Cougar datumoverzicht

Onze beoordeling

Cougar Date is een datingwebsite gericht op oudere vrouwen die op zoek zijn naar jongere mannen (respectievelijk poema’s en welpen genoemd). Het is gericht op informele dating en vrijblijvende zaken in plaats van serieuze relaties. Het is voornamelijk gevestigd in het VK, maar dient ook leden uit de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Ierland en Australië. Cougar Date wordt gerund door Venntro Media Group Ltd. en heeft ongeveer 2 miljoen leden verzameld. 

 • Zelfs als een cougar datingsite, heeft het nog steeds veel jongere vrouwelijke leden
 • Er zijn meer leden met onvolledige profielen in vergelijking met volledige profielen
 • Meer leden in het VK dan enig ander land

Tijdens de test waren er veel jongere vrouwelijke leden in de leeftijd van 18 – 20. Dit was een verrassing, omdat cougars over het algemeen 40 jaar oud en ouder zijn; 35 jaar oud is al een uitgerekt minimum (bronnen: WikiHow, ThoughtCo, UrbanDictionary). Hoewel Cougar Date streng is in het goedkeuren van e-mails, zijn ze niet streng in het feit dat gebruikers hun profiel moeten invullen. Hierdoor hebben veel leden onvolledige accounts met standaardweergavefoto’s.

Inschrijven

 • Duurt minder dan een paar minuten
 • Er zijn slechts drie details nodig: doel, naam en verjaardag
 • E-mailverificatie vereist

Bij registratie worden alleen gevraagd of u een jongere man bent die op zoek is naar een cougar of een oudere vrouw die op zoek is naar een welp, naam en verjaardag. Ze vragen uitdrukkelijk “geen bijnamen, alsjeblieft”, wat we bedoelen dat aangepaste gebruikersnamen met cijfers en speciale tekens worden afgeraden. Verificatie van uw e-mailadres is vereist, in feite sterk aangemoedigd (er is een hele pagina aan gewijd nadat u zich hebt aangemeld), maar kan tijdelijk worden overgeslagen.

Contact maken

 • Mannelijke leden moeten zich aanmelden voor een abonnement
 • Er zijn afzonderlijke tabbladen voor berichten, knipogen, geschenken en favorieten
 • Ongelezen berichten worden na 30 dagen verwijderd
 • Gelezen berichten worden slechts 90 dagen bewaard
 • U kunt zien of iemand inactief is
 • Het verzenden van berichten naar andere gebruikers is gratis voor vrouwen

Alleen vrouwelijke leden krijgen de onbeperkte berichtenfunctie. Mannelijke leden kunnen het voorbeeld van berichten zien, maar moeten betalen om ze te lezen of te beantwoorden. De hoofdinboxpagina is een compilatie van alle soorten communicatie die u kunt ontvangen. Maar er zijn tabbladen waar u uw berichten, knipogen, geschenken, favorieten en berichten van het ondersteuningsteam afzonderlijk kunt bekijken.

Gelukkig kunt u zien of een lid inactief is. Hoewel er niet wordt vermeld hoeveel dagen ze afwezig moeten zijn op de website om te kwalificeren als “inactief”, is dit nog steeds een goede manier om uw tijd te besparen door degenen uit te filteren die waarschijnlijk niet snel zullen antwoorden.

Profielkwaliteit

 • Bijna de helft van de profielfoto’s is expliciet
 • Omdat profielfoto’s optioneel zijn, hebben veel leden geen foto’s geüpload
 • Moderator goedkeuring vereist voor alle foto’s
 • Er zijn voorgestelde profielen onderaan als u het huidige profiel niet bevalt
 • De profielen zijn niet erg gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Profielfoto’s zijn optioneel. Hoewel dit een opluchting is voor de mensen die nog steeds timide zijn om zichzelf naar buiten te brengen en hun gezicht bloot te stellen aan de wereld, betekent dit ook dat nepprofielen eenvoudig kunnen worden gemaakt en beheerd. Foto’s hebben moderator goedkeuring nodig voordat ze live kunnen gaan. Dit suggereert dat het bestaan ​​van grafische weergavefoto’s geen toezicht is op het einde van Cougar Date, maar uitdrukkelijke toestemming.

De belangrijkste informatie die nodig is voor een gebruikersprofiel is waar ze “hier voor” zijn. Dit is geen multiple-choice optie. Leden moeten dit veld invullen met een zelfbeschrijving om andere leden meer over hen te laten weten. Het omvat ook wanneer het lid voor het laatst online was. De foto’s van een gebruiker (anders dan hun displayfoto) kunnen niet worden bekeken door gratis leden. Dit zijn geen privéfoto’s waarvoor toestemming nodig is om toegang te krijgen, maar extra openbare foto’s die alleen kunnen worden bekeken door betalende leden.

Real Life Review

“Ik heb me aangemeld voor deze site op zoek naar poema’s en de site stelde niet teleur. Wat me het meest verbaasde was hoe expliciet de foto’s waren. Deze vrouwen branden van verlangen. Ik kon met een paar praten, maar het gesprek ging nergens heen Het was moeilijk om een ​​date te krijgen, omdat sommigen gewoon niet meer reageerden, terwijl anderen in de eerste plaats niet zouden antwoorden. De pornografische afbeeldingen zouden een jackpot zijn voor andere welpen, maar niet voor mij. Deze site heeft gewoon niet de dames die ik zoek. ” – Welp (23)

Ontwerp en bruikbaarheid

De website is vrij eenvoudig te gebruiken. Het gebruiksgemak van de leden was absoluut in gedachten toen ze de functies creëerden. Vooral op de pagina van het Postvak IN zijn er tabbladen om de gebruiker te helpen bij het sorteren van zijn berichten, inclusief die van het ondersteuningsteam. De belangrijkste bronnen, zoals de algemene voorwaarden, het privacybeleid, de veelgestelde vragen en de contactpagina, bevinden zich allemaal handig op de onderste pagina. Ze zijn overal toegankelijk waar u zich op de site bevindt. Een solide kastanjebruine achtergrond is de achtergrond van de website en verrassend genoeg ziet het er niet slecht uit. Maar pas op, pop-upvensters kunnen afkomstig zijn van elke klik op de site en sommige hebben zelfs audio.

Cougar datum kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Profiel aanmaken
 • Foto’s uploaden
 • Bladeren en profielen bekijken
 • Voltooi uw profiel
 • Zoeken naar andere leden

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Berichten lezen en verzenden
 • Bolt-on-functies toevoegen? Verbeter uw profiel en verbeter sitefuncties
 • Kijk wie je profiel heeft bekeken
 • Schrijf je eigen sex-date dagboek
 • Stuur knipogen
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
VIP
1 maand 48,27 USD / maand 48,27 USD
3 maanden 32.09 USD / Maand 96,27 USD
6 maanden 24.07 USD / Maand 144,44 USD
12 maanden 20.07 USD / Maand 240,79 USD

Is Cougar Date duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is Cougar Date gemiddeld.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • Via mobiele telefoon

Alle transacties op de site zijn beveiligd met SSL. Om uw privacy te beschermen, worden de kosten op uw factuur weergegeven als “Venntro Media Group / venntro.net”. Naast SSL wordt de hele website beschermd door de “Online Dating Protector”, een dienst die door Venntro Media Group Ltd. zelf wordt aangeboden. ODP biedt 24/7 moderatie, anti-scam software, profielrapportage en meer.

Speciale functies

Diaries

Dit is een openbare pagina waar u een dagboekitem kunt schrijven en uw gedachten en ervaringen kunt delen met andere leden. Voordat je inzending kan worden gepubliceerd, moet deze worden gecontroleerd en goedgekeurd door het moderatieteam. Je kunt alles schrijven wat je wilt, zodat andere gebruikers je beter leren kennen. Het kan een dagboek zijn van iets opwindends dat je vandaag is overkomen of een bericht over iets waar je gepassioneerd over bent.

Uw agenda-invoer wordt niet goedgekeurd als deze uw persoonlijke contactgegevens, ongepast taalgebruik, advertenties voor een andere website of details bevat over wanneer uw lidmaatschap vervalt (mensen subtiel om geld vragen).

Onze beoordeling

Inschrijven: 3.5 / 5
Contact maken: 2.0 / 5
Profielkwaliteit: 2.5 / 5
Real Life Review: 2.5 / 5

Conclusie van de redactie

Cougar Date verklaart vanaf het begin dat ze een informele site zijn. Met de naam “Cougar Date” zou je echter verwachten dat ze hun website zouden specialiseren voor oudere vrouwen en jongere mannen. Dit is niet het geval. De website vermeldt nooit poema’s en welpen op de website, afgezien van de namen van sommige functies. Het is eigenlijk een reguliere hook-up site met ‘cougar’ in de naam. Er is ook geen leeftijdsgrens voor de vrouwelijke en mannelijke leden; tijdens onze test hebben we 18-jarige “cougars” gevonden. Veel profielen zijn onvolledig en bevatten geen foto’s. Om deze reden zouden we op onze hoede zijn om premium lidmaatschappen te gebruiken, speciaal met de schetsmatige structuur van leden die zich mogen registreren. Hier is een niet zo bekende waarheid: je kunt nog steeds oudere vrouwen of jongere mannen vinden in reguliere datingsites. U hoeft alleen uw zoekvoorkeuren dienovereenkomstig in te stellen. Er zijn veel sites geloofwaardiger dan Cougar Date, en je kunt ze doorbladeren in onze categorie Casual Dating.

FAQ

feiten

Wat is Cougar Date?

Cougar Date is een ongedwongen, vrijblijvende sekssite voor oudere vrouwen (cougars) en jongere mannen (welpen).

Is Cougar Date veilig?

Er is een service genaamd Online Dating Protector die gebruikersinformatie en -gegevens beveiligt. Alle transacties worden ook beschermd door SSL.

Is Cougar Date echt?

Ja, het is echt en het heeft meer dan 2 miljoen leden.

Is er een Cougar Date-app?

Vanaf het moment van schrijven is er nog geen mobiele app beschikbaar voor Cougar Date.

Usability

Hoe verwijder ik mijn account?

Klik rechtsboven op de website op “Account”. Er verschijnt een lijst en u moet “Sitelidmaatschap” selecteren. Scrol omlaag naar de onderkant van de pagina waar u een donkere knop ziet met het label “Account verwijderen”. Klik daarop en volg de instructies.

Betaling

Is Cougar Date gratis?

Veel van de functies zijn gratis, maar er zijn premium lidmaatschappen voor extra voordelen. Je kunt de site nog steeds ongehinderd gebruiken zonder te betalen, de enige tegenvaller is dat je geen berichten kunt lezen of verzenden.

Hoeveel is Cougar Date?

Lidmaatschappen beginnen bij £ 34,00 per maand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top