Gamer Dating Review

Onze beoordeling

In een niet-gamerperspectief lijkt de virtuele wereld van de gamingcommunity misschien behoorlijk isolerend wanneer een oppervlakkige foto ervan zou een speler zijn, helemaal alleen in zijn kamer, starend naar zijn computer, en een heleboel games spelen. Dat is eigenlijk helemaal niet waar. Met de toenemende vooruitgang van de technologie van vandaag wordt de virtuele wereld met de dag groter. Mensen kunnen nu via online games contact maken met andere mensen van de andere kant van de wereld. 

Sommige mensen kunnen worden afgeschrikt door datinggamers en denken dat ze veel te veel tijd voor de monitor doorbrengen in plaats van zich daadwerkelijk bij de wereld van de levenden te voegen. Sommige spelers houden misschien ook niet van het idee om te daten met mensen die spotten met gamen en het afwijzen als een ‘gekke gewoonte’, die de ingewikkeldheid en schoonheid van een goed gemaakt online spel niet kan doorgronden.

Daarom is het idee geboren om je zoektocht naar liefde en je spelmissies te combineren in een niche-datingsite. Hier komt naar voren, Gamer Dating. Dit helpt niet alleen gamers contact te maken met andere gamers, maar het fungeert ook als jouw wingman om je te helpen romantische interesses te ontmoeten die ook jouw passie voor gamen delen.

Opzadelen want we hebben deze site onderzocht om te weten hoe het werkt, hoe authentiek zijn leden zijn, de waardigheid van de lidmaatschapskosten en meer. Kan deze site gewoon de site zijn van je gamerdromen? Zal dit je helpen andere singles te ontmoeten? Lees onze diepgaande evaluatie om erachter te komen!

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • Topbezoekers komen uit de Verenigde Staten, Brazilië, Canada, Nederland en het Verenigd Koninkrijk
 • Heeft gemiddeld 2500 dagelijkse bezoekers
 • Krijgt meer dan 20.000 maandelijkse bezoekers
 • Er is een vrijwel gelijk aantal mannen en vrouwen op deze site
 • De leden op deze site zijn misschien niet al te actief, maar het zijn zelden nepbots

Gamer Dating heeft een van de laagste gevallen van nepprofielen van alle niche-datingsites. Hoewel we hebben gemerkt dat de leden niet zo snel reageren, krijgt het toch wat krediet voor het hebben van meer authentieke profielen. Wereldwijd krijgen ze gemiddeld 2500 dagelijkse bezoeken, de meeste bezoekers komen uit de Verenigde Staten, Brazilië, Canada, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Maandelijks levert de site gemiddeld 20.000 organische bezoeken op. 

De datingsite heeft ook een bijna gelijke verdeling van mannen en vrouwen voor leden. Hoewel vrouwen de mannen met een kleine marge overtreffen, zijn er nog genoeg opties voor iedereen. De meerderheid van de leden bevindt zich in de jongere leeftijdscategorie van 18-34 jaar oud. 

De site onderstreept het idee van het vinden van romantiek binnen de gaminggemeenschap. We hebben echter gemerkt dat de meeste leden er zijn voor het gevoel van verbondenheid en kameraadschap in plaats van romantisch. 

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Ingewikkeld registratieproces
 • Duurt maximaal 5-10 minuten
 • Meld je aan via Facebook voor snellere registratie
 • Je moet drie van je favoriete spellen selecteren om door te gaan

Als er één ding is dat het aantal nepprofielen kan minimaliseren, is het door een niet zo eenvoudig registratieproces. Het is iets dat helpt bij het handhaven en beveiligen van de integriteit van de profielen van de leden. Hoewel het aanmeldingsproces tijd kan vergen, kan het zijn dat het hebben van dit soort registratie eerder voordelig dan schadelijk kan zijn. Als u eerst uw profiel moet invullen voordat u toegang krijgt tot uw account, betekent dit dat de profielen van anderen ook volledig en authentiek zijn.

Als je nog steeds veel sneller wilt aanmelden, kun je ervoor kiezen om de Facebook-registratie te gebruiken die je basisinformatie automatisch synchroniseert met Gamer Dating. Anders kunt u de ouderwetse e-mail gebruiken. Voor e-mailregistratie moet u uw e-mailadres, nominaal wachtwoord en geboortedatum invullen. Daarna moet u uw e-mailadres verifiëren door op de activeringslink te klikken die naar u zal worden verzonden.

Nadat je je e-mailaccount hebt bevestigd, ga je verder met het maken van je profiel. Er zijn vijf verplichte stappen die u moet nemen om toegang te krijgen tot de site.

 1. Head Shot – Je moet een duidelijke foto van je gezicht uploaden. Er zijn fotorichtlijnen die u moet volgen.
 2. Games – U moet minstens drie favoriete games selecteren. Er is een breed scala aan keuzes om uit te kiezen. Het kan DOTA 2, PUBG, Zelda, Uncharted en enz. Zijn.
 3. Pakketten – Hier kies je je lidmaatschapspakket. U kunt ervoor kiezen om premium lidmaatschappen te gebruiken of door te gaan als gratis lid.
 4. Bevestiging – U moet bevestigen dat uw keuzes uit de vorige stappen correct en waar zijn.
 5. Profiel – U kunt niet naar de site gaan zonder uw profiel volledig op te bouwen. U moet elk veld dienovereenkomstig beantwoorden. Deze velden variëren van basisinformatie (land, staat, stad, geslacht, voorkeur, taal, opleiding), uiterlijk (oogkleur, lichaamskunst, lengte), ambitie (persoon die u zoekt, kinderen, religie), sociale hobby’s (drinken gewoontes, rookgewoonten, drugs, feesten, sociale voorkeuren), spelgewoonten, genoten tijd en favoriete spelgenre.

Nadat je dat alles hebt gedaan, heb je nu toegang tot de site en kun je je dieper in de gaminggemeenschap verdiepen.

Contact maken

 • Beperkte manieren om contact op te nemen met andere spelers op standaardaccount
 • 1UP-leden als je ze leuk vindt en verder gaan als je dat niet wilt
 • Je krijgt slechts zes wedstrijden per dag

In de romantiekafdeling kunnen de contactmogelijkheden vrij beperkt zijn tot standaardleden. Als standaardlid krijg je nog steeds zes wedstrijden per dag die je leuk vindt of niet. Berichten verzenden is echter onmogelijk, tenzij je je lidmaatschap hebt geüpgraded naar een Gold- of Silver Quest. Als u vindt dat het beleid voor zes wedstrijden per dag van de site vrij traag en vermoeiend is, kunt u nog steeds ‘Een datum zoeken’ vinden. Het is eigenlijk een zoekfunctie met aanpasbare zoekfilters. Je kunt je bereik beperken op basis van je leeftijd, levensstijl, religie en spelvoorkeuren.

Gamer Dating verhoogt echter de ante als het gaat om hun gemeenschap. Zelfs als je een standaardlid bent, heb je toegang tot het Gaming Center waar je op de hoogte kunt blijven van de ontwikkelingen in de gaminggemeenschap en de sectie Advies waar je een hoop verhelderende artikelen kunt lezen over dating als gamer. Inderdaad, als je geïnteresseerd bent in een diepgaande blik op de psyche van een gamer en zijn liefdesgewoonten, lees dan beter de blogs die beschikbaar zijn in de sectie Advies.

Gamer Dating heeft basisfuncties voor datingsites. Dat maakt het echter niet minder leuk, want er zijn veel materialen op de site die je niet alleen in gamen kunnen helpen, maar ook in de romantiek-afdeling.

Profielkwaliteit

 • Zeer gedetailleerde profielen omdat ze verplicht moeten worden beantwoord bij het aanmelden
 • Lifestyle, religie en uw basisinformatie worden weergegeven
 • U kunt slechts één foto toevoegen die dient als uw weergavefoto

  Omdat het invullen van profielen verplicht is bij het maken van een account op Gamer Dating, betekent dit alleen dat de profielen op deze site gedetailleerd en authentiek zijn. Basisinformatie, levensstijl, zelfs religie worden weergegeven. Op zoek naar interessante mensen is gemakkelijker gemaakt. U kunt elk profiel bezoeken om zelf het niveau van compatibiliteit en overeenkomsten te bepalen die u met de eigenaar deelt. Je kunt ook door zijn of haar gamebibliotheek bladeren om te weten wat voor soort genre en games hij of zij speelt. Het grootste voordeel hiervan is dat je meteen tientallen praatpunten kunt hebben met een andere gebruiker als je je profiel wilt bezoeken.

  Hoewel, hoe gedetailleerd de profielen ook zijn, hun belangrijkste focus meer ligt op de persoonlijkheid en spelgewoonten, in plaats van op fysiek uiterlijk. Je moet hun vragen over je lengte, body art (als je die hebt) en oogkleur beantwoorden, maar dat is het meest wat de site verwijst naar je uiterlijk. Wat we daarmee bedoelen, is dat je maar één duidelijk, headshot van jezelf kunt uploaden en dat is alles. Je kunt niet meer uploaden.

  Kortom, Gamer Dating legt meer de nadruk op games en persoonlijke informatie dan op het uiterlijk. U kunt dus door zoveel profielen bladeren als u kunt, maar zorg ervoor dat u de details belangrijker vindt dan alleen het uiterlijk.

  App

  • Geen mobiele app beschikbaar
  • U kunt nog steeds naar de website gaan via een mobiele browser
  • Gratis toegang; geen downloads nodig
  • Een handig alternatief voor gebruikers onderweg
  • Niet geoptimaliseerd voor mobiel browsen; sommige pagina’s hebben een lange tijd nodig om door te bladeren

  Omdat de site is bedoeld voor spelers die meestal op hun computer zitten, kan worden begrepen waarom Gamer Dating geen tegenhanger voor mobiele apps heeft. Als u echter het type persoon bent dat uw online datingactiviteiten op uw telefoon wilt houden, kunt u de site nog steeds openen via een mobiele browser. Het is nog steeds gratis te gebruiken, zonder downloads. Hoewel er niets boven het gemak van het hebben van een mobiele app is, kan browsen via mobiel nog steeds een handig alternatief zijn.

  Houd er echter rekening mee dat de site niet is geoptimaliseerd voor mobiel browsen. Gamer Dating is niet gecomprimeerd voor mobiel bekijken. Wat je ziet op de desktopversie is wat je krijgt met de mobiele versie. Het was niet geprogrammeerd om er compacter uit te zien en geschikt voor mobiel browsen. Sommige pagina’s kunnen zelfs lang duren bij het naar beneden scrollen, omdat de spaties en afbeeldingselementen meestal te groot zijn voor mobiel.

  Real Life Review

  “Ik heb me nooit gerealiseerd hoeveel een hopeloze romanticus ik ben totdat ik deze website tegenkwam die Gamer Dating heette. Ik was blij een fervent speler van e-sports te zijn. Ik kreeg mijn state of the art rig. Ik kreeg mijn bros. We zou in de rij staan ​​en ze vijanden doden zoals niemand anders doet. Noem een ​​game en ik verzeker je dat we ze allemaal hebben gespeeld. PUBG, DOTA 2, Assassin’s Creed, enz. Maar ik wist nooit wat ik miste totdat ik merkte dat ik tekende op Gamer Dating. Het kan soms eenzaam worden, zie je. Ik hou van mijn vrienden, maar er is gewoon iets troostends aan het hebben van een vriendin. Ik heb er nooit echt naar gezocht omdat ik tevreden was met het spelen van de hele dag en nacht. Maar het idee om een ​​vriendin te hebben die niet alleen dezelfde games speelt als ik, maar ook begrijpt dat de ingewikkeldheden van de gamingwereld meer zijn dan alleen geweldig. Ik ben vooral dol op hoe games goed zijn opgenomen in deze datingsite. De functies zijn goed. Ik heb heb mijn vriendin nog niet gevonden, maar ik ben meer dan hoopvol. Bovendien is het echt leuk om te communiceren met w ith andere gamers hier. Ik kan met hen socialiseren en praten over de beste builds voor helden op DOTA! “- Patrick, 23

  Ontwerp en bruikbaarheid

  Gamer Dating lijkt op een videogame, behalve dat het een datingwebsite is. Het bevat de grafische weergave van een typische e-game. Je zult begrijpen dat wanneer je naar de startpagina van de site gaat, het vooral ‘voor gamers’ schreeuwt. Als de naam en de slogan “Love is here” er niet waren, zou Gamer Dating er misschien net zo uitzien als je typische online game.

  De online datingsite lijkt niet op uw gemiddelde datingsplatform. Het legt niet veel nadruk op het romantische aspect, maar op het spelgedeelte. U kunt bijvoorbeeld uw voorgestelde pictogrammen wel of niet leuk vinden door op videospelletjepictogrammen in hun profielen te klikken.

  De lay-out kan echter, ongeacht hoe gespecialiseerd deze is, nog steeds een beetje hulp gebruiken bij de organisatie. Met zoveel elementen en dingen die op de pagina staan, kunnen gebruikers het nogal moeilijk vinden om door de site te navigeren. Hoewel het een pluspunt is dat zijn gebruikers gamers zijn en daarom gewend zijn aan hoge visuele prikkels, maar we vonden dat de pagina’s op sommige delen rommelig waren.

  De site ziet er over het algemeen leuk en opwindend uit. Het heeft misschien wat hulp nodig om de zaken netjes en georganiseerd te houden, maar u zult zich zeker niet vervelen door het ontwerp.

  Gamer dating kosten en prijzen

  Gratis diensten

  • Ga naar de site
  • Bladeren door leden

  Op services gebaseerde vergoedingen

  • Gratis spel
  • messaging
  Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
  Silver Quest
  2 maanden 17,50 USD / maand 35,00 USD
  Gold Quest
  4 maanden 17,50 USD / maand 70,00 USD

  Is Gamer Dating duur of goedkoop?

  In vergelijking met andere providers is Gamer Dating goedkoop.

  Betalingsmogelijkheden

  • Kredietkaart

  Er zijn twee premium lidmaatschapsabonnementen beschikbaar: “Gold Quest” en “Silver Quest”. De Silver Quest heeft een duur van twee maanden, terwijl de Gold Quest vier maanden goed is. Nieuwe gebruikers krijgen twee dagen gratis berichten om het te proberen maar met een gratis lidmaatschap kun je alleen door de site bladeren. Je hebt geen toegang tot de berichtfunctionaliteit die de site biedt. Voor effectieve communicatie met andere gamersingles op Gamer Dating is het waarschijnlijk het beste om premium lid te worden.

  Speciale functies

  Hier zijn enkele van de leuke functies van Gamer Dating die je kunt gebruiken om met anderen te communiceren en zich te vermengen:

  1UP of verder gaan

  Je krijgt elke dag zes nieuwe wedstrijden. Je krijgt een samenvatting van hun profielen te zien met de games die ze spelen, hun locaties, namen en primaire foto’s. Misschien wilt u deze wedstrijden zien om te zien of er iemand is die u interesseert. Je kunt 1UP ze, wat betekent dat je ze leuk vindt, of verder gaan als anders. Door mensen te koppelen, kun je het matchmaking-proces verfijnen en tegelijkertijd een stap dichter bij het vinden van je match komen.

  Zoek een datum

  Naast het matchmaking-algoritme kun je ook zelf zoeken. Actief zoeken naar je wedstrijd is ook een goede optie. U kunt de zoekfilters verfijnen door ze handmatig aan uw voorkeur aan te passen. U kunt “een datum vinden” door geavanceerd te zoeken.

  Advies

  Er zijn blogs gevonden in de sectie Advies die meer gericht zijn op relaties en gamen. Deze blogs zijn gemaakt door de bijdragers van de site. Sommige van de opmerkelijke vermeldingen zijn “Emotionele intelligentie en gaming”, “Onthulling van de Avatar” en nog veel meer. Het doorzoeken van een aantal artikelen kan erg nuttig zijn. Misschien wilt u ze lezen en wie weet geven ze u misschien goed advies.

  Games Center

  Dit is waar het community-gedeelte van pas komt. Gamer Dating hecht ook veel waarde aan community, in plaats van alleen te focussen op romantiek. In het Games Center kunnen gamers games aan hun bibliotheek toevoegen, nieuws over e-sports lezen en op de hoogte zijn van de nieuwste gebeurtenissen in de virtuele wereld. Kijkend naar de inhoud van het Games Center, zult u zeker veel plezier hebben met deze functie.

  Onze beoordeling

  Inschrijven: 3.0 / 5
  Contact maken: 3.0 / 5
  Profielkwaliteit: 5.0 / 5
  App: 1.0 / 5
  Real Life Review: 4.0 / 5

  Conclusie van de redactie

  Gamer Dating biedt een interactiehub voor gamers wereldwijd. Je kunt je favoriete games toevoegen, door profielen bladeren en chatten met mensen die net zoveel van gamen houden als jij. De site is specifiek afgestemd op mensen die volledig zijn ondergedompeld in de gamingwereld en op zoek zijn naar andere singles. Hoewel de matchmaking-functies en berichtfunctionaliteit vandaag de dag vrij standaard zijn voor elke datingsite, zul je nog steeds genieten van deze site. Als je je afvraagt ​​waar het allemaal om draait, kun je Gamer Dating zelf proberen. Meld u nu aan en ontvang twee dagen gratis berichten!

  FAQ

  Algemene informatie

  Wat is GamerDating?

  Gamer Dating is een online datingservice voor individuele gamers. Deze service is ontworpen om een ​​no-nonsense benadering van matchmaking te hebben, zodat u uw tijd kunt besteden aan het hebben van een relatie in plaats van iemand te overtuigen dat gamen een geldige hobby is. Je kunt hier een kans krijgen om andere spelers te ontmoeten.

  Hoe is GamerDating voor gamers door gamers?

  Gamer Dating is ontworpen en volledig uitgevoerd door gamers. De ontwikkelaars zelf houden van games en de ongelooflijke reizen die deze games maken ze op. Vandaar dat zij inzicht hebben wat de beste datingsite voor gamers zou zijn.

  Wie zit er achter GamerDating?

  GamerDating is geboren uit een groep gamers die elk ongelukkige relaties hebben gehad met niet-gaming partners. Ze konden alleen ‘white label’-datingsites vinden die aantrekkelijk zijn voor gamers, maar de eigenlijke databases zijn een gedeelde bron en bieden dus zeer weinig zekerheid dat de potentiële partner echt een echte passie voor gamen deelt. Dit bracht de ontwikkelaars ertoe om de beste datingsite voor gamers online te maken.

  Is GamerDating gratis?

  Om mee te doen, te zoeken en te matchen op Gamer Dating zijn volledig gratis. Om echt van de site te genieten, is het echter het beste om te upgraden naar een premium lidmaatschap. De site rekent $ 35 voor twee maanden en  $ 70 voor vier maanden. Betalen voor een abonnement geeft je onbeperkte communicatie, een Twitter-achtige feed om je verhaal te delen en toegang tot alle secties van Gamer Dating.

  Waarom heeft GamerDating advertenties?

  De site wil bouwen zijn service als het groeit. De ontwikkelaars kozen ervoor om niet-opdringerige, geluidloze, niet-pop-upadvertenties te hebben om de site te helpen zelfvoorzienend te worden. Ze werken nauw samen met advertentiepartners die iets hebben wat een gamer echt zou willen.

  Ze hopen voor betalende leden een optie te bieden om in de toekomst advertenties te verwijderen, maar tot die tijd zal de site advertenties bevatten. Als alternatief kunt u altijd het advertentieblok gebruiken.

  Waar is de functie X van GamerDating?

  De functie X moet nog worden vrijgegeven en er zijn nog geen details met betrekking tot deze functionaliteit. De ontwikkelaars van de site voegen altijd meer functies toe en optimaliseren voortdurend de matchmaking, zoekopdrachten en alles. Sommige van deze functies worden op een laag pitje gezet.

  Wat maakt GamerDating anders dan andere datingservices?

  De site beweert te zijn een aanbieder van een neutrale grond waar iedereen zich zelfverzekerd en trots kan voelen dat hij een gamer is.

  De site heeft het standaard datingsprofiel uitgebreid om geslepen zoekopdrachten mogelijk te maken voor diegenen die dezelfde dingen spelen die jij doet. U kunt uw favoriete games selecteren en vervolgens naar mensen zoeken om een ​​datum te regelen waarop u de game samen kunt spelen.

  Wat zijn GamerDating-communities?

  De site biedt niet alleen een datingservice op basis van matchmaking voor liefde. Het kan ook een hub zijn waar je games kunt bekijken, bespreken en met anderen kunt bespreken. Enkele van de beste vriendschappen zijn begonnen met de beste bouwvolgorde in StarCraft 2 of de beste Talent-keuzes in World of Warcraft.

  Vaak is de ontdekking van je volgende favoriete spel kan te wijten zijn aan het feit dat je vriend je alles vertelt over hun geweldige ervaring met het spel dat ze gisteravond hebben gespeeld. Met communities, de site maakt een hub aan met dit soort interactie, waardoor gamers een plek krijgen om over hun ervaringen te praten en andere mensen vinden die hetzelfde voelen.

  Veiligheid

  Is mijn informatie op Gamer Dating veilig?

  Alle details worden beschermd door het privacybeleid van de site en worden niet gedeeld voor marketing. U ontvangt geen spam of aanbiedingen van de website.

  Lidmaatschap

  Wat zijn de lidmaatschapspakketten van Gamer Dating?

  Er zijn twee soorten lidmaatschapspakketten voor Gamer Dating: Silver Quest en Gold Quest. Als je een premium lidmaatschap hebt, krijg je toegang tot berichten en andere leuke functies.

  Wat krijg ik met de Silver Quest?

  Silver Quest van Gamer Dating is een premium lidmaatschap waar je goed in bent twee maanden. Hiermee krijgt u toegang tot onbeperkte berichten en andere leuke functies.

  Wat krijg ik met de Gold Quest?

  gamer dating’s Gold Quest is een premium lidmaatschap goed voor vier maanden. Hiermee krijgt u toegang tot onbeperkte berichten en andere leuke functies.

  Hoe kan ik een dag gratis berichten ontvangen op Gamer Dating?

  Je kunt een dag gratis berichten ontvangen als je de site deelt op Facebook of erover tweet op Twitter. Je krijgt voor elk één dag gratis berichten.

  annulering

  Hoe annuleer ik mijn abonnement op Gamer Dating?

  Ga als volgt te werk om te annuleren:

  1. Ga naar Instellingen
  2. Klik op ‘Overig’
  3. Druk op “Abonnement annuleren”

  U kunt altijd en overal annuleren.

  Hoe kan ik mijn account op Gamer Dating verwijderen??

  Ga als volgt te werk om uw account te verwijderen:

  1. Ga naar Instellingen
  2. Klik op ‘Overig’
  3. Druk op “Verwijderen”

  U kunt uw account altijd en overal deactiveren.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Back to top