JDate Review

Onze beoordeling

JDate is een van de grootste online datingsites ontworpen en verzorgd voor joodse singles die in 1997 zijn gemaakt met huidige leden van 200.000 en meer. Het is ook een van de oudste datingapp ontwikkeld door Spark Networks met hoofdkantoor in Los Angeles, Californië. Je hoeft niet joods te zijn om lid te worden, maar dit is alleen ideaal als je op zoek bent naar joodse partners. In 2011 werd een onderzoek laten uitvoeren en bleek dat JDate verantwoordelijk is voor 52% van de succesvolle joodse huwelijken die online zijn begonnen.

 • De site wordt elke maand door 180.000 mensen bezocht
 • De meerderheid van de actieve leden is vrouw van 35-49 jaar oud

Hoewel de dienst wordt aangeboden voor zowel mannelijke als vrouwelijke Joodse singles, is er een aanzienlijk hoger aantal voor vrouwen dan dat voor mannen. De veiligheid en authenticiteit van de site en de hogere mogelijkheden om een ​​potentiële match te vinden, is een trigger voor de vrouwelijke markt, dus de hogere aantallen.

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Registratie is gratis, gemakkelijk en snel
 • Gebruikers hoeven alleen basisvragen in te vullen bij het aanmelden
 • Aanvullende vragen zijn dan vereist, zoals lengte, opleiding, beroep
 • Hoe opener u bent in het delen van uw informatie, hoe meer wedstrijden u zult krijgen
 • Het uploaden van een profielfoto op de site kost tijd voordat de beheerder het goedkeurt

Aanmelden bij JDates is snel, gratis en gemakkelijk. Het kost u slechts 2-3 minuten om de stappen voor het aanmelden te voltooien. Hoe opener u bent in het delen van uw persoonlijke gegevens, hoe meer kansen u krijgt om een ​​perfecte match te vinden. Hoe meer foto’s je upload, hoe meer foto’s je ook krijgt van andere leden.

Contact maken

 • Leden kunnen gratis naar andere leden zoeken
 • Alleen betaalde leden kunnen contact maken met potentiële partners
 • E-mailfuncties zijn alleen toegestaan ​​voor betaalde leden
 • Er is een chatroom
 • Gratis gebruikers kunnen alleen profielen leuk vinden waarin ze geïnteresseerd zijn

Contact opnemen met leden via deze datingsite vormt een uitdaging als u niet van plan bent om u in te schrijven voor een betaald abonnement. Er zijn respectieve kosten afhankelijk van het abonnement dat u selecteert, maar zodra u een abonnement hebt gekocht, kunt u eenvoudig andere leden chatten en e-mailen.

Test Jdate gratis

Profielkwaliteit

 • Profielen van andere leden kunnen gratis worden doorzocht via een zoekfilter dat geslacht, leeftijd en locatie aangeeft
 • Foto’s van leden kunnen ook gratis worden bekeken, mits goedgekeurd door de sitebeheerder
 • Het maken van nepprofielen is niet mogelijk vanwege de strikte veiligheidsrichtlijnen van de site
 • Zodra nepprofielen worden gedetecteerd, wordt het gebruikersaccount automatisch opgeschort
 • Meer foto’s en informatie betekent dat uw profiel meer wordt opgemerkt
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

De profielen van elk lid op de site worden grondig beoordeeld om de veiligheid van de leden te waarborgen. Hun klantenondersteuning neemt ook actie tegen klachten van ernstige acties zoals pesterijen door nep- of frauduleuze profielen. Er zijn ook online tips voor veiligheidsdating beschikbaar voor de referentie van de leden.

App

 • De app kan zowel iOS als Android worden gedownload
 • Navigeren door de app vereist niet teveel tikken of vegen

De JDate-app is goed en stijlvol ontworpen en eenvoudig te gebruiken voor leden. Het maakt browsen naar datums zeer aangenaam met zijn koele en pakkende interface. Het profielgedeelte is ook goed gemarkeerd voor het kijkplezier van elk lid op de site. Ondanks de beperkte functies voor gratis leden, doen andere functies zoals matchmaking zijn werk en maken het leden gemakkelijk en handig om hun potentiële partners te vinden.

Real Life Review

Voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie met een joodse partner, JDate is voor jou! Hoewel het nadeel van de app is dat je veel moet uitgeven om verbinding te kunnen maken met potentiële wedstrijden, maar de resultaten zijn geweldig! U kunt eenvoudig zoeken, afhankelijk van uw voorkeuren in leeftijd, locatie en kunt zelfs alle ledenprofielen bekijken om te weten of ze geschikt zijn voor u. Hun chat- en e-mailfuncties werken prima als je een betaald lid wordt en je je geen zorgen hoeft te maken over spams en nepprofielen.

– Vrouwelijke basisschoolleraar (29)

Ontwerp en bruikbaarheid

JDate is goed en stijlvol ontworpen en eenvoudig te gebruiken voor leden. Het maakt browsen naar datums zeer aangenaam met zijn koele en pakkende interface. Het profielgedeelte is ook goed gemarkeerd voor het kijkplezier van elk lid op de site. Ondanks de beperkte functies voor gratis leden, doen andere functies zoals matchmaking zijn werk en maken het leden gemakkelijk en handig om hun potentiële partners te vinden.

Jdate-kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Registratie en profielcreatie
 • Browsen en zoeken naar leden
 • Nu gratis testen

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Onbeperkte berichten met leden
 • Lid schijnwerper
 • Profiel wordt gemarkeerd
 • Meldt wanneer berichten zijn gelezen
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
VIP-lidmaatschap
1 maand 59,99 $ / maand 59,99 $
3 maanden $ 44,99 / maand $ 134,97
6 maanden $ 29,99 / maand 179,94 $

Is Jdate duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is Jdate duur. Nu gratis testen

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • PayPal
 • Via mobiele telefoon

Speciale functies

Hoewel JDate een serieus type datingsite lijkt te zijn gericht op echte dating, zijn er nog enkele functies waarmee je van de app kunt genieten om de datingervaring leuk en cool te maken!

Geheime aanbidder

Een van de leuke functies van JDates, hier kunnen gebruikers een profiel markeren van een persoon die ze leuk vinden en JDate helpt die gebruiker om erachter te komen of de andere persoon hetzelfde voelt. Er is een Secret Admirer-sectie op de site voor elk lid waar profielen aan hen worden voorgesteld. Als je geïnteresseerd bent in die persoon, kun je een hart markeren, een golvende lijn om later te vragen en een ex als dat niet zo is. De voorkeuren voor deze functie kunnen worden bewerkt op basis van locatie en leeftijdscategorie.

Kibitz Corner

Dit is een extra functie op JDate waar gebruikers dagelijkse vragen kunnen beantwoorden en kunnen zien wat anderen ook hebben beantwoord. Dit is bedoeld om geweldige gesprekken tussen potentiële wedstrijden te starten.

JDate-evenementen

JDate biedt ook offline evenementen voor leden om elkaar te ontmoeten, meestal in een ontspannen groepsomgeving

JLife

JLife is het on-site magazine van JDate met datingadvies en tips en succesverhalen van paren van Joodse huwelijken die online tot bloei waren gekomen

Onze beoordeling

Inschrijven: 4.0 / 5
Contact maken: 2.5 / 5
Profielkwaliteit: 4.0 / 5
App: 4.0 / 5
Real Life Review: 3.0 / 5

Conclusie van de redactie

JDate is een leuke en boeiende site om te gebruiken. Dit komt door de pictogrammen, aantrekkelijke extra functies en services en het gebruik van de flexibele ledenzoekfunctie. Een open internetratingservice genaamd Quantcast heeft aangegeven dat een verhouding van één vrouw tot twee mannen JDate bezoekt. Ongeveer 58% van deze leden blijkt een inkomen te hebben van $ 60.000 en die 65% is 35 jaar en ouder. Meld je gratis aan en bekijk het. Test Jdate gratis

FAQ

feiten

Wat is JDate?

JDate is een vooraanstaande datingsite die bedoeld is voor Joodse mannen en vrouwen om andere Joodse singles te zoeken.

Wanneer is JDate ontwikkeld?

Het werd ontwikkeld in 1997 door Spark Networks USA, met het hoofdkantoor in Los Angeles, Californië

Usability

Hoe werkt JDate?

JDate helpt Joodse alleenstaande mannen en vrouwen op zoek naar potentiële partners door middel van wedstrijden op basis van hun voorkeuren op de profielen

Hoe registreer ik me bij JDate?

U kunt zich registreren op de website of via de app die beschikbaar is in de Apple Store en Google Play voor uw smartphone. 

Hoe bewerk ik mijn profiel?

Om uw profiel te bewerken, klikt u op de profielminiatuur rechtsboven op de pagina, klikt u op MIJN PROFIEL en vervolgens op de knop PROFIEL BEWERKEN waarna alle wijzigingen automatisch worden opgeslagen.

Hoe gebruik ik de chatfunctie op JDate?

U moet gebruikmaken van de betaalde plannen, afhankelijk van uw voorkeur. Alleen betaalde leden kunnen de chatfunctie gebruiken en verbinding maken met andere leden. 

Waarom wordt mijn foto niet weergegeven wanneer ik ze upload??

Zodra u uw foto’s uploadt, wordt aan de rechterkant van elke afbeelding een ‘In afwachting van goedkeuring’ weergegeven. Onze beheerders zullen elke geüploade foto screenen om de veiligheid en kwaliteit van de profielen te waarborgen. Hoewel we proberen uw foto-inzendingen snel door te krijgen, staat u 24-48 uur ter goedkeuring toe. 

Is JDate veilig?

JDate zorgt voor de veiligheid van hun leden door de profielen en foto’s te bekijken die ze op hun pagina’s uploaden. Als er echter verdachte activiteiten zijn, kunt u contact opnemen met onze klantenservice die zeven dagen per week beschikbaar is. 

Kosten

Is JDate gratis?

Registreren en maken van uw profiel is gratis voor JDate, maar als u contact wilt maken met andere leden, moet u gebruikmaken van de betaalde abonnementen. 

Hoe beheer ik mijn abonnement wanneer ik via iTunes koop?

Nadat u uw abonnement hebt gekocht, heeft alleen u de bevoegdheid om uw abonnement te beheren, automatische verlenging te stoppen of terugbetalingen uit te voeren via de instellingen op iTunes. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top