Collarspace Review

Onze beoordeling

Collarspace is vooral een online netwerk voor personen die de BDSM-levensstijl beoefenen. De basis van de site is SSC: veilig, gezond en consensueel. Het adverteert zichzelf als een veilige ruimte waar discriminatie niet wordt getolereerd en grenzen worden gerespecteerd. Met ongeveer 500.000 unieke bezoekers per maand, waarvan de meeste uit de Verenigde Staten komen, is Collarspace een grote gemeenschap van gelijkgestemde mensen.

 • Wereldwijd 1.600.000 leden
 • 56% komt uit de VS, 16% uit het VK en 5% komt uit Canada

Hoewel je zult merken dat sommige profielen al jaren niet actief zijn, is er altijd die nuttige lijst met momenteel online leden op de startpagina. Er zijn inderdaad echte mensen die op zoek zijn naar echte relaties, maar het lijkt erop dat je duizenden moet doorkruisen “findommes” (dominatrixes die financiële dominantie uitoefenen) en slapende profielen.

Inschrijven

 • Na aanmelding wordt u doorgestuurd naar een andere BDSM-pagina
 • U kunt een account hebben zonder een openbaar profiel
 • Uw account moet binnen 1-2 dagen worden beoordeeld

Nadat u de benodigde gegevens hebt ingevoerd, wordt u, zodra u op “Join Collarspace” klikt, onmiddellijk doorgestuurd naar alt.com, de partner van Collarspace. Deze stap is niet alleen irritant, maar kan ook verwarrend zijn voor de niet-zo-technisch onderlegde persoon. Voordat u gebruikers aan uw favorieten kunt toevoegen en berichten kunt verzenden, moet uw account eerst worden goedgekeurd. Deze beoordeling duurt meestal 24 tot 48 uur.

Contact maken

 • Gratis voor alle gebruikers
 • Geavanceerde zoekoptie (geslacht, leeftijd, sub / dom / slave / schakelaar, etc.)
 • Je profiel moet worden goedgekeurd voordat je berichten kunt verzenden
 • Het verzenden van berichten naar andere gebruikers is gratis voor iedereen
 • Er is een chatroom

Omdat je profiel moet worden goedgekeurd voordat je een bericht kunt verzenden, kan het 1 – 3 dagen duren voordat je kunt beginnen met chatten met andere leden. Bovendien moet Java-runtime in uw browser zijn geïnstalleerd voordat u de privéchatfunctie of zelfs het openbare berichtenbord kunt gebruiken.

Profielkwaliteit

 • Profielfoto’s zijn net zo grafisch als ze komen
 • U kunt persoonlijke notities over een gebruiker schrijven
 • Profielen kunnen tijdschriften hebben
 • De profielen zijn niet erg gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Naast je basisinformatie bevat je profiel details uit 12 interessecategorieën en één categorie vaardigheden. Deze 12 interesses zijn avontuur, atletiek, BDSM (1, 2 en 3), afleidingen, hobby’s, intellect, levensstijl, muziek, spiritueel en sport. Er is een openbare tijdschriftoptie waar je updates kunt plaatsen over vrijwel alles in je leven, dat iedereen kan bekijken. U kunt persoonlijke aantekeningen maken op de profielen die u tegenkomt om later naar te verwijzen. Deze notities zijn alleen zichtbaar voor jou.

Real Life Review

“Ik was een fervent gebruiker van CollarMe tot al dat drama naar beneden ging. Toen ik het nieuws hoorde dat het nu werd omgedoopt tot Collarspace, ging ik gretig naar de nieuwe website, verwachtend dat alles hetzelfde zou zijn. Tjonge, ik had het mis Het is zo moeilijk om hier met mensen in contact te komen in vergelijking met de goede oude tijd in CollarMe. Toen, uit de berichten die ik kreeg, was ongeveer 80% afkomstig van serieuze domeinen. Nu zijn ze bijna allemaal bots of oplichters die gewoon geld willen, maar nooit willen afspreken. Ik denk dat dit een van de valkuilen is van een website die geen prijs heeft. Of er moet iets verloren zijn gegaan tijdens de overgang. Ik weet het niet. Ik denk dat ik beter mijn geluk beproeven bij FetLife. ” – Onderdanig mannelijk (33)

Ontwerp en bruikbaarheid

De website ziet eruit alsof deze sinds het begin van de jaren 2000 niet is bijgewerkt. De tabbladen in het hoofdmenu zijn erg klein en je moet er naar kijken om ze te zien. Ze zien er ook niet uit alsof ze op een uitgebreide manier zijn gerangschikt. De website is niet gebruiksvriendelijk omdat u niet op uw instinct kunt vertrouwen om bepaalde functies te vinden. Op visueel vlak is er niets (en we bedoelen niets) te prijzen, maar het dient tenminste zijn doel.

Collarspace kosten en prijzen

Is Collarspace duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is Collarspace gratis.

Speciale functies

bewonderaars

Eenvoudig gezegd, bewonderaars zijn gebruikers die u in hun favorietenlijst plaatsen. Omdat alle functies beide kanten op werken, betekent dit dat de favoriete profielen weten dat je ze favoriet hebt. Als je verlegen bent, kan dit een goede manier zijn om een ​​gesprek te vergemakkelijken (oftewel: laat ze je opmerken en eerst met je praten). Als u anoniem wilt blijven, kunt u in plaats daarvan de functie ‘Notities’ gebruiken.

Middelen

De bronnen zijn een lijst met handleidingen om u te helpen uw weg te navigeren, niet alleen door de site, maar via BDSM als geheel. Er zijn links over het kennen van je grenzen, hoe je een goede bondgenoot voor de LGBT + kunt worden, de transgendergemeenschap eert, alle verschillende seksualiteiten en nog veel meer.

Evenementen

Openbare evenementen worden hier geplaatst en kunnen door iedereen worden bijgewoond. De evenementen zijn divers en variëren van ballen, rommelmarkten tot paradeparades. Er zijn conventies voor doms, feesten voor swingers en steungroepen voor vrouwen.

Onze beoordeling

Inschrijven: 3.0 / 5
Contact maken: 3.5 / 5
Profielkwaliteit: 3.5 / 5
Real Life Review: 2.0 / 5

Conclusie van de redactie

Hoewel Collarspace een veelbelovend uitgangspunt heeft, valt de uitvoering een beetje tegen. De website is verouderd en vrij moeilijk om rond te navigeren. Veel van de profielen zijn nep of zijn lange tijd niet actief geweest. Er is ook een probleem met de beveiliging. Aangezien een persoon geen profiel nodig heeft om door de verschillende accounts te bladeren, kan iedereen in principe rondlopen rond deze openbare profielen en doen wat hij of zij wil met de informatie die hij vindt. Voor een veiligere website over casual dating, bekijk onze categorie Casual Dating.

FAQ

feiten

Van wie is Collarspace?

Collarspace is naar verluidt eigendom van Bayshore Software Technologies Inc. in Californië.

Wat is er gebeurd met CollarMe?

CollarMe was het oorspronkelijke domein van Collarspace. Nadat het nieuws uitbrak dat er een ruzie was tussen de twee makers (waarover je meer kunt lezen als je het googelt), werd CollarMe afgesloten en hernoemd naar Collarspace. Alle gegevens blijven intact.

Is Collarspace veilig?

Ja. Collarspace verzendt uw gegevens niet naar derden. Als algemene regel, deel uw privégegevens niet, wees voorzichtig met uw foto’s omdat al deze profielen beschikbaar zijn voor openbare weergave en stuur geen geld naar een vreemde online.

Is Collarspace nep?

Nee. Collarspace is een legitieme website voor mensen die BDSM beoefenen.

Wat zijn de algemene voorwaarden van Collarspace?

Je kunt ze hier volledig bekijken: collarspace.com/tos.asp.

Is er een Collarspace-app voor Android- en iOS-telefoons?

Vanaf het schrijven, nee. Er zijn nog geen mobiele apps van Collarspace.

Is Collarspace op Facebook?

Ja, maar hun pagina is privé of is opgeschort.

Usability

Wat is het Collarspace-fotoraster?

Het was een zoekfunctie die je dagelijkse wedstrijden liet zien in een fotoraster. Naar verluidt is het om technische redenen uitgeschakeld.

Hoe kan ik mijn e-mail lezen op Collarspace?

Klik in het hoofdmenu op “E-mail lezen”.

Is er een spamfilter voor Collarspace?

Ja. je kunt je filters instellen in je inbox.

Wat betekent “Profiel niet gevonden”?

Als u hun profiel niet kunt bekijken, betekent dit dat het profiel is gedeactiveerd of dat de eigenaar u heeft geblokkeerd.

Hoe deblokkeer ik iemand op Collarspace?

Het lijkt alsof je dat niet kunt, dus denk er echt over na voordat je iemand op Collarspace blokkeert.

Hoe verwijder ik mijn Collarspace-account?

In het hoofdmenu links vindt u een knop met het label “Mijn account”. Klik op die pagina op ‘Account sluiten’ in de rechterbovenhoek.

Contact

Hoe neem ik contact op met Collarspace voor hulp?

Er is een tabblad Ondersteuning in het hoofdmenu. Je kunt daar contact opnemen met hun team, maar ze hebben ook een pagina met veelgestelde vragen gekoppeld voor het geval je vraag al is beantwoord.

Collarspace-ervaringen

 • 44 jaar 16.01.2019

  Collarspace is verouderd in zijn ontwerp, maar heeft veel geweldige functies. Het lijkt erop dat bedrijfsdrama de werking van de site heeft uitgehold. Dit zou … oplosbaar moeten zijn voor een gratis / community-site zoals deze door de eenvoudige betrokkenheid van een vrijwilligersprogramma – maar hier lijkt geen enkele inspanning voor nodig te zijn. Het modereren van profielen duurt dus belachelijk lang. Zelfs met het verouderde ontwerp kan deze site weer geweldig zijn. Laat wat vrijwilligers aan boord gaan en ga aan de slag! «»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top