BlackPeopleMeet Review

Onze beoordeling

Blackpeoplemeet.com is een van de vele niche-datingsites die zijn gelanceerd door het in Texas gevestigde bedrijf People Media. Sinds de lancering in 2002 is BlackPeopleMeet de site geworden voor Afro-Amerikanen op zoek naar vrienden, informele dates, langdurige relaties en huwelijk. Hoewel de site gericht is op Afro-Amerikanen, kan iedereen lid worden van de website, ongeacht etniciteit. Is BlackPeopleMeet de beste plaats om Afro-Amerikanen ontmoeten in uw omgeving door een veilige omgeving? Ontdek het in deze review!

 • Wereldwijd 4,5 miljoen sitebezoeken per maand
 • 4,3 miljoen bezoekers uit de VS per maand

De website richt zich op een demografie die meestal wordt genegeerd in andere reguliere datingwebsites, dus het is goed dat ze de aandacht krijgen die ze verdienen op deze website. Ondanks dat het een gerichte datingsite is, beperken ze ook niet dat mensen van andere rassen deelnemen. Als u bijvoorbeeld blank of Aziatisch bent, maar u de voorkeur geeft aan Afro-Amerikaanse singles, kunt u er op deze website naar zoeken.

Inschrijven

 • Nieuwe leden moeten persoonlijke informatie verstrekken, zoals hun postcode, geboortedatum, gewenste gebruikersnaam en wachtwoord
 • Gebruikers kunnen zichzelf beschrijven via het biografie-tekstvak van maximaal 1.250 tekens.
 • Aanmelden en het maken van profielen duurt 2-3 minuten
 • Leden kunnen maximaal 30 foto’s uploaden
 • Foto’s kunnen rechtstreeks vanaf uw computer worden geüpload of vanuit uw Facebook-profiel worden geïmporteerd

Het aanmeldingsproces bestaat uit 5 schermen, waarbij het laatste scherm een ​​advertentie voor premium lidmaatschap is. De enige persoonlijke informatie die u moet vrijgeven, is uw geboortedatum en postcode, waardoor deze perfect is voor mensen die waarde hechten aan hun privacy. De website verlengt het aanmeldingsproces niet, zodat gebruikers de website onmiddellijk kunnen gebruiken, in plaats van vast te zitten tussen schermen met eindeloze vragen.

Contact maken

 • Gebruikers krijgen 11 aanbevolen wedstrijden per dag
 • Er is een gratis zoekoptie waar gebruikers toegang hebben tot alle actieve leden van de website
 • De rechterkant van het scherm bevat een lijst met aanbevolen leden waarmee je direct kunt chatten of flirten
 • Alle gebruikers kunnen de profielfoto’s van andere website-leden bekijken
 • Gebruikers kunnen geen andere leden berichten tenzij ze een betaald lidmaatschap hebben
 • Er is een chatroom
 • Voor gratis gebruikers is de enige optie om te communiceren anderen de Flirt-optie. Het is de snelste manier om andere leden te laten weten dat u in hen geïnteresseerd bent.

Gebruikers kunnen een game spelen op de site die ik ben geïnteresseerd. De game lijkt op de veeg naar links en rechts die wordt gespeeld op mobiele dating-apps. U ziet een afbeelding van de potentiële match op uw scherm, samen met basisinformatie zoals locatie, leeftijd en laatste online activiteit. Een ander spel genaamd Who Do You Like? laat gebruikers foto’s van twee verschillende leden vergelijken. Je kunt kiezen in welke van de twee wedstrijden je geïnteresseerd bent. Als je in geen van beide geïnteresseerd bent, kun je de set overslaan.

Hoewel er verschillende manieren zijn om contact op te nemen met andere leden op de website, zijn deze alleen beschikbaar voor betaalde leden. Dit kan beperkend zijn voor gratis gebruikers, maar zodra je een betaald lid bent, zijn er veel functies waarvan je kunt genieten. Naast de eenvoudige chat- en flirtopties, kunt u met de ConnectMe-functie andere leden bellen zonder uw telefoonnummer te onthullen.

Test BlackPeopleMeet gratis

Profielkwaliteit

 • Het is mogelijk om alle foto’s van andere leden als gratis gebruiker te bekijken
 • Alle foto’s hebben een enkele privacy-instelling, dus als u uw foto naar het systeem uploadt, is deze zichtbaar voor alle gebruikers
 • De mogelijkheid van nepprofielen bestaat, omdat de datingsite geen identiteitsverificatieproces heeft
 • Gebruikers kunnen profielen melden waarvan ze vermoeden dat ze nep zijn voor de klantenservice
 • Werknemers of vertegenwoordigers van BlackPeopleMeet maken af ​​en toe testprofielen om bepaalde functies van de website te testen
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

BlackPeopleMeet is een online datingservice die zijn gebruikers tal van mogelijkheden biedt om zichzelf te uiten, zichzelf aan andere leden voor te stellen en anderen te laten zien hoe uniek ze zijn, met behulp van de verschillende profielvelden en tekstvakken op de profielpagina. De meeste gebruikers maken hier echter geen gebruik van en laten hun profiel grotendeels leeg omdat dit niet verplicht is. Je kunt data op deze website vinden door profielen te kiezen die meestal compleet zijn, met echt klinkende inzendingen.

Over het algemeen heeft de website behoorlijk werk verricht op het gebied van profielkwaliteit. De site biedt veel mogelijkheden voor gebruikers om hun profielen aan te passen om zichzelf te laten opvallen. Helaas, omdat dit niet verplicht is, maken sommige gebruikers niet volledig gebruik van de functies van de site.

Real Life Review

Ik ben blank, maar ik ben altijd dol geweest op zwarte vrouwen. In feite waren mijn 2 ex-vriendinnen allebei Afrikaans-Amerikaans. Ik werd lid van BlackPeopleMeet omdat het moeilijk was om potentiële overeenkomsten te vinden op reguliere datingsites. In het begin was het moeilijk om wedstrijden te vinden omdat het blijkt dat de meeste vrouwen op de site ook op zoek zijn naar zwarte jongens, maar een paar waren ruimdenkend genoeg om een ​​blanke man zoals ik te ontmoeten. Hoewel ik de liefde van mijn leven nog niet heb gevonden, ben ik op een paar dates geweest met een paar geweldige Afro-Amerikaanse vrouwen op de site. Ik zal blijven zoeken; hopelijk is de derde keer de charme!

Ontwerp en bruikbaarheid

De lay-out van de website is erg netjes en georganiseerd. Ondanks dat de site verschillende functies heeft, zijn ze allemaal toegankelijk via de navigatiebalk aan de linkerkant. Er zijn ook verschillende opties beschikbaar via de bovenste navigatiebalk. Alle functies zijn gemakkelijk te bereiken zonder veel technische knowhow. Pagina’s worden gemakkelijk geladen – zelfs pagina’s met meerdere afbeeldingen, zoals de pagina met zoekresultaten.

BlackPeopleMet kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Account registratie
 • Profiel aanmaken
 • Potentiële overeenkomsten zoeken
 • Flirt met wedstrijden waarin je geïnteresseerd bent
 • Nu gratis testen

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Mogelijke berichten voor berichten
 • Zie welke leden Fave’d en Flirted met jou
 • Match mij
 • Promoot mij
 • Verbind mij
 • ProfilePro
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Premium lidmaatschap
1 maand 16.75 $ / Maand 16.75 $
3 maanden 13,95 $ / maand 41,85 $
6 maanden 11,95 $ / maand 71,70 $
Munten
25 credits 0,04 $ / tegoed $ 0,99
110 Credits 0,04 $ / tegoed $ 3,99
280 credits 0,04 $ / tegoed $ 9,99

Is BlackPeopleMeet duur of goedkoop?

BlackPeopleMeet is in vergelijking met andere providers goedkoop. Nu gratis testen

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • PayPal
 • Controleren

De totale betaling voor uw abonnement is inclusief belastingen. Voor de eerste abonnementsbetalingen worden eenmalige verwerkingskosten van $ 3,99 in rekening gebracht. BlackPeopleMeet-abonnementen worden automatisch verlengd en leden moeten hun abonnement handmatig annuleren via hun accountinstellingen

Speciale functies

In vergelijking met andere datingsites heeft deze site een overvloed aan functies om niet alleen leden te entertainen, maar ook om hen te beschermen terwijl ze online daten ervaren.

Virtuele geschenken

Je kunt tokens uitgeven om virtuele geschenken te kopen, die je aan je potentiële wedstrijden kunt geven om hun aandacht te trekken. Virtuele geschenken zijn virtuele weergaven van werkelijke geschenken die mensen aan elkaar geven, zoals bloemen, speelgoed, gadgets en anderen.

ProfilePro

Als je niet zeker weet wat je op je profiel moet schrijven, of als je niet weet hoe je jezelf interessanter kunt maken voor anderen, kun je gebruik maken van ProfilePro, de professionele schrijfservice van de site. Een groep professionele schrijvers zal je profiel een facelift geven om ervoor te zorgen dat je klinkt als een vangst voor potentiële wedstrijden.

PromoteMe en MatchMe

Wanneer u de functie PromotMe activeert, wordt uw profiel weergegeven boven de zoekresultaten voor overeenkomsten. Als je ook vaker wilt verschijnen in de dagelijkse wedstrijden van anderen, kun je gebruikmaken van de MatchMe-functie.

Verbind mij

Soms zijn sms-berichten niet voldoende en wil je de stem van je potentiële match horen. U wilt echter niet het risico lopen om uw telefoonnummer te gebruiken omdat u geen informatie over uzelf wilt onthullen. Met de ConnectMe-functie van de site geeft de site u een telefoonnummer voor verwijdering waarmee u contact kunt opnemen met een ander BlackPeopleMeet-lid.

Onze beoordeling

Inschrijven: 4.5 / 5
Contact maken: 3.0 / 5
Profielkwaliteit: 4.0 / 5
Real Life Review: 4.0 / 5

Conclusie van de redactie

De niche-datingsites van People Media staan ​​altijd op het punt om te weten wat hun doelmarkt nodig heeft, en BlackPeopleMeet.com is geen uitzondering. In een wereld waar Afro-Amerikanen vaak niet voldoende vertegenwoordigd zijn op reguliere datingsites, is deze site een veilige haven geworden, niet alleen voor Afro-Amerikanen, maar ook voor mensen van andere rassen met een voorkeur voor hen. De site is een geweldige plek om iets te zoeken, van vriendschappen tot potentiële levenspartners, onder een veilig platform. Test BlackPeopleMeet gratis

FAQ

feiten

Kan iedereen lid worden van blackpeoplemeet.com?

Ja, zolang je de wettelijke leeftijd hebt, kun je lid worden van de website. Zoals de naam van de site al aangeeft, is het een plek om Afro-Amerikaanse mannen en vrouwen te ontmoeten, dus het is een goede plek voor mensen van andere rassen om hen ook te ontmoeten.

Van wie is Blackpeoplemeet?

Blackpeoplemeet.com is eigendom van People Media.

Hoe word je lid van blackpeoplemeet.com?

Log gewoon in op Blackpeoplemeet.com en meld u aan voor een account. Het maken van een account is gratis en duurt slechts enkele minuten.

Hoe goed is blackpeoplemeet.com?

Omdat het een niche-datingsite is, hangt het af van de voorkeur van een persoon hoe goed het is. Als u de voorkeur geeft aan Afro-Amerikanen, ongeacht uw etniciteit, zult u de site zeer productief en nuttig vinden.

Wanneer is blackpeoplemeet com begonnen?

De site is opgericht in 2002.

Hoe is blackpeoplemeet niet racistisch?

Er is veel controverse geweest over de naam van de website, die zegt dat een site die andere rassen vervreemdt en zich slechts op één richt, racistisch is. Blackpeoplemeet.com is echter niet racistisch. Het zou alleen racistisch zijn als de site alle andere rassen zou uitsluiten, behalve Afro-Amerikanen. Iedereen kan echter lid worden van de website – hoewel de demografische leden voor meer dan 95% Afrikaans-Amerikaans zijn, zijn alle races welkom om lid te worden van de site. Het is ook de bedoeling om mensen die een voorkeur hebben voor Afro-Amerikanen een eigen huis te geven, het is niet bedoeld om op enigerlei wijze te beledigen of te degraderen.

Is er een blackpeoplemeet mobiele site of app?

Ja, de BPM-website is zeer responsief, dus u kunt de mobiele versie bekijken als u deze opent via de mobiele browser van uw smartphone. De site heeft ook een app, die kan worden gedownload via de Google Play Store en Apple Store.

Kosten

Hoeveel kost Blackpeoplemeet com?

Een account openen en uw profiel maken is volledig gratis op de site. Voor al het andere moeten gebruikers hun account upgraden naar een premium abonnement, dat begint bij $ 4,19 per week.

Hoe Blackpeoplemeet gratis te krijgen?

Af en toe geeft Blackpeoplemeet.com mensen een gratis proefperiode van 7 dagen van het premium lidmaatschap van de site. Ga naar je instellingen en schakel promotionele meldingen in om een ​​melding te ontvangen wanneer de volgende gratis proefperiode gaat plaatsvinden.

annulering

Kun je me vertellen hoe ik het blackpeoplemeet-profiel kan verwijderen??

Als je je profiel wilt verwijderen, ga je naar het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Kies de optie “” Mijn account “in het vervolgkeuzemenu. Zodra u op het accountscherm bent, zoekt u naar het gedeelte Accountstatus en klikt u op” Accountstatus bekijken “. Vanaf daar kunt u uw profiel verwijderen van de site.

Hoe annuleer ik mijn Blackpeoplemeet-abonnement?

Abonnementen worden automatisch verlengd, dus als u uw premium-lidmaatschap wilt annuleren, moet u dit handmatig doen via het instellingenmenu. Ga naar het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Kies de optie “” Mijn account “in het vervolgkeuzemenu. Zodra u op het accountscherm bent, zoekt u naar het gedeelte Accountstatus en klikt u op” Accountstatus bekijken “. Kies daar de” Meer accountstatuswijzigingen ” en vink de optie “Automatische verlenging verwijderen” aan.

Als om welke reden dan ook uw kaart nog steeds in rekening wordt gebracht, zelfs nadat u de automatische verlenging hebt verwijderd, moet u hun annuleringsafdeling bellen op 1-866-727-8920 tijdens kantooruren.

Betaling

Wat zijn de verschillende blackpeoplemeet-betalingsopties?

U kunt een premium-lidmaatschap kopen met uw creditcard, PayPal-account of Mail-in-bestelling.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top