HuwelijkMindedPeopleMeet Review

Onze beoordeling

MarriageMindedPeopleMeet is een datingsite voor gelijkgestemde singles die actief op zoek zijn naar een levenslange partner. Als onderdeel van het People Media-netwerk is het hun doel om betekenisvolle verbindingen tot stand te brengen zonder de privacy van hun leden in gevaar te brengen. Het richt zich op het samenbrengen van gelijkgestemde mensen die actief op zoek zijn naar een huwelijkspartner. Mannen die op zoek zijn naar een vrouw en vrouwen die op zoek zijn naar een echtgenoot zijn de doelgroep van deze datingsite. Is het succesvol om een ​​vertrouwenswaardige gemeenschap te openen, of is het niet gelukt serieuze leden tevreden te stellen? Deze beoordeling heeft de belangrijkste punten verzameld die u kunt overwegen.

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • De meerderheid van de leden die lid worden, heeft foto’s.
 • U ziet de lijst met alle momenteel online leden.
 • Leden reageren snel op verzoeken en berichten.
 • De belangrijkste doelgroep van de site zijn alleenstaanden die klaar zijn om zich te vestigen met een partner.
 • Leden reageren meer als u via berichten contact met hen opneemt dan “flirt”.

Je krijgt meer reacties van andere gebruikers als je je profiel voltooit. Mensen die zich aanmelden voor MarriageMindedPeopleMeet waarderen privacy en veiligheid, dus een onvolledig en inconsistent profiel kan als nep worden beschouwd. Vrouwen zijn actiever op de site, dus als u een mannelijke gebruiker bent, verwacht dan dat u meer dan één berichtverzoek per dag zult ontvangen. U moet echter upgraden naar een premium-account als u deze berichten wilt lezen en erop wilt reageren. Dit is tenzij een premium gebruiker u berichten stuurt omdat gratis gebruikers mogen reageren op berichten van een betaald lid.

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Een nieuw lid kan het beantwoorden van de persoonlijkheidstest tijdens het registratieproces overslaan.
 • Het duurt 2 tot 3 minuten om de registratie te voltooien.
 • Je krijgt 5 wedstrijden per dag.
 • U moet tijdens de registratie een inleiding over uzelf schrijven.
 • De registratiestappen worden geholpen met duidelijke instructies.

Je kunt het beantwoorden van de persoonlijkheidstest overslaan, maar een inleidende paragraaf over jezelf schrijven is een vereiste. Het wordt ook aanbevolen dat u de persoonlijkheidstest onmiddellijk beantwoordt, omdat de site tijdens de registratie alleen om de basisgegevens vraagt ​​als beleid. Dit betekent dat je wedstrijdresultaten minder verfijnd zijn vergeleken met wanneer je de persoonlijkheidstest beëindigt. Er wordt belangrijke informatie van u gevraagd, zoals uw hobby’s, interesses, romantische voorkeuren, enz. U kunt ook nog twee essays toevoegen over wat u tot een unieke partner maakt. Deze paragraafvakken zijn afzonderlijke vakken van de inleidende paragraaf.

Contact maken

 • Er is een gratis zoekfunctie, maar u ontvangt 5 wedstrijden per dag.
 • De live chat-tool toont leden die momenteel online zijn.
 • De filters in de zoekfunctie zijn uitgebreid.
 • U kunt “flirts” sturen naar gebruikers die u leuk vindt.
 • Je kunt de “Who Do You Like” -functie spelen waarbij je wordt gevraagd om te kiezen tussen twee foto’s.
 • Er is een chatroom

Er zijn veel contactmogelijkheden binnen de site. De meeste zijn echter alleen beschikbaar voor premium-gebruikers. Als u echt een idee wilt krijgen van de site en de dingen die het kan doen, moet u uw account upgraden. Anders ontbreekt de ervaring. Communicatiefuncties op de site zijn onder meer livechat, persoonlijke berichten en “flirt” -knoppen. Het doel van de knop “flirten” is om de andere persoon te laten weten dat u geïnteresseerd bent om contact met hem of haar te maken. Deze extra functie is gratis beschikbaar, zodat iedereen deze kan gebruiken.

Profielkwaliteit

 • Het is mogelijk om alle foto’s van andere leden te zien zonder een betaald lidmaatschap.
 • Je kunt de profielfoto’s en andere geüploade media van je wedstrijd bekijken, zelfs als je een gratis gebruiker bent.
 • Via het tabblad “Onze geschiedenis” kunt u uw gesprekken en activiteiten met andere gebruikers bekijken.
 • Het profiel zal u vertellen wat de gebruiker verwacht te vinden op de site onder het veld “Verwachtingen van relaties”.
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen
 • De pagina “Over” kan later worden bewerkt.

U hoeft geen gebruiker een bericht te sturen. Als je nog niet klaar bent om een ​​bericht te sturen, maar het gevoel hebt dat je hem of haar echt wilt, kun je op de knop “Opslaan” in de rechterbovenhoek van het profiel klikken, zodat deze onder je lijst “Faves” staat. Het profiel heeft drie hoofdtabbladen: ‘Over’, ‘Foto’s’ en ‘Onze geschiedenis’. Het tabblad ‘Over’ bevat de essays, dus verwacht dat dit tabblad vol woorden is. Leden spannen zich het meest in op dit tabblad. ‘Foto’s’ bevat de foto’s die u leuk vindt, terwijl ‘Onze geschiedenis’ uw activiteiten samen registreert.

App

  MarriageMindedPeopleMeet heeft nog geen app-versie, maar je hebt wel toegang tot hun mobielvriendelijke site. Open gewoon een browser, log in of ga naar de site en klik op de link “Mobiele site” onderaan de pagina.

  Real Life Review

  Ik was zo druk met werk dat ik vergat te zorgen voor andere belangrijke aspecten van mijn leven. Op mijn leeftijd voelde ik bijna alsof romantiek en dating onmogelijk zijn. Ik weet niet waar ik moet zoeken. Flirten op het werk was nooit een optie voor mij, ik had amper tijd om uit te gaan en een nieuw iemand te ontmoeten. Ik ging naar datingsites, maar de meeste boden korte tijd hook-ups voor singles aan, totdat ik MarriageMindedPeopleMeet vond. Het gaf me hoop te weten dat er vrijgezellen zijn die actief op zoek zijn naar een serieus huwelijk. Ik heb plezier gehad, een paar goede vrienden gevonden, maar bovenal heb ik liefde gevonden. Ik ben gelukkig verloofd. Ik ben blij dat het allemaal is gelukt. -Meghan, 37

  Ontwerp en bruikbaarheid

  Het ontwerp is duidelijk en de functionaliteiten zijn gemakkelijk te begrijpen. Het wordt geleverd met een blauwe kleur die een lust voor het oog is. De knoppen zijn ook gemakkelijk te begrijpen. De pagina’s zijn gemakkelijk te navigeren en het lettertype dat ze gebruiken is duidelijk. Zelfs als u een nieuw lid bent, zijn de functionaliteiten bekend, zodat u niet al te veel hulp nodig hebt als het gaat om bruikbaarheid, wat positief is. De hele pagina is echter niet gemaximaliseerd. Er is een aanzienlijke hoeveelheid dode ruimte op de webpagina’s die iets als een tekst of contact had kunnen bevatten.

  HuwelijkMindedPeopleMeet Kosten en prijzen

  Gratis diensten

  • Sturen "Flirts"
  • Zoals foto’s
  • Blader door fotoalbums
  • Bekijk profielen
  • Account aanmaken

  Op services gebaseerde vergoedingen

  • Lees en beantwoord uw berichten
  • Bekijk leden die met je hebben geflirt
  • Bekijk leden die je leuk vinden
  • Chat met online leden
  Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
  1 maand 13,99 USD / maand 13,99 USD
  3 maanden 8,99 USD / maand 26,97 USD
  6 maanden 6,49 USD / Maand 38,94 USD

  Is MarriageMindedPeopleMeet duur of goedkoop?

  In vergelijking met andere aanbieders is MarriageMindedPeopleMeet goedkoop.

  Betalingsmogelijkheden

  • Kredietkaart

  Premium-pakketopties duren zes maanden, drie maanden of een maand. Elke optie bevat standaard Upgrade-voordelen zoals e-mail en livechat. Hoewel de tariefpagina de maandelijkse gemiddelde prijs voor elk van de opties markeert (om u te helpen de relatieve kosten van de pakketten te vergelijken), wordt uw abonnementspakket volledig in rekening gebracht op het moment van aankoop.

  Als u maandelijks wilt betalen, selecteert u eenvoudig het pakket van één maand. Voor alle nieuwe upgrades worden eenmalige, niet-restitueerbare verwerkingskosten in rekening gebracht bovenop de kosten van het lidmaatschap en eventuele toepasselijke belastingen. Premiumfuncties zijn beschikbaar voor opgewaardeerde leden. Deze opties worden aangeboden tijdens het upgradeproces en zijn altijd beschikbaar om later via uw startpagina te kopen.

  Speciale functies

  MarriageMindedPeopleMeet heeft de volgende functies om de kansen van haar leden om echte liefde te vinden te vergroten:

  Faves

  Weet wie je “Fave’d” heeft en houd ook een lijst bij van je “Faves”.

  Flirts

  Bekijk de lijst met mensen die met je willen flirten. Je kunt hier ook de lijst met je “Flirts” zien.

  Mijn ja-stemmen

  Bekijk de lijst met profielen die je hart hebben gewonnen in het spel “Who Do You Like”.

  Onze beoordeling

  Inschrijven: 4.0 / 5
  Contact maken: 4.0 / 5
  Profielkwaliteit: 4.0 / 5
  Real Life Review: 4.0 / 5

  Conclusie van de redactie

  Communicatiefuncties bij MarriageMindedPeopleMeet zijn meestal voor premium gebruikers, maar de community is nog steeds actief in deze activiteiten binnen de datingsite. Dit laat zien dat de meeste gebruikers serieuze betaalde gebruikers zijn die oprecht zijn in het vinden van iemand om van te houden. Het doel van de datingsite is om singles te verbinden die niet alleen op zoek zijn naar een partner, maar een huwelijkspartner, dus het strikte privacybeleid. De paywall fungeert als een afschrikmiddel tegen oplichters en nepgebruikers die alleen meededen met een egoïstische agenda in gedachten. Als je er echt over nadenkt, is de paywall een manier om de leden te beschermen, vooral dat de datingsite gericht is op het huwelijk, niet alleen casual dating. Mensen die geïnteresseerd zijn in hun veiligheid, maar online serieuze en langdurige relaties willen vinden, moeten absoluut proberen WeddingMindedPeopleMeet te proberen en zelf te ontdekken wat het te bieden heeft.

  FAQ

  Lidmaatschap

  Kan ik mijn abonnement opnieuw activeren?

  Ja. Als u zich aanmeldt bij uw account nadat u hebt geannuleerd, wordt u gevraagd of u opnieuw wilt activeren.

  Hoe annuleer ik mijn gratis account en verwijder ik mijn profiel van de site?

  Ga naar ‘Instellingen’ rechtsboven in uw scherm. Klik vervolgens op ‘Mijn account’ in het vervolgkeuzemenu en kies de link ‘Mijn profiel verwijderen’.

  Hoe verberg ik mijn profiel?

  Je kunt je profiel verbergen door naar ‘Instellingen’ te gaan en op ‘Mijn account’ te klikken. Kies de knop “Mijn profiel verbergen” om anoniem te bladeren.

  Hoe annuleer ik mijn gratis account en verwijder ik mijn profiel van de site?

  Klik op ‘Instellingen’ en kies ‘Mijn account’. Klik in het volgende scherm op de link ‘Meer accountstatuswijzigingen’ en klik op ‘Mijn profiel verwijderen’.

  Hoe de status van mijn account te bekijken?

  Klik op “Instellingen” en kies “Mijn account” om de status van uw account te bekijken. Zoek “Accountstatus” en klik vervolgens op de link “Accountstatus bekijken”.

  Usability

  Waarom kan ik het chatvenster niet zien?

  Als u het chatvenster niet ziet, zorg er dan voor dat uw browser geen pop-ups blokkeert.

  Wat is een “echo?”

  Een echo is een waarschuwing die optreedt wanneer twee leden wederzijds belangstelling voor elkaar hebben getoond.

  Ik heb per ongeluk een bericht verwijderd. Wat kan ik doen?

  Er is een map ‘prullenbak’ die verwijderde berichten bevat. Vanuit de ‘prullenbak’ kunt u berichten voor altijd verwijderen of berichten ongedaan maken.

  Hoe neem ik contact op met de klantenservice?

  U kunt de klantenservice bellen op 866-320-0106 van 7.00 tot 19.00 uur. CT, maandag tot vrijdag.

  Waar kan ik toegang krijgen tot het restitutiebeleid?

  Lees het gedeelte 4b van de “Gebruiksvoorwaarden” onderaan de startpagina van de site om het restitutiebeleid te lezen.

  Veiligheid

  Hoe stel ik mijn chatstatus in op “Offline?”

  Stel jezelf in op offline door op de groene stip bovenaan het menu “Beschikbaar om te chatten” te klikken. U moet dit elke keer doen wanneer u zich aanmeldt als u niet beschikbaar wilt blijven.

  Weet een gebruiker of ik hem / haar heb gemeld?

  Gemelde zorgen zijn altijd volledig anoniem. Zodra u op de link klikt, omzeilt uw bezorgdheid ons normale klantenserviceproces en gaat u rechtstreeks naar het juiste team voor beoordeling.

  Hoe kan ik voorkomen dat een lid contact met mij opneemt??

  Klik op het pictogram Blokkeren, dat u kunt vinden in het profiel van elk lid.

  Kan ik mijn account in de wacht zetten of mijn abonnement opschorten?

  MarriageMindedPeopleMeet heeft momenteel geen optie voor u om uw lidmaatschap op te schorten, maar u kunt uw profiel altijd verbergen als u een pauze wilt nemen door te klikken op “Mijn profiel verbergen” in uw “Mijn account”.

  Hoe lang duurt de verwerking van een betaling voor een upgrade?

  Uw upgrade wordt binnen 72 uur na ontvangst van uw betaling actief.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Back to top