LDS Planet Review

Onze beoordeling

LDS Planet is een online datingsite die perfect is voor alleenstaande leden van de Church of the Latter Day Saints die op zoek zijn naar een speciaal iemand om een ​​relatie mee te hebben die dezelfde overtuiging deelt als zij. Het is de grootste datingsite voor alleenstaande mormonen. Daarnaast heeft LDS Planet al tal van succesverhalen geproduceerd. Een ander goed ding over deze online dating-app die exclusief voor leden van de LDS Church is, is dat mogelijke wedstrijden zullen geen moeite hebben elkaar te begrijpen omdat ze dezelfde overtuiging delen. LDS Planet heeft veel functies; een daarvan is Flirts. Met deze functie kunnen betalende leden zien wie er vrijwel met hen heeft geflirt. Een ander kenmerk is Favorieten, waar online daters kunnen zien wie ze als favoriet van iemand heeft opgeslagen.

Als u een enkele mormoon bent en op zoek bent naar een potentiële partner die hetzelfde geloof met u deelt, bekijk dan LDS Planet en zoek naar een compatibele match.

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • Op zoek naar iemand met dezelfde religieuze overtuiging.
 • Verlegen vrijgezelle mormonen maar geïnteresseerd in het daten met andere vrijgezelle mormonen.
 • Mensen die spiritueel advies willen inwinnen.

De online datingsite van LDS Planet is uitsluitend bedoeld voor enkele mormonen. Deze singles behoren tot verschillende leeftijdsgroepen. Het zijn actieve gebruikers van 18 jaar tot 40 en 50 die een druk schema hebben, of ze nu in hun carrière zijn of bij kerkelijke activiteiten. Dit maakt het echt moeilijk voor LDS kiest uit om potentiële partners te vinden of te ontmoeten. Het niet hebben van de luxe van tijd om andere socialisatie-activiteiten te doen, kan een grote factor zijn om niet op date te kunnen gaan. Dat gezegd hebbende, behandelt LDS Planet dit soort problemen. Alleenstaande mormonen met problemen met tijdbeheer vinden deze site erg effectief. Daarnaast vertrouwen meer enkele Mormonen op deze site om te zoeken naar mogelijke datums binnen de community. 

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Selecteer de gewenste geslachtsovereenkomst.
 • Selecteer land (VS of Canada) en geef postcode op.
 • Geef persoonlijke basisinformatie.

Het aanmeldingsproces is niet ingewikkeld. Alleenstaande leden van de LDS Church hoeven alleen een actief e-mailadres, een geldige gebruikersnaam en een wachtwoord op te geven. Ze worden niet gevraagd om onnodige details over zichzelf te verstrekken. Er zijn enkele vragen die erop gericht zijn het geloofsniveau van een nieuwe gebruiker te kennen. Er is een vragenlijst die LDS online daters kunnen invullen. Een voorbeeld van de verschillende vragen die ze kunnen beantwoorden, is: “Wat vind ik van de kerk …” Deze reeks vragen is nuttig voor andere gebruikers om meer over hen te weten en te weten of ze interessant zijn of niet.

Contact maken

 • Vind mensen door een specifieke gebruikersnaam in te voeren of door te kijken wie online is.
 • Verzend en ontvang privéberichten.
 • Verschillende zoekopties.
 • Er is een chatroom

Om een ​​gesprek te starten met iemand waarin u geïnteresseerd bent, kunt u een bericht sturen. Als u echter volledig van deze functie wilt genieten, moet u op een abonnement zijn geabonneerd. Aan de andere kant zijn er nog steeds verschillende functies waarvan basisleden kunnen genieten. Sommigen weten wie u heeft bekeken en slaan uw favorieten op. Dit zal hen helpen de mensen te kennen en te beoordelen die interesse in hen tonen. Hierdoor kunnen ze zich ook herinneren en terugkeren naar de LDS-singles waarin ze geïnteresseerd zijn. Als gevolg hiervan zullen deze functies helpen hun communicatielijnen te openen en krijgen ze de kans om elkaar persoonlijk te ontmoeten en te communiceren.

Profielkwaliteit

 • Gedetailleerde persoonlijke informatie.
 • Extra mini-bio.
 • Aanvullende geloofsgerelateerde vraag. (Optioneel)
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen
 • Profiel primaire foto

De profielinformatie hier in LDS Planet is zeer moeiteloos te beantwoorden. Net als bij andere datingplatforms moet een nieuwe gebruiker zijn of haar primaire persoonlijke gegevens invoeren om door te gaan met de accountregistratie. Tijdens het proces wil een gebruiker misschien een opmerking of een verklaring geven in het gedeelte over persoonlijkheidsvragen. Er zijn ook velden waar gebruikers hun religieuze overtuiging kunnen vermelden en waar ze optioneel kunnen aangeven wat ze van de kerk vinden.

Dit geeft niet alleen een hoger percentage van de gedetailleerdheid van een profiel, maar het kan ook nuttig zijn om andere leden een goede indruk van hen te geven. Voor een meer succesvolle datingervaring moet iemands profielinformatie waar en eerlijk zijn.

App

Er is geen beschikbare mobiele app voor LDS Planet.

Real Life Review

Nadat ik me had kunnen aanmelden voor een LDS Planet-basisaccount, kon ik verschillende dingen observeren, zowel goed als niet-zo-goed. Het is goed om een ​​datingsite te zien met dit soort instellingen. LDS Planet richt zich alleen op een bepaalde religieuze gemeenschap, namelijk de mormonen. Leden van de LDS-kerk staan ​​bekend om hun meer persoonlijke vorm van evangelisatie. Ze gaan meestal plaatsen en mensen bezoeken, maar alleen voor kerkgerelateerde missies. Als een enkele Mormon een hectische en tijdrovende dagelijkse routine heeft, zou het een uitdaging voor hem of haar zijn om iemand nieuw te ontmoeten en op een date te gaan. Daarom ben ik opgetogen omdat deze singles nu mogelijk mensen kunnen ontmoeten in het comfort van hun huis. Er is geen reden voor nieuwe gebruikers om overweldigd te worden vanwege het eenvoudige computerscherm. Naast de schoonheid van het doel, is het ook gemakkelijk te gebruiken. LDS Planet is echt een van de beste online datingsites voor alleenstaande mormonen.

Ontwerp en bruikbaarheid

Over het algemeen is het ontwerp van LDS Planet eigenlijk heel leuk. Het is meer aan de eenvoudige en ongecompliceerde kant. De site is niet moeilijk te navigeren en niet moeilijk om vertrouwd mee te raken. Het algemene thema is geschikt voor de doelgroep, die enkele LDS-kerkleden zijn. De gebruikte kleurencombinaties en de ordelijkheid van de teksten weerspiegelen het soort fatsoen dat Mormonen hebben. De site bevat geen promotionele advertenties. Het is eigenlijk een gebruiksvriendelijke datingsite. Het eenvoudige webontwerp van LDS Planet maakt meer en meer enkele Mormonen aangemoedigd om lid te worden van de online datingcommunity. LDS Planet is een mix van eenvoud en functionaliteit.

LDSPlanet-kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Liken en reageren op foto’s
 • Zoeken naar overeenkomsten
 • Een afbeelding uploaden

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Geavanceerd zoeken
 • Onbeperkte berichten
 • Flirts
 • Live chat
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Premium lidmaatschap
1 maand 16,99 USD / Maand 16,99 USD
3 maanden 12,32 USD / maand 36,97 USD
6 maanden 8,99 USD / maand 53,94 USD

Is LDSPlanet duur of goedkoop?

LDSPlanet is in vergelijking met andere providers goedkoop.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • PayPal

Speciale functies

Deze unieke eigenschappen maken van LDS Planet de perfecte online datingsite voor alleenstaande mormonen die een potentiële date of partner willen vinden die dezelfde overtuiging heeft

Flirt

Met deze speciale functie kunnen afzonderlijke online daters van LDS Planet weten wie er virtueel met hen flirtte.

Live chat

Doe mee, chat en communiceer met andere daters die momenteel online zijn

Ja tegen mij

Deze speciale functie vertelt u wie geïnteresseerd is om u persoonlijk te zien.

Onze beoordeling

Inschrijven: 3.5 / 5
Contact maken: 3.5 / 5
Profielkwaliteit: 4.0 / 5
Real Life Review: 4.0 / 5

Conclusie van de redactie

Als je single bent en tot een bepaalde sekte of religie behoort, kan het vinden van een partner met dezelfde overtuiging soms een uitdaging zijn omdat mensen veel verschillen hebben en die verschillen een grote rol spelen in een relatie. Maar goed, er is een online dating-app, zoals LDS Planet, die single Mormons helpt bij het vinden van hun perfecte match. Aan de andere kant, om toegang te krijgen tot alle functies van deze datingsite, moet men een betalend lid zijn. Dit komt omdat functies beperkt zijn voor basisgebruikers. Een van de verschillende functies die is gereserveerd voor abonnees van het abonnement, is het onbeperkt verzenden en ontvangen van berichten. Maar hoewel berichten een abonnement nodig hebben, kunnen LDS Planet-leden nog steeds verbinding maken en communiceren met andere gebruikers door foto’s te liken en erop te reageren, wat ook een effectief middel is om berichten over te brengen. LDS Planet zal daarmee zeker een manier zijn voor afzonderlijke leden van de LDS-kerk om hun compatibele match te vinden en uiteindelijk te ontmoeten.

FAQ

Profiel

Hoe weet ik de status van mijn profiel?

Ga naar je om de status van je profiel te kennen Instellingen, klik Mijn account, ga naar Accountstatus en klik vervolgens op Bekijk accountstatus koppeling.

Kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen?

Ja, maar je kunt je gebruikersnaam maar één keer wijzigen.

Kan ik mijn locatie wijzigen?

Ja. Ga gewoon naar je Instellingen, klik Mijn profiel, klik Bewerken, selecteer uw locatie / land in het vervolgkeuzemenu en klik op Opslaan, voer uw postcode in en klik vervolgens op Opslaan.

Waarom worden sommige foto’s geweigerd?

Het zijn deze foto’s die groter zijn dan 5 MB of ongepaste inhoud bevatten.

Heb je richtlijnen voor het uploaden van foto’s?

Ja. Het belangrijkste is dat de foto die u uploadt van u moet zijn. Het mag ook niet groter zijn dan 5 MB, mag geen ongepaste inhoud bevatten en mag geen auteursrechtelijke problemen hebben. 

Wat zijn de digitale bestandstypen die u accepteert?

We accepteren foto’s in JPG-, PNG-, TIF-, BMP- en GIF-indeling.

Contact

Kan ik voorkomen dat een bepaald lid contact met me opneemt??

Ja, u kunt een lid / leden blokkeren om contact met u te hebben.

Kan ik weten of mijn bericht al is gelezen?

Als u bent ingeschreven voor een abonnement, ja. Een betaalde functie genaamd Berichtleesbevestiging laat je weten wanneer een e-mail die je hebt verzonden is gelezen.

Betalingen en lidmaatschap

Kan ik een upgrade betalen via PayPal?

Ja, maar deze betalingsoptie wordt niet op alle sites geaccepteerd.

Wat zijn andere manieren om te betalen naast een creditcard / betaalpas??

U kunt ook betalen voor een upgrade via PayPal (niet op alle sites beschikbaar) en per post in een persoonlijke cheque of postwissel.

Kan ik mijn betalingsgeschiedenis bekijken?

Ja, u kunt op elk moment uw betalingsgeschiedenis op de site bekijken.

Hoe bekijk ik mijn transactie- of betalingsgeschiedenis op de LDS Planet-site?

Ga gewoon naar Instellingen, klik Mijn account, ga naar Accountstatus, klik op Bekijk accountstatus en klik vervolgens op de Meer accountstatuswijzigingen koppeling.

Heb je een 1-jarig plan?

Nee. We hebben alleen een abonnement van 1 maand, een abonnement van 3 maanden en een abonnement van 6 maanden.

App feiten

Heeft de LDS Planet-datingsite een app?

Vanaf dit moment is er geen app voor LDS Planet. 

Over

Is LDS Planet wereldwijd beschikbaar?

Nee, LDS Planet is alleen beschikbaar in Amerika en Canada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top