GirlsDateForFree Review

Onze beoordeling

Overal waar u kijkt, hebben websites, apps en andere soorten datingplatforms de markt van vandaag verzadigd. Elke gimmick, elk genre, elk concept is onderzocht en uitgevoerd. Er is geen steen ongemoeid gelaten. Wat, bidden vertel, kunnen andere datingsites doen om zich te onderscheiden van de rest?

GirlsDateForFree, zo toepasselijk genaamd, probeert een niche voor zichzelf te creëren door gratis premium-accounts aan te bieden voor vrouwelijke leden. Deze op mannen gerichte datingsite beweert een formidabel dateringsplatform te zijn met veel speciale functies en functionaliteiten. Met een overvloed aan actieve vrouwelijke leden, zullen mannen gegarandeerd vrouwelijk gezelschap vinden – of hij nu op zoek is naar een korte of langdurige relatie.

Gezien het lage prijsniveau, kan het idee van upgraden naar een premium-account zeker verleidelijk zijn. We weten en begrijpen echter dat geld niet alleen uit bomen groeit. In deze review hebben we nauwgezet alle hoeken en gaten onderzocht en uit elkaar gehaald elk gimmick om zeker te weten of GirlsDateForFree de moeite waard is uw investering of niet. 

Lees hieronder om erachter te komen of deze site behoorlijk legitiem of een gemakkelijke pas is.

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • 600 online leden dagelijks
 • De site ontvangt maandelijks 18.000 bezoeken
 • Topbezoekers komen uit de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk en India
 • Ondanks de gratis premium-accounts voor vrouwelijke leden, overtreffen mannen vrouwen met een verhouding van 5: 1
 • De meeste leden zijn op zoek naar casual dates en flings

Girls Date For Free heeft een behoorlijk aantal leden. Het mag dan niet opscheppen over miljoenen leden zoals andere datingplatforms, maar in alle eerlijkheid, wie dan ook heeft genoeg tijd om te chatten met miljoenen mensen? Met 100.000 geregistreerde leden wereldwijd, kan de datingsite u voorzien van een voldoende keuze. 

De site ontvangt gemiddeld meer dan 18.000 maandelijkse bezoeken en heeft gemiddeld 600 dagelijkse online gebruikers wereldwijd. De meeste van deze bezoekers komen uit de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk, India en zelfs Bangladesh. Neem echter extra voorzorgsmaatregelen, want de site staat ook vol met nepprofielen en kwaadaardige oplichters, als het gaat om het omgaan met mensen die je net hebt ontmoet. 

In ons onderzoek kwam het tot onze verbazing dat mannelijke leden de vrouwelijke gebruikers sterk overtreffen met een verhouding van 5: 1. Hoewel de site gratis volledige rechten voor vrouwen biedt, is het duidelijk dat mannen deze site nog steeds sterk domineren. Het is logisch, want als je er echt over nadenkt, kan de naam GirlsDateForFree zeker meer mannen dan vrouwen aantrekken.

De meeste singles op deze site zijn op zoek naar korte afspraken en casual flings. Hoewel de site beweert ook langetermijnrelaties te verzorgen, is het duidelijk dat gebruikers meestal naar deze site gaan voor leuke flirtjes, niets ernstigers en permanent.

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • 5-10 minuten registratieproces
 • Geen Facebook-registratie, maar u kunt nog steeds uw FB-profiel koppelen en gebruiken wanneer u inlogt
 • E-mail verificatielink arriveert binnen 5-10 minuten en komt vaak in de map spam
 • Basisinformatie zoals verjaardag en voorkeur wordt meteen gevraagd
 • Locatie wordt automatisch gedetecteerd

De registratie van GirlsDateForFree is hetzelfde als bij andere datingsites, maar het kan meer tijd kosten dan de meeste. De reden hierachter is de e-mailverificatielink die ongeveer 5-10 minuten duurt om aan te komen. U kunt niet doorgaan zonder eerst uw e-mailadres te verifiëren. Zelfs als de 10 minuten voorbij zijn en de link nog niet is weergegeven, moet u uw spam-map controleren – deze is 99,9% waarschijnlijk.

Nadat u uw e-mailadres heeft geverifieerd, wordt u teruggeleid naar de startpagina van de website. U wordt gevraagd om u te abonneren op een abonnement. De premium lidmaatschappen zijn niet duur geprijsd. Als u echter nog steeds op het hek staat, heeft de site een driedaagse proefperiode die slechts een paar cent kost. Hoewel eerdere beoordelingen van GirlsDateForFree hebben verklaard dat deze functie vroeger gratis was, kost de driedaagse proef nu een paar cent – cent die je misschien wel of niet mist.

U kunt ervoor kiezen om door te gaan als basislid als u nog niet bereid bent om u te binden aan een premium account. Je wordt naar een pagina geleid waar je jezelf in je eigen woorden kunt beschrijven, meer basisinformatie kunt toevoegen en je profiel nog verder kunt uitwerken. U kunt deze stappen echter overslaan als u dat wilt en ze later bewerken als u graag diep in deze site duikt.

Contact maken

 • Beperkte toegang tot speciale contactmogelijkheden voor gratis lidmaatschap
 • Leden kunnen maximaal vijf gratis ijsbrekers per dag naar andere leden sturen
 • Knipogen en FastFlirts verzenden zijn trefzekere manieren om in contact te komen met andere gebruikers
 • E-mails zijn alleen beschikbaar voor geabonneerde leden
 • U kunt Innovative Search gebruiken, waar u leden kunt zoeken op basis van beschikbaarheid, locatie, nieuwheid op de site en een hoog activiteitenvolume

Girls Date For Free heeft veel speciale functies die we al op andere online datingplatforms hebben gezien. Veel van deze functionaliteiten zijn alleen toegankelijk voor betalende leden. Toen we echter aandachtig naar elk van de contactfuncties van de site keken, zijn de meeste hiervan zelfs aantrekkelijk om te gebruiken.

U kunt “knipogen” en ijsbrekers naar andere gebruikers sturen. Dit zijn leuke manieren om jezelf voor te stellen die erop gericht zijn eventuele ongemakken van eerste interacties te minimaliseren en te verminderen. Icebreakers werken als vooraf geschreven, korte en flirterige berichten die u kunt gebruiken om een ​​gesprek met iedereen op te wekken. Let op: gratis leden kunnen slechts vijf ijsbrekers per dag en één naar elk lid sturen. Als u onbeperkt ijsbrekers wilt verzenden of de antwoorden van andere gebruikers wilt lezen, moet u uw account upgraden.

Sommige functies kunnen ook een beetje overbodig zijn. U kunt FastFlirts verzenden die precies werkt als een ijsbreker, maar in plaats daarvan kunt u uw eigen bericht schrijven. Een e-mailfunctie werkt ook, maar deze verbleekt in vergelijking met de beschikbaarheid van tekstchat waar gebruikers elkaar direct een bericht kunnen sturen. E-mails zijn inderdaad een ouderwetse versie van online dating.

Voor meer dynamische gesprekken kunt u deelnemen aan chatrooms om meer leden te leren kennen. Deze chatrooms werken net als alle andere chatrooms. Je kunt deelnemen aan een groepsgesprek en een privébericht sturen naar een bepaalde persoon die je interesse heeft getrokken als je dat wilt.

Profielkwaliteit

 • Een gebruikers-ID is aan u toegewezen
 • U kunt het gedeelte ‘Mijn profiel’ gebruiken om een ​​goede beschrijving van uzelf toe te voegen en relevante zoekwoorden op te nemen
 • Je kunt één video uploaden die op je profiel wordt weergegeven
 • U kunt maximaal 20 foto’s plaatsen en selecteren welke foto’s alleen door uw vrienden kunnen worden bekeken
 • Moderators moeten elke geüploade foto goedkeuren
 • De profielen zijn niet erg gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Nu u met succes een account hebt gemaakt, is het tweede dat u moet doen uw profiel samenstellen. Een goed profiel is essentieel in alle datingplatforms. Als je een goed, volledig ingevuld profiel hebt, kun je er authentiek en oprecht uitzien. Dit zal leiden tot meer interactie met andere leden.

Een goede primaire foto helpt de aantrekkelijkheid van je profiel te vergroten. Je kunt ook maximaal 20 foto’s op de site uploaden of foto’s van Facebook importeren nadat je de sociale mediasite hebt gekoppeld aan je datingaccount. Deze foto’s worden goedgekeurd en gereguleerd door het beheerteam van de site. Na goedkeuring worden deze foto’s voor iedereen zichtbaar. U kunt ervoor kiezen om aan te passen wie uw foto’s te zien krijgt door de optie “Alleen vrienden” te selecteren als u alleen wilt dat uw vrienden ze zien. Anders kunt u uw foto’s laten zoals ze zijn als u wilt dat het publiek ze ziet.

Er zijn ook profielen waarop video’s te zien zijn. Deze video’s helpen profielen dynamischer en aantrekkelijker te maken. Het voegt zeker een goed karakter toe aan een gebruiker. U kunt slechts één video tegelijk weergeven en deze mag niet langer zijn dan 30 seconden. Deze video’s kunnen niet worden beperkt tot alleen je vrienden. Ze zijn voor het publiek te bekijken.

Een ander onderscheid dat wordt gevonden in het profielgedeelte is het gebruikers-ID. Wanneer u een account aanmaakt, krijgt u een uniek gebruikers-ID toegewezen. Met deze ID kan het klantenserviceteam uw profiel sneller vinden en snel reageren op elk probleem dat zich kan voordoen. Dit verzekert gebruikers van bliksemsnelle feedback en probleemoplossing.

App

 • Geen beschikbare mobiele app in elke app store
 • Er is een mobiele versie geoptimaliseerd voor mobiel browsen
 • Alle functionaliteiten zijn beschikbaar op de mobiele versie
 • De mobiele versie is gratis toegankelijk

Hoewel de site beweert een mobiele app te hebben, is deze blijkbaar niet te vinden in de Play Store van Google, de App Store van Apple, de website Girls Date For Free en zelfs op APK Pure. Verward hebben we elke methode geprobeerd en elke digitale steen omgedraaid in de zoektocht naar deze ongrijpbare mobiele dating-app. Helaas heeft onze zoektocht geen vruchten afgeworpen.

We zijn tot de conclusie gekomen dat er misschien helemaal geen mobiele app is. Misschien was er ooit een, maar om een ​​onbekende reden zijn alle sporen ervan weggevaagd.

In plaats daarvan hebben we een mobiele versie van de site gevonden. De mobiele versie is toegankelijk via de mobiele browser van uw telefoon. Het heeft een aparte link naar zijn hoofdwebsite.

De mobiele versie ziet er een stuk dichter en georganiseerd uit in vergelijking met zijn desktop-tegenhangers. Je kunt een account maken, inloggen, foto’s uploaden, verbinding maken met andere singles en andere dingen doen via mobiel. Hoewel de afwezigheid van een mobiele app behoorlijk onaangenaam kan zijn, biedt deze mobiele versie nog steeds een veel meer draagbare en handige optie voor gebruikers onderweg.

Real Life Review

“Mijn broer noemde deze site aan mij. Hij zei dat ik het moest uitproberen om te lachen. Ik nam zijn suggestie niet echt serieus. Maar op een saaie avond vond ik het bladeren door GirlsDateForFree. De website ziet er niet zo slecht uit en ook niet Er zijn veel functies, maar ik vind het ontwerp verwarrend dat ik deze functies niet meteen volledig kan begrijpen. Ik weet niet wat me dat maakt, maar ik geef er de voorkeur aan om alles in een zeer georganiseerd en netjes. De site heeft deze functies en de rommelige lay-out weerhoudt me ervan ze allemaal te ontdekken, tenzij ik echt de tijd neem om uit te zoeken wat elke knop doet. De meisjes zijn oké, denk ik. Ik merkte echter ook op dat er veel nepprofielen. Binnen tien minuten na het maken van een account, kreeg ik meteen vijf directe berichten en drie knipogen. Nu weet ik dat ik een knappe jongen ben, maar ik zie er niet zo goed uit. Dus over het algemeen is de site goed – niets nieuws maar ook niet zo slecht. ” – Wes, 24

Ontwerp en bruikbaarheid

Girls Date For Free ziet er misschien niet bijzonder uniek of uitstekend uit als je het vergelijkt met nieuwere en flitsendere sites waar we vandaag van genieten. Hoewel de site veel functies biedt om te verkennen, zijn de knoppen niet georganiseerd en netjes gerangschikt. De zwakte van de lay-out kan ertoe leiden dat gebruikers een bepaalde functie over het hoofd zien, niet wetende dat deze beschikbaar is.

De website gebruikt effen witte en grijze tinten. U kunt online gebruikers en nieuwste leden eenvoudig bekijken. De belangrijkste functies worden weergegeven op het bovenste tabblad.

Inderdaad, als u ooit besluit om te upgraden naar een premium account, zorg er dan voor dat u de site kamt voor alle functies. Zelfs de kleinste knop mag niet als vanzelfsprekend worden beschouwd. Je weet maar nooit, het is misschien wat jouw Girls Date For Free-ervaring leuk en opwindend maakt.

GirlsDateVoor gratis kosten en prijzen

Gratis diensten

 • registratie
 • Zoek en bekijk profielen
 • Kijk wie er online is
 • Stuur knipogen
 • Toegang tot chatrooms
 • Kijk wie jou heeft bekeken

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Verzend en lees e-mails
 • Verzend Datecasts
 • Stuur onbeperkt ijsbrekers
 • Geavanceerd zoeken
 • Praat live
 • Toegang tot Instant Messenger
 • Toegang tot Instant Messenger Volledige veilige modus (alleen voor mannelijke leden)
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Premium lidmaatschap
1 maand 23,99 USD / maand 23,99 USD
3 maanden 17,99 USD / Maand 53,97 USD
6 maanden 10,99 USD / Maand 65,94 USD

Is GirlsDateForFree duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is GirlsDateForFree goedkoop.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • PayPal
 • Controleren
 • Via mobiele telefoon

Facturering wordt automatisch vernieuwd, tenzij u ervoor kiest om deze functie te deactiveren door op de knop “Annuleer facturering annuleren” te klikken. Hierdoor worden er geen kosten meer aan uw account in rekening gebracht, maar blijft uw profiel op de site staan. Dit is niet te verwarren met de knop “Account verwijderen”.

Door op de knop “Account verwijderen” te klikken, wordt uw profiel automatisch van de site verwijderd. Je profiel is niet langer zichtbaar en je ontvangt geen e-mails meer van GirlsDateForFree. Het verwijderen van uw account betekent echter niet dat uw factuur voor automatisch verlengen is geannuleerd. Om uw account volledig te verwijderen, moet u uw herhaalfactuur eerst annuleren.

Speciale functies

GirlsDateForFree heeft tal van functies en functionaliteiten voor leden om een ​​bevredigende, opwindende en leuke on-site ervaring te hebben. De meeste functies worden betaald. Als u niet beslist of u wilt upgraden of niet, hebben we elke functie opgesomd om u te helpen beslissen of deze functies het waard zijn niet.

wenk

Je kunt elk lid een knipoogje sturen. Dit laat de andere gebruikers weten dat u in hen geïnteresseerd bent. Om naar een ander lid te knipogen, hoeft u alleen maar op de knop “Knipogen” te klikken. knop op de profielpagina van de persoon die je leuk vindt.

ijsbrekers

Icebreakers zijn een unieke tool beschikbaar voor alle GirlsDateForFree leden. U kunt deze eenvoudige, schattige en flirterige korte berichten gebruiken om contact op te nemen met andere leden. Standaardleden kunnen maximaal vijf ijsbrekers per dag gratis naar andere leden sturen. Om onbeperkt ijsbrekers te sturen, moeten standaardleden hun lidmaatschap upgraden.

Om ijsbrekers te kunnen beantwoorden en antwoorden te kunnen lezen, moeten mannen betaalde leden zijn. Vrouwen daarentegen kunnen elke dag zoveel ijsbrekers sturen en beantwoorden als ze willen.

Icebreakers zijn een ideale manier om een ​​gesprek aan te gaan. Deze korte berichten zullen de onhandigheid van eerste ontmoetingen doorbreken.

Ga naar het profiel van de persoon die je leuk vindt en druk op ‘Stuur de Icebreaker’.

FastFlirt

Je kunt een FastFlirt sturen om met iedereen te flirten. Ga naar uw opgeslagen zoekopdrachten om een ​​FastFlirt-bericht te verzenden. Klik op de knop “FastFlirt verzenden” en typ vervolgens het bericht dat u wilt verzenden.

Chatrooms

U kunt uren plezier hebben met chatten met mannen en vrouwen die uw interesses delen. GirlsDateForFree heeft openbare chatrooms die tot de nok toe gevuld zijn met flirterige chatters die klaarstaan ​​voor een goede tijd. Je kunt met hen mee naar de grote kamer om dingen op gang te brengen en naar flirterige kamers gaan als je er zin in hebt.

Neem dingen privé wanneer u klaar bent. U kunt snel een ander lid een privébericht sturen om een ​​een-op-een gesprek te beginnen. Als iemand je irriteert, kun je deze eenvoudig met één enkele klik blokkeren.

Als audio-video en instant messaging uw boot drijven, zijn de openbare chatrooms de snelste manier om flirterige chatters te ontmoeten. Het enige wat u hoeft te doen is lid worden van een chatroom, de persoon te vinden die u leuk vindt, op zijn schermnaam te klikken en op “audio-video” te klikken. De rest is aan jou.

E-mail

GirlsDateForFree heeft een e-mailservice die volledig vertrouwelijk en discreet is. U kunt eenvoudig op de e-mailkoppeling van een lid klikken in de zoekresultaten of in het volledige profiel van de persoon met wie u contact wilt opnemen, uw bericht schrijven en vervolgens op verzenden klikken. Nadat u de e-mail hebt verzonden, verschijnt er een kopie in uw map “Verzonden e-mail”, zodat u kunt zien aan wie u hebt geschreven.

Om een ​​bericht te lezen, klikt u op het onderwerp om het te openen. Als u geen lid bent, kunt u geen berichten verzenden of lezen.

Tekstchat

Chatten is een van de gemakkelijkste manieren om iemand anders te leren kennen die online is. Klik eenvoudig op de knop “Tekstchat” en u kunt andere leden een chatbericht sturen.

Onze beoordeling

Inschrijven: 3.0 / 5
Contact maken: 4.0 / 5
Profielkwaliteit: 3.0 / 5
App: 1.0 / 5
Real Life Review: 2.5 / 5

Conclusie van de redactie

GirlsDateForFree is een datingsite die zich onderscheidt van andere online datingplatforms door haar vrouwelijke leden gratis premium lidmaatschappen aan te bieden. Zeker niet de meest baanbrekende, maar het biedt een leuke eigenschap aan deze site. De lay-out van de website is misschien een beetje flauw, maar het maakt het zeker goed met zijn brede reeks speciale functies. Er is inderdaad een veelvoud aan manieren om contact te maken met andere leden. De meeste van deze functionaliteiten worden betaald, maar het zal je verbazen dat de premiumservices die de site biedt om te beginnen niet zo duur zijn. Hoewel net als andere datingsites, heeft GirlsDateForFree zijn eigen aandeel nepgebruikers die de site doorspitten. Het is belangrijk om je hoofd erbij te houden en altijd voorzichtig te zijn wanneer je online met een complete vreemdeling te maken hebt. Over het algemeen is deze site een goede plek om andere singles te ontmoeten en ermee te communiceren. De prijzen zijn gemiddeld, grenzend aan goedkoop, zelfs. Hoewel de site er misschien niet de beste uitziet in vergelijking met andere online datingsites, zul je hier zeker niet zonder meisjes zijn om mee te praten. Als je geïnteresseerd bent om GirlsDateForFree te proberen, kun je je nu aanmelden – het is helemaal gratis!

FAQ

Usability

Hoe kan ik een video uploaden op GirlsDateForFree?

U moet Adobe Flash Player geïnstalleerd hebben uw computer om uw video te kunnen opnemen. Onder de legende ‘Untitled’ zou u een waarschuwing moeten zien met de tekst ‘Userplane.com toegang geven tot uw camera en microfoon?’ Als u deze waarschuwing niet ziet, klikt u met de rechtermuisknop op de afbeelding van de opname-interface en selecteert u “Instellingen”. Hiermee wordt de melding weergegeven. Klik op “Toestaan” om uw camera te activeren en de waarschuwing te sluiten. Klik op de knop “REC” om te beginnen met het opnemen van uw video.

Je video mag niet langer zijn dan 30 seconden. Klik op de knop “S” om de opname te stoppen. Nadat u bent gestopt, verschijnt een nieuwe knipperende knop “Opname opslaan”. Klik dat om je video op te slaan. Je video wordt ter goedkeuring naar de server geüpload.

Na goedkeuring wordt je video gepubliceerd op de site. Je kunt slechts één live video in je profiel tegelijk hebben.

Hoe kan ik inloggen op GirlsDateForFree?

Inloggen op de site moet u uw inloggegevens invoeren: e-mail en je wachtwoord.

Hoe kan ik FastFlirt op Girls Date gratis gebruiken?

U kunt een FastFlirt sturen om te flirten met iedereen die in uw zoekresultaten wordt vermeld. Ga naar uw opgeslagen zoekopdrachten om een ​​FastFlirt-bericht te verzenden. Klik op de knop “FastFlirt verzenden” en voer vervolgens de tekst in die u wilt verzenden.

Kan ik toegang krijgen tot alle functies van de site op de Girls Date For Free mobiele versie?

Ja, u kunt alle beschikbare functies gebruiken, zoals de zoekfunctie. U kunt ook bladeren door de profielen van andere singles, uw e-mails bekijken, berichten uitwisselen met siteleden, chatten, anderen beoordelen en meer.

Hoe kan ik een foto uploaden op GirlsDateForFree?

Ga in het gedeelte “MyProfile” naar het gedeelte voor foto’s met de titel “Mijn foto” en selecteer de optie “Klik om foto’s te uploaden.”  Vervolgens wordt u gevraagd om een ​​foto vanaf uw computer te uploaden. Uw primaire foto is voor iedereen zichtbaar en zou een normale foto moeten zijn. “Voor vrienden alleen ‘foto’s zijn alleen zichtbaar voor diegenen in uw lijst’ Vrienden ‘.

Je kunt ook foto’s uploaden naar je datingprofiel vanuit je Facebook-account. Kies ‘Facebook’ op het tabblad ‘Mijn foto’ en voeg de gewenste afbeeldingen toe.

Hoeveel foto’s kan ik uploaden?

U kunt maximaal 20 foto’s op GirlsDateForFree plaatsen. Uw primaire foto is voor iedereen zichtbaar en zou een normale foto moeten zijn. ‘Voor vrienden alleen ‘foto’s zijn alleen zichtbaar voor degenen in uw “Vrienden” lijst.

Waarom werd mijn foto gratis afgewezen op Girls Date?

Als een foto niet voldoet aan de volgende vereisten, wordt deze geweigerd door de moderators van de site. Plaats geen foto’s van kinderen / beroemdheden / huisdieren, upload groepsfoto’s, plaats geen contactgegevens op de foto of post ‘te artistieke’ foto’s zoals clipartafbeeldingen, natuurfoto’s, enz..

Veiligheid

Hoe kan ik een verdacht lid melden?

Een verdacht lid is iemand die de website voor commerciële doeleinden gebruikt. De meest voorkomende activiteiten van de oplichters zijn illegale advertenties, doorverwijzing naar andere websites waar u moet betalen en vragen om creditcardgegevens of geld.

Omdat leden zich aansluiten bij GirlsDateForFree voor communicatie met echte mensen en geen nepprofielen die hun geld afpersen, beperkt de klantenservice van de site voortdurend de activiteit van oplichtersprofielen.

Als u vermoedt dat een lid een oplichter is, gebruikt u de knop ‘Profiel rapporteren’ in het profiel van het lid om deze te melden. Het beheerteam beveelt ook aan dat u nooit uw persoonlijke gegevens (zoals e-mailadres of telefoonnummer) verstrekt aan leden die u net bent gestart praten met. 

Wat is de veilige modus op GirlsDateForFree?

Veilige modus is alleen voor mannelijke leden. Het geeft u controle over welke leden contact met u kunnen opnemen.

Er zijn drie soorten veilige modus:

 • Veilige modus uit – elk lid kan contact met u opnemen, inclusief niet-geverifieerde leden.

 • Veilige modus Basis – u ontvangt geen berichten of chatuitnodigingen van leden die door het veiligheidsteam van de site als verdacht zijn gemarkeerd. Ze worden ook verwijderd uit uw zoekresultaten.

 • Veilige modus vol (alleen voor betalende leden) – laat alleen geverifieerde leden die een badge “Vertrouwd lid” hebben ontvangen contact met u opnemen. Leden met de badge ‘Vertrouwd lid’ kunnen eenvoudig worden gezien in de zoekresultaten.

Houd rekening met het volgende:

 • U blijft berichten ontvangen van leden met wie u eerder contact hebt opgenomen. Instellingen in veilige modus veranderen dit niet. U kunt de blokkeerfunctie gebruiken om te voorkomen dat individuele leden contact met u opnemen.

 • Als u de veilige modus uitschakelt, kunt u geen geblokkeerde berichten zien die naar u zijn verzonden toen de veilige modus actief was.

Hoe kan ik een lid gratis uit mijn “Vriendenlijst” op Girls Date verwijderen?

Je hoeft alleen maar op de knop ‘Verwijderen’ naast dat lid te klikken in het gedeelte ‘Mijn vrienden’.

Hoe kan ik een lid op Girls Date gratis blokkeren?

Zoek de profielpagina van het lid dat u wilt blokkeren en klik op de knop “Blokkeren”. Het profiel van het lid u geblokkeerd verschijnt aan het einde van de lijst in het gedeelte ‘Geblokkeerd’. Bij het blokkeren van een lid, je kunt nog steeds elkaars oude berichten zien die zijn verzonden voordat ze werden geblokkeerd, maar de persoon kan niet langer contact met je opnemen.

Facturering en annulering

Hoe annuleer ik mijn abonnement op Girls Date gratis?

Om uw abonnement te annuleren:

 • Klik op de link “Mijn profiel” in het bovenste menu.

 • Klik op het tabblad “Betalingsgeschiedenis”.

Doorloop vervolgens de annuleringsprocedure: voer uw wachtwoord in, bevestig dat u uw abonnement wilt annuleren, kies de reden voor de annulering en bel de operator op + 44-845-5280552.

Wat gebeurt er nadat ik mijn Girls Date For Free-abonnement heb opgezegd?

Zodra uw abonnement is geannuleerd, er wordt geen geld meer van uw account afgeschreven. U blijft een betaald lid tot uw lidmaatschap is verlopen.

Hoe verwijder ik mijn account op Girls Date For Free?

Het verwijderen van uw account betekent dat al uw foto’s en persoonlijke informatie niet langer beschikbaar zijn voor andere leden. U kunt geen contact op de website gebruiken. Vergeet niet dat u al uw voordelen verliest als u ervoor kiest uw account te verwijderen.

Uw account permanent verwijderen:

 • Klik op de link ‘Mijn profiel’ in het bovenste sitemenu.

 • Klik op het tabblad “Basisgegevens” en wijzig de “Gebruikersstatus” door de categorie “Verwijderd” te selecteren in de vervolgkeuzelijst.

 • Werk uw wijzigingen bij door op de knop “Mijn profiel bijwerken” te drukken. Doorloop vervolgens de procedure voor het verwijderen van uw account: voer uw wachtwoord in, bevestig dat u uw account wilt verwijderen, kies de reden voor het verwijderen en bel onze operator op + 44-845-5280552.

Wat is het verschil tussen de knop ‘Annuleer facturering annuleren’ en de knop ‘Account verwijderen’?

Wanneer u op de knop “Annuleer facturering annuleren” drukt, betekent dit dat uw account niet langer in rekening wordt gebracht, maar dat uw profiel gratis op Girls Date blijft. 

Als u op de knop “Account verwijderen” drukt, wordt uw profiel uit het systeem verwijderd. Het is niet langer zichtbaar. U ontvangt geen verdere e-mails van de site.

Als u e-mailt het admin-team om uw account te verwijderen, dit betekent niet dat uw herhaalfacturering automatisch plaatsvindt geannuleerd. Om uw account te verwijderen, moet u eerst uw herhaalfacturering annuleren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top