

Onze beoordeling

Inschrijven: 4.0 / 5
Contact maken: 3.5 / 5
Profielkwaliteit: 1.0 / 5
App: 4.0 / 5
Real Life Review: 4.0 / 5

Conclusie van de redactie

Over het algemeen blijkt Lovoo een competente app te zijn voor het samenbrengen van gelijkgestemde individuen. Met meer dan 4.200 wedstrijden die elke maand worden gemaakt, is Lovoo waarschijnlijk een van de betere apps voor socialiseren en daten. De voortdurende innovatie in het aanbieden van functies die zich aanpassen aan de markttendensen en wat zijn leden willen, toont aan dat deze sociale dating-app hier voor de lange termijn is. We raden aan om een ​​account aan te maken bij Lovoo – of je gewoon wat plezier wilt hebben of op zoek bent naar serieuze dates.

FAQ

Lidmaatschap

Kan ik gratis lid worden van Lovoo?

Ja, lid worden van Lovoo is gratis.

Wat heb ik nodig om een ​​Lovoo-account aan te maken?

U hebt een geldig e-mailadres en mogelijk een geldig sms-nummer nodig voor verificatiedoeleinden.

Kan ik mijn Lovoo-account tijdelijk deactiveren?

Helaas is tijdelijke deactivering niet toegestaan ​​in Lovoo.

Hoe verwijder ik mijn Lovoo-account permanent?

In uw accountinstellingen is er een optie om uw account te verwijderen. U moet een reden opgeven voordat u uw account definitief verwijdert.

Biedt Lovoo premium lidmaatschap?

Ja, Lovoo biedt 1 soort premium lidmaatschap in 3 verschillende abonnementen—1 maand, 3 maanden en 12 maanden.

Ik don’t wil gebruik maken van een premium plan maar ik wil gebruik maken van een deel van Lovoo’s functies. Kan ik dat doen?

Natuurlijk kan je dat! Je kunt Lovoo-credits kopen en gebruiken zoals je wilt.

Kan ik mijn premium-lidmaatschap bij Lovoo op elk gewenst moment annuleren?

Ja, het is altijd mogelijk om met Lovoo je premium-lidmaatschap op te zeggen. U kunt de voordelen van uw lidmaatschap gebruiken tot de volgende betalingscyclus.

Usability

Waar is Lovoo voor?

Lovoo is een app waarmee gelijkgestemde mensen elkaar ontmoeten.

Hoe komt Lovoo overeen met zijn gebruikers?

Lovoo heeft een roulettetype matching game genaamd “Bij elkaar passen”.

Is Lovoo locatie-beperkt?

Nee, Lovoo laat je leden over de hele wereld zien. Als u gebruikers binnen uw locatie wilt zien, kunt u de “Radar” voorzien zijn van.

Hoe chat ik op Lovoo?

U kunt op Lovoo chatten door op het enveloppictogram op het scherm te klikken. Gratis gebruikers hebben dagelijks maar 1 gratis bericht.

Iemand lijkt een oplichter. Hoe blokkeer en rapporteer ik een gebruiker?

De blokkeerknop is te vinden op elk lid’s profiel. Eén klik en u kunt de gebruiker blokkeren en rapporteren.

Wat is een “Oogopslag”?

Oogopslag in Lovoo toont uw profielbezoekers.

Wat is een “Ijsbreker”?

Icebreaker noemt Lovoo je allereerste bericht aan een ander lid.

Wat is “Lovoo Live?”

Lovoo Live is Lovoo’s nieuwe functie waarmee gebruikers livestreams kunnen hosten en andere leden kunnen bekijken’ streams ook.

Wat zijn “ruiten”? Hoe verdien ik ze?

Diamanten verdien je als kijkers van je livestream je geschenken geven. Deze diamanten kunnen worden ingewisseld voor Lovoo-credits of contant geld.

Heeft Lovoo een mobiele app?

Ja, Lovoo heeft een mobiele app die kan worden gedownload voor iOS en Android.

Veiligheid

Is Lovoo een legitieme app voor sociale dating?

Lovoo beweert dat het een legitieme dating-app is. Ze werden ook recent overgenomen door The Meet Group, Inc.

Welke beveiligingsfuncties biedt Lovoo??

Lovoo hanteert strikte gebruiksvoorwaarden en privacybeleid voor al haar leden. Ze hebben ook strikte verificatieprocessen wanneer u zich aanmeldt voor een account.

Doet Lovoo profielvalidatie en achtergrondcontroles?

Helaas voert Lovoo geen profielvalidatie en achtergrondcontroles uit voor elk profiel dat op hun datingsite of app is gemaakt. Ze beëindigen echter wel accounts die verdacht lijken.

Heeft u uw vraag niet gevonden? Vraag ons!

Stel uw vraag. Voer uw naam in. Voer een geldig e-mailadres in. Ja, ik wil graag speciale aanbiedingen en dateringstips ontvangen.

Bedankt voor je vraag. We zullen het zo snel mogelijk beantwoorden.

Deel je Lovoo-ervaring

Helaas zijn er geen ervaringsrapporten over Lovoo. Wees de eerste en deel je ervaringen:

Ik ben: een man een vrouw Selecteer een optie. Ik ben op zoek naar: een man een vrouw Selecteer een optie. Voer je ervaringsrapport in. Ja, ik wil graag speciale aanbiedingen en dateringstips ontvangen. Voer je leeftijd in. Mijn date was succesvol. Beoordeel Lovoo: Beoordeel Lovoo Zou je Lovoo aanbevelen? Ja Nee Geef aan of u Lovoo zou aanbevelen.

Bedankt voor het delen van je ervaringen! Na verificatie zullen we uw ervaring hier publiceren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top