Blued Review

Onze beoordeling

Blued werd in 2012 gelanceerd door BlueCity Holdings Hong Kong Limited. Met zijn verleidelijke marketingcampagnes in het digitale netwerk heeft het wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers binnengehaald, waardoor het vandaag een van de populairste homo-sociale netwerk-apps is. De app is beschikbaar in 10 verschillende talen en is zeer populair in Aziatische landen. Het heeft echter ook een goed gebruikersbestand uit de Verenigde Staten.

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • 40 miljoen gebruikers wereldwijd
 • 100% mannelijk gebruikersbestand
 • De meeste gebruikers zijn jonge professionals in de leeftijd van 20-35 jaar

Het grootste deel van het gebruikersbestand van Blued – bijna 70% van hun hele gebruikersbestand – komt uit Aziatische landen. De meeste gebruikers zijn jonge professionals in hun late tienerjaren naar vroege jaren ’30. Aangezien Blued een app voor sociale dating is die in hoge mate wordt gepubliceerd voor homoseksuele mannen, zijn 100% van de leden mannen. En deze mannen zijn vaker wel dan niet op zoek naar iets informeels dan een serieuze relatie.

Inschrijven

 • Snel en gemakkelijk aanmeldingsproces
 • Gebruikers zijn niet verplicht om een ​​e-mailadres op te geven
 • U kunt een geverifieerd pictogram op uw profielfoto krijgen
 • Verificatie gebeurt via gezichtsauthenticatie

Registreren in Blued is redelijk snel en gemakkelijk. U hoeft alleen een gebruikersnaam en wachtwoord te benoemen en een captcha in te voeren om te bewijzen dat u geen robot bent. Het is niet nodig om een ​​e-mailadres of uw mobiele nummer op te geven in tegenstelling tot vergelijkbare mobiele dating-apps. Na een succesvolle aanmelding wordt u doorgestuurd naar een pagina die u om uw basisprofielinformatie vraagt, zoals bijnaam, geboortedatum, lengte en gewicht en etniciteit. De app vraagt ​​je om daarna een foto te uploaden, die je kunt overslaan als je ervoor kiest om later een foto te uploaden.

Zodra het hele registratieproces is voltooid, wordt u naar een suggestiepagina gebracht van homo’s die u misschien leuk vindt. Dit is het eerste contact dat u in de app kunt uitvoeren. Je kunt ervoor kiezen om een ​​aantal van de voorgestelde profielen te volgen, zodat je al contacten in je lijst met contacten zou hebben, nog voordat je kunt ontdekken wat de app te bieden heeft.

Contact maken

 • Privéfoto’s kunnen worden gedeeld voor specifieke mensen
 • Groepen kunnen gratis lid worden
 • Prive-chat en privé-live beschikbaar
 • Nabijgelegen functie voor matching
 • Gratis chat beschikbaar
 • QR-code scannen beschikbaar
 • Synchroniseren met Instagram

In vergelijking met andere dating-apps, heeft Blued een andere benadering van hoe ze overeenkomen met hun gebruikers. Ten eerste is er geen ‘like’-functie, maar gebruikers volgen andere gebruikers als ze hun postupdates willen zien. Een andere manier om contact op te nemen is door deel te nemen aan openbare en privé-livestreams van video’s. Als je de livestream geeft, kun je je contacten uitnodigen voor een privé-screening. Als ze niet meededen tijdens de duur van je livestream, zien ze de uitnodiging nog steeds in hun respectieve inbox, maar kunnen ze deze niet opnieuw afspelen. Hetzelfde als wanneer u een privé livestream-uitnodiging ontvangt.

Er is ook een functie in de buurt die gebruikers laat zien die zich in de buurt van uw huidige locatie bevinden, dat wil zeggen als uw GPS is ingeschakeld. Evenals een verkenningsfunctie waar u populaire livestreams en threads kunt zien.

Profielkwaliteit

 • Profiel bevat niet veel informatie
 • Het profiel heeft een volledige grootte van uw profielfoto

  Alle profielen in Blued bevatten de basisinformatie die aanvankelijk tijdens het registratieproces werd verstrekt. Wanneer u een profiel uitcheckt, neemt de profielfoto van de gebruiker het hele scherm in beslag. Als u naar beneden scrolt, ziet u de informatie van de gebruiker. Dit kan zijn omdat Blued een app voor sociale dating is die leunt op het matchen van gebruikers voor casual dating – het uiterlijk is belangrijker dan details die verwijzen naar de persoonlijkheid en het karakter van de gebruiker, omdat dat hoe dan ook zou kunnen worden ontdekt tijdens de interactie en het gesprek tussen de gebruikers. Direct onder het profiel staan ​​de foto’s en statusberichten die de gebruiker publiceert.

  Real Life Review

  Een paar dagen nadat ik een account bij Blued had aangemaakt, werd mijn inbox opgeblazen met meldingen van privé live uitnodigingen! Aanmelden bij deze mobiele app was alleen het idee van mijn beste vriend die wilde dat ik “een beetje zou leven”. Afkomstig van een recente breuk met een partner waarvan ik dacht dat die de ware was, was ik gebroken en had ik een afleiding nodig. En inderdaad kreeg ik het van Blued. In het begin was ik terughoudend om deel te nemen aan het privé-leven van gebruikers die ik niet kende, des te meer ontmoet ik gebruikers in de buurt! Maar zoals mijn vriend zei, ik moest een beetje leven dus ik haalde alle zorgen op en ging ervoor. Ik genoot van mijn tijd in privé-leven en hield zelfs mijn eigen stream. Ik ontmoette ook een paar jongens en had een geweldige tijd met hen. Over het algemeen kreeg ik de ervaring die ik zocht in Blued!

  Ontwerp en bruikbaarheid

  Blued is alleen beschikbaar als mobiele app. Het presenteert een schoon en eenvoudig ontwerp dat de belangrijkste merkkleuren blauw en wit gebruikt. Er is een opvouwbaar menu met elk tabblad dat u nodig hebt om de app correct te gebruiken. Je kunt direct herladen op de mobiele app om bonen te kopen, en je kunt ook zien hoeveel sociale rijkdomspunten je nog nodig hebt om naar een hoger sociaal niveau te gaan. U kunt ook eenvoudig uitloggen binnen de app.

  Alle functies van de app zijn zeer toegankelijk omdat ze zich onderaan het dashboard van de app bevinden. Het berichtpictogram heeft ook een tekstballonmelding die het aantal van uw ongelezen berichten aangeeft. Blued maakt het verkennen van wat de app te bieden heeft moeiteloos voor elke gebruiker – zelfs degenen die nieuw zijn in de dating-app.

  Blued-kosten en prijzen

  Gratis diensten

  • Account registratie
  • Algemeen gebruik van de mobiele app
  • Gebruikers in de buurt zoeken
  • Contact toevoegen
  • Lid worden van groepen
  • Live videostreaming
  • Berichten versturen
  • Privé live chat
  • Verzenden en bekijken van privéfotoalbums

  Op services gebaseerde vergoedingen

  • Vliegende reacties plaatsen op openbare en privévideo livestream
  • Virtuele geschenken verzenden
  Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
  Bonen
  42 Credits 0,02 $ / tegoed $ 0,99
  125 credits 0,02 $ / tegoed 2,99 $
  420 credits 0,02 $ / tegoed $ 8,99
  550 credits 0,02 $ / tegoed $ 12,99
  686 credits 0,02 $ / tegoed 14,99 $
  1.106 credits 0,02 $ / tegoed 23,99 $
  1.386 Credits 0,02 $ / tegoed 29,99 $
  1.695 Credits 0,02 $ / tegoed $ 39,99
  2.540 Credits 0,02 $ / tegoed 59,99 $
  4.116 Credits 0,02 $ / tegoed 89,99 $

  Is Blued duur of goedkoop?

  In vergelijking met andere providers is Blued goedkoop.

  Betalingsmogelijkheden

  • Via mobiele telefoon

  Betalingsvrijheid

  • Bonen aangevuld in Android-telefoon zijn niet meer geldig wanneer u overschakelt naar iOS.

  Blued werkt in de valuta van ‘bonen’. Bonen worden gebruikt om vliegende reacties te posten op de openbare of privévideo livestream van een andere gebruiker. Een ander ding waarvoor bonen worden gebruikt, is het kopen en verzenden van virtuele geschenken naar andere gebruikers. Het geven en ontvangen van virtuele geschenken draagt ​​bij aan de ‘sociale rijkdom’ van je Blued-profiel. Voor elke 100 bonen die u uitgeeft in openbare en privé live chats, verdient u 1 rijkdompunt.

  Naarmate je je sociale rijkdom op peil brengt, krijg je bepaalde privileges waardoor je je zou onderscheiden van de rest. Je hebt een speciaal pictogram dat van kleur verandert voor elke 10 niveaus die je bereikt. Dit kan ervoor zorgen dat uw vliegende opmerkingen een regenboog-bubbel hebben die andere gebruikers zou kunnen aantrekken en dat uw commentaar zeker zou opvallen. Je kunt ook elke maand gratis vliegende opmerkingen verdienen zodra je niveau 12 en hoger hebt bereikt. Het aantal maandelijkse gratis vliegende opmerkingen is afhankelijk van uw niveau. Voor niveaus 12-15 krijg je elke maand 10 gratis vliegende opmerkingen. Voor niveaus 16-19, 20 vliegende opmerkingen. Voor 20-23 zijn 30 vliegende reacties maandelijks gratis. Niveaus 24-25 krijgen elke maand 40 gratis. En ten slotte krijgen niveaus 26-30 een maandelijkse vergoeding van 50 vliegende opmerkingen.

  Speciale functies

  Naast de zeer aanbevolen functies van Blued, hebben ze ook een functie waarmee u de gebruikers kunt bekijken die uw profiel hebben bekeken en bezocht.

  Onze beoordeling

  Inschrijven: 4.0 / 5
  Contact maken: 5.0 / 5
  Profielkwaliteit: 2.0 / 5
  Real Life Review: 5.0 / 5

  Conclusie van de redactie

  Over het algemeen biedt de mobiele app van Blued een veelbelovend platform voor homoseksuele mannen die op zoek zijn naar een relatie of een informele ontmoeting. De vlaggenschipfunctie van Blued – hun video livestream – die alle gebruikers kunnen gebruiken en delen met de door hen gekozen privacy-instellingen, is een geweldige manier om jezelf te tonen en ook om andere gebruikers te leren kennen. Dit maakt interactie via de dating-app zeer actief. Ook zijn de kosten van het gebruik van alle functies van de app gratis. U zou slechts een vrij minimaal bedrag moeten uitgeven om uw sociale rijkdom te vergroten, wat u alleen maar het voordeel geeft van een sociaal pictogram en dat is niet zo belangrijk. Met alles dat Blued zijn 40 miljoen gebruikers te bieden heeft, kan het worden beschouwd als een van de beste homo-datingapps wereldwijd. Als je wilt weten waar het staat in vergelijking met andere mobiele dating-apps, kun je onze andere beoordelingen bekijken in onze categorie Casual Dating.

  FAQ

  Lidmaatschap

  Hoe maak ik een account aan bij Blued?

  Nadat u de app naar uw mobiele telefoon hebt gedownload, kunt u zich aanmelden door een gebruikersnaam en wachtwoord te benoemen. Geen e-mail of mobiele verificatie nodig!

  Biedt Blued premium lidmaatschap?

  Nee, Blued is gratis te gebruiken.

  Kan ik mijn Blued-account verwijderen?

  Ja. Bij de instellingen is er een knop ‘Mijn account verwijderen’. Verwijderde accounts zijn na 7 dagen definitief verdwenen. Als u van gedachten verandert, kunt u deze opnieuw activeren wanneer u zich opnieuw aanmeldt.

  Kan ik mijn Blued-account deactiveren?

  In Blued is het deactiveren van uw account hetzelfde als het verwijderen van uw account. U hebt 7 dagen om uw verwijderde account op te halen.

  Ik wil mijn Blued-app niet meer. Hoe verwijder ik het?

  U kunt de app van uw telefoon verwijderen.

  Usability

  Hoe kan ik foto’s toevoegen aan mijn Blued-profiel?

  U kunt eenvoudig foto’s uploaden op het tabblad Stream van de app.

  Wat is Blued live??

  Blued live is het vlaggenschip van Blued. Het is een live videostream waar u andere gebruikers kunt uitnodigen om te kijken.

  Waar zijn blauwe bonen voor??

  Bonen worden gebruikt om vliegende opmerkingen en virtuele geschenken te kopen die je aan andere gebruikers kunt geven.

  Wat is sociale rijkdom?

  Sociale rijkdom is je sociale status in Blued. Je krijgt exclusieve pictogrammen en extra’s naarmate je sociale rijkdom toeneemt.

  Hoe verhoog ik mijn sociale rijkdom?

  100 bonen uitgeven in het openbaar en privéleven verhoogt je sociale rijkdom met 1 punt.

  Hoe koop ik bonen??

  Bonen kopen gedaan door op te laden op het dashboard van uw account. De betaling gebeurt via uw mobiele nummeraanbieder.

  Veiligheid

  Er is iemand aanstootgevend. Kan ik de gebruiker blokkeren??

  Ja, er is een optie om gebruikers van Blued te blokkeren. U kunt maximaal 50 gebruikers blokkeren.

  Welke beveiligingsfuncties biedt Blued?

  Blued heeft een zeer gedetailleerd privacybeleid en voorwaarden & voorwaardenverklaring die strikt wordt gevolgd.

  Doet Blued achtergrondcontroles voor zijn gebruikers?

  Nee, Blued voert geen achtergrondcontroles uit voor zijn gebruikers.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Back to top