Fitness singles review

Onze beoordeling

Fitness Singles is een datingsite die het best geschikt is voor singles die een actieve levensstijl hebben. Wat deze datingsite uniek maakt, is dat hij dat is promoot fitness dating, wat betekent dat online daters samen fysieke activiteiten kunnen ondernemen, zoals joggen, zwemmen, tennissen en dergelijke. In feite heeft het al vele succesvolle relaties opgeleverd. Deze site biedt veel verschillende bijpassende opties. Leden kunnen zoeken op Who’s Online en Who’s New. Het heeft ook een functie genaamd “Top 25” met zijn 25 populairste leden. Lees nu onze review en zie waarom het de is ‘s werelds grootste online datingsite voor fysiek actieve en fit singles.

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • Leden zijn meestal fitness- en sportliefhebbers en outdoor junkies
 • Fitness Singles heeft meer dan 2.000.000 leden in de VS.
 • Het zijn singles die op zoek zijn naar een potentiële levenspartner

Als je een snel bewegend persoon bent, met een avontuurlijke en fitte levensstijl, en je kijkt voor iemand die je fitnessmaatje kan zijn, is Fitness Singles de beste datingsite voor jou. Hier kun je iemand ontmoeten die fit is en iemand met wie je een romantische band kunt hebben. Deze specifieke online datingsite is gecentreerd voor alle actieve en atletische singles in de VS, Australië, VK, Canada, Nieuw-Zeeland en Ierland, 

Meer dan 2.000.000 fitness- en gezondheidsbewuste mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder beproeven ook hun geluk in naam van de liefde. Fitness Singles is niet alleen voor mensen die fysiek fit zijn of liefhebbers van buitenactiviteiten; je kunt ook leden tussen de 40 en 50 vinden in de hoop een tweede kans op liefde te hebben. Fitness Singles is echt een online datingsite voor alle leeftijden. 

De leden zijn in wezen atletisch, sportief en van fitness. Deze mensen zijn tegelijkertijd ook op zoek naar een partner en een buddy. Iemand die hun trainingspartner kan zijn, trainer, en motivator. Aanmelden bij Fitness Singles kan een groot verschil maken in iemands leven en hem / haar een succesvolle relatie en een gezonde levensstijl geven. Hier kunt u het beste van beide werelden hebben. 

Inschrijven

 • Meld u aan met een geldig e-mailadres.
 • Vul het gedeelte persoonlijke basisinformatie in.
 • Kies drie fitnessactiviteiten met vaardigheidsbeoordeling.
 • Upload een profielfoto van hoge kwaliteit.
 • Schrijf een creatieve biografie. (Optioneel)

Het aanmeldingsproces van Fitness Singles is eenvoudig en gemakkelijk te volgen. Net als andere datingplatforms moet u uw eigen gewenste gebruikersnaam en wachtwoord opgeven, samen met uw geldige e-mailadres. Om uw aanmeldingsproces te voltooien, moet u het gedeelte met persoonlijke gegevens invullen. In dit deel moet u de nodige gegevens invoeren om het registratieproces te voltooien. Er zijn velden waar je gewoon kunt kiezen en klikken op “Liever niet zeggen” als je geen zin hebt om het te beantwoorden. Omdat dit een fitness-geneigde datingsite is, moet je drie fitnessactiviteiten plaatsen die je leuk vindt om te doen. Kortom, het aanmeldingsproces is zo eenvoudig als 1,2,3.

Contact maken

 • Gratis om andere leden te zoeken via hun gebruikersnamen
 • Kijk wie er nieuw is en wie er momenteel online is
 • Bewaar zoekvoorkeuren en profielen, zodat u ze later kunt controleren
 • Gebruik verschillende zoekopties, zoals Aangepast zoeken en Eenvoudig zoeken.
 • Abonneer u op betaalde functies voor meer handige en snellere communicatie-opties
 • Er is een chatroom

Om volledig van de instant messaging-functie van Fitness Singles te kunnen genieten, moet u een abonnement hebben. Toch kun je je datingreis in Fitness Singles maximaliseren door gebruik te maken van een abonnement. Hierdoor kunt u mensen veel gemakkelijker bereiken. Na uw abonnement kunt u e-mails of expresberichten verzenden en ontvangen, plus hebt u toegang tot fotogalerijen van andere leden of kunt u ze bekijken.

U kunt kiezen uit verschillende contactmethoden: bij Basic Search kunt u willekeurige profielen uit een bredere categorie bekijken, terwijl Custom Search gedetailleerder is, waar u profielen kunt zien met specifieke voorkeuren, zoals leeftijd, afstand, enz..

Helaas heeft Fitness Singles geen mobiele applicatie beschikbaar. Première-gebruikers kunnen echter hun mobiele telefoon voor hen registreren om onmiddellijk SMS-meldingen te ontvangen wanneer iemand hen een bericht stuurt. U kunt ook leden verwijderen of blokkeren. Er is geen forum- of chatfunctie op deze datingsite.

Profielkwaliteit

 • De sectie Profielinformatie is gedetailleerder en informatief dan andere online datingsites
 • Gratis gebruikers kunnen profielfoto’s en enkele uitgelichte foto’s van andere leden bekijken en openen
 • De profielinterface is netjes en eenvoudig en profielfoto’s zijn van hoge kwaliteit
 • Gebruikers kunnen hun vaardigheidsniveaus zien voor hun specifieke activiteiten
 • Profielinformatie-ingangen kunnen op elk moment worden bewerkt
 • De profielen zijn zeer gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

In vergelijking met andere online datingsites is de profielinformatie van een lid in Fitness Singles gedetailleerder en informatief. Hierdoor kan een nieuw lid al zien of hij / zij met een bepaald lid kan opschieten. De profielinterface is eenvoudig en eenvoudig, met minimale lay-outs. Daarom zullen uw ogen gericht zijn op het lezen van de profielinformatie van een lid. Bovendien hebben de meeste profielen een korte biografie, dus u kunt een idee krijgen van wat voor soort persoon een bepaald lid is. Zelfs als u nog niet bent geabonneerd op een plan, kunt u enkele foto’s in hun fotogalerij bekijken.

Het feit dat deze datingsite de profielen van zijn leden beoordeelt en screent, bewijst dat bepaalde profielen leesbaarder zijn. Profielinformatie kan echter op elk moment worden bijgewerkt, gewijzigd of bewerkt. Omdat deze datingsite gericht is op mensen met een actieve levensstijl, of ze nu fitness, sport of buitenactiviteiten hebben, kunnen nieuwe leden de beoordeling van hun vaardigheden op specifieke velden controleren. Als je een ochtend jogger bent, kun je hier gemakkelijk je jogging- en trainingsmaatje vinden. Verbindingen tot stand brengen en tegelijkertijd calorieën verbranden is waar Fitness Singles echt voor is.

De sectie Profielinformatie op elke datingsites speelt een grote rol bij het online vinden van uw fitness / knuffelvriend.

Real Life Review

“Toen ik vertrouwd raakte met de site, heb ik een aantal dingen op Fitness Singles opgemerkt en waargenomen die ik wil delen, dus mensen (nieuwe gebruikers) zullen ideeën hebben over wat ze van de site kunnen verwachten. Het eerste is dat het uiterlijk of ontwerp van de site eenvoudig is – de tekstlettertypen maken de woorden leesbaarder. Een ander ding dat ik leuk vind aan Fitness Singles is dat er geen expliciete pop-upadvertenties zijn, in tegenstelling tot de andere datingsites die ik heb geprobeerd, die veel bevatten vervelende advertenties. Er is echter iets dat me een beetje teleurgesteld maakt, namelijk dat ik mijn profiel moet upgraden door me eerst op een abonnement te abonneren, zodat ik berichten kan verzenden en ontvangen. Berichten zijn gratis op de meeste online datingplatforms Mijn account is alleen een gratis gebruiker, daarom heeft mijn online datingervaring hier beperkingen. Ik heb een premium account en ik ben er vrij zeker van dat leden van Fitness Singles gaan houden en het zal ons meer hoop geven bij het vinden van een date en een training partner voor het leven. ” – Mannelijke persoonlijke trainer (29)

Ontwerp en bruikbaarheid

De weblay-out of het ontwerp van Fitness Singles is zeer minimaal. Er zijn geen overweldigende grafische afbeeldingen op de achtergrond. Sommigen zullen zeggen dat het visueel niet aantrekkelijk is. Toch is minder meer. Minder ontwerpentiteiten zorgen ervoor dat leden of kijkers zich meer op de profielen concentreren. Als u een effen witte achtergrond hebt, zijn de teksten beter leesbaar. Het gebruikte lettertype is geschikt en gemakkelijk te lezen. Secties met klikbare en bewerkbare functies zijn correct geplaatst. Een ander goed ding is dat het geen pop-upadvertenties heeft.

Het ontwerp spreekt niet voor zijn functionaliteit. De functionaliteit en bruikbaarheid van de site zijn geschikt voor alle leeftijden. Een gebruiksvriendelijke interface helpt de leden gemakkelijk vertrouwd te raken met de functies van de portal. Er zijn geen aanbevolen games en gimmicks. De functie van de site is vooral dat leden op een meer persoonlijk niveau met elkaar communiceren.

Fitness Singles kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Een profiel aanmaken
 • Zoeken naar overeenkomsten
 • Profielen bekijken
 • Bekijk wedstrijden en verbindingen

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Privé berichten? berichten verzenden en ontvangen
 • Privé fotogalerij
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Premium abonnement
1 maand $ 39,99 / maand $ 39,99
3 maanden $ 21,99 / maand 65,97 $
6 maanden 14,99 $ / maand 89,94 $
12 maanden $ 9,99 / maand 119,88 $

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • PayPal
 • Controleren

Bespaar 46% wanneer u gebruik maakt van het 3-maandenplan, 63% wanneer u zich abonneert op het 6-maandenplan en 75% wanneer u een upgrade uitvoert naar het 12-maandenplan. Abonnementen worden automatisch verlengd na de eerste abonnementsperiode. Annuleringsverzoeken moeten 1 dag vóór de verlengingsdatum van het abonnement worden ingediend.

Speciale functies

In Fitness Singles zijn er gespecialiseerde functies die je online datingervaring leuker en interessanter maken. Deze functies worden vaak gebruikt naast andere beschikbare zoekopties.

Top25 – Verbeter je datingspel door Top 25 te proberen, met de 25 populairste leden op deze datingsite. Met deze speciale functie kunt u communiceren met de top 25 online daters in Fitness Singles, waarvan profielen het meest worden bekeken.

Interesse tonen – In deze functie kunt u uw interesse onmiddellijk aan iemand laten zien. Door te klikken op “Interesse tonen” in zijn / haar profiel, kunt u korte berichten selecteren en verzenden.

Onze beoordeling

Inschrijven: 3.5 / 5
Contact maken: 3.0 / 5
Profielkwaliteit: 4.0 / 5
Real Life Review: 3.5 / 5

Conclusie van de redactie

Degenen die een actieve levensstijl hebben en actief op zoek zijn naar een potentiële date, moeten zich aanmelden voor een Fitness Singles-profiel, omdat deze datingsite bepleit dat mensen een fitte en actieve levensstijl moeten hebben. Daarom zou een nieuw lid iets gemeen hebben met andere leden. Aan de andere kant moeten nieuwe leden een paar beperkingen doorlopen, zoals hun account dat wordt beoordeeld. Ook bestaat de kans dat hun profiel niet wordt goedgekeurd als het het screeningproces niet doorstaat. Als de profielfoto van een nieuw lid en andere persoonlijke gegevens bijvoorbeeld misleidend zijn, wordt hun account geweigerd omdat ze lid zijn van de community. Voor sommige online daters kan dat een oplichterij zijn. Integendeel, het is goed om een ​​strenge evaluatie te moeten doorlopen, omdat het de kansen verkleint dat legitieme leden poseraccounts tegenkomen. Over het algemeen kunnen singles die een actieve levensstijl hebben, zelfs als sommige functies alleen voor betalende leden zijn, nog steeds genieten van deelname aan Fitness Singles omdat ze hierdoor mensen met dezelfde levensstijl en interesses kunnen ontmoeten als zij.

FAQ

feiten

Als ik vragen of vragen heb over de site, met wie kan ik contact opnemen?

U kunt uw vragen sturen naar de klantenservice. Klik hiervoor op de link Contact opnemen in de onderstaande sectie Menu.

Werkt de datingsite van Fitness Singles echt? Zijn er echt mensen die via deze site samenkomen??

Er zijn veel succesverhalen geproduceerd door deze site. Laat je inspireren door hun liefdesverhalen door naar het onderste gedeelte Menu-sectie te gaan en op zoek te gaan naar ‘Dating Succesverhalen’. Door hier op te klikken kun je enkele van hun verhalen lezen.

Is Fitness Singles alleen beschikbaar in de Verenigde Staten?

De online datingsite van Fitness Singles is ook populair en wordt veel gebruikt in andere landen, zoals het VK, Canada, Nieuw-Zeeland, Australië en Ierland.

Usability

Ik wil zien hoe mijn profiel eruitziet voor andere leden. Hoe?

Om uw eigen profiel te controleren, gaat u naar “Mijn profiel” en klikt u op “Mijn profiel bekijken”.

Wat moet het formaat van mijn foto’s zijn, zodat ze worden geüpload?

Foto’s moeten de volgende indeling hebben:

 • Alleen bestandstypen PNG, JPG (jpeg), TIF, GIF en BMP.
 • Maximaal 5 MB per afbeelding.
 • Niet minder dan 300 x 400 pixels hoog.

Ik wil enkele wijzigingen aanbrengen in mijn profielinformatie. Hoe zal ik dat doen?

Klik op ‘Mijn profiel’ in de rechterbovenhoek van uw scherm en klik op ‘Profiel bewerken’ om uw profiel bij te werken..

Is het mogelijk om mijn gebruikersnaam en wachtwoord te wijzigen?

U kunt uw gebruikersnaam bijwerken of wijzigen door op ‘Mijn profiel’ te klikken  en klik vervolgens op ‘Gebruikersnaam bewerken’. Vergeet niet op “Opslaan” te klikken om de aangebrachte wijzigingen toe te passen. Ga voor het wachtwoord opnieuw naar “Mijn profiel” en klik op “Wachtwoord wijzigen”.

Ik wil alleen mensen in de buurt ontmoeten van dezelfde leeftijd als de mijne. Hoe zal ik dat filteren??

Als u uw browsen wilt aanpassen en alleen wilt focussen op uw voorkeuren, klikt u op ‘Zoeken’ in het menu-gedeelte en vervolgens op ‘Aangepast zoeken’. Daar kunt u kiezen en aanpassen, afhankelijk van waar u specifiek naar zoekt, zoals hun leeftijd, locatie enz.

Is er een manier voor mij om meldingen en updates te ontvangen, zelfs als ik niet online ben?

Registreer uw mobiele nummer om meldingen te ontvangen. Hiermee wordt u op de hoogte gebracht en ontvangt u een sms wanneer iemand u een bericht stuurt.

Veiligheid

Iemand valt me ​​lastig, ik wil hem / haar blokkeren, hoe zal ik dat doen?

Er zijn twee opties om een ​​lid te blokkeren. Ga eerst naar het profiel van die persoon, zoek vervolgens naar de knop “Lid blokkeren” en klik vervolgens op. Een andere manier is na het lezen van zijn / haar e-mail op “Blokkeren”.

Hoe weet ik zeker dat deze mensen bestaan?

Alle leden van Fitness Singles zijn gescreend en beoordeeld om de echtheid van hun identiteit en hun profiel te waarborgen. Deze procedures geven de leden de verzekering dat deze site een zorgeloze community is.

Kosten

Waarom moet ik een abonnement nemen??

Door u te abonneren op een abonnement kunt u een aangepast of persoonlijk bericht naar anderen sturen. Door uw account te upgraden, kunt u optimaal genieten van alle functies op de site.

Ik wil mijn account upgraden. Hoe zal ik dat doen?

Klik eenvoudig op ‘Abonneren’. U ziet deze link in de rechterbovenhoek van uw scherm.

betalingen

Waar en hoe kan ik mijn betaling voor mijn upgrade verzenden?

Er zijn verschillende betaalmethoden waaruit u kunt kiezen:

 • PayPal
 • Gangbare creditcards: MasterCard, Visa, Amex en Discover.
 • Online check
 • Mail (cheque of postwissel)

Voor cheques en postwissels kunt u uw e-mail (vermeld uw gebruikersnaam en e-mailadres bij uw betaling) naar dit adres:

Fitness Singles 225 Delaware Ave 2nd FLR Ste # 1A Buffalo, NY 14202

annulering

Kan ik mijn account permanent verwijderen??

 Het is beter om in plaats daarvan uw account te verbergen, zodat u het op elk gewenst moment opnieuw kunt activeren. Als u uw account echter echt voorgoed wilt verwijderen, gaat u naar de sectie Menu en klikt u op ‘Mijn account’ en vervolgens op ‘Profiel verwijderen’..

Fitness Singles Ervaringen

 • 58 jaar 26.01.2019

  Zeer mooie datingsite. Er zijn eerlijke en echte mensen op profiel. Klantenservice is uitstekend. Geen probleem toen ik belde om het lidmaatschap op te zeggen. Eerlijk gezegd bedrijf! «»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top