C-Date Review

Onze beoordeling

Als u op zoek bent naar een vrijblijvende en ongecompliceerde manier van daten, is C-Date iets voor u. C-Date categoriseert zichzelf als een informele datingsite waar mensen andere mensen met dezelfde interesse kunnen ontmoeten. Met C-Date hoeven leden zich geen zorgen te maken dat ze zich ongemakkelijk voelen of andere mensen beledigen omdat het doel duidelijk is en de leden die zich aanmelden bij C-Date hun erotische fantasieën moeten waarmaken. Het is een datingsite bedoeld voor one-night-stands en informele afspraken.

Om u te helpen uw beste match te vinden, beoordeelt CDate uw profiel en koppelt het aan de profielen van andere leden met behulp van het matchmaking-systeem. Contactvoorstellen worden naar u verzonden via een geïntegreerde e-mailfunctie, die u kunt krijgen met een premium abonnement. Als je een vrouw bent, is dat gratis! U kunt ook zelf verkennen met behulp van de aanpasbare zoekfunctie.

We hebben deze datingsite getest om te zien of deze daadwerkelijk aan de praat is. Om te zien wat we hebben ontdekt, lees op onze CDate beoordelingen hieronder.

 • Tot 25.000 nieuwe leden melden zich dagelijks aan
 • Meer dan 36.000.000 leden wereldwijd
 • Het hoogste aantal gebruikers komt uit Duitsland, Zwitserland en Brazilië
 • Van 80% van de leden wordt gezegd dat ze professionals en ondernemers zijn
 • Er zijn iets meer vrouwelijke leden dan mannen

C-Date-leden zijn echt actieve gebruikers. Je zult altijd een lange lijst met online gebruikers zien, net zoals je lijst met wedstrijden. Leden zullen je een bericht sturen en zullen niet terughouden.

Hoewel contactvoorstellen uitstekende starters zijn, hoeft u niet echt te wachten omdat er leden zijn die contact met u zullen opnemen. Ze zijn extravert en ze weten wat ze van plan zijn.

Met meer dan zesendertig miljoen gebruikers wereldwijd en tot 25.000 aanmeldingen per dag, zult u niet zonder wedstrijden komen om te verkennen. Veel leden zijn behoorlijk serieus voor meetups en afspraken. Interessant is dat de meerderheid van de leden wordt verondersteld professionals en ondernemers te zijn.

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Meld u aan met uw e-mailadres
 • Voer zes eenvoudige stappen uit om uw account aan te maken
 • Je geüploade profielfoto moet worden goedgekeurd
 • Nieuwe leden krijgen een paar dagen een gratis Premium-proefperiode
 • Vrouwelijke gebruikers hebben gratis toegang tot de volledige functionaliteit van de site

Als u zich aanmeldt op C-Date, moet u enkele snelle en eenvoudige stappen uitvoeren. U wordt gevraagd om informatie te verstrekken, zoals het soort ervaring dat u zoekt, of u zich aangetrokken voelt tot een man of een vrouw, de stad waar u vandaan komt, uw leeftijd en relatiestatus, hoe u eruit ziet, hoe u ontdekte C-Date, uw e-mailadres en een genomineerd wachtwoord.

Na het verstrekken van de genoemde informatie wordt uw profiel aangemaakt. Het laatste wat u moet doen, is uw registratie bevestigen via een bevestigingslink die naar uw e-mailadres is verzonden.

Als nieuwe gebruiker heeft u een gratis proefperiode van enkele dagen voor het Premium-lidmaatschap. Als je een vrouw bent, ben je automatisch premiumlid en krijg je de kans om zonder kosten van alle functies van de site te genieten. Wat de mannelijke gebruikers betreft, is een premie nodig om volledige toegang te krijgen tot alle functionaliteiten van de site.

Direct na het aanmaken van uw account en het bevestigen van uw registratie, wordt u naar uw startpagina geleid. Je zult direct je wedstrijden, nieuwe leden en online leden zien. Verken en begin direct een gesprek!

Contact maken

 • Matchvoorstellen zijn gebaseerd op C-Date Matchmaking Algorithm
 • Gegarandeerd ‘Contactvoorstellen’ voor premium leden
 • Er is geen chatroom beschikbaar voor snelle communicatie
 • Mannelijke leden kunnen alleen berichten verzenden als ze een premium abonnement hebben
 • Het verzenden van berichten naar andere gebruikers is gratis voor vrouwen

Er zijn verschillende lijsten in uw profiel waar u andere leden kunt verkennen.

De eerste is de ‘Nu online’ die een lijst toont van andere leden die momenteel online zijn. U kunt deze leden direct een bericht sturen.

Het volgende is ‘Mijn wedstrijden’, dat andere leden toont die zijn gegenereerd door het matchmaking-algoritme van C-Date. Deze zijn natuurlijk gebaseerd op de voorkeuren die u instelt.

U hebt ook de lijst ‘Mijn bezoekers’, waar u andere gebruikers kunt zien die uw profiel hebben bekeken.

De lijst ‘Mijn favorieten’ bevat daarentegen de lijst met profielen van andere leden die u hebt toegevoegd door op de knop ‘Toevoegen aan favorieten’ te klikken net onder de foto op hun profiel.

Ten slotte is ‘Mijn likes’ de lijst waar u andere gebruikers kunt zien die uw profielfoto hebben bekeken en u aantrekkelijk hebben gevonden. De functie voor het leuk vinden van de foto van andere leden is alleen beschikbaar voor vrouwelijke gebruikers.

C-Date stuurt premium leden ‘Contactvoorstellen’ met behulp van het matching-systeem. C-Date matcht u met andere leden en genereert contactvoorstellen op basis van de criteria die u instelt om uw match te vinden. Het is een geweldige manier om contact te leggen met andere leden omdat het gelijk is aan je verwachtingen op basis van je voorkeuren. Zodra je een voorstel voor een contactpersoon in je mailbox hebt ontvangen, moet je dit bekijken en kijken of je match je bevalt. C-Date garandeert minimaal vijf, vijftien of dertig contactvoorstellen, afhankelijk van het type lidmaatschap waarop u zich abonneert.

Profielkwaliteit

 • Informatieve maar niet saaie profielen
 • Foto’s moeten worden goedgekeurd
 • Alleen premium-leden kunnen foto’s en het volledige profiel bekijken
 • Geef uw erotisch type aan met behulp van vijf afbeeldingen
 • Erotische galerij beschikbaar voor premium leden
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd

Vergeet niet om na het aanmaken van uw account uw profiel aan te vullen. Je hebt de mogelijkheid om je beroep, opleiding, body art aan te geven, of je nu drinkt en rookt. U wordt ook gevraagd een bijnaam op te geven. Als u er echter voor kiest om mysterieuzer te zijn en de genoemde informatie niet bekend te maken, kunt u de ‘Vraag het me persoonlijk!’ keuze.

Vervolgens moet u een foto uploaden. Het is niet vereist, maar het wordt aangemoedigd om uw profiel aantrekkelijker en aantrekkelijker te maken. Na het uploaden moet je wachten tot je foto is geaccepteerd, wat slechts enkele minuten duurt. U wordt via uw mailbox op de hoogte gesteld zodra deze is goedgekeurd. Je kunt ervoor kiezen je foto onscherp te maken of deze voor iedereen zichtbaar te maken.

Naast je profielfoto’s kun je met C-Date maximaal vier andere foto’s toevoegen om op je profiel weer te geven.

Als je meer informatie over jezelf wilt geven, kijk dan op het tabblad ‘Over mij’ onder ‘Mijn profiel’. Daar kunt u de aanvullende informatie zien en bewerken die u eerder is gevraagd. Afgezien daarvan, kunt u uw ‘uiterlijk en uiterlijk’ en ‘persoonlijkheid en kenmerken’ aangeven.

Interessant is dat je met C-Date je ‘Erotische type’ kunt delen via visuele weergave om aan te geven of je erotische type conventioneel, romantisch, avontuurlijk of wild is.

App

 • Heeft een moderne en sexy uitstraling
 • C-Date kan worden gedownload op APK Pure
 • Beschikbaar voor Android- en iO’s-gebruikers in geselecteerde landen
 • Gemakkelijke toegang tabbladen
 • Het heeft de volledige functionaliteit van de websiteversie

C-Date App heeft, net als zijn website, een moderne en intieme sfeer. Het is ontworpen om een ​​licht erotisch gevoel te vertonen, dat gebruikers aantrekt voor een avontuur voor volwassenen.

De app is in sommige landen niet beschikbaar op Google Play en Apple Store. Toch kun je het krijgen via APK Pure. U kunt ook de mobiele versie van de C-Date-site gebruiken met uw telefoonbrowser.

Over het algemeen is het schoon en eenvoudig. Het heeft tabbladen om eenvoudig toegang te krijgen tot en de lijsten van online leden, uw wedstrijden, gesprekken en profielbezoekers te bekijken. Aan de rechterkant van het scherm is er een vervolgkeuzemenu waar je de tabbladen kunt zien om je profiel te zien, je ‘Mijn favorieten’-lijst, je’ Mijn vind-ik-leuks ‘,’ Help ‘en de uitlogknop.

Real Life Review

“Ik ben net een jaar geleden naar de stad verhuisd. Als nieuweling had ik echt niet veel vrienden tijdens de eerste paar maanden van mijn verblijf. Het was toen gewoon werk en thuis voor mij. Tot een van mijn collega’s vertelde me over C-Date. Ik heb C-Date-beoordelingen online gezocht en gecontroleerd en het geprobeerd. Het was een informele datingsite – precies wat ik zocht. Wat ik eerst leuk vond aan C-Date was dat ik werd gegeven een gratis proef voor premium. Toen vond ik alles wat het premium-lidmaatschap te bieden had. Hoewel ik moest betalen nadat mijn gratis proefperiode was afgelopen, vond ik het prima. Er was sindsdien nooit meer een eenzaam weekend voor mij! Het is echt moeilijk om een ​​match te vinden. Elke dag krijg ik berichten van verschillende vrouwen die elkaar echt willen ontmoeten. Het was echt een goede keuze voor mij om C-Date te proberen. ” – Josh, 26

Ontwerp en bruikbaarheid

De accenten van wit en paars op de site van C-Date passen bij de sexy en volwassen aard die het wil projecteren. Het heeft een modern design met open tabbladen en een vervolgkeuzemenu voor eenvoudigere toegang tot de functies van de site. Meldingen kunnen niet worden gemist, omdat pictogrammen in een rij boven aan de pagina worden geplaatst. Online leden komen van pas omdat de eindeloze lijst zich aan de rechterkant van de pagina van de site bevindt.

Het app-ontwerp is vrijwel hetzelfde als op de site. Het zal je ook opvallen dat het vergelijkbaar is met de mobiele FB-applicatie, die de pictogrammen voor thuis, profiel, berichten, contacten / mensen heeft. Het berichtgedeelte, getagd als conversaties, zag er absoluut gemodelleerd uit naar het eigen berichtontwerp van Facebook.

Over het algemeen zijn de web- en app-ontwerpen van C-Date gemakkelijk te navigeren, zelfs voor mensen die net nieuw zijn in het verkennen van de online datingwereld. Het is zelfs aantrekkelijk voor verschillende leeftijden vanwege de eenvoudige lay-out.

C-date kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Ontvang contactsuggesties
 • Definieer je erotische type
 • E-mail notificaties
 • Ontvang berichten

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Berichten sturen
 • Zie foto’s en erotische galerij
 • Contacten toevoegen aan ‘Mijn favorieten’
 • Onbeperkte contactvoorstellen
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Premie
3 maanden 79,90 USD / Maand 239,70 USD
6 maanden 59,90 USD / Maand 359,40 USD
12 maanden 39,90 USD / Maand USD 478,80

Is C-date duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is de C-date bovengemiddeld.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart

Hoewel geciteerd per maand, wordt de totale waarde van de volledige lidmaatschapsperiode gefactureerd. Lidmaatschappen zijn ingesteld om elk einde van elke termijn automatisch te verlengen, tenzij u uw lidmaatschap ten minste vier weken voordat uw abonnement eindigt opzegt. Als u bijvoorbeeld een lidmaatschap van drie maanden koopt, wordt u vooraf drie maanden gefactureerd en wordt het automatisch drie maanden verlengd, tenzij u opzegt.

C-Date-services zijn gratis voor vrouwelijke gebruikers. Dit kan de billijke verhouding tussen vrouwelijke en mannelijke leden verklaren. Anderzijds kunnen mannelijke leden genieten van de pool van de vrouwelijke gebruikers als zij zich abonneren op premium.

Speciale functies

Om je casual datingervaring leuker te maken, heeft C-Date de volgende functies.

Contact voorstel

Dit wordt gegenereerd en verzonden naar de mailbox van een premiumlid zodra het lid is gekoppeld aan het systeem van CDate op basis van de ingestelde criteria. Het voorstel omvat het geslacht, leeftijd, seksualiteit, gezinsstatus, uiterlijk, zoekregio en voorkeuren van de wedstrijd.

Mijn erotisch type

Met deze functie kunt u uw erotische type identificeren met behulp van vijf afbeeldingen. Nadat je vijf afbeeldingen hebt gekozen, wordt je erotische type bepaald of het conventioneel, romantisch, avontuurlijk of wild is. Dit resultaat wordt weergegeven in uw profiel.

Foto vrijgeven

Door het vakje naast ‘Alle vrouwen kunnen mijn foto zien’ uit te vinken, wordt uw foto wazig voor uw wedstrijden. U kunt uw foto’s aan bepaalde personen vrijgeven als zij u daarom vragen of wanneer u maar wilt.

Onze beoordeling

Inschrijven: 5.0 / 5
Contact maken: 4.0 / 5
Profielkwaliteit: 5.0 / 5
App: 3.5 / 5
Real Life Review: 4.0 / 5

Conclusie van de redactie

C-Date is voor personen die op zoek zijn naar ongedwongen seksuele ontmoetingen. Het is een gebruiksvriendelijke site die mensen naar hun erotische fantasieën brengt. Als gratis lid kunnen mannelijke gebruikers genieten van een beperkte functie van de datingsite. Door een premie te betalen, kun je je daarentegen mengen met gelijkgestemde leden die op zoek zijn naar hetzelfde soort avontuur, wat waarschijnlijk meer kansen geeft om een ​​echte match te vinden.

FAQ

feiten

Wat is C-datum?

CDate is een online platform dat zich richt op personen die vrijblijvend daten om hun erotische fantasieën waar te maken.

Wat maakt C Date anders dan andere services?

Anders dan andere gebruikelijke datingsites, probeert CDate personen te helpen die op zoek zijn naar meer intieme connecties en openheid over erotiek aan te moedigen.

Wat is een contactvoorstel op C Date?

Een contactvoorstel vloeit voort uit het matching-systeem van CDate waarin een lid dat aan uw gewenste criteria voldoet naar u zal worden verzonden samen met de details over uw match.

Usability

Hoe kan ik mijn profiel op C Date wijzigen of bijwerken?

Om uw profiel op CDate bij te werken, klikt u op ‘Mijn profiel’ en selecteert u de gewenste sectie en bewerkt u uw informatie. Vergeet niet op de knop Opslaan te drukken om de wijzigingen te behouden.

Hoe kan ik contact opnemen met andere C Date-leden?

U kunt contact opnemen met andere CDate-leden door hen een bericht te sturen. Zoek gewoon de knop ‘Bericht schrijven’ op hun profiel. Wat betreft contactvoorstellen, u kunt direct een gesprek beginnen met behulp van het vak onderaan het voorstel.

Hoe kan ik e-mailmeldingen stoppen op C Date?

Als u geen e-mails meer wilt ontvangen over uw CDate-updates, gaat u naar Instellingen, schakelt u het selectievakje naast ‘Meldingen activeren’ uit en slaat u op.

Hoe genereert C Date contactvoorstellen?

Contactvoorstellen worden gegenereerd met behulp van het matchmaking-algoritme van CDate. Het algoritme baseert zijn resultaten op de zoekcriteria die u instelt.

Garandeert C Date voor een minimum aantal contactvoorstellen?

Ja, CDate garandeert contactvoorstellen aan zijn premium leden. Voor leden met een lidmaatschap van 12 maanden zijn minimaal 30 contactvoorstellen gegarandeerd, terwijl leden met een lidmaatschap van 3 en 6 maanden respectievelijk minimaal 5 en 15 contactvoorstellen moeten ontvangen.

Waarom was mijn foto niet goedgekeurd op C Date?

Fotorichtlijnen en -vereisten worden weergegeven wanneer u uw foto uploadt. Als uw geüploade foto expliciete seksuele inhoud, geweld en wapens, inbreuken op het auteursrecht, contactgegevens, kinderen, strips, beroemdheden, dieren of landschappen toont, wordt deze niet geaccepteerd. Je foto moet je gezicht en ogen duidelijk laten zien en er mogen geen andere mensen op de foto staan.

Lidmaatschap

Hoe kan ik mijn profiel op C Date verwijderen?

Om uw gegevens permanent van CDate te verwijderen, moet u uw Premium-lidmaatschap eerst annuleren. Stuur daarna een e-mailverzoek naar [email protected]

Wat kan ik doen om contact op te nemen met de klantenservice van C Date?

Leden kunnen hun zorgen e-mailen naar [email protected] De klantenservice van CDate beoordeelt de ontvangen e-mail en antwoordt na een paar dagen terug. 

Privacy en beveiliging

Hoe veilig zijn mijn gegevens met C Date?

CDate neemt uw gegevensveiligheid en privacy serieus. Het maakt gebruik van een complex systeem van toegangsrechten en technische veiligheidsmaatregelen om de veiligheid van zijn leden te waarborgen. 

Hoeveel informatie krijgen andere leden over mij op C Date?

CDate zorgt voor anonimiteit tussen leden via een intern postsysteem. U bepaalt zelf welke informatie u wilt weergeven, behalve de basisinformatie die u werd gevraagd toen u zich aanmeldde.

Waar kan ik mijn inloggegevens op C Date bekijken en wijzigen?

Om uw inloggegevens te wijzigen, gaat u naar Instellingen op het tabblad Mijn profiel. Let op de hoofdlettergevoeligheid wanneer u uw nieuwe gegevens invoert.

Kunnen alle C Date-leden mijn foto zien??

Bij het uploaden van uw foto wordt de instelling automatisch ingesteld op privé. Je kunt de instellingen wijzigen door het vakje ‘Alle vrouwen kunnen mijn foto’s zien’ uit te schakelen.

Hoe geef ik contact toestemming om mijn foto op C Date te bekijken?

Als u uw foto’s verborgen houdt voor andere gebruikers, kunt u specifieke gebruikers toestaan ​​uw foto’s te bekijken door naar hun profiel te gaan en op de knop ‘Gebruiker mijn foto weergeven’ te klikken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top