CatholicMatch Review

Onze beoordeling

Oorspronkelijk onder de naam SaintRaphael.net, werd CatholicMatch in 1999 opgericht als een dienst aan katholieken. De datingwebsite dient als een platform waar katholieke alleenstaanden gelijkgestemde individuen kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen communiceren voor een solide, langdurige en op geloof gebaseerde relatie.

Het is momenteel de populairste niche-katholieke datingsite, en is publiekelijk aanbevolen door verschillende katholieke leiders.

 • 1.500.000 leden wereldwijd
 • minder dan 50% van de mannelijke leden tussen 40-60 jaar oud accepteert de leer van de kerk niet dat seks voor het huwelijk verkeerd is
 • meer dan 50% van de vrouwelijke leden tussen 40-60 jaar oud accepteert de leer van de kerk niet dat seks voor het huwelijk verkeerd is

De website heeft voornamelijk vrouwelijke profielen en een aanzienlijk aantal is op elk moment online. De leden zijn het meest actief in de discussieforums waar verschillende onderwerpen zoals gebedsverzoeken, echtscheiding, actuele gebeurtenissen, leerstellingen voor katholieken en meer welkom zijn.

Inschrijven

 • Profiel kan handmatig of automatisch via Facebook worden gemaakt
 • Persoonlijke introductie moet minimaal 150 tekens bevatten
 • U krijgt een automatische gebruikersnaam

Alle velden zijn verplicht. Er wordt slechts één vraag per pagina gesteld, dus het aanmelden kan behoorlijk lang duren. Zoals verwacht, gaan veel vragen over je geloof, overtuigingen en religieuze gebruiken. Uw foto kan worden geüpload vanaf uw computer of Facebook. Uw automatische gebruikersnaam is “YourName-MembershipNumber”. Als u bijvoorbeeld het 2 miljoenste lid bent, wordt u Anna-2000000.

Contact maken

 • Berichten zijn alleen voor premium leden
 • Leden kunnen “interviewvragen” instellen die u op hun profiel beantwoordt
 • Als je een gratis lid bent, kun je alleen berichten lezen na 10 dagen
 • Er is een chatroom

U kunt geen berichten naar andere leden sturen, tenzij u een upgrade uitvoert naar premium. Als je een gratis lid bent, kun je ze Emotigrammen sturen, maar je kunt geen gepersonaliseerde notitie toevoegen. U kunt alleen berichten lezen die na 10 dagen naar u zijn verzonden, wat contraproductief lijkt. Leden kunnen 20 meerkeuzevragen instellen die meestal niet in small talk worden gesteld. Je kunt deze beantwoorden op hun profielen, zodat ze je beter kunnen leren kennen.

Test CatholicMatch gratis

Profielkwaliteit

 • Profiel bevat uw temperamentresultaten (flegmatisch, optimistisch, melancholisch, cholerisch)
 • Er zijn 7 geloofsvragen waarop je ja of nee antwoordt
 • Bevat aanpasbare interviewvragen die andere leden kunnen beantwoorden
 • De profielen zijn zeer gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Profieldetails variëren van favoriete films tot favoriete heiligen tot religieuze activiteiten. Je kunt maximaal 50 foto’s uploaden en als je dat doet, verschijnen deze onderaan de hoofdpagina van iedereen. Om je temperamentresultaten te bekijken, moet je een quiz doen. U moet een bijbehorend account maken op temperamentquiz.com voordat u de quiz kunt doen.

Real Life Review

“Ik ontmoette mijn verloofde via CatholicMatch. Geen enkele andere datingwebsite was een optie, omdat ik wist dat mijn geloof voorop moest staan ​​in elke relatie. En ik was er niet in voor plezier en spelletjes, ik wilde op zoek naar mijn toekomstige echtgenoot. Ze stuurde het eerste bericht, maar omdat ik geen abonnement had, kon ik het nog niet lezen. Ik probeerde door andere accounts te bladeren, maar iets bleef me terugtrekken naar haar profiel. Ik weet nu dat dat goddelijke interventie was. toegegeven en betaald voor een premium lidmaatschap. En het was niets anders dan een positieve ervaring vanaf onze eerste chat bij het voorstel. Bedankt, CatholicMatch! ” – Mannelijke leraar (30)

Ontwerp en bruikbaarheid

De website heeft een moderne uitstraling. De startpagina is niet rommelig en de ruimte is verstandig aangewezen. U zult de meeste functies die u nodig hebt vooraf vinden; u hoeft niet door zoveel tabbladen te klikken. De functies zijn gebruiksvriendelijk en kunnen toegankelijk zijn voor gebruikers van alle leeftijden. U zult bijna geen vervelende advertenties vinden, en als die er zijn, zijn ze ook van op geloof gebaseerde organisaties.

Katholieke kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Zoek en bekijk andere profielen
 • Emotigrammen verzenden? Exclusieve emoticons
 • Upload maximaal 50 foto’s
 • Deelnemen aan matching
 • Kijk wie je profiel heeft bekeken
 • Nu gratis testen

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Onbeperkte berichten
 • Gepersonaliseerde Emotigrammen verzenden? Exclusieve emoticons
 • Prioritaire klantenondersteuning
 • Toegang tot community chatroom
 • CatholicMatch garantie? Als u binnen de eerste 6 maanden geen match vindt, krijgt u nog eens 6 maanden gratis
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Premie
1 maand 29,95 USD / Maand 29,95 USD
3 maanden 19,95 USD / maand 59,85 USD
6 maanden 12,49 USD / Maand 74,95 USD

Is CatholicMatch duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is CatholicMatch bovengemiddeld. Nu gratis testen

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart

Betalingen worden automatisch verlengd. Als je al hebt betaald maar nog geen functies hebt gebruikt, kun je nog steeds een terugbetaling krijgen. Anders kun je niet. De abonnementen worden geverifieerd en beveiligd door GoDaddy en BBB.

Speciale functies

CatholicMatch biedt unieke functies die het ontbreken van een bijpassend algoritme goedmaken. En dat is waarschijnlijk waarom ze werken, omdat ze leden de wedstrijden laten sorteren die ze leuk vinden in plaats van het alleen aan hen te presenteren.

Temperament

Er is een proto-psychologische theorie dat er vier fundamentele persoonlijkheidstypes zijn: optimistisch, melancholisch, cholerisch en flegmatisch. Mensen kunnen een enkele of een combinatie hiervan zijn. CatholicMatch biedt een Temperament-quiz met een van de bijbehorende websites om u inzicht te geven in uw persoonlijkheid. De resultaten worden op uw profiel geplaatst. U kunt ook de resultaten van andere leden bekijken en vergelijken.

Interview vragen

Je kunt sollicitatievragen gebruiken als ijsbrekers voordat je zelfs begint te chatten met een ander lid. U kunt maximaal 20 meerkeuzevragen maken en anderen deze in uw profiel laten beantwoorden. Dit kan een geweldige manier zijn om te weten of iemand een gewoonte of overtuiging voor een “dealbreaker” heeft. De resultaten van dit interview worden als bericht in uw inbox afgeleverd.

Emotigrams

Dit zijn eigenlijk emoticons die exclusief verkrijgbaar zijn in CatholicMatch. Omdat praten met iemand zenuwslopend kan zijn, heeft CatholicMatch gebruikers een manier gegeven om hen te helpen een snelle en eenvoudige introductie te maken zonder de juiste woorden te hoeven vinden. Je kunt gewoon iemand een boeket, een rozenkrans of een kopje koffie sturen in plaats van “hallo” te zeggen.

Onze beoordeling

Inschrijven: 4.0 / 5
Contact maken: 3.0 / 5
Profielkwaliteit: 5.0 / 5
Real Life Review: 4.5 / 5

Conclusie van de redactie

CatholicMatch maakt zijn belofte waar. Je krijgt waar je je voor aanmeldt, omdat iedereen (van de makers tot de leden) oprecht is over het doel van de datingsite. Het hele systeem legt speciale nadruk op het katholieke geloof om leden te helpen hun toekomstige echtgenoot te vinden. Het onderhoudt ook een actieve en ondersteunende gemeenschap die is gebaseerd op een sterke katholieke identiteit. Als je toegewijd bent aan het vinden van iemand met dezelfde waarden en levensstijl als jij, meld je dan gratis aan bij CatholicMatch. Test CatholicMatch gratis

FAQ

feiten

Wat is CatholicMatch?

CatholicMatch is een niche online datingwebsite voor katholieke singles die iemand van hetzelfde geloof willen vinden.

Van wie is CatholicMatch?

CatholicMatch werd in 1999 opgericht door Jason LaFosse, Brian Barcaro en wijlen Mike Lloyd.

Is CatholicMatch legitiem?

Ja, CatholicMatch is legitiem en het is momenteel de meest populaire katholieke datingsite.

Is CatholicMatch veilig?

Ja. Er is een beveiligingssysteem dat de website 24/7 bewaakt en de profielen scant op verdacht gedrag.

Waar kan ik verhalen over CatholicMatch lezen?

Succesverhalen zijn beschikbaar op catholicmatch.com/about/category/success-stories. 

Is er een forum voor CatholicMatch?

Ja. CatholicMatch meldt dat elke dag gemiddeld 2.000 berichten worden geüpload.

Heeft CatholicMatch een app?

Nee, het heeft nog geen mobiele app, maar hun website is geoptimaliseerd voor telefoonschermen.

Usability

Kan ik mijn profiel verbergen??

Ja. Klik rechtsboven op de website op uw profielfoto en selecteer “Profiel”. Onder je kopfoto zie je “Je profiel bewerken”. Klik daarop en kies “Profielstatus wijzigen”. Er zijn verschillende keuzes om je profiel te verbergen (afhankelijk van reden en tijd).

Waarom is mijn account verwijderd?

U bent waarschijnlijk niet geslaagd voor de beveiligingscontrolepunten van de website. Neem contact op met hun ondersteuningsteam of maak een ander account.

Hoe blokkeer ik iemand?

U moet contact opnemen met de klantenservice voordat u een account kunt blokkeren. In uw bericht moet u de naam van het lid, het profiel-ID en uw reden voor het blokkeren opnemen.

Betaling

Is CatholicMatch gratis?

Ja, aanmelden en browsen is gratis, maar je moet upgraden naar premium om berichtenfuncties te gebruiken.

Hoeveel is CatholicMatch?

Het premium abonnement begint bij 29,95 USD voor slechts één maand.

annuleren

Hoe annuleer ik mijn CatholicMatch-abonnement?

U kunt de huidige periode van uw abonnement niet annuleren, maar u kunt de automatische verlenging uitschakelen op catholicmatch.com/account/services. Nadat uw huidige pakket is verlopen, gaat u verder als gratis lid.

Contact

Hoe neem ik contact op met CatholicMatch?

U kunt contact opnemen met hun ondersteuningsteam via [email protected] 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top