BeautifulPeople Review

Onze beoordeling

BeautifulPeople is een dating- en sociaal netwerkplatform waarin huidige leden kunnen stemmen op aspirant-aanvragers om lid te worden van de datingcommunity. De criteria om te beoordelen zijn de verschijning van de aanvragers die te zien is aan de foto’s die ze uploaden, evenals hun persoonlijkheden, die aan het licht komen door hun zelfgeschreven ‘About Me’ paragrafen.

BeautifulPeople werd oorspronkelijk gelanceerd in Denemarken in 2002. Toen werd het uitgebracht in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk in 2005. Vanwege de positieve ontvangst werd het uiteindelijk mondiaal in 2009. Toch ontving BeautifulPeople een aantal controverses en kritiek vanwege zijn exclusiviteit en lidmaatschapsproces. Het werd ook aangevallen door hackers die het lidmaatschapsproces ondermijnden en zelfs privégegevens van de leden van de website lekte. Desondanks behoudt de website zijn integriteit.

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • Meer dan 1 miljoen geregistreerde leden
 • De meerderheid van de geregistreerde leden komt uit de VS, het VK en Brazilië
 • De meerderheid van de leden valt binnen de leeftijdscategorie van 20-35
 • Leden zijn meestal op zoek naar plezier, sociale netwerken en uitnodigingen voor feesten en evenementen
 • Getoonde leden worden in lijsten ingedeeld
 • Er zijn nepprofielen

De ledenstructuur van BeautifulPeople bestaat voor 100% uit succesvolle aanvragers die door de huidige leden van de website in de community zijn gestemd. Ze ondergaan zo’n beetje een ‘populariteitswedstrijd’ waarbij ze worden beoordeeld op hun profielfoto’s (uiterlijk) en de ‘Over mij’ paragraaf die ze uploaden op hun profielen (persoonlijkheid).

De meerderheid van de leden ligt binnen de leeftijdscategorie van 20-35, maar er zijn nog steeds veel gebruikers binnen andere leeftijdscategorieën. De meeste zijn op zoek naar plezier, sociale netwerken en uitnodigingen voor feesten en evenementen. De informatie die ‘zoekt’ is zichtbaar voor iedereen op de website.

Op het tabblad ‘Leden’ van de website zijn leden verdeeld in lijsten:

 1. Nieuwste leden – de nieuwe succesvolle leden van de website
 2. Hoogste gerangschikt – leden die hoge rangen hebben behaald bij het stemmen op de website
 3. Meest populair – leden die het meest worden bekeken en berichten ontvangen
 4. Elite – leden die zijn geabonneerd op een premium lidmaatschap
 5. Aanvragers – personen die ernaar streven te behoren tot de gemeenschap van BeautifulPeople

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • 3-5 minuten registratie
 • Accountactivering gebeurt via e-mail
 • Er is een optie om u aan te melden met uw Facebook-account
 • U bent verplicht om een ​​profielfoto te uploaden
 • U moet 48 uur wachten op de stemresultaten

Aanmelden bij BeautifulPeople is een eenvoudig proces. U hoeft alleen bepaalde persoonlijke gegevens op te geven, zoals uw geboortedatum, geslacht, postcode, locatie en een genomineerde gebruikersnaam en wachtwoord. Daarna hoeft u alleen wat meer informatie over uzelf te verstrekken, zoals uw vermogen en seksuele geaardheid. Alle velden moeten worden ingevuld en u moet ook uit de volgende keuzes kiezen wat u wilt bereiken met behulp van de website. De keuzes zijn liefde, plezier, zakelijk netwerken, sociaal netwerken of uitnodigingen voor feesten en evenementen. Je kunt alles aanvinken als dat echt is waar je naar op zoek bent.

Accountactivering gebeurt via e-mail. U moet vanuit uw e-mail toegang hebben tot de activeringslink en als u klaar bent, moet u een profielfoto uploaden. Nadat u er een succesvol hebt geüpload, wordt u omgeleid naar uw dashboard waarin u een timer ziet voor de periode van uw aanvraag en de status van de voor u uitgebrachte stemmen. Na 48 uur bepalen de stemmen die u krijgt of u lid van de website gaat worden of niet.

Contact maken

 • Contactfuncties zijn alleen voor leden
 • Berichten verzenden is beschikbaar voor aanvragers
 • U kunt zien wie uw profiel heeft bezocht en wie u likes heeft gestuurd
 • Er is een ‘Social Stream’ op je startdashboard
 • U kunt interessante gebruikers toevoegen aan een lijst ‘Favorieten’
 • Zoekfilters beschikbaar
 • U kunt door profielen bladeren op categorische lijsten

Zodra u een gecertificeerd lid van BeautifulPeople bent geworden, heeft u toegang tot enkele van de contactfuncties, zoals het verzenden van knipogen en het toevoegen van gebruikers aan een ‘Favorietenlijst’.

U kunt ook leden zoeken met behulp van de zoekfilters of bladeren door de topcategorieën op de pagina ‘Leden’. Je kunt echter alleen zoveel doen met een gratis lidmaatschap. Verzenden en ontvangen van berichten, deelnemen aan forums en live chats zijn uitsluitend voor premium betalende leden.

Maar om leden die echt de site willen gebruiken maar hun abonnement niet willen upgraden, een kans te geven, biedt BeautifulPeople hen een bonus. Gratis leden kunnen berichten sturen als ze een authenticatieproces ondergaan om hun identiteit te valideren.

Alle gecertificeerde leden kunnen ook deelnemen aan aanvragers van beoordelingen. Je kunt stemmen als een aanvrager is: ‘Mooi’, ‘Hmm ok’, ‘Nee’ of ‘Absoluut niet’. De belangrijkste basis zal hun profielfoto zijn die aan u zou worden getoond in roulette-stijl. Nadat u hebt gestemd, ziet u aan de rechterkant de huidige resultaten van de toepassing van elke gebruiker.

Profielkwaliteit

 • U kunt de status ‘Geverifieerd’ verdienen als u het strikte verificatieproces doorloopt
 • Er zijn locatiespelden in elk profiel
 • Foto’s kunnen worden ingesteld op privé
 • Je profiel kan alleen worden bewerkt als je een succesvol lid wordt
 • Online status en laatste inloggegevens worden weergegeven in profielen
 • Contactfuncties zijn gemakkelijk toegankelijk in elk profiel
 • Suggesties voor ‘Vergelijkbare profielen’ zijn in elk profiel te vinden
 • De profielen zijn niet erg gedetailleerd
 • Profielfoto en profielinformatie kunnen later worden bewerkt

Ledenprofielen in BeautifulPeople hebben acht hoofdsecties:

 1. Profielkop – Deze sectie bestaat uit de profielfoto van het lid, gebruikersnaam, locatie, lengte, gewicht, laatste inloggegevens en de kilometers afstand tussen u en dat lid
 2. Contact opnemen met functies – Onder de profielkop staan ​​de pictogrammen voor contact opnemen met ‘Stuur bericht’, ‘Chat’, ‘Stuur knipoog’ en ‘Voeg toe aan favorieten’.
 3. Fotogalerij – Als het lid andere foto’s dan zijn of haar profielfoto heeft geüpload, staat een fotogalerij onder de contactpictogrammen.
 4. ‘Ik zoek’ – In dit gedeelte wordt de intentie van het lid onthuld waarom hij of zij zich heeft aangemeld voor de datingsite.
 5. Persoonlijke informatie – Dit gedeelte bevat informatie over het uiterlijk, de achtergrond en de levensstijl van een lid
 6. ‘Over mij’ paragraaf – Een zelf geschreven paragraaf over het lid staat onder de persoonlijke informatie sectie
 7. Interesses – Een optioneel gedeelte ‘Interesses’ staat helemaal onderaan een profiel. Hierin staan ​​alle interesses in hobby’s, sport, muziek, boeken en tv-shows. Als een lid zijn of haar interesses niet invoert, wordt deze sectie uit zijn of haar profiel verwijderd
 8. Zijbalk – De zijbalk bestaat uit de ‘Block’ en ‘Report’ knoppen. Onder deze knoppen worden miniatuurfoto’s van vergelijkbare profielsuggesties weergegeven.

Om uw profiel te bewerken of informatie toe te voegen, kunt u rechtstreeks naar uw profiel gaan en de velden rechtstreeks wijzigen. U kunt foto’s uploaden naar uw profiel en de privacy-instellingen instellen. U kunt andere leden rechtstreeks in hun profiel toegang geven tot uw privéfoto’s.

App

 • Het upgraden van uw abonnement via de mobiele app kost minder
 • Minder functies dan de website
 • Sommige functies zoals ‘Rating’ kosten zoveel tijd om te laden
 • Zoeken naar leden wordt weergegeven in een raster met twee kolommen
 • Beschikbaar om te downloaden in Google Play Store en Apple App Store

BeautifulPeople heeft een mobiele app die geschikt is voor on-the-go leden. De mobiele app biedt dezelfde functies behalve het ‘Forum’ en ‘Evenementen’. De functie ‘Beoordeling’ is iets anders in de mobiele app dan hoe deze wordt gepresenteerd op de website. De functie ‘Beoordeling’ duurt te lang om te worden geladen in de mobiele app en alleen profielfoto’s worden weergegeven. De stemknoppen worden weergegeven met vinkjes en ‘X’ -knoppen.

Real Life Review

Ze zeggen dat schoonheid in het oog van de toeschouwer is. Dus toen ik hoorde over BeautifulPeople, wilde ik zien of ikzelf mooi ben. Als ik in de spiegel kijk, beschouw ik mezelf niet als aantrekkelijk. Maar mensen zeggen dat ik geweldige functies heb, zoals mijn ogen en lippen. Om hun complimenten te valideren en mezelf verkeerd te bewijzen, besloot ik lid te worden van de website. Ik heb mijn profiel ingevuld en drie verschillende foto’s van mezelf geüpload. In het begin zag ik dat mijn stemmen niet echt bewogen, en ik dacht dat mensen me gewoon niet wilden beoordelen. Na 48 uur werd ik gestemd. Zodra ik volledige toegang had tot de website, zocht ik naar andere profielen van vrouwen waarin ik geïnteresseerd ben. Ik realiseerde me dat niet alle leden fysiek aantrekkelijk waren, maar hun profielen echt waren . Ik begon berichten te sturen waarin ik geïnteresseerd was en ontving enkele antwoorden, hoewel het niet lijkt alsof ze ergens heen gaan.

Hoe dan ook, ik ga naar het sociale evenement van BeautifulPeople van volgende maand en ik hoop een meisje te ontmoeten met wie ik een serieuze relatie zou kunnen hebben! – Nathan, 36

Ontwerp en bruikbaarheid

BeautifulPeople heeft veel te doen op haar website, maar het ontwerp van de website maakt het gemakkelijk voor elke gebruiker om door de site te navigeren. Hoe de website is ontworpen, zorgt voor een eenvoudige, maar productieve ervaring voor de gebruiker. Alle functies van de site zijn te vinden in het kopmenu. Elk tabblad heeft zijn eigen toepasselijke zijbalk en een meldingsballon als er ongelezen interacties zijn. Bovendien zijn er onderaan elke functiepagina tabbladen. Deze tabbladen zijn:

– ‘Browse History’ – een lijst met uw interacties en profielweergaven

– ‘Activiteitenstroom’ – een stroom nieuwe foto-uploads of updates van profielinformatie

– ‘Favorieten’ – een lijst met uw favoriete gebruikers voor eenvoudige toegang tot hun profielen

Wanneer u door de profielen op het tabblad ‘Leden’ bladert, kunt u eenvoudig naar het vorige of volgende profiel gaan door op de pijlen aan de linker- en rechterkant van de pagina te klikken. Dit brengt u onmiddellijk naar hun profielen voor een naadloze profielverkenning.

BeautifulPeople-kosten en -prijzen

Gratis diensten

 • Account registratie
 • Profiel aanmaken
 • Bekijk en vergroot openbare foto’s van andere leden
 • Stem op nieuwe aanvragers
 • Bladeren door leden
 • Stuur knipogen
 • Gebruikers toevoegen aan ‘Favorietenlijst’

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Verzend en ontvang berichten
 • Toegang vragen aan ‘privéfoto’s’ van gebruikers
 • Kijk wie er in je geïnteresseerd is
 • Chat LIVE met andere leden online
 • Kijk wie je aan hun ‘favorietenlijst’ heeft toegevoegd
 • Deelnemen aan forums en discussies
 • Krijg toegang tot uw uiteindelijke score van de aanvrager
 • Kijk wie je applicatie leuk vond en je als mooi hebt gestemd
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Premium lidmaatschap
1 maand $ 24,99 / maand 24,99 $
3 maanden $ 16,99 / maand $ 50,97
6 maanden 12,49 $ / maand $ 74,94

Is BeautifulPeople duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is BeautifulPeople bovengemiddeld.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • PayPal

BeautifulPeople heeft één soort lidmaatschap aangeboden in drie verschillende duurpakketten. Het hebben van een lidmaatschap is bijna noodzakelijk als u van plan bent een partner te vinden via het platform van BeautifulPeople, omdat het verzenden en ontvangen van berichten een premiumfunctie is. Met BeautifulPeople kunt u echter gratis berichten verzenden als u uw profiel authenticeert en een verificatiestempel ontvangt. Bladeren door de evenementen op het tabblad ‘Evenementen’ op de website is gratis, dus als uw hoofdintentie om lid te worden van de website is om uitnodigingen voor evenementen te ontvangen, kan een gratis lidmaatschap u nog steeds een productieve ervaring bieden.

Speciale functies

BeautifulPeople biedt deze speciale functies aan leden die in de community zijn gestemd:

Evenementen

Deze functie toont exclusieve evenementen en feesten georganiseerd door BeautifulPeople, waaraan leden kunnen deelnemen.

Forum

Met deze functie kunnen leden passende vragen stellen en deelnemen aan discussies.

Beoordeling

Deze functie geeft een lijst van alle aspirant-leden van de BeautifulPeople-gemeenschap en stelt leden in staat te stemmen welke aanvragers het waard zijn om mee te doen.

Onze beoordeling

Inschrijven: 3.0 / 5
Contact maken: 4.0 / 5
Profielkwaliteit: 3.5 / 5
App: 3.5 / 5
Real Life Review: 3.5 / 5

Conclusie van de redactie

Over het algemeen biedt BeautifulPeople een competent en exclusief platform voor individuen om hun sociale netwerk uit te breiden. Dankzij de functies van de website kunnen leden ook vinden waar ze naar op zoek zijn, of het nu gaat om liefde, vriendschap of een informele avond uit. BeautifulPeople is voor iedereen die nieuwe mensen wil ontmoeten, het is zeker niet exclusief voor mensen die er mooi uitzien. Er zijn ook leden die op hun mooie persoonlijkheden hebben gestemd. Als je denkt dat je in staat bent om lid te zijn van BeautifulPeople, waarom probeer je dan nu niet te solliciteren? Maar als u denkt dat deze specifieke site niets voor u is, kunt u het beste door onze andere beoordelingen onder onze Matchmakers-categorie bladeren.

FAQ

feiten

Van wie is BeautifulPeople?

Het is eigendom van BeautifulPeople Network en is gemaakt door Robert Hintze, Kasper Hjorth en Kasper Lausen.

Is BeautifulPeople een legitieme website?

Ja, BeautifulPeople is een legitieme website.

Kunnen alleen mooie mensen lid worden van de BeautifulPeople?

Mooi zijn is subjectief. Iedereen kan meedoen zolang ze geloven dat ze een mooie uitstraling en / of een mooie persoonlijkheid hebben.

Lidmaatschap

Hoe word ik lid van BeautifulPeople?

Je kunt lid worden door je aan te melden voor een profiel en door huidige leden van de datingsite in de community gestemd te worden.

Wat zal de basis zijn om te stemmen in BeautifulPeople?

Leden van BeautifulPeople stemmen door te kijken naar de door de aanvragers geüploade foto’s en profielinformatie.

Is het gratis om lid te worden van BeautifulPeople?

Ja, lidmaatschap is gratis, maar een succesvol abonnement wordt ook aangeboden aan succesvolle leden van de website.

Wat gebeurt er als ik niet wordt geaccepteerd?

U wordt na 48 uur op de hoogte gebracht van de status van uw BeautifulPeople-applicatie. In het geval dat je wordt afgewezen, kun je je opnieuw aanmelden.

Waarom zijn mijn stemmen statisch in het midden van het bereik ‘In of Out’?

Alle stemmen in BeautifulPeople begin in het midden, wanneer leden op u stemmen, dat is wanneer de resultaten bewegen. U kunt de stemmen van de leden bekijken onder de ‘In of Out’ meter om te bepalen waarom uw stemmen in het midden statisch lijken.

Hoe verwijder ik mijn BeautifulPeople-account?

U kunt uw account verwijderen via uw accountinstellingen.

Usability

Hoe kan ik deelnemen aan het stemmen voor andere leden?

U kunt deelnemen door naar het tabblad ‘Beoordeling’ in het kopmenu te gaan zodra u een gecertificeerd lid van BeautifulPeople bent geworden

Is berichten gratis in BeautifulPeople?

Ja, het verzenden van berichten is gratis.

Wat is een ‘Elite’ lid?

Een ‘Elite’ lid is lid van de Mooie mensen dat een premium abonnement heeft.

Hoe word ik een ‘populair’ lid in BeautifulPeople?

U kunt ‘Populair’ lid worden door uw profiel aan te vullen, foto’s te uploaden en gewoon actief te zijn op de website.

Waarom krijg ik geen toegang tot de functies van BeautifulPeople?

Uw aanvraagperiode is mogelijk nog niet voorbij.

Hoe upload ik een foto?

U kunt een foto uploaden in BeautifulPeople door naar uw profiel te gaan en op ‘Foto’s bewerken’ te klikken en vervolgens op de groene knop ‘Hier nieuwe foto’s uploaden’.

Hoe stuur ik een bericht in BeautifulPeople?

U kunt een bericht naar elk lid sturen door op het pictogram ‘Envelop’ op het profiel van een lid te klikken of onder zijn of haar profielfoto op de pagina voor het zoeken van leden..

Waar kan ik mijn interactie met andere leden zien?

U kunt uw profielweergaven, likes en berichten bekijken op het hoofddashboard van BeautifulPeople.

Veiligheid

Welke beveiligingsfuncties biedt BeautifulPeople?

BeautifulPeople heeft gepubliceerde Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid-documenten die strikt op de website worden gehandhaafd. De knoppen ‘Blokkeren’ en ‘Rapporteren’ zijn ook gemakkelijk toegankelijk voor alle leden van de website.

Hoe blokkeer ik een aanstootgevende gebruiker in BeautifulPeople?

U kunt een profiel melden door op de knop ‘Blokkeer gebruiker’ in het profiel van dat lid te klikken.

Kan ik een nep profiel melden?

Ja, u kunt een profiel melden aan BeautifulPeople door op de knop ‘Gebruiker rapporteren’ in het profiel van dat lid te klikken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top