LatinoPeopleMeet Review

Onze beoordeling

LatinoPeopleMeet werkt onder de paraplu van People Media, Inc. (dezelfde maker van LoveAndSeek en InterracialPeopleMeet). Het is een niche-datingsite die specifiek is bedoeld voor Latino-mannen en Latino-vrouwen die in de Verenigde Staten wonen. Met meer dan een miljoen geregistreerde leden heeft LatinoPeopleMeet een van de grootste netwerken van Latino-singles op zoek naar liefde en serieuze relaties.

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • 1000000 geregistreerde gebruikers
 • De meerderheid van de leden en de ledenactiviteit komen uit de Verenigde Staten
 • De meeste leden vallen binnen de leeftijdscategorieën van 25-44

Aangezien LatinoPeopleMeet alleen beschikbaar is in twee landen: de Verenigde Staten en Canada, komt het merendeel van de gebruikers uit de Verenigde Staten. Maar omdat het een niche-datingsite is die specifiek bedoeld is voor Latino-mannen en -vrouwen, zijn de meeste leden van Latino- of Spaanse afkomst.

Het ledenbestand van LatinoPeopleMeet is meer van het jongere publiek. De meerderheid van de leden bevindt zich in de leeftijd van 25-44 jaar voor zowel mannen als vrouwen. De meeste leden zijn op zoek naar liefde, huwelijk of een serieuze relatie, en dit wordt aangegeven op hun profielen.

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Snelle en gemakkelijke registratie
 • Geen e-mailverificatie vereist
 • Het uploaden van uw profielfoto en uw paragraaf ‘Over mij’ is optioneel
 • Je profiel blijft onzichtbaar totdat je een foto uploadt
 • Gay aandeel beschikbaar

Een account registreren in LatinoPeopleMeet kan in minder dan 3 minuten worden gedaan. Er zijn zes schuifpanelen die om uw basisinformatie vragen. Het eerste paneel vraagt ​​om uw geslacht en het geslacht van de persoon die u wilt ontmoeten. De volgende twee panelen vragen naar het land waar u woont (VS en Canada zijn de enige twee opties) en uw postcode. Het vierde paneel vereist dat u een gebruikersnaam en een wachtwoord benoemt. Vervolgens moet u uw geboortedatum opgeven en ten slotte wordt u om uw e-mailadres gevraagd.

Nadat u uw basisgegevens hebt opgegeven, wordt u aangemoedigd om een ​​profielfoto toe te voegen, die u kunt kiezen om te uploaden vanuit uw Facebook-account. Uploaden is optioneel, u kunt eenvoudig op de knop ‘Deze stap overslaan’ klikken als u later wilt uploaden. U wordt vervolgens gevraagd om een ​​korte paragraaf te schrijven waarin u zichzelf beschrijft, die u ook kunt overslaan. Hierna moet u een ‘Groet’ kiezen, die meer lijkt op het selecteren van een eigenschap die u nauw beschrijft. De beschikbare eigenschappen zijn onder andere ‘family first’, ‘nature lover’, ‘ambgressive’.

Nadat u het volledige aanmeldingsproces hebt voltooid, wordt u gevraagd uw lidmaatschap te upgraden. Je kunt dit ook overslaan.

Contact maken

 • Foto’s leuk vinden is gratis
 • Flirts verzenden is gratis
 • Berichten zijn uitsluitend bedoeld voor premium betalende leden
 • U kunt gebruikers opslaan in uw lijst met favorieten
 • Zoekfilters beschikbaar
 • Er is een chatroom

Contact opnemen in LatinoPeopleMeet kan onbetaalbaar zijn als u geen premium-lidmaatschap hebt, omdat de meeste contactfuncties alleen toegankelijk zijn voor betalende leden. Het lezen en verzenden van berichten is uitsluitend voor betalende leden, dus als u ooit een bericht krijgt, kunt u het niet bekijken en beantwoorden, tenzij u uw lidmaatschap opwaardeert. Een gratis lid kan echter flirts of foto’s van andere leden sturen. Toch kunnen ze niet zien wie met hen flirtte of die van hun foto’s hielden.

Wat de zoekfunctie van LatinoPeopleMeet betreft, u kunt zoeken op leeftijd, locatie, etniciteit, status, lengte en zelfs uiterlijk. U kunt ook zoeken op trefwoord, gebruikersnaam of bladeren door gebruikers die online zijn. Er is geen limiet in het gebruik van de zoekfilters, zelfs als u een gratis lid bent.

Profielkwaliteit

 • Profielen bevatten basisdetails en zelfgeschreven alinea’s
 • Profielinformatie en fotogalerijen zijn voor iedereen zichtbaar
 • Leden mogen maximaal 30 foto’s uploaden op hun profiel
 • Je profiel blijft onzichtbaar totdat je een foto uploadt
 • Indicatoren voor actieve status zijn te vinden naast uw naam in het ledenzoekscherm
 • Profielfoto en profielinformatie kunnen later worden gewijzigd
 • De profielen zijn slecht gedetailleerd

Profielen in LatinoPeopleMeet bevatten de basisinformatie die u tijdens het registratieproces hebt ingevuld. Hieronder wordt uw persoonlijk geschreven paragraaf over uzelf weergegeven. Er zijn nog twee paragrafen onder het gedeelte ‘Over mij’ die optioneel kunnen worden ingevuld. De eerste paragraaf is uw antwoord op de vraag: “Waar is de beste plaats om op een date te gaan?”. De tweede is een paragraaf over de persoon die u zoekt. Als u besluit deze alinavelden niet in te vullen, kunnen andere leden u vragen deze in te vullen.

Profielen hebben ook een tabblad ‘Foto’s’ waarin al uw geüploade foto’s worden weergegeven. Als u het profiel van een ander lid bezoekt, ziet u ook een tabblad getiteld ‘Onze geschiedenis’, waarin alle uitgewisselde interacties worden weergegeven die u en dat andere lid hebben gedeeld.

Profielen blijven onzichtbaar in de ledenzoekweergave totdat u een profielfoto uploadt.

App

  LatinoPeopleMeet heeft geen mobiele app.

  Real Life Review

  Ik ben een Latino-man van midden dertig en woon in een blanke buitenwijkgemeenschap in Amerika. Idealiter wil ik uitgaan met een vrouw die dezelfde etnische afkomst heeft als de mijne. In het begin wist ik niet waar ik een Latina-vrouw kon vinden. Ik bedoel, mijn buurt is puur wit en er zijn geen Latijnse gemeenschappen in het gebied. Mijn werk heeft verschillende nationaliteiten, maar heel weinig Latinas. Maar goed dat ik LatinoPeopleMeet heb ontdekt! En wat beter is, is dat ik niet naar Zuid-Amerika hoef te gaan om de vrouwen van de datingsite te ontmoeten. Ik heb hier en daar een paar dates gehad, maar ik heb ‘the one’ nog niet gevonden. Ik ben al drie maanden premiumlid en heb me aangemeld voor het zes maanden durende pakket. Ik geniet echt van mijn tijd tot nu toe en ik hoop dat ik de vrouw kan ontmoeten met wie ik de rest van mijn leven binnenkort wil delen!

  – Julio, Los Angeles, Californië

  Ontwerp en bruikbaarheid

  Het ontwerp van LatinoPeopleMeet helpt de navigatie binnen de datingsite te vergemakkelijken. De functies zijn georganiseerd in tabbladen, met extra instellingen in de zijbalken van elke pagina.

  In het ledenzoekscherm kunt u online en offline leden bekijken in een rasterlay-out, met belangrijke details zoals naam, leeftijd en locatie die worden weergegeven bij de profielfoto’s van de leden. Onder elk lid bevindt zich een knop ‘Opslaan’ waarmee u dat lid snel in uw favorietenlijst kunt plaatsen. Dit helpt een goede ervaring voor de leden van LatinoPeopleMeet te bevorderen.

  Latino PeopleMeet kosten en prijzen

  Gratis diensten

  • Account registratie
  • Stuur flirts
  • Gebruikers toevoegen aan een favorietenlijst
  • Gebruik van zoekfilters

  Op services gebaseerde vergoedingen

  • Lees en beantwoord uw berichten
  • Bekijk leden die met je hebben geflirt
  • Bekijk leden die u op hun favorietenlijst hebben geplaatst
  • Direct chatten met online leden
  • Volledige mobiele toegang
  • Profiel hoogtepunt
  Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
  Premium lidmaatschap
  1 maand 13,99 USD / maand 13,99 USD
  3 maanden 8,99 USD / maand 26,97 USD
  6 maanden 6,49 USD / Maand 38,94 USD

  Is LatinoPeopleMeet duur of goedkoop?

  In vergelijking met andere providers is LatinoPeopleMeet gemiddeld.

  Betalingsmogelijkheden

  • Kredietkaart

  Het lidmaatschap van LatinoPeopleMeet wordt automatisch verlengd voor dezelfde prijs en pakketlengte. U kunt uw lidmaatschap op elk gewenst moment annuleren via uw accountinstellingen. In het geval dat u opzegt, kunt u genieten van de voordelen van uw premium lidmaatschap tot uw volgende factureringscyclus. Er worden extra verwerkingskosten van $ 3,99 in rekening gebracht voor nieuwe lidmaatschappen. Deze vergoeding wordt slechts één keer betaald.

  Speciale functies

  LatinoPeopleMeet biedt geen unieke functies. Ze bieden echter de volgende functies voor premium-leden:

  Directe match

  Instant match waarschuwt leden die klikken op ‘Ik heb interesse’ hebben ontvangen.

  Dating Tips

  Datingtips zijn gepubliceerde adviezen die bedoeld zijn om leden te helpen die daten een beetje uitdagend vinden.

  Mijn favorieten

  ‘Mijn favorieten’ geeft alle leden weer die u op hun lijst ‘Favorieten’ hebben geplaatst.

  Mijn flirts en weergaven

  Met deze functie kunt u zien wie met u heeft geflirt en wie uw profiel heeft bekeken.

  Mijn beste interesses

  Je kunt onder andere een bepaald persoonlijkheidskenmerk kiezen, zoals ‘Creatief’, ‘Ambitieus’. Deze eigenschap wordt gemarkeerd in uw profielen.

  Onze beoordeling

  Inschrijven: 3.0 / 5
  Contact maken: 3.0 / 5
  Profielkwaliteit: 2.5 / 5
  Real Life Review: 4.0 / 5

  Conclusie van de redactie

  Over het algemeen biedt LatinoPeopleMeet een betrouwbaar platform voor alleenstaande Latino’s en Latinas die op zoek zijn naar een serieuze relatie. People Media, Inc. pleit voor deze specifieke datingsite om een ​​100% Latino ledenbestand te hebben. Dus als je single bent en klaar bent om je te mengen met andere Latino-, Hispanic-, Chicano- en Spaanse singles, is aanmelden voor LatinoPeopleMeet een goede manier van handelen. De meerderheid van de leden van de datingsite is ook klaar om verbinding te maken. Aanmelden is eenvoudig en het beste van alles, het is gratis!

  FAQ

  feiten

  Wie is eigenaar van LatinoPeopleMeet?

  LatinoPeopleMeet is eigendom van en wordt geëxploiteerd door People Media, Inc.

  Wie kan lid worden van LatinoPeopleMeet?

  Iedereen kan lid worden van LatinoPeopleMeet, maar de datingsite pleit voor Latino-dating.

  Lidmaatschap

  Hoe word ik lid van LatinoPeopleMeet?

  U kunt zich gratis registreren via de startpagina van LatinoPeopleMeet.

  Biedt LatinoPeopleMeet premium lidmaatschap?

  Ja, LatinoPeopleMeet biedt een soort premium lidmaatschap met drie verschillende abonnementsduur.

  Kan ik mijn lidmaatschap op elk moment annuleren?

  Ja, u kunt uw lidmaatschap op elk moment annuleren via uw ‘Accountinstellingen’. U kunt genieten van de voordelen van uw premium-lidmaatschap tot de laatste dag van uw betalingscyclus.

  Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik niet van mijn tijd op de datingsite heb genoten??

  LatinoPeopleMeet biedt in geen geval restituties.

  Hoe verwijder ik mijn account permanent?

  U kunt uw account permanent verwijderen via uw ‘Accountinstellingen’. Volg gewoon de instructies op de website.

  Usability

  Hoe stuur ik een bericht?

  U kunt berichten naar andere gebruikers verzenden door op de knop ‘Bericht verzenden’ in hun profiel te klikken.

  Ik heb een foto geüpload, maar mijn profielfoto is nog steeds leeg, waarom?

  Dit betekent eenvoudig dat uw profielfoto nog niet is goedgekeurd door de moderators van LatinoPeopleMeet.

  Waarom heb ik geen interactie met andere leden?

  Afgezien van het feit dat je gratis lid bent, heeft het nogal wat beperkingen, maar je profiel kan nog steeds onzichtbaar zijn voor andere leden omdat je nog geen profielfoto hebt geüpload.

  Waarom is mijn account opgeschort?

  Uw account is mogelijk opgeschort omdat een andere gebruiker uw profiel heeft gemeld.

  Veiligheid

  Welke beveiligingsfuncties biedt LatinoPeopleMeet?

  LatinoPeopleMeet houdt zich aan het wettelijke privacybeleid. Ze hebben ook gedetailleerde gebruiksvoorwaarden die worden afgedwongen en gecontroleerd.

  Iemand is aanstootgevend, hoe blokkeer en rapporteer ik de gebruiker?

  U kunt klikken op de ‘Gebruiker rapporteren’ in het profiel van die gebruiker.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Back to top