Datum Match Review

Onze beoordeling

Als je een fan bent van datingsites, heb je waarschijnlijk veel van hen ontmoet die functioneren als sociale netwerkwebsites. Dit betekent dat ze, afgezien van daten, hun doel is om een ​​omgeving te creëren waarin mensen zich vrij kunnen uiten, ongeacht geslacht, ras en persoonlijke achtergrond. Als zodanig bent u misschien Date Match al tegengekomen – een datingsite die wil werken als een sociaal netwerkplatform voor alleenstaanden die hun perfecte match willen ontmoeten. 

Volgens de exploitanten van de site moedigt Date Match traditionele online dating aan. U hoeft alleen uw criteria in te stellen op basis van uw voorkeuren en u kunt al beginnen met zoeken naar de exacte persoon die u zoekt. Het heeft niet veel actieve leden, maar het belooft je te voorzien van een pool vol waardige mensen waar je je ideale partner kunt vinden.

We kunnen echter niet anders dan opmerken dat er veel rapporten zijn dat de site alleen bedoeld is voor mensen die op zoek zijn naar casual flirts en one-night-stands. Er zijn een paar die dit hebben bevestigd geruchten en hun uitspraken zijn krachtig en vol overtuiging. Dit doet ons afvragen: is dit echt de juiste site om u aan te bevelen een serieuze relatie te vinden??

Je weet al hoeveel we bereid zijn onze lezers te helpen beslissen of een datingsite het proberen waard is of niet. Daarom hebben we in deze review dieper ingegaan op de functies en services van Date Match. We hebben gekeken naar het soort leden dat het heeft en hoe functioneel het is om je de juiste soort online datingervaring te bieden.

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • De doelgroep is alleenstaanden die zowat alles zoeken
 • Er zijn meer mannen dan vrouwen met een verhouding 4: 1
 • Heeft wereldwijd ongeveer 350.000 gebruikers
 • De meeste gebruikers zijn 25-34 jaar oud

Date Match lijkt zowat iedereen te verwelkomen zolang ze hebben geen schadelijk motief. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie of gewoon plezier wilt hebben, je mag meedoen. Je kunt expliciet zeggen dat je er alleen bent om te vissen op afspraken en niemand zal je beoordelen. De enige aanvragers die de site afwijzen zijn oplichters en fraudeurs.

Op basis van ons onderzoek zijn er meer mannelijke dan vrouwelijke leden. Uit deze gegevens kwamen we er ook achter dat de meeste van hen tussen de 25 en 34 jaar oud zijn. Dit is niet verwonderlijk omdat de site het lijkt te promoten bij die specifieke groep.

Het is duidelijk dat de site niet veel leden heeft. Maar toch belooft het een unieke datingervaring ondanks zijn kleine ledenbestand.

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Registratie is snel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk
 • Geen persoonlijkheidstest nodig; alleen basisinformatie
 • U hebt een unieke gebruikersnaam en een ongebruikt e-mailadres nodig
 • Geen directe match suggesties; alleen gratis zoeken
 • De site geeft uw wachtwoord via de verificatie-e-mail

Een account aanmaken en uw profiel invullen in Date Match kost niet veel tijd. Je hebt maar een minuut of twee nodig om het proces te voltooien, ervan uitgaande dat je een unieke gebruikersnaam en een geldig e-mailadres hebt. De site vraagt ​​alleen naar uw geslacht, het geslacht van de persoon die u zoekt, de verjaardag en de locatie.

Als je daarmee klaar bent, wordt een bevestigingsmail verzonden naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Klik op de activeringslink en onthoud het wachtwoord dat de site voor u heeft gegenereerd. Houd er rekening mee dat u de site niet volledig kunt openen als u zich niet houdt aan het bevestigings- en verificatieproces.

Na verificatie kunt u uw profiel blijven aanvullen met de informatie die u wilt delen. Deze omvatten drie aanhalingstekens: een introductietitel (kop), een inleidende tekst en een beschrijving van de persoon die u zoekt.

Het invullen van de offertevakken is niet verplicht. Je kunt dit altijd later doen als je tijd hebt of in de stemming bent. Vergeet echter niet dat een volledig beantwoord profiel altijd de aandacht van de meeste mensen trekt.

Contact maken

 • U hebt de mogelijkheid om alleen te communiceren met geverifieerde leden
 • Flirt actief met andere leden door gebruik te maken van een premium lidmaatschap
 • Who’s Online-functie toont degenen die momenteel online zijn
 • Zoekopties omvatten normaal zoeken en zoeken op gebruikersnaam
 • Vele manieren om communicatie met andere gebruikers te initiëren
 • Er is een chatroom

Er zijn veel manieren om te communiceren met de andere leden op Date Match. U kunt een bericht verzenden via e-mail, instant messenger of chatroom. Je kunt ook een gebruiker toevoegen als je buddy of met hem / haar flirten via knipogen. Als gratis lid zijn uw middelen echter beperkt.

Hier is een meer gedetailleerd voorbeeld van wat u kunt doen om met andere gebruikers te praten:

Stuur emails

U kunt e-mails verzenden via uw Postvak IN of door te klikken op de knop “E-mail verzenden” in het profiel van een lid. In uw Inbox-gedeelte kunt u ook uw aanbiedingen, verzonden items, verwijderde berichten en outbox- of niet-verzonden berichten bekijken. Als u uw instellingen bezoekt, kunt u daar de optie vinden om uw e-mailmeldingen in en uit te schakelen.

Reageren op foto’s

Met deze functie kunt u iets tegen iemand zeggen door op zijn foto’s te reageren. Als je wilt zien wat andere gebruikers van je denken, kun je je eigen foto-opmerkingen bekijken door naar het tabblad ‘Opmerkingen’ in je galerij te gaan.

Bouw je buddy-netwerk

U kunt maximaal 500 vrienden toevoegen. Wanneer je iemand een buddyverzoek stuurt, raadt de site aan een notitie te plaatsen om de andere persoon je te laten opmerken. Je krijgt niet elke dag de kans om een ​​goede indruk te maken.

Gebruik de Instant Messenger

Om deze communicatiefunctie te gebruiken, moet u zich houden aan enkele van de specifieke softwarevereisten van het platform:

 1. Beschik over de meest actuele internetbrowser, systeemupdates en Flash Player.
 2. Controleer de status van uw ActiveX-beveiligingsinstellingen. Als het te hoog is, wijzig het en houd het neutraal.
 3. Wis het cachegeheugen van uw browser en schakel uw pop-upblokkering uit.

Wacht tot er een dialoogvenster verschijnt met de melding dat je een IM-aanvraag hebt. Klik op accepteren, weigeren of blokkeren.

Maak een chatroom

Het creëren van een chatroom geeft u volledige controle over wat er binnen gebeurt. Als iemand iedereen begint te ergeren, kunt u eenvoudig op de knop “Negeren” klikken om geen berichten meer te ontvangen van die specifieke gebruiker. U kunt hem / haar zelfs aan uw blokkeerlijst toevoegen door op de knop “Gebruiker blokkeren” op zijn / haar profiel te klikken.

Videochat

De videochatfunctie is opgenomen in de Chat Room- en Instant Messenger-systemen. Hiermee kun je jezelf uitzenden terwijl je met iemand aan het chatten bent. U hebt alleen een werkende webcam nodig om deze te kunnen gebruiken.

Flirten en knipogen verzenden

Je kunt naar andere leden “knipogen” door op de knop “Knipoog” op hun respectieve profielen te klikken om te flirten en jezelf voor te stellen.

Van alle hierboven genoemde communicatiefuncties is alleen het ontvangen van buddyverzoeken gratis. Om alle anderen te laten werken, moet u zich abonneren op het betaalde lidmaatschap van Date Match.

Profielkwaliteit

 • Mogelijk om alle foto’s te zien zonder een betaald lidmaatschap
 • Geen ontgrendeling van afzonderlijke afbeeldingen of informatie nodig
 • Profielen van leden zijn vrij informatief en uitgebreid
 • Uw profiel geeft aan of u een eenvoudig of aanbevolen lid bent
 • Alle profielen kunnen binnen 24 uur worden beoordeeld en goedgekeurd
 • De profielen zijn niet erg gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Er zijn twee soorten profielen in dit dateringsplatform: Basic en Advanced. Alle profielen beginnen als basisprofielen en het is aan jou of je je profiel al dan niet geavanceerd wilt maken. Voor het basisprofiel hebt u alleen uw profielnaam, geslacht, leeftijd, locatie en een korte beschrijving van u en de ideale persoon die u zoekt, nodig. Aan de andere kant biedt het geavanceerde profiel je de mogelijkheid om unieke kenmerken over jezelf te identificeren. Hiermee kunt u dingen delen die mogelijk de belangen van andere leden raken.

Bij het maken van je profiel moet je ook rekening houden met de do’s en don’ts. Aangezien de beheerders uw profiel controleren voordat u het goedkeurt, moet u zich houden aan de regels en voorschriften van de website. Neem bijvoorbeeld geen hotlinks op naar andere sites (persoonlijk of commercieel). Het is ook niet toegestaan ​​persoonlijke contactgegevens zoals e-mailadressen, telefoonnummers en URL’s te delen. Leden die adverteren voor producten, bedrijven of diensten worden automatisch ook verbannen van het gebruik van de site.

Profielen kunnen ook aangeven of de eigenaar een basislid of een aanbevolen lid is. Een aanbevolen lid is degene wiens profiel bovenaan de zoekresultaten verschijnt. Dit is echter een betaalde dienst. Het kost $ 8,95 per maand, bovenop je premium lidmaatschapskosten.

App

 • Geen mobiele applicatie; heeft alleen een mobiele versie
 • Het ontwerp van de mobiele versie is eenvoudig en een beetje ouderwets
 • Alle functies van de volledige website zijn niet beschikbaar op mobiel
 • U moet een Java-invoegtoepassing hebben om sommige functies te kunnen gebruiken

Een van de nadelen van de site is het ontbreken van een mobiele applicatie. Je hebt er alleen toegang toe via de browser van je mobiele apparaat. Daarna wordt u automatisch omgeleid naar een mobielvriendelijke versie ervan. Om in te loggen, voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in het daarvoor bestemde veld in.

Niet alle functies van de volledige site zijn beschikbaar op de mobiele versie. Er zijn slechts enkele die u kunt gebruiken, inclusief de berichtenfunctie. Mogelijk hebt u geen toegang tot deze beperkte mobiele functies als uw telefoon geen Java-plug-in heeft.

Om te controleren of uw mobiele telefoon Java ondersteunt of dat u Java kunt activeren, gaat u naar uw optie Instellingen en vinkt u aan. Als uw mobiel Java niet ondersteunt, moet u contact opnemen met uw mobiele serviceprovider.

Real Life Review

“Ik kan niet echt zien of ik van de site geniet of niet. Ik heb het gevoel dat het meer kan. Ik vind het een beetje saai omdat er niet veel aan de hand is. De vrouwelijke gebruikers die ik tot nu toe ben tegengekomen, reageren niet zo snel Heb soms zelfs geen toegang tot de livechat. Ik heb het abonnement van 3 maanden gekocht en het is momenteel in de tweede maand. Ik kijk een beetje uit naar de garantie van 3 maanden, omdat ik nog geen contact heb gehad met iemand Ja, zuigt, toch? Ik wou alleen dat deze garantie legitiem is. Het is eigenlijk de reden waarom ik in de eerste plaats van het lidmaatschap van 3 maanden gebruik heb gemaakt. Zal mijn geluk blijven beproeven. Laten we eens kijken hoe dingen in de komende maanden werken. ” – Landon, 25

Ontwerp en bruikbaarheid

De volledige website van Date Match is niet zo luxe. Het heeft een zwarte achtergrond met rode en witte lettertypen. Je zou het eens zijn als we zeggen dat het een beetje simpel en ouderwets is. De site kan een beetje hulp gebruiken bij het verbeteren van de manier waarop het aantrekkelijk is voor daters die op zoek zijn naar een geweldige site.

Het ontwerp spreekt echter niet voor zijn functionaliteit. Hoewel het een beetje saai is om naar te kijken, biedt het platform een ​​vriendelijke en ongecompliceerde gebruikersinterface. Met de tabbladen bovenaan elke pagina kan elke gebruiker gemakkelijk begrijpen hoe hij op de site moet navigeren. Deze tabbladen omvatten:

 • wie is er Online
 • Zoek leden
 • Buddies
 • Live chat
 • Spellen voor volwassenen

Als u naar de startpagina gaat, ziet u ook uw dashboard dat bestaat uit uw mailbox, wie online / nieuwste leden zijn en een lijst met gebruikers die zich in uw omgeving bevinden.

Datum Match Kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Registreer en maak een account aan
 • Vul uw profielinformatie in
 • Upload maximaal vijf foto’s
 • Laat uw profiel verschijnen in zoekresultaten
 • Zoeken naar andere leden van de site
 • Bekijk de basisprofielinformatie van andere leden
 • Blader door de kleine foto’s van andere leden
 • Geniet van een beperkt aantal berichten die u kunt lezen en verzenden

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Bekijk alle profielen en foto’s op volledig formaat
 • Verzend en ontvang onbeperkte berichten
 • Stuur chatberichten naar anderen
 • Heb volledige toegang tot de live videochat
 • Maak privé een-op-een chats met anderen
 • Onbeperkte buddy-uitnodigingen / -verzoeken
 • Te zien zijn in alle zoekresultaten
 • Ontvang versnelde klantenondersteuning
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Premie
1 maand $ 29,95 / maand $ 29,95
3 maanden 23,00 $ / maand 69,00 $

Is Date Match duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is Date Match hoger gematigd.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • Contant geld
 • Controleren

Date Match biedt u twee opties bij het gebruik van een premium lidmaatschap. U kunt kiezen voor het abonnement van 1 of 3 maanden, afhankelijk van uw keuze. Een terugkerende factuur wordt automatisch ingesteld zodra u gebruik maakt van een van de twee soorten lidmaatschap. Het bedrag en de frequentie van een dergelijke terugkerende factuur hangen relatief af van het pakket dat u hebt gekocht.

Wat interessant is aan het volledige lidmaatschap, is wat de site een “3 maanden garantie” noemt. Als u om de een of andere reden binnen drie maanden geen datum kunt vinden bij gebruik van het abonnement van 3 maanden, geeft Date Match u 3 maanden extra om te genieten van de voordelen van gratis premium lid zijn!

U moet echter niet vergeten dat u aan bepaalde normen moet voldoen om in aanmerking te komen voor de garantie van 3 maanden. Deze omvatten het aantal berichten dat u hebt verzonden, hoe vaak u zich aanmeldt bij de site en in het algemeen hoe actief u bent in interactie met andere leden (terwijl u lid was van het abonnement van 3 maanden).

Deze garantie van 3 maanden klinkt als een geruststelling voor de leden van het platform. Het geeft u eigenlijk de kans om eerst te bepalen of de site voor u werkt of niet. Hoewel u verplicht bent om gebruik te maken van het premium lidmaatschap van 3 maanden voordat u van de garantie kunt genieten, is het op de een of andere manier logisch omdat u normaal gesproken niet ‘degene’ in korte tijd vindt. Het is een kans van een miljoen als je erover nadenkt.

Bovendien biedt de site een individuele functie die afzonderlijk kan worden gekocht. Dit wordt het “uitgelichte lid” genoemd, dat hierboven is besproken.

Speciale functies

Afgezien van de gebruikelijke services, biedt Date Match andere speciale functies die je datingspel kunnen opfleuren.

Buddies

Met deze functie kunt u zien wie uw huidige buddy’s zijn en alle openstaande buddyverzoeken. Hiermee kunt u ook uw buddyverzoeken goedkeuren of volledig blokkeren. Het werkt als vriendenverzoeken van Facebook.

Live chat

Van de naam zelf, biedt deze speciale functie je de mogelijkheid om live chats te houden met andere leden van de site. Je kunt deelnemen aan een groepschat of een privé-één-op-één-chat maken met iemand die je leuk vindt. De livechat is echter alleen voor premium-leden.

Spellen voor volwassenen

Dit is een andere betaalde speciale functie waarmee je iets anders kunt doen dan daten. Als je je verveelt terwijl je probeert te wachten op het antwoord van een lid, kun je misschien tijd doden door deze spellen voor volwassenen te spelen.

Zoektype

Wanneer u naar andere gebruikers zoekt, kunt u uw zoekopdracht aanpassen op stad, gebruikersnaam, populairste leden of nieuwste leden.

wie is er Online

Hiermee wordt iedereen weergegeven die momenteel online is. Dus als je op zoek bent naar iemand om mee te praten maar niet wilt wachten, kun je misschien iemand uit deze lijst een bericht sturen en gewoon wachten op een antwoord.

Onze beoordeling

Inschrijven: 4.0 / 5
Contact maken: 3.0 / 5
Profielkwaliteit: 3.0 / 5
App: 3.0 / 5
Real Life Review: 3.0 / 5

Conclusie van de redactie

Date Match wil functioneren als een sociale netwerksite. Het lijkt er echter op dat de moderators nog steeds proberen uit te zoeken hoe dat zal werken. In de tussentijd kunt u genieten van de beschikbare functies en alles bereiken wat u probeert te doen. Je kunt je geluk beproeven bij het vinden van je perfecte match of je kunt gaan vissen om te kijken of je het met iemand anders kunt vinden. Er zijn geen beperkingen zolang u de algemene voorwaarden van de site niet schendt. Het kan wat geld en tijd kosten voordat u echt kunt genieten van communiceren met anderen. Het lijkt echter de moeite waard te zijn als je eenmaal je vis hebt gevangen. We raden u aan deze datingwebsite te proberen en zelf te ontdekken wat deze te bieden heeft.

FAQ

Over

Wat is datumovereenkomst?

Date Match is een online datingcommunity die als een sociale netwerksite wil functioneren. Het platform adverteert met traditionele online dating, maar er zijn gevallen waarin u ook casual dates kunt vinden.

Heeft Date Match een app?

Het platform heeft geen mobiele applicatie. Je hebt er toegang toe via de browser van je mobiel, maar het werkt niet effectief tenzij je een snelle internetverbinding hebt.

Is DateMatch.com legitiem?

Ja, het is een legitieme datingsite met werkelijke leden.

Zijn er nep-profielen in Date Match?

Zoals met elke andere datingsite, kunnen we het bestaan ​​van nepprofielen op dit platform niet volledig vaststellen. Om veiligheidsredenen raden we aan extra voorzichtig te zijn in de omgang met andere leden.

Accountbeheer

Hoe log ik in op mijn Date Match-account?

Om in te loggen op uw account, klikt u op de “Inloggen voor leden” bovenaan op de startpagina. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik vervolgens op “inloggen”. Uw gebruikersnaam en wachtwoord worden per e-mail verzonden na voltooiing van het registratieproces.

Hoe bevestig ik mijn e-mailadres?

Na registratie verschijnt bovenaan uw scherm een ​​banner met de melding dat u uw e-mailadres moet bevestigen door op de link in het bericht te klikken dat naar u is verzonden. Klik op de link “E-mail nu controleren” en uw e-mailserviceprovider wordt geopend in een afzonderlijke browser. Klik op de link in uw inbox en uw e-mailadres wordt bevestigd.

Als u de e-mail van Date Match niet hebt ontvangen, kunt u proberen deze opnieuw te verzenden door op de knop “E-mail opnieuw verzenden” te klikken. U kunt ook proberen uw map Spam te controleren om te zien of deze onder die categorie is ingedeeld. Als u zelfs na het opnieuw verzenden of controleren van uw map Spam geen nieuwe e-mail kunt vinden, kunt u om klantenservice vragen door op de knop “Live hulp ontvangen” te klikken. 

Er kunnen momenten zijn dat geen van deze niet werkt. Dit komt waarschijnlijk omdat uw e-mailprovider enkele filters heeft die het bezorgen van site-e-mails verhinderen. Omdat dit al buiten de controle van het platform is, is de laatste optie die ze kunnen aanbieden uw e-mailadres te laten wijzigen. U kunt dit doen door op de optie “E-mailadres wijzigen” te klikken en een nieuw adres in te voeren.

Hoe selecteer ik mijn Date Match-profielfoto?

U kunt een foto als uw hoofdfoto weergeven door “Profielfoto” te selecteren onder de optie “Albumtype”.

Ik kan mijn Date Match-wachtwoord niet meer onthouden. Wat zal ik doen?

Volg de onderstaande stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen:

 1. Klik op “Inloggen voor leden”
 2. Klik op “Wachtwoord vergeten”
 3. Vul je e-mailadres in
 4. Klik op “Wachtwoord verzenden”

Hoe kan ik communiceren met andere Date Match-leden?

U kunt communiceren met andere leden via e-mail, instant messenger of chatrooms. Mogelijk kunt u deze functies echter niet volledig gebruiken heb alleen een gratis account.

Hoe annuleer of verwijder ik mijn Date Match-account?

Om uw gratis account te annuleren, klikt u op de link “Contact” onderaan elke pagina. U krijgt een lijst met veelgestelde vragen te zien. Zoek naar deze vraag: “Hoe annuleer ik mijn gratis account?” In het antwoord vindt u de link die u kunt gebruiken om uw gratis account te annuleren of te verwijderen.

Kosten en betaling

Hoe kan ik mijn gratis Date Match-account upgraden?

Klik op het vervolgkeuzemenu naast uw gebruikersnaam om uw account te upgraden. Kies “Mijn account” of “Accountinstellingen” en selecteer vervolgens het tabblad “Mijn abonnementen”. U vindt de link om uw account te upgraden. Kies uw pakket en vul de informatie in die nodig is voor uw factuuroverzicht.

Accepteert Date Match betalingen per cheque of postwissel?

Ja, het platform accepteert bankcheques en cheques en postwissels als betaalmethoden. Als u deze optie selecteert, volgt u deze instructies:

 1. De betaling dient te geschieden aan “Deniro Marketing.”
 2. Uw betaling moet zijn voor het volledige lidmaatschap. Gedeeltelijke betalingen worden geretourneerd.
 3. Als u een postwissel voor een maandelijks lidmaatschap gebruikt, moet u het equivalent van twee maanden betalen.
 4. Vermeld de naam van de website en uw gebruikersnaam bij de betaling.
 5. Stuur uw betaling naar dit adres: Deniro Marketing, P.O. Box 690192, Stockton, CA 95269, VS..

Merk op dat het adres alleen wordt gebruikt om uw betaling te verwerken. Voor alle andere doeleinden wordt uw e-mail verwijderd.

Veiligheid

Heeft Date Match een privacybeleid?

Ja, de site heeft een privacybeleid. U kunt dit controleren door op de link ‘Privacy’ onderaan op een van de pagina’s van de site te klikken.

Wat zijn de algemene voorwaarden van mijn Date Match-lidmaatschap?

De link naar de algemene voorwaarden van de site staat onderaan elke pagina van de site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top