Fling.com Beoordeling

Onze beoordeling

Fling.com is een informele datingsite waar mannen en vrouwen van alle rassen en seksuele geaardheden contactadvertenties kunnen plaatsen om te zoeken naar alles, van een informele one-night stand tot een zomerse flirt. De site, die in 2006 werd opgericht door Global Personals Media, is sindsdien gegroeid tot meer dan 50 miljoen leden over de hele wereld, met enorme gebruikersaantallen in de VS, Rusland en Australië. 

 • 3 miljoen unieke sitebezoeken per maand uit de VS.
 • De gemiddelde leeftijd van de leden is 30-35

Er zijn geen pretenties als het gaat om Fling – van de seksueel expliciete profielfoto’s tot de live sexcammeisjes, de site is trots op zijn focus op casual sex en afspraken. Dit is een plek voor mensen om samen te komen en zich op hun gemak te voelen met hun seksualiteit, of het nu gaat om hun naakte lichaam te laten zien aan vreemden op internet, om te experimenteren met verschillende seksuele ervaringen zoals groepsseks, swingende koppels, BDSM en meer. Dit is geen website voor mensen die op zoek zijn naar serieuze, langdurige relaties, hoewel sommige leden zeker gevoelens hebben ontwikkeld voor hun Friends with Benefits of casual fling. Dat is echter niet de werkelijke focus van de site, dus pas uw verwachtingen hierop aan.

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • U heeft een e-mailadres nodig om u aan te melden voor een account
 • Registratie duurt slechts 1-2 minuten
 • U moet uw postcode en leeftijd opgeven
 • De site maakt gebruik van gebruikersnamen in plaats van voornamen
 • Gebruikers die afkomstig zijn uit landen die niet door Fling worden ondersteund, worden omgeleid naar WebDate.com

Hoewel Fling.com zichzelf adverteert als een internationale datingsite, is het niet geschikt voor gebruikers uit bepaalde landen. Als Fling.com uw land niet ondersteunt, wordt u doorgestuurd naar WebDate.com, een andere site voor contactadvertenties van Global Personals Media. Als u toegang hebt tot de Fling.com-website, kunt u zich in één eenvoudige stap aanmelden. Voer gewoon uw geslacht, het geslacht van uw favoriete match, uw leeftijd, postcode, gewenste wachtwoord en e-mailadres in, en u bent klaar om te gaan. Fling.com zal een e-mail sturen, waarop u moet klikken om uw account te verifiëren, maar u kunt de functies van de site gebruiken, zelfs zonder deze te verifiëren.

Contact maken

 • De site volgt een gratis zoekmethode in plaats van matching
 • U kunt ervoor kiezen om te zoeken naar leden die momenteel online zijn
 • U kunt zoeken naar nieuwe leden of populaire leden
 • Zoekresultaten filteren op leeftijd, land, geslacht en seksuele voorkeur
 • Een premium lidmaatschap is vereist om berichten te zien en te verzenden
 • Er is een chatroom

Fling heeft waarschijnlijk meer gratis zoekopties en filters in vergelijking met andere datingwebsites. Met de basiszoekfunctie kunt u naar andere leden zoeken met filters voor leeftijd, land, postcode, seksuele voorkeur en geslacht. U kunt uw zoekopdracht ook beperken tot gebruikers die momenteel online zijn, gebruikers met foto’s, verifieert accounts en degenen die momenteel videostreaming.

Als dit niet genoeg is, kunt u toegang krijgen tot de geavanceerde zoekopties en leden zoeken op basis van hun oogkleur, lengte, haarkleur, lichaamstype, ras en andere specifieke profielvelden. U kunt ook naar gebruikers zoeken op basis van waar ze zin in hebben – of het nu trio’s of vrienden met voordelen zijn. U kunt ook het tekstveld gebruiken om trefwoorden te typen die u in uw profiel wilt laten opnemen. U ontvangt meldingen wanneer iemand u een bericht stuurt; u kunt het werkelijke bericht echter niet zien tenzij u uw account opwaardeert naar premium. Evenzo kunt u geen berichten naar andere gebruikers verzenden als u een gratis gebruiker bent.

Profielkwaliteit

 • De site maakt gebruik van een profielindeling vergelijkbaar met sociale mediasites waar u statussen op uw profielpagina kunt plaatsen
 • De site moedigt naaktheid aan zolang seksuele organen het grootste deel van je foto niet innemen
 • Profielen hebben velden voor basisinformatie zoals leeftijd, lengte, lichaamstype, enz.
 • Met tekstvakken kunt u meer in detail ingaan op wie u bent en wat u zoekt
 • U kunt de profielen van andere leden niet als een gratis gebruiker bekijken
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor niemand

Als het gaat om profielinformatie, is Fling.com zeer uitgebreid. Afgezien van de informatie die het van u verzamelt tijdens de registratiefase, zijn er verschillende tekstvelden die u achteraf kunt invullen. Er zijn velden voor basisinformatie zoals lengte, leeftijd, lichaamstype, ras, inkomen, religie, gesproken talen, woonarrangementen en beroep. Afgezien van die, zijn er ook tekstvelden beschikbaar – u kunt onthullen waar u vertrouwd mee bent (reguliere weekend seks of eenmalige flings) en uw interesses (trio’s, vrienden met voordelen of experimenteren).

Als u het profiel van een andere gebruiker wilt bekijken, moet u een premium-account kopen. U kunt hun profielfoto echter duidelijk zien, zelfs als een gratis gebruiker.

Real Life Review

Ik ben een vrouw en ik kom uit een conservatief gezin, dus ik kan mijn seksualiteit niet vrijelijk verkennen zonder als vreselijke dingen te worden bestempeld. Toen ik bij Fling kwam, vond ik eindelijk een plek waar ik mezelf kon zijn en er niet om werd bespot. In het begin was ik bang omdat ik iets nieuws aan het doen was, maar na verloop van tijd raakte ik er comfortabel mee, vooral omdat ik niet bang ben dat mijn geheime leven zal worden opgeblazen. Natuurlijk moest ik betalen voor mijn lidmaatschap, maar ik denk dat het goed was omdat ik mijn leven vrij kon leven. Het voelt zo spannend om foto’s van mijn lichaam te plaatsen en complimenten te krijgen van zowel mannen als vrouwen! Ik zou aansluiting kunnen krijgen wanneer ik er zin in heb en ik kan het in volledige privacy doen.

Vrouwelijke server, 29

Ontwerp en bruikbaarheid

Het ontwerp van Fling is uiterst eenvoudig – sommige mensen vinden het misschien zelfs flauw. Het ontwerp van de site is echter een perfecte aanvulling. Aangezien de site een overvloed aan functies beschikbaar heeft, zou een complex ontwerp alleen maar rommelig en ingewikkeld maken. Door het eenvoudige ontwerp kan de site dingen toegankelijk houden, maar toch georganiseerd.

Flingkosten en prijzen

Gratis diensten

 • Account registratie
 • Profiel aanmaken
 • Afbeeldingsgalerijen
 • Speel de "Wie is schattig" spel
 • Kijk wie je profiel heeft bekeken
 • Kijk wie je profiel leuk vond

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Bekijk de profielen van andere leden
 • Chat met andere leden
 • Neem deel aan cam-chats met live girls
 • Koop artikelen in de seksshop
 • Videochat met andere leden
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Gouden Lidmaatschap
1 maand $ 34,95 / maand 34,95 $
6 maanden 11,66 $ / maand 69,95 $
12 maanden 9,90 $ / maand 118,80 $

Is Fling duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is Fling gemiddeld.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • PayPal

Betalingsvrijheid

 • Fling-lidmaatschapsbetalingen worden op uw creditcardafschrift weergegeven als ‘csreadybill.com 855-208-2296’

Als je je niet wilt binden aan een volledige maand, kun je ook de 2-daagse proefversie van Fling proberen voor slechts $ 0,95 of hun 7-daagse proefversie voor $ 9,95. Fling heeft een garantie van 3 maanden waarbij als je geen aansluiting vindt binnen 3 maanden na het hebben van een Gold-lidmaatschap, ze je een extra 3 maanden gratis geven.

Speciale functies

Hoewel gratis gebruikers zeer beperkt zijn in wat ze kunnen doen, maakt de site het goed door de betaalde gebruikers een overvloed aan functies te bieden waarvan ze kunnen genieten om waar voor hun geld te maken.

Videochat

Als chatten met gewone tekst niet genoeg is voor jou, biedt de site videochat voor gebruikers die anderen face-to-face willen zien en zelfs wat stomende Sex on Cam willen doen. Omdat de site geschikt is voor casual seks en snelle afspraken, is videochat de communicatiemethode tussen betaalde leden.

Fling Live Girls

Fling werkt samen met een live cam-bedrijf om live cammeisjes aan te bieden aan haar gebruikers. Als gratis gebruiker kunt u voorbeeldfoto’s en basisinformatie over de kamer van een camgirl bekijken. Je moet betalen voor een premium lidmaatschap om daadwerkelijk in de kamer van de camgirl te komen, met de camgirl te chatten en verzoeken in te dienen. Tarieven zijn per minuut.

Premium inhoud

Fling-gebruikers hebben de mogelijkheid om winst te maken door premium-inhoud te verkopen via de site. U kunt foto’s en video’s plaatsen die plagen en voorspel, amateur-seks en zelfs solo spelen met zich meebrengen.

Sekswinkel

Fling werkt samen met een populaire online seksspeeltje-detailhandelaar om een ​​eigen seksshop op te zetten. Fling-leden kunnen dvd’s voor volwassenen, seksspeeltjes en kleding voor volwassenen kopen en profiteren van exclusieve Fling-promoties, kortingen en freebies. Facturering is volledig discreet en verschijnt als “GameLink” in uw creditcardafschrift.

Wie is schattig

Zoals de naam al doet vermoeden, kunnen gebruikers met Who’s Cute andere leden beoordelen op basis van hun fysieke aantrekkingskracht. Hoe meer gebruikers u beoordeelt, hoe meer zichtbaarheid uw profiel krijgt. Je profiel krijgt ook een populariteitsboost als andere gebruikers je profiel hoge cijfers geven.

3 maanden garantie

Fling heeft extreem veel vertrouwen in zijn succespercentage, dus biedt het een garantie van 3 maanden voor alle betaalde gebruikers. In de garantie staat dat als je na 3 maanden geen aansluiting hebt gevonden, Fling je gratis een extra abonnement van 3 maanden geeft.

Onze beoordeling

Inschrijven: 3.0 / 5
Contact maken: 2.5 / 5
Profielkwaliteit: 4.0 / 5
Real Life Review: 4.0 / 5

Conclusie van de redactie

Het is duidelijk dat Fling niet voor iedereen geschikt is. Het is niet de plek om een ​​langdurige relatie of de liefde van je leven te vinden. Als je echter je seksualiteit wilt verkennen en anderen wilt vinden die van dezelfde dingen houden als jij, dan is dit de perfecte plek voor jou. De site is er zo zeker van dat het een aansluiting of flirt voor je zal vinden dat het zelfs een aansluiting garandeert in 3 maanden, of anders krijg je nog 3 maanden gratis. Het enige nadeel is dat je niet veel functies krijgt als gratis gebruiker.

FAQ

feiten

Van wie is Fling.com?

Fling is eigendom van een bedrijf met de naam Global Personals Media.

Wanneer is Fling gemaakt?

De website werd gelanceerd in 2006.

Waar is het Fling-kantoor gevestigd?

Het hoofdkantoor van Global Personals Media bevindt zich in Florida.

Waarom kan ik Fling.com niet openen?

Hoewel Fling.com een ​​internationaal datingplatform is, is het niet geschikt voor bepaalde landen. Als u uit een van die landen komt, kunt u Fling.com niet openen; in plaats daarvan wordt u doorgestuurd naar WebDate.

Is er een mobiele Fling-app?

Fling.com is alleen beschikbaar via een browser. Er is een Fling-app beschikbaar op iTunes en Google Play, maar deze is van een ander bedrijf.

Usability

Hoe werkt Fling.com?

Fling is een datingplatform waar je contactadvertenties plaatst over wat je zoekt. In tegenstelling tot andere datingsites heeft het geen matching-algoritme, dus het suggereert geen matches voor jou. In plaats daarvan maakt u een profiel op de site en zoekt u naar mensen waarin u geïnteresseerd bent op basis van uw voorkeuren.

Ik heb soms kinderen die over mijn scherm kijken. Hoe kan ik mensen met naaktheid in hun foto’s censureren?

Als u geen expliciete profielfoto’s van andere gebruikers wilt zien, kunt u de veilige modus inschakelen. Klik op de miniatuur van uw profielfoto rechtsboven in het scherm en kies Accountinstellingen. Ga naar Profielinstellingen en vink Veilige modus aan. Je ziet geen expliciete foto’s meer in je zoekresultaten.

Hoe verifieer ik mijn account??

Om uw account te verifiëren, moet u een foto van uzelf maken met uw webcam. Deze foto wordt vervolgens vergeleken met je profielfoto. Als u geen webcam hebt, kunt u uw account verifiëren door een gescande kopie van uw ID te uploaden.

Waarom worden sommige pagina’s niet correct geladen?

Als u het gevoel hebt dat sommige pagina’s niet correct worden geladen, kan dit zijn omdat u geen Flash player heeft of omdat uw versie van Flash verouderd is. Om de website optimaal te kunnen bekijken, moet u de nieuwste versie van Flash downloaden.

Zijn er beperkingen als het gaat om profielfoto’s?

Fling staat naaktheid en expliciete inhoud toe; ze raden echter aan om meer te posten dan alleen je geslachtsdelen. Ze accepteren geen ingezoomde foto’s van uw privé-onderdelen. Ze verbieden ook foto’s van kinderen en minderjarigen.

Kosten

Hoeveel kost fling.com?

Gouden lidmaatschap begint bij $ 34,95 voor een maand.

Kun je me vertellen hoe ik fling.com kan gebruiken zonder te betalen?

U kunt altijd een account aanmaken en uw profiel gratis invullen. Als u echter de profielen van andere mensen wilt bekijken en hen een bericht wilt sturen, moet u een betaald lid zijn. Momenteel zijn er geen gratis proefabonnementen op Gold Membership, maar als je je niet wilt binden aan een volledige maand, kun je kiezen voor hun tweedaagse proefversie, die kosten $ 0.95.

Veiligheid

Is Fling.com veilig?

Veiligheid is een primaire zorg voor Fling.com-leden, aangezien de meerderheid van hen dit deel van hun leven privé houdt van hun geliefden. Uit voorzorg informeert de site zijn gebruikers over internetfraude. Als u niet vertrouwd bent met iemand die mogelijk te weten komt over uw Fling-lidmaatschap, kunt u uw profiel altijd op Discreet zetten.

Hoe activeer ik de discrete modus?

Klik op de miniatuur van uw profielfoto rechtsboven in het scherm om de modus Discreet te activeren. Kies Accountinstellingen en ga vervolgens naar het tabblad Profielinstellingen. Vink de optie aan om uw profiel discreet te maken. Eenmaal aangevinkt, kunnen alleen mensen in uw vriendenlijst uw profiel zien.

Wat moet ik doen als iemand me om geld vraagt ​​of me vraagt ​​iets te doen waar ik me niet prettig bij voel??

Als iemand je vraagt ​​om iets te doen waar je je niet prettig bij voelt, weiger dan beleefd en laat hem weten dat het je ongemakkelijk maakt. Als de persoon aanhoudt, kunt u deze blokkeren en melden bij de klantenservice. Onthoud onbeleefde / aanstootgevende leden en mensen die om geld vragen zijn niet toegestaan ​​op de site.

annulering

Wat zijn de stappen om fling.com-abonnementen te annuleren?

Als u uw abonnement op Fling.com wilt beëindigen, moet u contact opnemen met hun klantenservice. U krijgt vervolgens de link naar Fling’s betalingspartner Instahelp247 om de annulering van het abonnement te voltooien. U kunt nog steeds genieten van uw abonnement totdat het verloopt.

Hoe verwijder ik tijdelijk mijn Fling.com-profiel?

Als u om welke reden dan ook uw Fling-profiel wilt verwijderen, kunt u dit tijdelijk doen door naar uw Accountinstellingen te gaan. Schakel op het tabblad Profielinstellingen de optie Mijn profiel inactief maken in. Je zult niet langer verschijnen op de zoekopdrachten van andere leden en niemand zal je een bericht kunnen sturen. Hiermee worden eventuele abonnementen niet geannuleerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top