CharmDate Review

Onze beoordeling

Er is geen twijfel dat CharmDate vandaag een van de oudste lopende datingsites is. Het bestaat al sinds 1998 en helpt miljoenen hun ideale partners te vinden en duurzame relaties op te bouwen. 

De site is eigendom van het Qpid-netwerk, een bedrijf dat een aantal niche-datingsites runt zoals AsiaMe, LatamDate.com, en ChLove.com. Net als deze sites heeft CharmDate een specifieke doelmarkt. Er wordt gezegd dat het een van de populairste online datingsites is waar mannen van over de hele wereld elkaar kunnen ontmoeten en matchen met prachtige Oekraïense en Russische vrouwen. Het staat ook bekend als een buitenlandse huwelijkswebsite waar mensen liefde vinden. 

De meerderheid van degenen die deel willen uitmaken van deze gemeenschap zijn mannen die op zoek zijn naar hun Oost-Europese wedstrijd. Omdat het een vrij specifieke kwalificatie voor vrouwen heeft, is de site meer open geworden voor mannen.

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • Voor alleenstaande mannen die op zoek zijn naar Oekraïense en Russische vrouwen
 • Grote gebruikerspool
 • Duizenden actieve leden dagelijks
 • Leden zijn vriendelijk en ontvankelijk
 • De verhouding man / vrouw is 13: 1

CharmDate wordt gedomineerd door mannen en overtreft het aantal vrouwelijke leden met een verhouding van 13: 1. Hoewel de genderdistributie van de site erop kan duiden dat deze gunstiger is voor vrouwen, ontvangen mannen nog steeds veel liefde en aandacht van de vrijgezelle vrouw. De site heeft duizenden beschikbare jonge dames waarmee je kunt chatten en praten. 

Aangezien het hoofddoel van de site is om mannen hun Oekraïense of Russische match te laten vinden, zijn de vrouwelijke leden allemaal van die afkomst. De mannelijke leden komen echter uit verschillende delen van de wereld. 

CharmDate staat ook bekend als een huwelijkswebsite. Het heeft leden die er voor de lange termijn in zitten en op een dag een eigen gezin willen.  De meeste vrouwelijke leden zijn 18-34 jaar oud, terwijl de mannelijke leden het goed doen verdeeld over de leeftijdsgroepen.

De meerderheid van de bezoekers van de site komt uit de Verenigde Staten, Oekraïne, Canada en Nieuw-Zeeland. 

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Snel aanmeldingsproces
 • Voor het proces hoeft u alleen basisinformatie te geven
 • Nadat je je hebt aangemeld, wordt je gevraagd een paar vragen over je wedstrijdvoorkeur te beantwoorden
 • Na aanmelding wordt u een verificatie-e-mail gestuurd
 • Freebies worden gegeven zodra je het proces hebt voltooid

Het aanmeldingsproces voor Charm Date duurt maximaal vijf minuten. Dit zijn de persoonlijke gegevens die u moet opgeven tijdens het aanmeldingsproces:

 • geldige email
 • geboortedatum
 • naam
 • plaats

Nadat je je e-mail hebt geverifieerd, moet je een paar vragen over je ideale match beantwoorden. Je moet velden invullen die je vragen over je gewenste leeftijd, hobby’s, opleidingsniveau en nog veel meer. Je moet ook aangeven of het goed is om vrouwen te ontmoeten die al kinderen hebben.

Met deze informatie kunt u de wedstrijdsuggesties filteren die door de site worden gegeven. Wanneer deze filters zijn geactiveerd, bladert u door de ‘Smart Matches’ die door de site worden voorgesteld.

Contact maken

 • Er zijn meerdere manieren van communicatie beschikbaar
 • Alle communicatieplatforms zijn betaalde functies
 • Videochat, livechat en callservice-functies zijn aanwezig
 • Vrouwen op de site zijn erg actief
 • Zoekfilters zijn gratis te gebruiken

CharmDate heeft alle bericht- en contactfuncties die u ooit kunt bedenken. Van eenvoudige e-mails tot live chats, van eenvoudige oproepservices tot videochats, de site heeft het allemaal voor u.

Het is misschien een van de meest beschikbare communicatie-opties voor een datingsite, maar deze functies zijn niet gratis beschikbaar. Om te communiceren met mensen die u interessant vindt, moet u veel Qpid-credits hebben. De meeste functies worden betaald op basis van hoe lang en hoe vaak u ze gebruikt. De livechat kost je bijvoorbeeld 0,5 minuten gedurende 5 minuten, plus extra kosten voor het gebruik van emoji’s en het bekijken en verzenden van foto’s.

Je kunt je wedstrijden bereiken via EMF-mail, Admirer-mail, Live Chat, CamShare, VideoShow en Call Service. De oproepservice heeft drie verschillende typen: geplande oproepen, directe oproepen en de bel mij-autorisatie.

Het ontgrendelen van een van de functies gebeurt voor elk lid en voor elke keer dat u het gebruikt. Als je er echt aan denkt, zul je duizenden Qpid-credits uitgeven om contact te houden met je wedstrijden.

De site geeft u ook een contactlijst met de top 100 mensen waarmee u in 180 dagen contact hebt opgenomen. Na 180 dagen inactiviteit wordt uw lijst verwijderd.

Met CharmDate kunt u virtuele geschenken sturen naar mensen die u leuk vindt, wat natuurlijk credits kost. Het heeft ook een functie waarmee u actuele bloemen of werkelijke geschenken naar uw wedstrijden kunt selecteren en verzenden. U kunt dit doen door een geschenk of boeket te kopen in het gedeelte ‘Geschenken en bloemen’ van de site. De site zorgt vervolgens voor het kopen van het eigenlijke artikel en bezorgt het aan de ontvangers.

Profielkwaliteit

 • De profielen van leden zijn niet zo gedetailleerd
 • De site kan automatisch uw beschrijving voor u schrijven
 • Beperkte foto’s zijn gratis te bekijken
 • Profielverificatie kan via e-mail, telefoon of ID zijn
 • De profielen zijn niet erg gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd

De profielinformatie van CharmDate is niet erg gedetailleerd, maar het bevat voldoende informatie om een ​​glimp op te vangen van hoe jouw wedstrijden zijn. Het profielgedeelte bevat uw belangrijkste informatie, zoals uw naam, geboortedatum, geslacht, nationaliteit en relatiestatus. Het bevat ook enkele details over uw uiterlijk en hobby’s, maar het zal niet zo gedetailleerd zijn als wat andere sites hebben.

De basisinformatie die u tijdens het aanmelden hebt verstrekt, kan niet worden bewerkt. U kunt echter degene die u hebt opgegeven na aanmelding bewerken. Dit zijn de velden met informatie over uw lengte, gewicht, opleiding, hobby’s, aantal kinderen en het soort relatie waarnaar u op zoek bent. De profielsectie heeft een “Over mij” -veld waar je iets over jezelf kunt schrijven. Een cool ding over het gedeelte ‘Over mij’ is dat je ervoor kunt kiezen om tags te selecteren die het beste bij jezelf passen. Na het selecteren van de tags, genereert CharmDate een paragraaf volgens de tags die u hebt gekozen. Je kunt die automatisch geschreven paragraaf gebruiken voor je over mij-sectie. Nadat je je profiel hebt voltooid, krijg je punten die je kunt inruilen voor credits.

De profielinformatie is onderling gekoppeld tussen alle sites die worden beheerd door het Qpid-netwerk. Alle wijzigingen die u voor één site aanbrengt, worden ook op de andere sites doorgevoerd.

App

 • Gratis te downloaden
 • Beschikbaar op Google Play en de App Store
 • Met de app kunt u overschakelen naar een van de Qpid Network-datingsites.
 • Makkelijk te gebruiken gebruikersinterface
 • De app heeft duizenden downloads

De Qpid Networks heeft een speciale app genaamd Qpid Network: International Dating App. Dit is een alles-in-één app waarmee je CharmDate, AsiaMe en LatamDate altijd en overal kunt gebruiken.

De gebruikersinterface van de app lijkt erg op de website, alleen is deze krap en kunt u eenvoudig de site wijzigen die u erop gebruikt. Bij het inloggen wordt u begroet met een lijst met aanbevolen wedstrijden. Je ziet ook alleen de profielfoto’s en de namen van je wedstrijden. Als je meer over hen wilt weten, moet je op hun foto’s tikken en hun profiel bezoeken. De app vereist nog steeds dat u betaalt voor de functies die u gebruikt.

Als u van plan bent om een ​​videochat via uw telefoon te starten, is dit heel goed mogelijk. De functies die beschikbaar zijn voor de site zijn compatibel gemaakt met de app, dus u kunt er zeker van genieten zoals u van de website geniet.

De app staat op Google Play en de App Store. U kunt ook de barcode op hun site scannen om de app op uw telefoon in te stellen. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid ervan beperkt is tot bepaalde landen. Als de app niet beschikbaar is in uw land, heeft de site een goed mobiel adaptief ontwerp waarmee u gemakkelijk kunt bladeren door de telefoon.

Real Life Review

“In het begin was ik twijfelachtig in het gebruik van CharmDate. Ik zie niet in waarom we veel moeten betalen, alleen om te communiceren met andere mensen. Ik dacht echt dat het een zwendel was, maar toen ik me aanmeldde en ik moest met mijn wedstrijden praten, ik realiseerde me dat ik het fout had. Het is misschien duur, maar als dat nodig is om eindelijk met een legitieme mooie en verstandige vrouw te praten, dan ben ik zeer bereid om de prijs te betalen. Ik heb eindelijk de tijd (en het budget) gevonden om een ​​meisje te bellen dat ik echt leuk vind. We hebben al afspraken gemaakt over hoe we elkaar persoonlijk moeten ontmoeten, en ik kan niet wachten tot alles is geregeld. Er zijn nog veel papier werkt echter wel, maar ik ben erg opgewonden om bij haar te zijn en tijd met haar persoonlijk door te brengen. Ze is zo vriendelijk sinds de eerste dag en ik weet gewoon in mijn hart dat zij degene is waar ik naar op zoek was. ” -Erwin, 27

Ontwerp en bruikbaarheid

Ondanks dat het een van de pioniers in de online datingindustrie is, heeft CharmDate het hoofd geboden aan de moderne interfaceontwerpen van vandaag. Het webontwerp is eenvoudig en eenvoudig, maar het ziet er niet goedkoop uit. Het ontwerp past goed bij een breed scala aan leeftijdsgroepen, omdat het functioneel en gemakkelijk te begrijpen is.

Het ontwerp van de site markeert profielfoto’s in plaats van informatie. Dit type lay-outontwerp moedigt u aan om overeenkomsten te zoeken op basis van uiterlijk. Om het volledige profiel van iemand te zien, moet je op zijn afbeelding klikken.

Hoewel de site veel functies biedt, is het ontwerp nog steeds goed georganiseerd. De functies worden weergegeven door pictogrammen die gemakkelijk te begrijpen zijn.

Een ding dat soms vervelend kan zijn, zijn de pop-up live chats die u ontvangt van online leden die contact met u willen opnemen. Maar over het algemeen is de kwaliteit van de site goed.

CharmDate kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Maak een profiel aan
 • Gebruik eenvoudige zoekfilters
 • Gebruik geavanceerde zoekfilters
 • Een profielfoto uploaden
 • Blader door de profielen van alle leden
 • Toegang tot speciale klantenservice
 • Gebruik van veiligheids- en beveiligingssystemen

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Bonuspunten om eerste liefdesbrieven te verzenden
 • Gratis chat met nieuw geïntroduceerde leden
 • Blader door de foto’s van leden
 • Prioritaire reactie van klantenservice
 • Geschenken en bloemen
 • Videochats
 • gesprekken
 • Live chat
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
2 Qpid-credits
2 credits 8,00 USD / tegoed 15,99 USD
16 Qpid-credits
16 credits 6,00 USD / tegoed 96,00 USD
100 Qpid-credits
100 credits 3,99 USD / tegoed 399,00 USD

Is CharmDate duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is CharmDate hoger gematigd.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • Domiciliëring
 • PayPal

Wanneer je je voor het eerst aanmeldt, krijg je een paar coupons en vouchers waarmee je de berichtfuncties in CharmDate kunt uitproberen. Maar zodra je voucher verloopt, wordt je gevraagd om meer credits te kopen (wat trouwens niet goedkoop is).

Elke beweging die u maakt om te proberen met een lid in CharmDate te praten, heeft een prijs. Om functies te gebruiken, moet je credits betalen om ze te ontgrendelen. Elk communicatieplatform heeft een ander tarief. Er zijn bepaalde functies die moeten worden betaald op basis van hoe lang u ze gebruikt. Er zijn ook enkele functies die slechts één betaling vereisen. Elke functie wordt betaald; elke aankoop kan slechts eenmaal worden gebruikt. Dat betekent dat u moet betalen voor elke e-mail die u verzendt, zelfs als u slechts één ontvanger hebt.

Als je echt van deze site wilt genieten, moet je ervoor zorgen dat je tonnen extra geld hebt. De functies zijn behoorlijk verslavend, dus je moet voorbereid zijn. Als u dat niet bent, zal dit waarschijnlijk uw bank breken.

Speciale functies

CharmDate heeft veel innovatieve manieren om u te laten communiceren met mensen die u leuk vindt. Het kan een van de sites zijn met de meest speciale functies die u en uw portemonnee zeker zullen verbazen.

Bewonderaar Mail

Dit is een e-mail die u ontvangt van mensen die u hun interesse tonen. Het is de eerste e-mail die u van iedereen ontvangt. Het lezen van e-mails van Admirer is gratis, maar het beantwoorden ervan kost je punten of credits.

Live chat

Live Chat is de CharmDate-versie van instant messaging. U kunt met elk online lid chatten, maar deze functie is niet gratis. Het wordt gefactureerd met 0,5 credits per vijf minuten voor elke persoon waarmee je chat. U kunt foto’s en video’s verzenden via livechat, maar u moet hiervoor betalen.

Camshare

Dit is een tweezijdige betaalde videochat. Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers die deze service hebben geactiveerd en hun camera hebben ingeschakeld.

Bel service

De oproepservice is een betaalde functie waarmee u persoonlijk uw wedstrijd kunt bellen. Dit zijn de drie verschillende soorten oproepservices:

 • Geplande oproepen Voor dit type belservice moet u een reservering maken voordat u verder kunt gaan met de oproep. Nadat u een reservering heeft gemaakt, wordt uw contactpersoon op de hoogte gebracht en moet u wachten tot zij het verzoek accepteert en bevestigt. U krijgt een bel-ID nadat alles is geregeld.
 • Directe oproepen Directe oproepen vereisen geen reserveringen. U kunt direct met leden spreken die beschikbaar zijn voor oproepen.
 • Bel mij Met deze functie kunt u uw contactpersonen machtigen u te bellen. Het is gratis om een ​​autorisatie te maken, maar voor het telefoontje zelf moet u ervoor betalen. Uw contactpersoon kan u dan tijdens uw opgegeven tijd bellen.

Geschenken en bloemen

Dit is een van de meest unieke functies van de site. Op de site vindt u een sectie Geschenken en bloemen waar u werkelijke geschenken en boeketten kunt kopen om naar uw speciale persoon te sturen. De site regelt uw bestelling door contact op te nemen met lokale bloemenwinkels en winkels en uw item te laten bezorgen aan de deur van uw geliefde. De bezorgkosten zijn niet opgenomen in de prijslijst van de site, dus u betaalt deze apart. 

Virtuele geschenken

Dit zijn online geschenken die u kunt kopen en naar uw contacten kunt sturen. De geschenken die hier beschikbaar zijn, zijn e-kaarten voor verschillende gelegenheden, grafische bloemen, beren en harten.

Onze beoordeling

Inschrijven: 4.0 / 5
Contact maken: 3.0 / 5
Profielkwaliteit: 3.5 / 5
App: 4.0 / 5
Real Life Review: 3.5 / 5

Conclusie van de redactie

Lange tijd in de online dating-industrie hebben gediend als een goed voordeel voor CharmDate. Vanwege zijn ervaring en expertise in het veld, was het voor hen gemakkelijker om de behoeften van mensen te identificeren en aan te passen. De site biedt verschillende manieren om met andere leden te communiceren. De meeste van deze functies zijn niet te vinden op andere datingsites, maar je kunt er ook niet alleen van genieten. CharmDate is een premium dating-dienstverlener die geldwaarde heeft toegevoegd aan bijna alle functies. Hoewel de site vrij prijzig is, is het de kosten waard omdat de authenticiteit van zijn leden onbetwistbaar is. De site volgt en implementeert strikte regels om de site vrij te houden van vervalsingen en bots. Dus het besteden van een beetje om contact te houden met iemand die je leuk vindt, doet niet veel pijn als je zeker weet dat je met een legitiem persoon praat. De meerderheid van zijn leden is op zoek naar een duurzame relatie. Als je op de lange termijn iets wilt en je hebt wat extra geld over, dan raden we je aan deze site te proberen.

FAQ

feiten

Wat is CharmDate en hoe verschilt het van andere datingsites?

Het is een platform waar mannen uit verschillende plaatsen gaan op zoek naar hun perfecte Oost-Europese wedstrijd. Het is een van de weinige sites met een verscheidenheid aan communicatiemiddelen zoals EMF Mail, Live Chat, Call Service, CamShare, Gifts and Flowers, en nog veel meer geweldige services.

Wie runt CharmDate?

De site wordt beheerd door het Qpid-netwerk, een toonaangevend online dating- en relatieplatform dat miljoenen singles heeft geholpen een match te vinden via hun websites.

Vinden mensen succes op Charm Date?

CharmDate is een toonaangevende wereldwijde datingsite met meer dan 15 duizend leden die hun wedstrijden via de site hebben ontmoet. 

Bruikbaarheid, kosten en betaling

Welke voordelen krijg ik nadat ik me op CharmDate.com heb geregistreerd?

Alleen leden hebben het recht om gratis door de ledenlijst van de site te bladeren. Je hebt ook gratis vouchers en aanvullende credits, dus jij zou een voorproefje kunnen hebben van de betaalde functies.

Welke services worden geleverd op CharmDate?

De site biedt praktische oplossingen voor uw online datingbehoeften. Dit kan u helpen uw zoeken eenvoudiger en aangenamer te maken. Zodra u lid bent geworden, kunt u vrij door de lijst met leden bladeren en tegelijkertijd de site verkennen met een veilig account. 

De beschikbare services zijn afhankelijk van uw type lidmaatschap. Premium-leden hebben meer privileges. De meeste diensten van de site worden ontgrendeld via betaalde credits zoals EMF-mails, Live Chat, Cam Share en enz.

Hoeveel kosten de services in CharmDate?

Dit is de lijst met te betalen services: 

 • EMF-mail – 1 credit elke lezen en verzenden
 • Livechat – 0,5 credits per vijf minuten (alleen voor tekst met eenrichtingsvideochat). Emoji’s, stickers en foto’s kosten extra credits.
 • CamShare – 0,6 credits per minuut
 • Oproepservice – 1 tegoed per minuut
 • Geschenken en bloemen – prijzen staan ​​vermeld op de site.

Wat kan ik doen als ik mijn e-mailadres en wachtwoord ben vergeten??

Als u uw bent vergeten wachtwoord voor uw CharmDate-account, klik eenvoudig op de knop “Wachtwoord vergeten” op de inlogpagina. 

Als u de e-mail bent vergeten die u voor de site hebt gebruikt, neemt u contact op met hun beheerder en geeft u hen de naam en geboortedatum die u voor uw account heeft gebruikt. Geef ze ook het e-mailadres dat u momenteel gebruikt en wacht vervolgens op de instructies die ze zullen verzenden.

Kan ik mijn CharmDate-profielinformatie wijzigen?

Ja, u kunt uw profielinformatie wijzigen. U kunt dit doen door naar het profielgedeelte te gaan en op “Bewerken” te klikken naast het gedeelte dat u wilt bewerken.

Merk op dat u uw naam, geboortedatum, land van verblijf en huidige relatiestatus niet kunt wijzigen. 

Wat zijn de beschikbare zoekopties?

Om een ​​lid in CharmDate te zoeken, kunt u de onderstaande opties gebruiken: 

 • Snel zoeken – hiermee kunt u naar leden zoeken met een aantal specifieke functies.
 • Geavanceerd zoeken – filter zoekresultaten op basis van lengte, opleiding, beroep, enz.
 • Lid-ID – zoek naar een specifieke persoon via hun lid-ID.
 • Nieuwe leden – klik op de link “Nieuwste leden” in het gedeelte met de fotogalerij om leden te bekijken die recent lid zijn geworden van de site.
 • Leden nu online

Ik heb technische problemen. Wat moet ik doen?

U kunt de problemen die u ondervindt melden bij de klantenservice van CharmDate. Stuur ze de URL van de site die naar het foutbericht leidt, de datum, de tijd en de locatie van toegang toen u de fout tegenkwam. 

Wat zijn Qpid-credits?

Qpid-credits worden gebruikt om te genieten van betaalde services en functies voor sites die worden beheerd door het Qpid-netwerk, inclusief CharmDate.

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd op CharmDate?

Om credits te kopen, kunt u creditcards of betaalpassen gebruiken, waaronder Visa, MasterCard, American Express en Discover Cards. Alle creditcardgegevens die op de site zijn ingediend, zijn gecodeerd en zeer beveiligd.

Veiligheid en privacy

Hoe zit het met privacy en online beveiliging?

CharmDate neemt hun online veiligheid en privacy niet lichtvaardig. De site maakt gebruik van innovatieve technologieën om ervoor te zorgen dat registratie en gebruik worden beveiligd en beschermd. De gegevensverwerking wordt beschermd door GoDaddy en McAfee. De verwerkingsservices die door de site worden gebruikt, worden geverifieerd door Visa en MasterCard SecureCode.

Hoe gaat CharmDate om met zwendel en online datingfraude?

De veiligheid en de authenticiteit van haar leden zijn de belangrijkste prioriteiten van de sites. Er worden strikte regels en voorschriften geïmplementeerd om frauduleuze gevallen te voorkomen. 

Hoe weet ik dat de leden op CharmDate echte mensen zijn?

Alle damesprofielen zijn geverifieerd. Dat betekent dat ze een kopie van hun persoonlijk identificatiedocument met hun foto hebben ingediend. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top