DateHookUp Review

Onze beoordeling

DateHookUp is een online datingplatform van InterActiveCorp, dezelfde mensen achter People Media en Match.com. Sinds de lancering in 2002 heeft de site zich gepresenteerd als een plek waar mensen alles kunnen vinden, van informele dates tot huwelijkspartners; een sitewijziging in 2014 veranderde echter ook waar de site voor stond. Nu lijkt de site meer op een sociaal mediaplatform waar gebruikers eenvoudige afspraken en informele ontmoetingen kunnen vinden.

 • Meer dan 6 miljoen bezoeken per maand wereldwijd
 • 3,5 miljoen bezoeken per maand vanuit de VS.

Hoewel de online datingwebsite een groot gebruikersbestand heeft, bestaat deze uit losse gebruikers die op zoek zijn naar gemakkelijke afspraken en sekspartners. Het lijkt er niet op dat de website een lange levensduur heeft als het gaat om menselijke interactiviteit, wat betekent dat gebruikers niet echt in contact blijven met gebruikers gedurende maanden of jaren. Hierdoor is de website misschien niet de beste site voor mensen die op zoek zijn naar diepe en serieuze connecties en relaties. Het is nog steeds mogelijk, maar mensen die serieuze, langdurige relaties willen zijn moeilijker te vinden.

Inschrijven

 • Gebruikers melden zich aan voor een account door een formulier met persoonlijke gegevens in te vullen
 • Het registratieproces heeft slechts 3 schermen, dus het is een eitje om te voltooien
 • Het hele proces duurt ongeveer 2 tot 3 minuten
 • Na registratie worden gebruikers rechtstreeks naar hun newsfeed gebracht

Het proces verloopt uiterst probleemloos. Afgezien van het feit dat ze slechts het absolute minimum aan informatie van hun leden nodig hebben, kunnen gebruikers op de site na het registreren ook onmiddellijk de service gebruiken, wat betekent dat ze zelfs hun e-mail niet hoeven te verifiëren.

Contact maken

 • De site heeft een zoekfunctie genaamd “Find People”
 • De zoekresultaten kunnen worden gefilterd om alleen nieuwe leden of alleen online leden te tonen
 • Je kunt een bepaald zoekresultaat leuk vinden of niet, of ervoor kiezen om de gebruiker rechtstreeks een bericht te sturen vanaf de resultatenpagina
 • Gebruikers kunnen elkaar vrij berichten sturen
 • Naast een berichtenfunctie heeft de site ook een forum waar gebruikers threads kunnen posten
 • Het verzenden van berichten naar andere gebruikers is gratis voor iedereen
 • Er is een chatroom

In tegenstelling tot andere datingwebsites legt DateHookUp geen beperkingen op aan zijn chatfuncties. Gebruikers kunnen chatten met wie ze maar willen, zonder dat daarvoor vereisten of betaalde abonnementen nodig zijn. Het is echter ook een tweesnijdend zwaard. Omdat de communicatie gratis is, kan de site niet reguleren wat er gebeurt tussen de vele leden. Intimidatie, trollen en zwendel zijn ongebreideld. Tijdens het herzien van de website, kreeg ons testprofiel ongewenste naaktfoto’s binnen de eerste 30 minuten na het aanmaken van een account.

Profielkwaliteit

 • Alle gebruikers van de website kunnen de foto’s van andere leden gratis bekijken
 • Er zijn verschillende nepprofielen op het platform, waarvan de meeste worden gebruikt voor het scammen, phishing en catfishing van andere leden
 • De website voert geen achtergrondcontroles of profielonderzoeken uit
 • Profielen op de website bieden niet echt veel informatie over andere gebruikers
 • Beveiliging is laks op de website en oplichters worden niet echt gestraft voor hun acties
 • Bij het schrijven van deze recensie is het onmogelijk om foto’s aan de website toe te voegen omdat de functie kapot is.
 • De profielen zijn niet erg gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Het profielcreatie-systeem van DateHookUp is beperkt. Afgezien van de informatie die gebruikers tijdens het registratieproces verstrekken, is het enige dat gebruikers daaraan kunnen toevoegen een biografie van zichzelf. Leden gebruiken hun gebruikersnaam in plaats van hun voor- en achternaam om ze veilig te houden.

Uw profiel heeft een enkel tekstvak dat fungeert als een biografie waar u details over uzelf kunt plaatsen. Gebruikers worden aangemoedigd om zichzelf te beschrijven, wat hen uniek maakt, wat ze in andere mensen zoeken. Het tekstvak heeft geen limiet, dus gebruikers kunnen creatief worden en schrijven wat ze willen, zolang het geen persoonlijke contactgegevens of andere identificatiegegevens bevat.

De enige stukjes informatie die u inzicht geven in andere leden van het platform zijn de verplichte velden die ze tijdens de registratie moesten invullen, plus de biografie. Dat is niet veel om verder te gaan, vooral omdat de biografie optioneel is. Valse profielen lopen ook ongebreideld op de website, en het lijkt erop dat de beheerder van de site niet geïnteresseerd is om er iets aan te doen. Volgens gebruikers op het forum is de fotofunctie al geruime tijd kapot. Er zijn veel meldingen gedaan, maar tot nu toe heeft de website het probleem nog steeds niet opgelost.

App

 • De lay-out van de app is moderner in vergelijking met zijn desktop-tegenhanger
 • Pictogrammen en lettergroottes zijn duidelijk zichtbaar
 • App is zeer gebruiksvriendelijk
 • Alle belangrijke functies zijn gemakkelijk toegankelijk

Als de browserversie er verlaten uitziet, met zijn verbroken links en verouderde lay-out, komt dat omdat DateHookup zich nu op de app richt. De app- en browserversies staan ​​mijlenver uit elkaar, met de app een betere lay-out, bijgewerkte functies en koppelingen die echt werken (behalve de foto-upload, ironisch genoeg). Het ziet er nog steeds verouderd uit in vergelijking met andere huidige dating-apps.

Zoals apps gaan, is DateHookup gemiddeld in vergelijking met andere apps op de markt. Het is echter nog steeds beter dan zijn browserversie – het is duidelijk dat het team achter DateHookUp heeft geprobeerd inspanningen te leveren in de app.

Real Life Review

Als het gaat om esthetiek, mist de site er zeker veel van. De grijze achtergrond met blauwe lettertypen ziet er flauw en saai uit, omdat de site helemaal geen gebruik maakt van mooie afbeeldingen. De lay-out is echter behoorlijk utilitair – de lay-out zorgt ervoor dat de site er overzichtelijker en netter uitziet. Veel van de links op de site zijn dood, zoals links naar foto-uploads en VIP-services. Volgens het forum zijn veel van de links van de site sinds 2016 dood en het team achter DateHookUp is er nog niet in geslaagd deze problemen op te lossen.

DateHookUp Kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Account registratie
 • Profiel aanmaken
 • Stuur andere gebruikers bericht
 • Vind overeenkomsten
 • Word lid van de forums

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Kijk wie je leuk vindt
 • Ontvang een VIP-badge naast uw gebruikersnaam
 • Verschijnt hoger in zoekresultaten
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Premium lidmaatschap
1 maand 9,95 $ / maand $ 9,95
3 maanden 7,62 $ / maand 22,85 $
6 maanden 5,95 $ / maand 35,70 $

Is DateHookUp duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is DateHookUp goedkoop.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart

Alle functies in de desktopversie zijn gratis. U kunt met andere mensen praten, zien wie uw profiel heeft bezocht en uw profiel aanpassen zonder extra kosten. De app-versie heeft een VIP-abonnement dat gebruikers meer zichtbaarheid en voordelen biedt op het platform; Omdat de VIP-koppelingen op de desktopversie zijn verbroken, is het onbekend of hetzelfde prijsplan van toepassing is op de browserversie of dat deze is verwijderd.

Abonnementen worden automatisch verlengd en gebruikers geven DateHookup de toestemming om hun kaart te belasten telkens wanneer het abonnement wordt verlengd. Om uw abonnement te annuleren, moet u dit handmatig doen via uw accountinstellingen.

Speciale functies

De site lijkt meer op een free-for-all waarbij gebruikers gewoon hun eigen apparaten mogen gebruiken, in plaats van een site met duidelijke functies en functies die worden beheerd door het team erachter.

Laten we afspreken

Let’s Meet is de versie van de site voor speeddaten. U krijgt een afbeelding te zien van een willekeurige gebruiker en het is aan u om te beslissen of u geïnteresseerd bent of niet.

DateHookUp Forum

De meest actieve pagina op de DateHookUp-website, het forum is waar gebruikers van de website rondhangen en elk onderwerp onder de zon bespreken. Net als de website blijft het forum voornamelijk zonder toezicht, dus het forum fungeert als een uitbreiding van de datingsite zelf.

Onze beoordeling

Inschrijven: 3.0 / 5
Contact maken: 3.0 / 5
Profielkwaliteit: 2.0 / 5
App: 3.0 / 5

Conclusie van de redactie

Bij de lancering leek DateHookup een website die zoveel potentieel had, omdat het gebruikers iets gaf dat andere datingwebsites van die tijd niet hadden – de mogelijkheid om vrij met andere leden te praten zonder een cent te betalen. Tegenwoordig is DateHookup slechts een shell van zijn vroegere glorie, en het lijkt erop dat het bedrijf erachter heeft opgegeven – tenminste, op de browserversie. Bugs en verbroken koppelingen zijn nog niet zo lang opgelost en er is geen regelgeving voor het gedrag van de gebruikers. Hoewel de app iets beter is, is de omgeving nog steeds hetzelfde. Als u op zoek bent naar een meer gereguleerde site voor casual dating, blader dan door onze categorie Casual Dating. Als u op zoek bent naar een serieuze relatie, heeft onze Matchmaker-categorie verschillende leuke opties voor u.

FAQ

feiten

Hoe oud is Datehookup?

Datehookup bestaat al sinds 2002.

Van wie is Datehookup??

DateHookups is eigendom van Search Floor, Inc., een dochteronderneming van InterActiveCorp.

Ik ben op zoek naar een aansluitingssite om mensen te ontmoeten voor snelle, informele seks. Ben ik hier??

Ja, de omgeving van de site is bevorderlijk voor mensen die op zoek zijn naar informele sekspartners.

Is Datehookup nep?

Hoewel de website lijkt te zijn verlaten door de eigenaren, is het een legitieme website.

Wat zijn succesverhalen van DateHookUp?

Een van de grootste voordelen van DateHookUp is het forum. Veel actieve gebruikers bezoeken het forum zelfs vaker dan de site zelf. Het forum heeft een speciale thread voor succesverhalen, waar gebruikers hun verhalen kunnen delen met andere leden.

Hoe goed is Datehookup?

Als je op zoek bent naar informele seks en snelle afspraken, is Datehookup behoorlijk goed. Als u echter op zoek bent naar iets ernstigers, is dit niet de beste plek daarvoor.

Is de site echt helemaal gratis?

Hoewel de link van de site naar de veronderstelde VIP-services niet werkt, heeft de app-versie een VIP-status die niet gratis is. U kunt de website echter optimaal gebruiken zonder iets te betalen. VIP-status geeft voordelen die leuk zijn, maar je kunt zeker zonder hen leven.

Usability

Hoe werkt Datehookup??

DateHookup.com is als een hybride tussen een sociaal mediaplatform en een datingwebsite. Je registreert je voor een account, voltooit je profiel, zoekt naar potentiële wedstrijden en reikt er vervolgens naar via de chatfunctie van de site.

Waarom werkt Datehookup niet?

Als u door de desktopversie bladert, moet u er rekening mee houden dat de mensen achter DateHookup deze praktisch hebben verlaten ten gunste van de app. Gebroken links en uitvaltijden zijn een veel voorkomende klacht van gebruikers van Datehookup.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top