Legit Of Fake Matches

Onze beoordeling

Al meer dan 15 jaar maakt be2 matchmaking singles over de hele wereld via hun datingsite. Dit Duitse bedrijf, opgericht in 2004, beweert een van de toonaangevende datingsites in Europa te zijn. Sinds de lancering is be2 uitgebreid in 38 verschillende landen en beweert duizenden koppels te hebben gematcht via hun datingsite.

Het matchmaking-algoritme van Be2 stelt haar leden in staat hun rechtmatige match te ontmoeten. Echter, alleen premium-leden hebben toegang tot essentiële contactfuncties zoals het lezen en verzenden van berichten. Gratis leden kunnen niets doen op het datingplatform, behalve om hun wedstrijden te bekijken, waarin de meeste gezichten hebben gecensureerd. Vandaar de reden waarom be2-leden worden verleid om zich te abonneren op een premium lidmaatschap.

Lees onze volledige be2-review en ontdek of een abonnement op een premium-lidmaatschap uw geld waard is.

 • Meer dan 700.000 gebruikers wereldwijd
 • De meeste gebruikers zijn op zoek naar liefde en serieuze relaties
 • De meeste gebruikers komen uit Europese landen
 • Er zijn absoluut geen nepprofielen
 • Weinig actieve leden hebben premium lidmaatschap

De meerderheid van de leden van be2 komt uit verschillende landen in Europa. De leden van deze datingsite zijn divers als het gaat om leeftijd en geslacht. Aangezien be2 een dating-site voor matchmaking is, zijn de meeste leden serieus op zoek naar liefde en langdurige relaties. Het lijkt er echter op dat er slechts een paar actieve premium-leden op de datingsite zijn vanwege de hoge premium-abonnementskosten.

Sommige bronnen zeggen dat be2 wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers heeft. Op de startpagina van be2 staat echter duidelijk dat de datingsite meer dan 766.000 singles heeft. Een mogelijke oorzaak hiervoor zou de site zijn hun ledenbestand opruimen – inactieve en verdachte profielen verwijderen nadat tientallen van hun zwendel controverses zijn gepubliceerd.

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Gay aandeel is beschikbaar
 • Een persoonlijkheidstest beantwoorden is vereist
 • Je kunt de profielfoto die je uploadt vervagen
 • Er is een e-mailverificatie

Voordat u zich aanmeldt voor een account op be2, moet u eerst uw geslacht en seksuele voorkeur opgeven. Als je homo bent, kun je hetzelfde geslacht kiezen. Vervolgens moet u uw e-mailadres opgeven voor uw accountverificatie en facturering. Nomineer een gebruikersnaam na.

Nadat uw gebruikersnaam is goedgekeurd, wordt u gevraagd om een ​​persoonlijkheidstest te beantwoorden. De persoonlijkheidstest omvat vragen over je karakter, perceptie van verschillende dingen en de persoonlijkheid van je ideale match. Deze vragen worden meestal beantwoord door te kiezen of je “meer dit of dat” bent via een genummerde schaal van 1-5. Nadat u de persoonlijkheidstest hebt voltooid, berekent be2 uw resultaten, die de basis zullen vormen voor uw wedstrijdaanbevelingen.

Het aanmeldingsproces eindigt hier niet. Nadien moet u op de datingsite enkele van uw persoonlijke gegevens doorgeven. Deze omvatten uw naam, geboortedatum, locatie, beroep, opleiding, inkomen (niet bekendgemaakt aan andere leden), religie, gewoonten en enkele details over uw persoonlijkheid en uiterlijk. Alle velden moeten worden ingevuld.

Zodra u het signaal krijgt om door te gaan, zal be2 u vragen om een ​​profielfoto te uploaden. Je hebt de mogelijkheid om je profielfoto te vervagen zodat deze alleen wordt weergegeven aan premium leden of sommige gebruikers aan wie je deze wilt laten zien. Het uploaden van een profielfoto is niet vereist, maar wordt ten zeerste aanbevolen.

Contact maken

 • Alle essentiële contactfuncties zijn alleen voor premium-abonnees
 • Matching is gebaseerd op persoonlijkheidstestcompatibiliteit
 • Er zijn zoekfilters beschikbaar
 • Nieuwe reeks overeenkomsten worden 24 uur na het toepassen van nieuwe zoekfilters weergegeven

Als premiumlid op be2 ben je niet meer te stoppen als het gaat om interactie met andere leden van de datingsite. Je kunt onbeperkt berichten lezen en naar je wedstrijden sturen en je kunt ook leden toevoegen aan je lijst met favorieten.

Be2 heeft twee manieren om leden te matchen. De eerste is via een matchaanbeveling op basis van compatibiliteit. Be2 biedt u een lijst met compatibele suggesties voor wedstrijden die elke 24 uur worden vernieuwd. Elke suggestie heeft een markering (cirkel) en een nummer dat aangeeft hoe compatibel u bent met die specifieke wedstrijd. De cirkel is omlijnd met groen, wat aangeeft hoeveel je gelijk bent, en met rood, dat aangeeft hoeveel jij en die match verschillen. Het cijfer in deze cirkel is uw compatibiliteitsscore. Hoe hoger het getal, hoe beter.

De andere matchmaking-aanpak van be2 is via “Picture Voting.” Aan de rechterzijbalk van de pagina ‘Wedstrijden’ ziet u een functie voor het matchen van roulette. Een afbeelding van een potentiële match wordt weergegeven, en daaronder twee actieknoppen: ‘X’ en een duim omhoog knop. Als u de knop Duim omhoog kiest, wordt een bepaalde gebruiker naar een dergelijke gestuurd. Als u de ‘X’ kiest, wordt u automatisch naar de volgende foto gebracht.

Profielkwaliteit

 • Profielfoto’s kunnen worden ingesteld op privé
 • U kunt andere leden vragen hun profiel aan te vullen
 • Profielen tonen welke eigenschappen de gebruikerswaarden hebben
 • Je kunt een samenvatting zien van welke eigenschappen jij en dat lid beide waarderen

  Ledenprofielen van be2-leden kunnen veel informatie weergeven over de persoonlijkheid en interesses van de gebruiker, aangezien de gebruiker elk gedeelte van zijn of haar profiel invult. Elk profiel heeft een sectie ‘Over mij’, meestal een introductie van één lijn, samengesteld door die specifieke gebruiker. Hieronder vindt u een kort overzicht van de basisinformatie van de gebruiker en details over het uiterlijk.

  De hoofdtekst van elk ledenprofiel toont details over de interesses van het lid. Deze interesses zijn onderverdeeld per categorie, zoals muziek, lezen, sport, films, eten, vakanties, onder anderen. In dit gedeelte worden ook de kenmerken en kenmerken weergegeven.

  Aan de rechterzijbalk van elk ledenprofiel bevindt zich het gedeelte ‘Uw compatibiliteit’. In deze sectie wordt uw compatibiliteitsscore met dat lid weergegeven, evenals een samenvatting van de punten van overeenkomsten met wat u waardeert. Er is ook een uitleg en een meer gedetailleerde grafiek van uw compatibiliteit met dat specifieke lid wanneer u op de knop ‘Meer informatie over matching’ klikt.

  App

  • Aanmelden via de mobiele app is sneller en eenvoudiger
  • Mobiele app is ontworpen om een ​​plezierige gebruikerservaring te bieden
  • Alle functies zijn hetzelfde als de tegenhanger van de website
  • Er is geen chatfunctie in tegenstelling tot andere dating mobiele apps
  • App kan gratis worden gedownload via de Apple App Store en Google Play Store

  De mobiele app van Be2 biedt dezelfde functies als de tegenhanger van de website. Het is ontworpen om een ​​uitstekende mobiele datingervaring te bieden aan alle be2-leden. De functies zijn georganiseerd als tabbladen in het bovenste menu en de accountinstellingen zijn te vinden in het samengevouwen menu aan de rechterkant.

  Terwijl uw wedstrijden worden weergegeven in een lijst op de website, toont de mobiele app uw wedstrijden via een raster met twee kolommen. Het raster toont de profielfoto’s van uw wedstrijden samen met hun namen, leeftijden, locaties en compatibiliteitsscore.

  Net als bij de ledenprofielen neemt de profielfoto van de gebruiker het grootste deel van het scherm in en moet u naar beneden scrollen om zijn of haar profielinformatie te zien. De contactknoppen zoals berichten en toevoegen aan uw lijst met favorieten bevinden zich aan de rechterkant, zwevend op de profielfoto van het lid.

  Over het algemeen is de mobiele app goed om te gebruiken wanneer u uw dagelijkse wedstrijden wilt controleren en uw berichten wilt beantwoorden.

  Real Life Review

  “Ik kwam via een van mijn collega’s achter be2. Hij ontmoette zijn vrouw daar na zes maanden online dating. Ik aarzelde in eerste instantie om me aan te melden vanwege de ietwat hoge abonnementskosten, maar was door dezelfde collega overtuigd dat het het waard zou zijn. Hij zei dat gebruikers daar serieus liefde vonden, dus als ik iemand wil ontmoeten voor langdurige daten (mogelijk een huwelijk), zou het een goede investering zijn omdat andere premium-leden hetzelfde denken. Ik heb me aangemeld voor het lidmaatschap van 3 maanden en was verrast door hoe het afliep. Na een week bladeren door mijn dagelijkse wedstrijden, vond ik een vrouw die me aantrok. We praatten en ik realiseerde me dat we dezelfde humor en interesses hadden. We gingen uit op een date, en dat was het begin van ons liefdesverhaal. Ik ben blij dat ik die sprong heb gemaakt, want nu zijn we drie jaar gelukkig getrouwd en hebben we een tweeling onderweg. “- John, 32, Florida

  Ontwerp en bruikbaarheid

  Het website-ontwerp van Be2 is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Omdat het in het begin geen speciale functies heeft, heeft de website geen rommel en heeft het slechts twee primaire tabbladen in het hoofdkopmenu. Deze twee functies — Wedstrijden en Postvak IN – worden weergegeven door pictogrammen en tonen een rode meldingsballon als je nieuwe wedstrijden of berichten hebt.

  Het primaire kleurenschema van de website van Be2 wordt gespeeld met wit, grijs en roze. Dit stimuleert de datingsite om eenvoudig te doen wat het moet doen, namelijk mensen bij elkaar zoeken. Er is niets bijzonders in het ontwerp van be2’s web- of mobiele apps. De gebruikersinterface van de app is geschikt voor alle leeftijdsgroepen en gebruikersniveaus.

  be2 ​​Kosten en prijzen

  Gratis diensten

  • Account registratie
  • Profiel aanmaken
  • Afbeeldingen uploaden
  • Bekijk uw dagelijkse wedstrijden
  • Blader door ledenprofielen

  Op services gebaseerde vergoedingen

  • Verzend en lees berichten
  • Bekijk fotogalerijen
  • Kijk wie je profiel heeft bezocht
  • Voeg contacten toe aan uw lijst met favorieten
  • Foto stemmen
  Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
  basis-
  3 maanden 57,95 USD / Maand 173,85 USD
  Klassiek
  6 maanden 34,95 USD / Maand 209,70 USD
  Toegewijd
  12 maanden 31,95 USD / Maand 383,40 USD

  Is be2 duur of goedkoop?

  In vergelijking met andere providers is be2 duur.

  Betalingsmogelijkheden

  • Kredietkaart
  • PayPal

  Betalingsvrijheid

  • Beide be2 S.à.r.L. en C-Date verschijnen op uw afschrift. 13 rue du Commerce, L-1351 LU

  Een premium lidmaatschap van be2 is cruciaal als je iets van de datingsite wilt krijgen. Alle contactmogelijkheden van be2 vereisen een premium abonnement. Als je een gratis lid bent, kun je alleen je dagelijkse wedstrijden bekijken. De meeste leden kiezen er echter voor om hun profielfoto’s te verbergen voor gratis leden en u kunt alleen toegang vragen om ze te zien als u een premium lidmaatschap hebt.

  Premium-lidmaatschap wordt automatisch vernieuwd in be2, behalve voor gebruikers die zich registreren uit de staten Californië, Oregon, Virginia, Louisiana, Connecticut en New Mexico. Uw premium-lidmaatschap wordt automatisch verlengd voor dezelfde prijs en pakketduur die u in eerste instantie hebt gebruikt.

  Zwendel controverse van be2

  Be2 heeft veel speculatie ondergaan nadat premium leden van de website hun diensten een scam noemden. Deze leden zeiden dat ze verschillende berichten, likes en favorieten hebben ontvangen (die allemaal niet beschikbaar zijn voor gratis leden), zelfs als ze nog geen profielfoto hebben geüpload. Ze beweerden dat dit allemaal verlokkingen voor hen waren om een ​​premium lidmaatschap te krijgen, en toen ze hun accounts upgraden, stroomden de berichten niet meer binnen. Deze berichten leken alsof ze van nepprofielen kwamen.

  Speciale functies

  Be2 bevat een paar speciale functies om je datingervaring plezierig en naadloos te maken.

  Gewoon vragen

  Met deze functie kunt u uw wedstrijden een vooraf geschreven vraag uit een lijst stellen. Hierdoor kunt u meer te weten komen over een persoon zonder een volledig gesprek aan te gaan. Dit maakt het ook gemakkelijker voor mensen die bang zijn om de eerste stap te zetten. Door JUST ask te gebruiken, hoeft u alleen maar achterover te leunen en te wachten op antwoorden en het gesprek te laten verlopen.

  Be2 Index

  De Be2-index is het resultaat van een complexe berekening tussen de resultaten van uw persoonlijkheidstest en profielinformatie. Het is de marker van je persoonlijkheid in vergelijking met anderen. Je Be2 Index is de analyse van je neigingen tussen rationaliteit versus emotionaliteit, traditie versus innovatie, afstand versus gehechtheid en observatie versus gevoel. 

  De Be2 Index wordt gebruikt om uw mate van compatibiliteit met een andere persoon te evalueren. Dit is hoe je wedstrijden worden samengesteld. Meer informatie hierover vind je aan de rechterkant van elk profiel dat je bezoekt onder “Meer details over overeenkomsten”. Als u denkt dat uw Be2-index onnauwkeurig is, houd er dan rekening mee dat de Be2-index is slechts een relatieve waarde.

  Onze beoordeling

  Inschrijven: 4.5 / 5
  Contact maken: 2.0 / 5
  Profielkwaliteit: 4.0 / 5
  App: 3.5 / 5
  Real Life Review: 4.5 / 5

  Conclusie van de redactie

  Het lijdt geen twijfel dat be2 de klachtenpunten van hun vorige leden al heeft vastgelegd. Momenteel bieden ze een bevredigend datingplatform voor gebruikers die hun match willen ontmoeten. Omdat alle contactfuncties van be2 alleen voor premium betalende leden zijn vergrendeld, zijn er absoluut geen nepprofielen die je op de datingsite kunt tegenkomen. Gebruikers met wie u kunt praten en communiceren, zijn gegarandeerd authentiek en oprecht met hun intenties om hun ware liefde te vinden. Test deze datingsite vandaag nog, en misschien wacht je match gewoon op je bericht.

  FAQ

  feiten

  Van wie is be2?

  Een bedrijf gevestigd in Luxemburg, be2 ​​S.à.r.l. bezit be2.

  Wanneer werd be2 gelanceerd?

  Be2 werd geïntroduceerd in 2004 en biedt sindsdien matchmaking-diensten.

  Lidmaatschap

  Wie kan lid worden van be2?

  Iedereen die hun wil vinden juiste wedstrijd kan deelnemen aan be2.

  Wat heb ik nodig om lid te worden van be2?

  Om lid te worden van be2 moet u een geldig e-mailadres hebben. U moet ook wat persoonlijke informatie over uzelf verstrekken.

  Biedt be2 1-maand lidmaatschapspakket?

  Nee, be2 biedt alleen premium-lidmaatschap in pakketten van 3, 6 en 12 maanden.

  Is het premium lidmaatschap van be2 automatisch verlengd?

  Het lidmaatschap van 6 maanden van Be2 wordt automatisch verlengd, behalve voor gebruikers die zich registreren uit de staten Californië, Oregon, Virginia, Louisiana, Connecticut en New Mexico.

  Kan ik mijn be2 premium-lidmaatschap op elk moment annuleren? Hoe doe ik dat?

  Ja, je kunt je be2 premium-abonnement op elk gewenst moment opzeggen. Ga naar uw factuurinstellingen en klik op ‘Mijn lidmaatschap annuleren’. U kunt genieten van de voordelen van uw lidmaatschap totdat uw factureringscyclus eindigt.

  Biedt be2 restituties voor ongebruikte tijd?

  Helaas biedt be2 in geen geval restituties.

  Heeft be2 garanties dat ik mijn match via de datingsite zal vinden?

  Be2 zorgt ervoor dat u profielen krijgt die voldoen aan uw criteria voor een ideale match. Het is echter aan jou hoe je omgaat met de andere leden.

  Usability

  Hoe werkt het matching-algoritme van be2?

  Be2 houdt rekening met uw antwoorden op zijn persoonlijkheidstest. Het vergelijkt uw antwoorden met de antwoorden van andere leden om uw compatibiliteit te berekenen.

  Waarom zie ik minder dan tien wedstrijden op mijn be2 Match-pagina?

  Be2 zorgt ervoor dat het alleen uw meest compatibele wedstrijden toont. U kunt meer overeenkomsten zien wanneer u uw zoekfilters aanpast of meer van be2’s persoonlijkheidstestvragen beantwoordt.

  Waarom zie ik wazige profielfoto’s op be2?

  De meeste be2-leden vervagen hun profielfoto’s liever om het alleen beschikbaar te maken voor premium-leden om te bekijken.

  Waarom kan ik geen like naar een ander be2-lid sturen??

  Alleen premium-leden kunnen de contactfuncties van be2 gebruiken.

  Wanneer kan ik een bijgewerkte matchlijst zien nadat ik de nieuwe zoekfilters heb toegepast?

  Je kunt je bijgewerkte be2 Match-lijst binnen 24 uur zien.

  Wat is de groene en rode cirkel die ik bovenaan de profielfoto van mijn wedstrijden zie?

  Deze cirkel is be2’s weergave van de verschillen in mening van jou en het andere lid. De groene kleur geeft aan hoeveel u het eens bent, en de rode geeft de ideeën aan waar u het niet mee eens bent.

  Wat staat het nummer voor in deze cirkel?

  Het getal dat u in deze cirkel ziet, is uw compatibiliteitsscore berekend door be2. Hoe hoger het nummer, hoe beter u compatibel bent met die gebruiker.

  Veiligheid

  Gebruikt be2 veilig?

  Op de startpagina van be2 beweert het dat hun website 100% veilig en betrouwbaar is.

  Welke beveiligingsfuncties biedt be2?

  Be2 heeft richtlijnen en Privacybeleid gepubliceerd die de gegevens van zijn gebruikers beschermen.

  Ik wil een verdacht be2-lid melden, hoe doe ik dat??

  U kunt een be2-lid melden door naar zijn of haar profiel te gaan en op de optie ‘Lid melden’ te klikken.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Back to top