InterracialDatingCentral Review

Onze beoordeling

InterracialDatingCentral biedt een competent platform voor singles met verschillende etnische achtergronden om samen te komen en verbinding te maken. Het is een datingsite die deze singles helpt bij het vinden van liefde en romantiek onder leden van wie de rassen anders zijn dan die van hen.

Met 16 jaar in de online dating scene, heeft InterracialDatingCentral haar leden enorm geholpen. Er zijn duizenden gepubliceerde succesverhalen die dit kunnen bewijzen, die u op hun website kunt vinden. De datingsite heeft ook een geld-terug-garantie als u niet van uw tijd op de site hebt genoten. 

Het lijkt erop dat InterracialDatingCentral alleen zijn uitstekende beveiliging hoeft te behouden en er is niets anders dan omhoog. Ontdek waarom in de onderstaande beoordeling.

 • Het ledenbestand is zeer divers wat betreft etniciteit
 • Veel ledenverkeer afkomstig uit de Verenigde Staten
 • De meeste gebruikers zijn op zoek naar dating en romantiek
 • Er zijn maar een paar nepprofielen
 • Twijfelachtige accounts worden automatisch opgeschort

De meerderheid van de leden van InterracialDatingCentral komt uit de Verenigde Staten. Maar zelfs als dit het geval is, is de diversiteit van etniciteit nog steeds niet in de hitlijsten. Bijna alle etnische achtergronden zijn goed vertegenwoordigd, en de profielen die bij elk horen, zijn ook authentiek. Veel van deze leden zijn zeer actief op de datingsite en zijn op zoek naar romantiek, dating en een langdurige relatie.

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Er is een persoonlijk informatieformulier dat u moet invullen
 • U kunt een account aanmaken via Facebook
 • Gay aandeel is beschikbaar
 • Geen e-mailverificatie vereist
 • Profielfoto-upload kan worden overgeslagen

Registratie op InterracialDatingCentral duurt slechts ongeveer drie tot vijf minuten van uw tijd. Het proces bestaat uit drie stappen. Bij de eerste moet u uw etnische afkomst, geslacht en geslachtsvoorkeur onthullen. U moet ook de vakjes aanvinken van wat u zoekt via de website. De keuzes zijn vrienden, langdurig / huwelijk, penvriendin of dating / romantiek.

Bij de tweede stap moet u uw e-mailadres en een genomineerd wachtwoord opgeven. Er is een optie voor u om uw Facebook-account te verbinden, waardoor u automatisch een lidmaatschap krijgt. Als u ervoor kiest om uw Facebook te synchroniseren, hoeft u niet door te gaan naar stap drie.

Als je ooit hebt gekozen om je e-mailadres te gebruiken om een ​​account aan te maken, wacht stap drie op je bevestiging. Hier moet u uw naam, geboortedatum, woonplaats en bijnaam opgeven. Uw bijnaam is de gebruikersnaam die u tijdens uw online datingervaring zult gebruiken. Je zou ook een autobiografie moeten schrijven met minstens 20 woorden.

Contact maken

 • Het verzenden van berichten is alleen voor premium leden
 • Berichten beantwoorden is gratis
 • Flirts verzenden is gratis
 • U kunt gebruikers toevoegen aan een lijst met favorieten
 • U kunt uw zoekopdrachten opslaan

De contactfuncties van InterracialDatingCentral zijn primitief maar vruchtbaar. Het verzenden van het eerste bericht om een ​​gesprek te beginnen, is alleen mogelijk als u een premium betalend lid bent. Maar goed dat je gratis kunt antwoorden, ook al ben je gewoon een gratis lid.

Je kunt ook gratis flirts verzenden en gebruikers toevoegen aan je lijst met favorieten. U kunt echter alleen zien wie met u heeft geflirt en wie u in hun lijst met favorieten heeft geplaatst als u premium lid bent, tenzij u een wederzijdse interactie had met een bepaald lid.

Als het gaat om profielen bladeren, maakt InterracialDatingCentral het gemakkelijk voor u om te vinden wie u zoekt. U kunt zoeken met behulp van vele categorieën, zoals specifieke etniciteit, recent actieve leden, momenteel online leden en beroemde leden. U kunt ook kijken naar leden met aanstaande verjaardagen of zoeken naar trefwoorden. Als u ooit een zeer aangepaste zoekopdracht hebt, kunt u deze gemakkelijk opslaan voor de volgende keer.

Profielkwaliteit

 • Foto-uploads ondergaan een goedkeuringsproces
 • Profielfoto’s zijn voor iedereen zichtbaar
 • Gratis leden kunnen maximaal vijf foto’s uploaden
 • Er is een percentagemeter voor het voltooien van het profiel
 • Profielen van lage kwaliteit zijn opgeschort

  Profielen in InterracialDatingCentral tonen beperkte details over het lid. De meeste gebruikers vullen alleen de benodigde informatie in, zoals opleiding, levensstijl, persoonlijkheid en uiterlijk.

  Uw profiel toont de autobiografie die u tijdens het registratieproces moest schrijven. Er is ook een paragraaf over wat of wie het lid zoekt op de site. Dit bevindt zich direct onder uw autobiografie.

  Er is een indicator als een lid een premium betalend lid is en wanneer de gebruiker voor het laatst heeft ingelogd. Beide tekens staan ​​naast de bijnaam van de gebruiker. U kunt uw geschiedenis ook bekijken met dat specifieke lid wanneer u op de knop ‘Geschiedenis’ naast de interactieknoppen klikt.

  Met betrekking tot de foto’s zijn de profielfoto en fotogalerij voor iedereen zichtbaar. Gratis leden zijn echter alleen beperkt tot het uploaden van maximaal vijf foto’s.

  Real Life Review

  “Vroeger was ik altijd aangetrokken tot vrouwen met Aziatische looks. Hun functies zijn gewoon zo delicaat en schattig, en ik wist toen dat ik wilde dat mijn kinderen er zo uit zouden zien. Maar zoals je weet, zou dat onmogelijk zijn als ik met een vrouw trouw die net zo Amerikaans is als ik. En dus heb ik besloten dat ik met vrouwen van Aziatische afkomst ga. En dat heb ik drie jaar gedaan, maar na een jaar gingen we uit elkaar. Mijn cirkel werd kleiner; daarom waren mijn opties beperkt tot het ontmoeten van alleen Amerikaanse vrienden. Totdat ik van een van mijn broers te weten kwam over InterracialDatingCentral. Ik meldde me meteen aan en kreeg een abonnement van 3 maanden. Het is nu mijn derde maand en ik ben niet van plan om dit binnenkort te annuleren. Ik heb genoten van mijn tijd op de site en ik heb veel vrouwen ontmoet. Ik heb de vrouw met wie ik ga trouwen nog niet gevonden, maar ik weet zeker dat ik dat ga doen! “- Henry, 29, Las Vegas

  Ontwerp en bruikbaarheid

  Het website-ontwerp van InterracialDatingCentral is eenvoudig en duidelijk. Het hoofdmenu bevindt zich naast het logo van de datingsite. Elk tabblad in het menu brengt u naar de verschillende functies van de website. Elke pagina heeft een andere lijst die verder organiseert wat u op de pagina kunt vinden of iets dat verband houdt met een specifieke functie. De meeste pagina’s hebben een rechterzijbalk waar u aanbevolen leden, snelle links en een feed met recente berichten van FYOOZ kunt zien.

  De lay-out van de website maakt gebruik van kolommen en vakken om verwarring van de leden te voorkomen. Het helpt om navigatie op de datingsite eenvoudiger en probleemloos te maken. InterracialDatingCentral gebruikt alleen verschillende tinten zwart en blauw op de hele website, wat bijdraagt ​​aan zijn strakke uiterlijk.

  Over het algemeen is het ontwerp en de bruikbaarheid van het platform van InterracialDatingCentral in orde en biedt het een plezierige ervaring voor zijn leden.

  InterracialDatingCentrale kosten en prijzen

  Gratis diensten

  • Antwoord op berichten
  • Stuur flirts
  • Gebruikers toevoegen aan een lijst met favorieten
  • Gebruik van zoekfunctie

  Op services gebaseerde vergoedingen

  • Berichten sturen
  • Bekijk wie met je flirtte
  • Kijk wie je profiel heeft bekeken
  • Browse anoniem
  Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
  Premium lidmaatschap
  1 maand 25,99 $ / maand 25,99 $
  3 maanden 13.17 $ / Maand 39,50 $
  6 maanden 11,66 $ / maand 69,96 $

  Is InterracialDatingCentral duur of goedkoop?

  In vergelijking met andere providers is InterracialDatingCentral gemiddeld.

  Betalingsmogelijkheden

  • Kredietkaart
  • PayPal

  InterrcialDatingCentral biedt premium lidmaatschap in drie verschillende duurpakketten. Een upgrade naar het 3-maandenplan geeft je een goede korting, maar niet zo enorm als het 6-maandenplan.

  Premium-lidmaatschap wordt automatisch verlengd voor dezelfde prijs en hetzelfde pakket, en u kunt dit uitschakelen via de Lidmaatschapsinstellingen. Als u uw premium-lidmaatschap opzegt, kunt u tot de laatste dag van uw betalingscyclus genieten van het premium-lidmaatschap.

  Speciale functies

  InterracialDatingCentral biedt unieke functies om de ervaring van hun leden op de website verder te verbeteren. Deze functies zijn ook beschikbaar voor gratis leden.

  Geldteruggarantie

  InterracialDatingCentral heeft een geld-terug-garantie die een volledige terugbetaling verleent aan leden die niet van hun tijd op de datingsite hebben genoten. Pas na de 90 dagen kunnen ze een rapport indienen voor hun geld terug.

  FYOOZ

  FYOOZ is het online magazine van Chellaul Corporation. Als u op deze knop in het hoofdmenu klikt, gaat u naar een pagina waar u artikelen, artikelen en advies kunt vinden.

  The Date Whisperer

  Deze functie is een reeks nuttige video’s met dating-expert Carson Simons. Zijn video’s zijn gratis op FYOOZ.

  coaching

  Met deze functie kunt u het meeste uit uw online datingervaring halen. Je kunt op ‘Start Coaching Session’ klikken om tips te ontvangen over hoe je je online datingprofiel kunt verbeteren.

  Onze beoordeling

  Inschrijven: 3.0 / 5
  Contact maken: 4.0 / 5
  Profielkwaliteit: 2.0 / 5
  Real Life Review: 4.0 / 5

  Conclusie van de redactie

  InterracialDatingCentral is oprecht en betrouwbaar als het gaat om het bieden van een datingplatform voor singles die een relatie buiten hun race willen hebben. De functies van de website helpen de leden hun zoektocht en interactie met andere gebruikers van de site te versnellen. Bovendien maakt InterracialDatingCentral het een punt om alle profielen op hun website te controleren op echtheid, zodat u weet dat u veilig bent met betrekking tot het gebruik van dit specifieke platform. Als u echter denkt dat deze datingsite niets voor u is, kunt u onze categorie Contactadvertenties bekijken voor onze andere datingsite-recensies.

  FAQ

  feiten

  Wie is eigenaar van InterracialDatingCentral?

  Interracial Dating Central is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Chellaul Corporation, met een kantoor in de Verenigde Staten van Amerika. Het heeft dezelfde operators als AfroRomance.

  Wie kan lid worden van InterracialDatingCentral?

  Iedereen kan gratis lid worden van Interracial Dating Central.

  Wanneer werd InterracialDatingCentral gelanceerd?

  Interracial Dating Central begon in het jaar 2002.

  Lidmaatschap

  Hoe word ik lid van InterracialDatingCentral?

  U kunt lid worden van Interracial Dating Central door het registratieformulier op de startpagina van de datingsite in te vullen.

  Heeft InterracialDatingCentral een premium lidmaatschap?

  Ja, Interracial Dating Central heeft een premium lidmaatschap aangeboden in drie verschillende pakketduren.

  Wordt het premium lidmaatschap van InterracialDatingCentral automatisch verlengd?

  Ja, premium lidmaatschap wordt automatisch verlengd, maar u kunt dit uitschakelen via uw Account- en Factureringsinstellingen.

  Geeft InterracialDatingCentral restituties voor ongebruikte tijd?

  Interracial Dating Central geeft geen restitutie voor ongebruikte tijd. Ze hebben echter een geld-terug-garantie na een 90-dagen lidmaatschap, die u kunt betwisten aan hun klantenservice. 

  Hoe annuleer ik mijn InterracialDatingCentral-lidmaatschap?

  U kunt uw premium-lidmaatschap annuleren via uw account- en factureringsinstellingen. Tot de laatste dag van uw factureringscyclus kunt u genieten van de voordelen van premium lid zijn.

  Ik wil mijn InterracialDatingCentral-profiel permanent verwijderen, hoe doe ik dat??

  U kunt uw Interracial Dating Central-account permanent verwijderen in het profielgedeelte van uw accountinstellingen.

  Is het mogelijk om mijn InterracialDatingCentral op te halen nadat ik deze heb verwijderd?

  Nee, u kunt uw InterracialDatingCentral-profiel niet meer ophalen nadat u het permanent hebt verwijderd. 

  Uw andere optie (als u nog niet zeker weet of u deze permanent wilt verwijderen) is om uw profiel tijdelijk te deactiveren. 

  Waarom was mijn account uitgeschakeld?

  Uw InterracialDatingCentral-account is mogelijk uitgeschakeld omdat u vermoedde dat uw profiel nep was of van lage kwaliteit. Een andere mogelijke reden zou zijn dat een ander lid uw profiel heeft gemeld.

  Usability

  Kan ik op de website inloggen met mijn AfroRomance-inloggegevens?

  Ja, u kunt uw AfroRomance-inloggegevens gebruiken om in te loggen bij InterracialDatingCentral.

  Hoe werkt InterracialDatingCentral?

  Interracial Dating Central biedt een veilig platform waar haar leden over de hele wereld elkaar kunnen ontmoeten en verbinden. U kunt de uitgebreide zoekfunctie van de datingsite gebruiken of door de profielen van uw voorgestelde overeenkomsten bladeren.

  Hoe kan ik mijn bijnaam voor InterracialDatingCentral wijzigen?

  U kunt uw bijnaam of gebruikersnaam voor Interracial Dating Central alleen wijzigen door contact op te nemen met de klantenservice. Zij zullen de verandering voor u maken.

  Hoe upload ik een foto op InterracialDatingCentral?

  Je kunt eenvoudig een foto uploaden door naar het gedeelte Foto’s van je profielpagina te gaan.

  Waarom werd mijn foto afgewezen?

  Interracial Dating Central heeft richtlijnen voor het uploaden van foto’s die strikt worden gehandhaafd en gemodereerd. Als u dergelijke instructies niet opvolgt, kunnen uw foto’s worden geweigerd.

  Dergelijke richtlijnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, geen naaktheid, geen auteursrechtelijk beschermde foto’s en geen foto’s van beroemdheden.

  Hoe stuur ik een bericht naar een andere gebruiker?

  U kunt een bericht sturen naar een andere gebruiker van Interracial Dating Central door op de knop Bericht in zijn of haar profiel te klikken. Merk op dat het verzenden van berichten alleen voor premium betalende leden is.

  Veiligheid

  Is InterracialDatingCentral veilig?

  Ja, het gebruik van InterracialDatingCentral is veilig. De website houdt zich aan het door de staat vereiste Privacybeleid en heeft ook een Gebruiksvoorwaarden die strikt wordt gehandhaafd en gecontroleerd door Interracial Dating Central-beheerders.

  Hoe blokkeer en rapporteer ik een gebruiker die misbruik maakt?

  U kunt een beledigende gebruiker blokkeren door op de knop “Blokkeren” op zijn of haar profiel te klikken. U kunt ze melden door de link “Probleem melden” te selecteren naast de knop “Blokkeren”.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Back to top