Bumble Review

Onze beoordeling

Bumble is een online dating-app ontwikkeld in 2014 door Whitney Wolfe, een voormalige medewerker van Tinder. Als zodanig hebben de twee apps veel dingen gemeen, behalve één groot verschil – in Bumble hebben vrouwen de controle. Zodra wedstrijden zijn gemaakt, krijgen vrouwen eerst de mannen bericht, waarna de mannen zullen antwoorden als ze geïnteresseerd zijn.

Bumble Mag: Bumble heeft onlangs zijn nieuwe offline publicatieproject gelanceerd, Bumble mag. Dit magazine wordt offline verspreid en iedereen in de Verenigde Staten kan een gratis exemplaar krijgen wanneer u het via de app aanvraagt. Dit magazine heeft verschillende secties die gaan over vriendschap, dating en zaken.

 • Meer dan 900.000 bezoeken per maand wereldwijd
 • 450.000 bezoeken uit de VS per maand

Als dating-app die vrouwen de baas is, is het een verrassing dat de verhouding man / vrouw op de site zelfs 50-50 is. Als je het aantal verlovingen en bruiloften dat voortkwam uit Bumble-gesprekken vergelijkt met het aantal leden dat het momenteel heeft, is de kans om een ​​levenslange partner te vinden op dit datingplatform moeilijk. De doelgroep van de site is waarschijnlijk mannen en vrouwen die op zoek zijn naar casual dates of afspraken.

Inschrijven

 • Gebruikers kunnen zich registreren met hun telefoonnummer of Facebook-account
 • U hoeft geen persoonlijke informatie te verstrekken, omdat de app alle informatie rechtstreeks uit uw Facebook-profiel importeert
 • Het duurt slechts 1-2 minuten om uw account aan te maken
 • Je krijgt onmiddellijk voorgestelde wedstrijden nadat je de app aan je Facebook hebt gekoppeld
 • Het proces is zeer gebruiksvriendelijk

Het aanmeldingsproces is heel eenvoudig, vooral als u al een Facebook-account hebt. U hoeft zelfs geen informatie te verstrekken, want Bumble neemt al uw Facebook-informatie en importeert deze in de app. Vroeger kon je je niet aanmelden als je geen Facebook-account hebt en voorspelbaar klagen veel potentiële gebruikers hierover. Bumble heeft sindsdien hun regels gewijzigd en nu kunt u zich aanmelden met uw telefoonnummer.

Contact maken

 • De website heeft geen zoekoptie
 • Gebruikers krijgen alleen voorgestelde overeenkomsten op basis van hun voorkeuren
 • Gebruikers blijven voorgestelde overeenkomsten ontvangen zolang er iemand is die overeenkomt met de voorkeuren van de gebruiker
 • Gebruikersvoorkeuren zijn onder meer: ​​seksuele voorkeur, leeftijdscategorie en afstand
 • Het verzenden van berichten naar andere gebruikers is gratis voor iedereen
 • Er is een chatroom

Bumble’s contactbeleid onderscheidt het van andere dating-apps zoals Tinder. Met Bumble beginnen vrouwen het gesprek. Vergelijkbaar met de interface van Tinder, krijg je match-suggesties te zien en veeg je naar links als je niet geïnteresseerd bent en veeg je naar rechts als je dat wel bent. Als ze ook naar rechts vegen, zullen vrouwen zien dat er een match is gemaakt. Nu heeft ze 24 uur om de man een bericht te sturen als ze geïnteresseerd is. Als ze hem een ​​bericht stuurt, heeft hij nu nog 24 uur om haar een bericht te sturen. Als hij op haar bericht antwoordt, kunnen ze hun gesprek zonder beperkingen voortzetten.

Voor relaties van hetzelfde geslacht of platonische relaties kan elk van de twee partijen eerst berichten sturen, waarop de andere partij moet antwoorden voordat het gesprek vrij kan worden voortgezet. Het 24-uurs tijdschema is hier ook van toepassing. Als dit voor jou beperkend aanvoelt en je wilt een berichtenfunctie met meer vrijheid, bekijk dan onze categorie Casual Dating.

Profielkwaliteit

 • U kunt de profielfoto’s van andere gebruikers zien zonder een betaald abonnement
 • Alle foto’s die naar je profiel zijn geüpload, zijn openbaar
 • Alle profielinformatie is standaard openbaar
 • Valse profielen kunnen door andere gebruikers worden gemeld
 • De app importeert informatie rechtstreeks uit het Facebook-profiel van een gebruiker, maar verifieert niet of het FB-account legitiem is
 • De profielen zijn slecht gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Het lijkt erop dat de site geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar afspraken en informele dates, omdat de profielen niet eens zoveel informatie over een persoon bevatten; alleen hun geslacht, beroep en opleiding. Dit is niet echt genoeg informatie om langs te gaan als u wilt weten of u wel of niet in een persoon geïnteresseerd bent, tenzij het enige dat belangrijk voor u is, is hoe deze eruit ziet.

Real Life Review

“Bij andere datingsites kreeg ik veel ongewenste aandacht in de vorm van onfatsoenlijke voorstellen en soms zelfs naaktfoto’s! Ik werd lid van Bumble omdat ik daar niets mee wilde doen. Met de app kan ik alleen berichten sturen naar de jongens waarin ik ben geïnteresseerd. Het enige nadeel is echter dat de profielen op deze app helemaal geen informatie bevatten, dus het is moeilijk te zeggen welke griezels zijn en welke fatsoenlijke jongens zijn op basis van hun uiterlijk alleen. meer informatie op de profielpagina van een gebruiker, ik zou deze app helemaal geweldig vinden. ” – Assistent vrouwelijke bibliothecaris uit New York (22)

Qua ontwerp heeft Bumble het echt goed. De kleurenschema’s zijn mooi zonder te flitsende en de lay-out is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Met elke functie slechts een tik verwijderd, is het heel gemakkelijk om te navigeren tijdens gebruik, zelfs voor mensen die niet technisch onderlegd zijn.

Bumble-kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Profiel aanmaken
 • Match suggesties
 • Chat- en berichtenservice

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Verleng verbindingen voor 24 uur
 • Overeenkomen met verlopen verbindingen
 • SuperSwipe
 • Bekijk een lijst met mensen die al naar rechts hebben geveegd
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
BumbleBoost-abonnement
1 week 8,99 $ / week $ 8,99
1 maand $ 24,99 / maand 24,99 $
3 maanden 16.66 $ / Maand $ 49,98
6 maanden 13,33 $ / maand $ 79,98
Bumble Credits
1 munt 1,99 $ / munt 1,99 $
5 munten 1,60 $ / munt $ 7,99
10 munten 1,50 $ / munt 14,99 $
20 munten 1,25 $ / munt 24,99 $

Is Bumble duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is Bumble gemiddeld.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • PayPal
 • Via mobiele telefoon

BumbleBoost-abonnees krijgen de volgende voordelen:

 • Beeline – Bekijk een lijst met gebruikers die al recht op je foto zijn geveegd, zodat je niet hoeft te wachten.
 • Opnieuw – In staat zijn opnieuw te verbinden met verbindingen die al eerder zijn verlopen
 • BusyBee – Verleng de 24-uurs deadline die Bumble heeft voor uw verbindingen

Aan de andere kant kunnen Bumble-munten worden gebruikt om andere leden te SuperSwipe. Voor één munt kun je een hart toevoegen aan je gebruikelijke uithaal, waardoor de andere partij weet dat je er echt in geïnteresseerd bent.

Speciale functies

Hoewel Bumble een gratis online dating-app is, kunnen gebruikers geld uitgeven voor speciale voordelen die hen meer zichtbaarheid en populariteit op het platform kunnen geven.

BumbleBff

Als daten niet jouw type is, kun je de site ook gebruiken om vrienden te vinden. Schakel gewoon van de normale Bumble-modus naar BumbleBff om te zoeken naar mensen die alleen op zoek zijn naar platonische relaties en niets meer.

BumbleBizz

Voor mensen die niet op zoek zijn naar persoonlijke connecties, maar zakelijke. Zie het als een datingapp-versie van LinkedIn. In plaats van een date te zoeken, kunt u mensen zoeken om uw startup te financieren, aannemers en leveranciers zoeken, netwerkverbindingen verkrijgen, uw kennis over uw niche vergroten en toegang krijgen tot waardevolle bronnen voor uw branche.

SuperSwipe

Als je wilt laten weten dat je echt geïnteresseerd bent in een persoon, kun je een SuperSwipe doen, die je kunt kopen met Bumble-munten. SuperSwipe is vergelijkbaar met een normale veeg naar rechts, behalve dat de andere partij een melding krijgt dat u hebt betaald voor een SuperSwipe om hun aandacht te trekken. Het betekent dat je ze echt leuk moet vinden als je geld uitgeeft om hun aandacht te trekken.

Bumble Hive

Zo nu en dan sponsort Bumble real life-evenementen in de vorm van Bumble-bijenkorf. Het evenement staat open voor alle Bumble dating-, BFF- en Bizz-leden en je kunt je Bumble-profiel gebruiken als toegangsbewijs voor deze evenementen. Bumble Hive is een mogelijkheid voor leden om niet alleen andere gebruikers te ontmoeten voor plezier, vriendschap, flirt of dating, maar zakelijke leden kunnen het evenement ook gebruiken om potentiële zakelijke partners, investeerders en andere connecties te krijgen. Het evenement heeft ook symposia en conferenties onder leiding van deskundige sprekers over verschillende onderwerpen, zoals het opbouwen van uw carrière of het succesvol pitchen van uw ideeën.

De Bijenkorf

Bumble’s blog, de BeeHive, is een geweldige bron voor alles wat met daten te maken heeft. Van handleidingen voor het aantrekkelijker maken van je profiel tot Bumble-updates en aankondigingen van evenementen, de BeeHive heeft alles wat je nodig hebt om up-to-date te blijven.

Onze beoordeling

Inschrijven: 3.0 / 5
Contact maken: 3.0 / 5
Profielkwaliteit: 2.5 / 5
Real Life Review: 3.0 / 5

Conclusie van de redactie

Voor een app die zogenaamd vrouwen machtigt, voelt de uitvoering een beetje underwhelming. De logica erachter is geweldig – het toestaan ​​van vrouwen om de eerste stap te zetten, beschermt hen tegen ongewenste aandacht. Hoewel controle aan vrouwen wordt gegeven, krijgen ze echter onvoldoende informatie om een ​​weloverwogen beslissing te nemen. Met de beperkte profielinformatie van de app is het bijna onmogelijk om de goede leden van de slechte te onderscheiden op basis van wat er op hun profiel staat. De app voelt qua uiterlijk aan, dus het is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar afspraken en informele dates. Voor mensen die op zoek zijn naar langdurige relaties, is de app mogelijk niet zo efficiënt. Als u de voorkeur geeft aan een online datingplatform waar zowel mannen als vrouwen vrij kunnen praten zonder deadlines of beperkende voorwaarden, bekijk dan onze Dating Apps-categorie voor meer keuzes.

FAQ

feiten

Wanneer kwam de Bumble-app uit?

De Bumble-app is uitgebracht in december 2014.

Als Bumble gericht is op vrouwen, betekent dit dat homoseksuele mannen niet op de site kunnen komen?

Homoseksuelen zijn welkom op de site en in feite kan iedereen lid zijn. Voor een homoseksuele en platonische relatie kan elke partij het gesprek beginnen en moet de andere partij binnen 24 uur antwoorden voordat de verbinding verloopt.

Helpen! Ik kan de Bumble-app niet vinden in de Playstore?

Als het niet op Google Play of de Apple Store verschijnt, is de app waarschijnlijk niet beschikbaar in uw land. Om dit te controleren, kun je naar de website van Bumble gaan met de browser van je telefoon en op de link naar de downloadpagina van de app tikken.

Wat is de Bumble Hive?

The Bumble Hive is een serie evenementen van Bumble. Lees er meer over in onze Speciale functies sectie

Usability

Kan ik lid worden van Bumble zonder Facebook?

Momenteel accepteert de app alleen registraties via Facebook, dus je kunt niet meedoen als je geen Facebook-account hebt.

Wordt de Bumble-app op Facebook geplaatst?

Hoewel Facebook informatie uit uw Facebook-account importeert en gebruikt, wordt er niets op uw feed geplaatst.

Ik wilde niet naar links vegen! Hoe kan ik de actie ongedaan maken?

Om je laatste actie ongedaan te maken, kun je gewoon je telefoon schudden om terug te gaan. Je kunt maximaal 3 backtracks tegelijk hebben. Eentje die je 1 backtrack hebt opgebruikt, moet je 3 uur wachten om te vernieuwen.

Hoe kan ik de informatie op mijn Bumble-profiel wijzigen?

Aangezien Bumble alleen informatie in uw Facebook-profiel importeert, moet u uw info op Facebook zelf wijzigen. Wijzigingen die u op uw Facebook aanbrengt, kunnen 24 uur duren voordat ze van kracht worden op Bumble.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top