Hot or Not Review

Onze beoordeling

Hot or Not werd in 2000 gelanceerd door James Hong en Jim Young, beiden vers van de Universiteit van Californië, Berkeley. Oorspronkelijk was het "Ben ik heet of niet" met het eenvoudige uitgangspunt om uw foto’s te uploaden om te worden beoordeeld op schaal van 1 – 10. Interessant genoeg, ging dit eenvoudige maar effectieve idee verder om de manier te inspireren waarop veel sociale netwerken tegenwoordig werken, waaronder Facebook en YouTube. Op dit moment heeft Hot or Not wereldwijd 384 miljoen gebruikers.

 • 384 miljoen leden wereldwijd
 • Een miljoen leden zijn op elk moment online

Leden zijn erg actief op Hot or Not, aangezien ongeveer 1,5 miljoen leden op elk moment online zijn. Gelukkig zijn de meeste echte gebruikers, dankzij het strikte proces dat Hot or Not heeft opgezet. Net als de meeste online datingservices die worden gedomineerd door mannen, moeten mannelijke leden een strengere registratie ondergaan dan vrouwen. Vrouwen krijgen ook een 3-daagse premium-proef bij het inloggen, terwijl mannen dat niet doen.

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Je doel kan zijn om nieuwe vrienden te maken, te chatten of te daten
 • Snelle alternatieven aangeboden (mogelijk via Facebook, MSN, VKontakte en andere)
 • Als u zich aanmeldt via Facebook, worden uw voornaam en enkele profielfoto’s automatisch naar uw profiel gedownload

Je kunt je helemaal opnieuw aanmelden of via een van je sociale media-accounts, en het is hoe dan ook ongelooflijk eenvoudig. Als u zich helemaal opnieuw registreert, hoeft u slechts enkele velden in te vullen en enkele foto’s te uploaden. Als je het via Facebook doet, hoef je alleen Hot or Not te autoriseren in een pop-upvenster. Uw voornaam en uw 6 – 7 nieuwste profielfoto’s worden automatisch voor uw profiel gebruikt. De laatste methode is handiger, maar het kan schokkend zijn om je foto’s plotseling te plaatsen zonder voorafgaande waarschuwing.

Contact maken

 • Veegsysteem
 • Als je met iemand overeenkomt, kun je beginnen met chatten
 • Veel leden hebben de mogelijkheid om alleen te chatten met geverifieerde gebruikers (om spammers te voorkomen)
 • Het verzenden van berichten naar andere gebruikers is gratis voor vrouwen

Hot or Not maakt gebruik van het zeer populaire veegsysteem, en het is waarschijnlijk het eerste sociale netwerk dat dit deed. Zodra u met iemand overeenkomt, kunt u beginnen met chatten met iemand. Veel leden chatten echter alleen met geverifieerde gebruikers. Zelfs als je al een match hebt, kun je niet met ze praten tenzij je bent geverifieerd. Je kunt je profiel verifiëren door een van je sociale media-accounts te koppelen en een foto te uploaden die exact dezelfde pose van een voorbeeld volgt die ze je laten zien.

Profielkwaliteit

 • Onbeperkte foto’s toegestaan
 • U kunt iemands ranglijst bekijken op de zoekresultaten en populariteit (laag / gemiddeld / hoog / zeer hoog) gedurende de huidige dag
 • Foto kan openbaar of privé zijn
 • Je kunt ook een video uploaden
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Je kunt iemands beoordeling bekijken op de website. De beoordeling wordt berekend op basis van hoeveel mensen dachten dat ze hot waren onder alle mensen die hun profiel bezochten. Je kunt vandaag ook iemands rangschikking in zoekresultaten bekijken en hun populariteit (laag / gemiddeld / hoog / zeer hoog). De persoonlijke gegevens op profielen zijn minimaal, maar dit is te verwachten omdat Hot or Not zichzelf niet adverteert als een matchmaking-website. Het belooft niet eens een datingsite te zijn.

App

 • Dezelfde lay-out als Badoo
 • Gebruikersvriendelijk
 • Geoptimaliseerd voor mobiel

De app is gratis te downloaden in de Apple App Store en in Google Play. De functies, functies en het ontwerp van de website werden correct vertaald in de app. De app is gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Je kunt je score of die van iemand anders echter niet zien. Het wisselen van premium-transacties zou ook beter zijn als dit op de desktopwebsite wordt gedaan.

Real Life Review

"Het is een betrouwbare website met echte profielen. Het is een van de beste en snelste manieren om te vinden of iemand in mijn omgeving interessant is. Ik vind het geweldig omdat het op Tinder lijkt, maar ik ben niet onder druk gezet om echt een vriendin te krijgen, weet je? Ik zou gewoon de hele dag foto’s kunnen beoordelen en ik zal nooit zonder profielen komen om te vegen. Hun klantenservice is ook geweldig, ze hebben mijn geld onmiddellijk terugbetaald toen ik contact met hen opnam over het maken van een fout terwijl ik voor de premie betaalde." – Man, manager bedrijfsontwikkeling (28)

Ontwerp en bruikbaarheid

Hot or Not heeft min of meer dezelfde lay-out, kleuren, lettertype, bijna alles als Badoo. Maar dit hoeft geen slechte zaak te zijn. De website heeft een moderne en verfijnde uitstraling dankzij de witte achtergrond, zorgvuldig georganiseerde functies en bijgewerkte lettertypen. Ontmoetingen, die in feite de basis vormen van de website, is de standaardbestemmingspagina; zodat u weet wat het hoofddoel van de site is. De functies zijn gemakkelijk te vinden en de hele lay-out kan intuïtief worden genavigeerd.

Hot or Not-kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Profiel aanmaken
 • Upload onbeperkte foto’s
 • Krijg wedstrijden
 • Chat met gebruikers
 • Blader door profielen
 • Bekijk foto’s

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Maak je ongedaan "Nee" stemmen? Keer terug naar de profielen die u naar links hebt geveegd
 • Krijg de eerste plek in zoekresultaten
 • Meer laten zien? Krijg uw profiel meer gepresenteerd in Ontmoetingen
 • Cadeaus geven
 • Stickers toevoegen om te chatten
 • Bekijk andere profielen onzichtbaar

Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal

Premie
1 week 3,99 USD / Week 3,99 USD
1 maand 12,99 USD / Maand 12,99 USD
3 maanden 10.66 USD / Maand 31,99 USD
6 maanden 8,00 USD / maand 47,99 USD
credits
100 credits 0,02 USD / tegoed 1,99 USD
500 credits 0,02 USD / tegoed 9,99 USD
1.250 Credits 0,02 USD / tegoed 19,99 USD
2.750 Credits 0,01 USD / tegoed 39,99 USD

Is hot of niet duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is Hot or Not bovengemiddeld.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • PayPal
 • Via mobiele telefoon

Naast de hierboven genoemde, biedt Hot or Not premium-pakketten die zich aan beide uiteinden van het spectrum bevinden. Het 1-daagse pakket kost 0,79 USD, terwijl het Lifetime-pakket 79,99 USD kost. Vrouwen krijgen automatisch een gratis proefperiode van 3 dagen, terwijl mannen hun e-mailcontacten op de website moeten uitnodigen om dit te doen. Tijdens onze test hebben we echter geconstateerd dat wanneer mannen proberen hun account te verwijderen, Hot or Not alleen dan de gratis proefperiode van 3 dagen aanbiedt. Het premium abonnement kan worden geactiveerd via creditcard, PayPal, sms en uw app store-account.

Speciale functies

Hot or Not heeft een paar functies die, hoewel gebruikelijk in de online datingwereld, nog steeds een plezierige sociale netwerkervaring kunnen bieden.

ontmoetingen

Dit is het belangrijkste kenmerk van Hot or Not. Op deze pagina krijgt u profielen te zien op basis van locatie, interesses, enz. U kunt ook uw zoekcriteria instellen om de profielen die aan u worden getoond verder te filteren. Je kunt naar links of rechts vegen om aan te geven dat je ze respectievelijk niet leuk vindt of leuk vindt. Onderlinge wedstrijden leiden hier niet alleen tot verbindingen. Wanneer iemand recht naar je foto op zijn ontmoetingspagina veegt, stijgt je profielbeoordeling. Zorg er dus voor dat je je beste foto als je standaardfoto gebruikt.

Geschenken

Dit zijn non-verbale manieren om iemand te laten zien dat je hem leuk vindt. Geschenken kunnen cupcakes, koffie, ijs en nog veel meer zijn. Je kunt iemand een cadeau sturen rechtstreeks via zijn profiel (in de rechterbovenhoek van zijn pagina) of via het cadeau-pictogram in het chatvak. Verzonden geschenken kunnen privé zijn tussen u en de ontvanger, of beschikbaar zijn om door het publiek te worden bekeken. Je moet credits kopen om geschenken te kunnen verzenden.

stickers

Stickers zijn leuke emoticons die je kunt toevoegen om je chat te verhogen in Hot or Not. Je kunt ze vinden door op de smiley-emoji onderaan je chatbox te klikken. Stickers moeten worden gekocht met credits en ze zijn verkrijgbaar in pakketten. Ze verlopen nooit; zodra u stickerpakketten hebt gekocht, zijn ze voor altijd beschikbaar.

Onze beoordeling

Inschrijven: 4.0 / 5
Contact maken: 3.5 / 5
Profielkwaliteit: 4.5 / 5
App: 4.5 / 5
Real Life Review: 4.0 / 5

Conclusie van de redactie

Qua ontwerp zijn de Hot or Not-website en -app geschikt voor de digitaal georiënteerde generatie die het grootste deel van zijn gebruikersbestand uitmaakt. Hoewel het slechts een paar extra functies heeft, is het belangrijkste element genoeg vermakelijk dat het honderden miljoenen mensen over de hele wereld heeft aangetrokken. En dat lijkt het probleem te zijn als we Hot or Not bekijken als een datingwebsite. De meeste gebruikers melden zich aan om hun foto’s te laten beoordelen, misschien met een paar mensen te praten en niets anders. Er zijn niet veel functies om een ​​relatie te vergemakkelijken. Als je een datingwebsite / -app wilt, zoals Hot or Not, maar eenvoudiger om je volgende partner te helpen vinden, bekijk dan onze categorie Casual Dating.

FAQ

feiten

Waar wordt Hot of Not voor gebruikt??

Op de website staat dat Hot or Not een sociaal netwerk is voor degenen die vrienden willen worden, elkaar willen ontmoeten en ervaringen willen delen met andere gebruikers.

Wat is er gebeurd met Hot or Not?

Heet of niet viel van het rooster, maar is sindsdien gekocht door Andrey Andreev, de oprichter van Badoo, en dienovereenkomstig gerebrand. Hot or Not is nu een bijgewerkte app gratis voor openbaar gebruik.

Wanneer is Hot or Not uitgekomen??

Hot or Not werd oorspronkelijk uitgebracht in 2000 als AmIHotOrNot.com, een eenvoudige website voor het beoordelen van foto’s.

Zijn Hot or Not en Badoo verbonden?

In 2012 kwam het nieuws dat Hot or Not werd gekocht door de oprichter van Badoo. Sinds de herlancering lijkt Hot or Not op Badoo. In hun privacybeleid stellen ze echter dat Hot or Not niet wordt aangedreven door Badoo en hun gebruikersbestand Niet gekoppeld.

Is er een Hot or Not-app?

Ja, het is beschikbaar in zowel de Apple App Store als Google Play.

Wat is een goede Hot or Not-score?

Over het algemeen wordt een score boven de 7 als goed beschouwd, maar u moet niet vergeten dat dit een dating-app is en dat de beoordeling niet eens wetenschappelijk nauwkeurig is. Veel factoren (zoals locatie, tijdstip van activiteit, fotokwaliteit, enz.) Kunnen van invloed zijn op uw score.

Wat zijn Hot or Not-verbindingen?

Verbindingen worden gemaakt wanneer u en een gebruiker naar elkaars profielen vegen. U kunt vervolgens beginnen met chatten.

Usability

Hoe werkt Hot or Not?

Hot or Not werkt door u gebruikers te presenteren op basis van uw zoekcriteria die u naar links of rechts kunt vegen. De "Mensen in de buurt" tabblad is waar u gebruikers in uw buurt kunt zien.

Hoe zie ik mijn Hot or Not-score?

Je score staat aan de rechterkant van je profiel.

Hoe gebruik ik Hot or Not zonder Facebook?

U kunt onder andere inloggen via Google+, MSN en VKontakte.

Post Hot or Not iets op Facebook?

Nee. Als onderdeel van haar privacybeleid zal het nooit iets namens u posten. Hot or Not gebruikt niet alleen uw Facebook-informatie voor verificatie en voor uw foto’s.

Hoe zie ik wie me leuk vond?

Aan de linkerkant van de startpagina ziet u een tabblad met de titel "Vond je leuk". 

Kan ik zien wie mij op Hot or Not heeft beoordeeld?

Nee, dat kan niet. Maar je kunt zien wie je profiel heeft bezocht, je leuk vond en zelfs je favoriet vond.

Wat als ik mijn wachtwoord ben vergeten??

Er is een "Uw wachtwoord vergeten?" knop op de inlogpagina. Het leidt u naar een pop-up waarin u uw e-mailadres of mobiele nummer moet invoeren om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Hoe verwijder ik mijn Hot or Not-account?

Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de webpagina. Helemaal onderaan vind je "Account verwijderen", volg daarna de instructies.

Betaling

Is hot of niet gratis?

De app en de meeste functies zijn gratis, hoewel er extra in-app aankopen zijn.

Hoe annuleer ik mijn abonnement?

Klik op het tandwielpictogram rechtsboven op de pagina. Scroll naar de "Betalingsinstellingen" sectie, klik op het potloodpictogram en kies vervolgens "Afmelden". 

Heeft u uw vraag niet gevonden? Vraag ons!

Stel uw vraag. Voer uw naam in. Voer een geldig e-mailadres in. Ja, ik wil graag speciale aanbiedingen en dateringstips ontvangen.

Bedankt voor je vraag. We zullen het zo snel mogelijk beantwoorden.

Deel uw Hot or Not-ervaring

Helaas zijn er geen ervaringsrapporten over Hot or Not. Wees de eerste en deel je ervaringen:

Ik ben: een man een vrouw Selecteer een optie. Ik ben op zoek naar: een man een vrouw Selecteer een optie. Voer je ervaringsrapport in. Ja, ik wil graag speciale aanbiedingen en dateringstips ontvangen. Voer je leeftijd in. Mijn date was succesvol. Beoordeel Hot or Not: Beoordeel Hot or Not Zou je Hot or Not aanbevelen? Ja Nee Geef aan of u Hot of Not zou aanbevelen.

Bedankt voor het delen van je ervaringen! Na verificatie zullen we uw ervaring hier publiceren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top