Badoo Review

Onze beoordeling

Badoo is een gratis online datingwebsite die in november 2006 werd gelanceerd door Andrey Andreev, een Russische zakenman. Badoo verwierf bekendheid door Facebook-quizzen en -games voordat het uiteindelijk zijn eigen zelfstandige dienst werd in 2012. De site wil zich onderscheiden van andere datingsites op het web door de term “datingwebsite” te schrappen en zichzelf een sociaal medianetwerk te noemen met een zware focus op daten in plaats daarvan. 

 • Meer dan 418 miljoen gebruikers wereldwijd
 • Meer dan 12 miljoen gebruikers in de Verenigde Staten
 • De meeste leden zijn late tieners tot jonge volwassenen
 • De app wordt meer aanbevolen voor de jongere generatie
 • De meeste gebruikers komen uit Europese landen

Badoo richt zich meer op de jongere generatie, die hun “frisse en hippe” opstelling en focus op mobiele dating aanvult. Hierdoor is de site vergelijkbaar met Tinder, waarbij de meeste gebruikers op zoek zijn naar casual dating, afspraken en flings. De site heeft echter wel een aandeel van gebruikers ouder dan 35, die op zoek zijn naar meer serieuze connecties. Oudere leden die op zoek zijn naar een serieuze relatie, voelen zich misschien niet op hun plaats met minder matchpotentialen.

Inschrijven

 • Basisinformatie is nodig bij registratie
 • U moet uw account ook koppelen aan andere sociale media-accounts en telefoonverificatie ondergaan
 • Geverifieerde gebruikers hebben een blauw vinkje onderaan hun profielfoto

Om een ​​account op Badoo te maken, moet u uw voornaam, geboortedatum, stad, geslacht en wat u zoekt (vriendschap, datums of chat) opgeven. Je moet ook een foto van jezelf uploaden, hoewel je deze stap in het Badoo-aanmeldingsproces voor later kunt overslaan. Er wordt een e-mail naar uw inbox verzonden. Klik op de link om uw account te verifiëren.

Nadat uw e-mail is geverifieerd, kunt u de site gaan gebruiken. In tegenstelling tot andere datingsites, vereist Badoo voor aanmelding niet dat gebruikers een persoonlijkheidstest invullen om overeenkomsten te vinden. In plaats daarvan gaat u rechtstreeks naar uw profieldashboard.

Om volledig te kunnen profiteren van de voordelen van uw Badoo-account, moet u het laten verifiëren. De e-mailverificatie die u bij het aanmelden heeft ontvangen, is slechts de eerste stap in het proces. Je moet Badoo koppelen aan andere sociale media-accounts of je telefoon gebruiken om je identiteit te verifiëren. Je kunt nog steeds Badoo gebruiken onder een niet-geverifieerd account, maar je toegang is beperkt. Geverifieerde gebruikers hebben een blauw vinkje onderaan hun profielfoto.

Afbeeldingen

Omdat Badoo een gratis service is, kan iedereen gebruikersprofielen bekijken en zijn foto’s niet onscherp. Hoewel je na het aanmelden toegang krijgt tot je dashboard, kun je bepaalde taken niet uitvoeren, zoals je populariteit vergroten, munten kopen en games spelen als je niet minstens één foto hebt geüpload.

Een goede tip voor nieuwe leden van Badoo: upload nog geen foto van jezelf als je alleen maar rond de site wilt kijken. Hoewel de toegang tot belangrijke delen van de site beperkt is voor leden zonder foto’s, is het mogelijk dat de site na het uploaden van een foto je foto markeert en dat je moet verifiëren dat jij het bent. De site heeft een strikt fotoverificatieproces en als u deze niet doorgeeft, bent u uitgesloten van de site.

Het verificatieproces klinkt voor de meeste mensen misschien eenvoudig. De site geeft je een voorbeeldafbeelding van een man of vrouw in bepaalde poses. Je moet een foto van jezelf maken met dezelfde pose en deze indienen bij het Badoo-team. Zodra ze verifiëren dat u inderdaad bent wie u zegt dat u bent, wordt de tijdelijke vergrendeling verwijderd en kunt u de site vrij gebruiken. Als u echter een nieuwe gebruiker bent en u gewoon eerst rond wilt kijken zonder iets te doen, kan het plaatsen van een foto al een enorme stap zijn.

Contact maken

 • Badoo Ontmoetingen als een leuke manier om wedstrijden te zoeken
 • Er is een nabijgelegen zoekfunctie
 • Je kunt een livevideostream hosten en volgers verdienen
 • Het verzenden van berichten naar andere gebruikers is gratis voor iedereen

Zoeken naar contacten

Badoo Encounters Badoo Encounters is een spel dat gebruikers spelen om snel naar wedstrijden te zoeken. Deze functie toont je wedstrijden één voor één, waarbij elk item de foto van de gebruiker toont plus basisinformatie zoals hun naam, leeftijd en hoeveel interesses je gemeenschappelijk hebt. Druk op het hartpictogram (of 1 op uw toetsenbord) als u geïnteresseerd bent, of op het X-pictogram (2 op uw toetsenbord) als u dat niet bent. De meeste gebruikers spelen dit op de snelle en gemakkelijke manier door door de verschillende opties te bladeren, vergelijkbaar met Tinder’s veeg naar links of rechts. Als u echter zorgvuldig bent, zijn er links in de rechterbovenhoek van elk item waar u het gebruikersprofiel kunt bekijken en delen. Je kunt de game ook filteren om alleen jongens of meisjes of gebruikers van een bepaalde leeftijdscategorie te tonen.

Mensen in de buurt Badoo’s primaire zoekfunctie, Mensen in de buurt stelt gebruikers in staat om andere leden te vinden. U kunt de zoekopdracht filteren om alleen de nieuwe accounts weer te geven of gebruikers die momenteel online zijn. Afgezien daarvan zijn er verschillende zoekfilters die u kunt gebruiken om de resultaten te beperken:

 • Geslacht
 • Wat ze zoeken (vrienden, chatten, date)
 • Leeftijd
 • Plaats
 • Afstand van u af

Ondanks de naam gaat People Near niet over het zoeken naar mensen in de buurt van je locatie, omdat je zelfs resultaten kunt krijgen van gebruikers die hun locatie privé hebben gezet, en je kunt zelfs de zoekopdracht filteren om gebruikers uit een andere stad of staat te tonen.

Aanbevolen gebruikers In de rechteronderhoek van uw profielpagina ziet u verschillende profielfoto’s. Dit zijn foto’s van aanbevolen gebruikers. Je kunt je foto laten zien door credits te betalen. Klik eenvoudig op een foto om het profiel van die gebruiker te bekijken. Als je geïnteresseerd bent, kun je hem of haar een bericht sturen.

Berichtenfunctie

Aangezien Badoo-dating een gratis service is, is het mogelijk om andere gebruikers berichten te sturen, zelfs zonder te betalen voor premium services. Het enige dat je nodig hebt om een ​​gesprek te beginnen, is om een ​​foto van jezelf op de site te uploaden. Zodra u een foto hebt, kunt u contact opnemen met andere leden op de website. Leden kunnen echter maximaal twee berichten verzenden naar gebruikers met wie ze niet zijn geëvenaard. Nadat je je twee berichten hebt opgebruikt, moeten ze je eerst antwoorden voordat je meer kunt verzenden.

U kunt het zo instellen dat u e-mail- en browsermeldingen kunt ontvangen wanneer u een nieuw bericht ontvangt. Als er een gebruiker is die u bijzonder interesseert en deze meteen opent, kunt u deze opslaan in uw favorietenlijst. Aan de andere kant, als de gebruiker iets aanstootgevend of ongepast zegt, kunt u ervoor kiezen om ze te blokkeren zodat ze geen contact meer met u kunnen opnemen.

Wat betreft de berichtenservice van Badoo, we geven het een 4 op 5. Met de meeste beperkte berichtenservice kunnen gebruikers een andere gebruiker slechts één keer een bericht sturen, of erger nog, ze kunnen geen bericht sturen naar een persoon die hun foto niet leuk vond. Met Badoo-dating krijg je tenminste twee pogingen om de aandacht te trekken van de persoon aan wie je een bericht wilt sturen, en als ze antwoorden, worden de limieten voor berichten opgeheven. Hoewel dit voor sommige gebruikers onveilig en ongereguleerd kan aanvoelen, is berichtgeving een van de belangrijkste functies van elke datingsite. Als het doel is om mensen te matchen, is er immers geen reden om berichten ongemakkelijk te maken.

Badoo Live

Badoo heeft zojuist zijn nieuwe functie genaamd ‘Badoo Live’ uitgebracht. Hiermee kunnen leden een live videostream hosten, waar alle Badoo-leden naar kunnen kijken en waaraan ze kunnen deelnemen. Kijkers kunnen geschenken aan de streamers geven, waarmee de streamers hun populariteit kunnen vergroten. Streamers worden daarentegen aangemoedigd om een ​​”doel” te hebben dat ze zullen doen wanneer ze een bepaald aantal credits bereiken dat ze via de streamsessie hebben verdiend. Deze doelen kunnen zo simpel zijn als eten met je voeten, een lied zingen, gewoon iets ongewoons.

Test Badoo gratis

Profielkwaliteit

 • Badoo heeft een uitgebreid fotoverificatieproces om ervoor te zorgen dat de profielfoto van een gebruiker een echte foto van zichzelf is.
 • Profielverificatieproces vereist dat gebruikers hun account verbinden met hun sociale media-account of telefoon.
 • Gebruikers kunnen verdachte accounts melden en indien bewezen, wordt genoemd account verwijderd.

  Profielinformatie als geheel is slecht. In tegenstelling tot andere datingsites waar u vragen beantwoordt en persoonlijkheidstests uitvoert, kunnen gebruikers hun interesses alleen kiezen uit een enorme lijst. Je kunt niet zien wat hun gedachten zijn over onderwerpen met betrekking tot religie, politiek, enz.

  Om gebruikers aan te moedigen om hun beste foto’s te posten en hun profielen volledig in te vullen, hebben ze een profielscoresysteem ontwikkeld. Hoe hoger je score, hoe hoger je zichtbaarheid voor andere gebruikers. Als je beoordelingen van andere gebruikers wilt ontvangen, moet je minimaal 3 foto’s van jezelf uploaden. Andere gebruikers die uw profiel via ontmoeting bekijken, kunnen uw profiel beoordelen.

  Hoewel de profielscore bedoeld is om te bepalen van wie de gebruikers van de site erg houden, is dit wederom puur op basis van uiterlijk, omdat gebruikers je kunnen beoordelen door alleen naar je foto’s te kijken, zelfs zonder je profiel te verkennen.

  Zelfs met het verificatieproces van de site zijn er nep-profielen op Badoo. Er zijn verschillende artikelen over geschreven op het web, en we hebben het uit de eerste hand ervaren tijdens het schrijven van deze beoordeling. Slechts 2-3 minuten na het aanmaken van een profiel kregen we 4 berichtmeldingen van verschillende vrouwen die met ons wilden chatten. Dit is zeer verdacht omdat het account zojuist is aangemaakt, zonder afbeelding en zonder enige informatie. Toegegeven, de site heeft een functie waarmee premiumleden berichten kunnen sturen naar nieuwe gebruikers zodra ze zich aanmelden, hoewel we betwijfelen dat mensen die oprecht andere mensen willen ontmoeten het prima vinden als ze alleen iedereen berichten die zich aanmeldt voor de service.

  Volgens de demografie was de verhouding tussen mannen en vrouwen in Badoo in 2009 70/30, waarbij mannen de site domineerden. Onlangs zijn de cijfers omgedraaid en worden er steeds meer vrouwelijke profielen op dezelfde gemaakt, sommige nepprofielen met de bedoeling meer mensen naar de site te halen. Onthoud dat profielen kunnen worden ingesteld zodat ze door niet-leden kunnen worden bekeken. Daarom zijn er verschillende vrouwelijke lokprofielen op Badoo met als enig doel mannen te lokken om lid te worden van de website en deze “vrouwelijke” gebruikers te ontmoeten.

  Over het algemeen beoordelen we Badoo’s profielkwaliteit 2 op 5. Het gebrek aan profielaanpassing maakt echt duidelijk dat Badoo-dating een plek is voor afspraken, niet voor een serieuze relatie. De site legt een grote nadruk op foto’s en uiterlijk, zonder rekening te houden met meningen en meningen. Ja, u kunt interesse kiezen en er zijn verschillende velden waar u vrij informatie over uzelf kunt typen, de meeste hiervan worden door gebruikers verwaarloosd omdat ze niet verplicht zijn. Badoo heeft een uitgebreid verificatiesysteem voor foto’s, maar niets over wat er op je profiel staat. Een persoon die op zoek is naar een langdurige relatie of huwelijk, krijgt niet genoeg hulpmiddelen om te weten wie compatibel is met hem of niet.

  App

  • Het ontwerp is georganiseerd, eenvoudig en een lust voor het oog
  • De functionaliteit is intuïtief en gebruiksvriendelijk
  • App heeft meer functies dan de websiteversie
  • Met de Badoo-app kan de locatie in de buurt worden afgestemd
  • Mobiele app heeft chatfuncties en een speciale functie genaamd ‘tegen het lijf’
  • Incidentele technische fouten zoals het onvermogen om in te loggen, berichten te verzenden en bepaalde schermen te bekijken
  • Beschikbaar om te downloaden in App Store en Google Play Store toepassen

  Een van de grootste redenen waarom de website van Badoo verouderd en flauw lijkt, is omdat het bedrijf zelf zich meer richt op zijn mobiele app. Aangezien de site is gericht op eenvoudige en snelle aansluitingen, zou mobiel gaan de meest logische stap zijn. Op deze manier kunnen gebruikers altijd en overal zoeken naar mogelijke vrienden, chatgenoten, flings en one night stands.

  Het is duidelijk dat Badoo meer moeite heeft gedaan in de mobiele app dan in de website. De profielindelingen zijn geweldig, in tegenstelling tot de tegenhanger van de browser. Er zijn ook meer functies en dingen die u kunt doen, zodat u onderweg meer mensen kunt ontmoeten.

  Real Life Review

  “Ik gebruik Badoo sinds 2015. Ik was een jaar lang gratis lid, maar heb mijn lidmaatschap geüpgraded naar levenslange premium omdat ik zie dat de app in het volgende decennium nergens anders heen gaat dan de app. Tot nu toe blijkt het een zeer goede investering te zijn. Ik heb veel vrouwen ontmoet via de app – de meeste waren op zoek naar een informele afspraak, waar ik heel open voor was. Ik heb ook een paar meisjes ontmoet die serieuze dating hadden. Ik ging zes maanden met elkaar uit, maar ik moest de stad verlaten en we konden LDR niet bijhouden. Op dit moment zie ik een vrouw die ik ook toevallig heb ontmoet in de game Encounters van de app. Het was het uiterlijk dat ons in eerste instantie bij elkaar bracht, maar toen we begonnen te praten, hebben we echt contact gemaakt. We zijn al een week aan het daten en ik weet het niet … Ik heb hier gewoon een heel goed gevoel over. “Alvin, 28, LA

  Ontwerp en bruikbaarheid

  Aangezien Badoo er trots op is een sociaal mediaplatform te zijn met een focus op dating, is de lay-out vergelijkbaar met andere sociale mediasites zoals Facebook. Het ontwerp voldoet echter niet aan de vergelijking. Zoals eerder vermeld, ziet uw profieldashboard eruit als een rommelige puinhoop en is het ontwerp te eenvoudig. Om eerlijk te zijn, de manier waarop je profiel er uitziet wanneer het door andere gebruikers wordt bekeken, is iets beter, maar niet veel.

  Qua toegankelijkheid is de site gebruiksvriendelijk. Badoo-aanmelding is snel en eenvoudig. Met slechts één klik op de knop aanmelden en afmelden bij Badoo is eenvoudig. Via het zijbalkmenu hebt u met een muisklik toegang tot de meeste functies van de site. Wat betreft functies die u kunt openen vanaf de hoofdpagina van uw profiel, het is mogelijk om enkele ervan te missen vanwege de eenvoud van de lay-out. Belangrijke delen van uw profiel vallen niet echt op, omdat de site geen gebruik maakt van opvallende kleurenschema’s of lettertypen.

  Badoo-kosten en prijzen

  Gratis diensten

  • Gebruik van zoekfilters
  • Bladeren door ledenprofielen
  • Berichten premium leden
  • Standaard berichten en snelle flirts
  • Deelnemen aan Encounters matching game
  • Een livestream hosten op Badoo Live
  • Reageren op een live videostream
  • Bekijken wie je profiel heeft bezocht
  • Gebruik de speciale zoekfunctie ‘Lookalikes’
  • Verifieer je profiel
  • Nu gratis testen

  Op services gebaseerde vergoedingen

  • Bekijk wie je leuk vond
  • Markeer uw berichten
  • Kijk wie je op hun favorietenlijst heeft gezet
  • Maak je stem ongedaan tegen ontmoetingen
  • Blader anoniem door de site
  • Chat eerst met nieuwe gebruikers
  • Word een aanbevolen lid
  • Verzend Crush-meldingen
  • Vergroot je populariteit
  • Cadeaus geven
  • Stickers activeren
  Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
  Badoo Premium
  1 maand 12,99 USD / Maand 12,99 USD
  3 maanden 10.66 USD / Maand 31,99 USD
  6 maanden 8,00 USD / maand 47,99 USD
  Badoo Credits
  100 credits 0,03 USD / tegoed 2,99 USD
  550 credits 0,02 USD / tegoed 9,99 USD
  1.250 Credits 0,02 USD / tegoed 19,99 USD
  2.750 Credits 0,01 USD / tegoed 39,99 USD

  Is Badoo duur of goedkoop?

  In vergelijking met andere providers is Badoo gemiddeld. Nu gratis testen

  Betalingsmogelijkheden

  • Kredietkaart
  • PayPal
  • Via mobiele telefoon

  Betalingsvrijheid

  • Creditcardkosten verschijnen als Social Online Payments Ltd op uw creditcardafschrift.

  Hoewel gebruikers gratis gebruik kunnen maken van de kernfuncties van Badoo, kunnen ze ook profiteren van meer voordelen door zich aan te melden voor het premium lidmaatschap van Badoo. Gebruikers kunnen alles krijgen van een 1-daagse premium lidmaatschap ($ 0,79) tot een levenslange lidmaatschap (Lifetime premium lidmaatschap beschikbaar bij $ 79,99)

  Badoo-tegoedsysteem

  Badoo gebruikt credits als in-service valuta. Gebruikers kunnen credits kopen om van een aantal voordelen te genieten, zoals meer zichtbaarheid, het verwijderen van functiebeperkingen en andere.

  Credits kunnen worden gebruikt voor de volgende gebruikersvoordelen:

  • Wees de eerste die wordt weergegeven in zoekresultaten voor overeenkomsten
  • Laat uw foto opnemen op het tabblad Aanbevolen gebruikers
  • Je profiel wordt vaker weergegeven in Badoo Encounters
  • Koop geschenken om de aandacht van andere gebruikers te trekken
  • Gebruik emoji’s en stickers in de chat
  • Verhoogt uw Badoo Encounters-quotum
  • Verhoogt chatquotum tot 5
  • Gebruikers op de hoogte stellen wanneer u online bent

  U kunt het systeem instellen om uw credits automatisch aan te vullen wanneer ze onder een bepaald bedrag komen.

  Speciale functies

  Voor speciale functies geven we Badoo een 3 op 5. Omdat het een hybride is tussen een sociale netwerksite en een online datingsite, heeft het zeker verschillende unieke games en functies die andere websites niet hebben. Het enige nadeel is dat het alleen geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar informele dates en afspraken, omdat de meeste gebruikers op basis van hun uiterlijk betrokken zijn, zonder echt nadruk te leggen op interesses, gezichtspunten, intelligentie of persoonlijkheid.

  ontmoetingen

  Hiermee kun je gemakkelijk wedstrijden zoeken.

  Profielscore

  Hiermee kunnen andere gebruikers uw foto’s beoordelen. Hoe hoger je score, hoe beter je profiel zichtbaar zou zijn.

  Dubbelgangers

  Als u het uiterlijk van een bepaalde gebruiker leuk vindt, kunt u zoeken naar andere gebruikers die op deze lijken

  bezoeken

  Controleer welke gebruikers uw profiel hebben bezocht in Bezoeken.

  sympathieën

  Je ontvangt e-mail- en browsermeldingen wanneer iemand je profiel leuk vindt.

  favorieten

  Plaats voorkeursgebruikers op uw favoriete lijsten. U kunt ook zien welke gebruikers u op de hunne zetten.

  Games en profielfuncties

  Naast Encounters zijn er verschillende andere games beschikbaar voor gebruikers:

  • Lookalikes – Aan de hand van uw foto bepaalt Badoo op welke gebruikers u lijkt. Als u een bepaalde gebruiker aantrekkelijk vindt, kunt u zoeken op zijn lookalikes zodat u andere gebruikers met vergelijkbare functies kunt zien.
  • Geschenken – U kunt geschenken kopen voor andere gebruikers. Met behulp van credits kunt u andere gebruikers emoji’s sturen om hun aandacht te trekken.

  Onze beoordeling

  Inschrijven: 3.0 / 5
  Contact maken: 4.0 / 5
  Profielkwaliteit: 2.0 / 5
  App: 4.0 / 5
  Real Life Review: 4.0 / 5

  Conclusie van de redactie

  Over het algemeen doet Badoo goed werk met het verbinden van gebruikers die zich tot elkaar aangetrokken voelen. Met zijn Encounters-functie wordt het matchen van leden versneld en met de grootste efficiëntie gedaan. Terwijl de nieuwe functie van Badoo Live heet, moedigt dit meer informele activiteit aan voor de leden. Badoo is echter niet de beste voor mensen die op zoek zijn naar een levenslange partner of een serieuze relatie. Maar als je op zoek bent naar iets meer casual en leuks, zal Badoo zeker je tijd waard zijn. Test Badoo gratis

  FAQ

  feiten

  Waar is Badoo gebaseerd?

  Badoo heeft kantoren in Londen (VK), Moskou (Rusland) en Malta.

  Waar gaat Badoo allemaal over?

  Om zich te onderscheiden van andere datingwebsites, verwijst Badoo naar zichzelf als een datinggestuurde sociale mediasite. In tegenstelling tot datingsites gebruikt Badoo geen matching- en compatibiliteitsalgoritmen en match gebruikers alleen op basis van afstand en interesses.

  Wat is de beste site om de Badoo-app te downloaden?

  Om veiligheidsredenen is het beter om de Badoo-dating-app te downloaden via legitieme bronnen zoals de Google Play Store, Apple Store en Windows Store. Er zijn sites waar u de nieuwste Badoo apk-bestanden kunt downloaden, maar het is moeilijk om vast te stellen welke downloads legitiem zijn en welke uw telefoon een virus bezorgen.

  Usability

  Zijn Badoo-profielen echt?

  Als u een blauw vinkje ziet onder de foto van een gebruiker, betekent dit dat het geverifieerde gebruikers zijn en vaker wel dan niet, dit soort gebruikers zijn echt. Hoewel Badoo een strikt fotoverificatiesysteem heeft, dringen sommige nepprofielen nog steeds door de kieren en komen op de site. Voor vrouwen is de zekerste manier om te garanderen dat de persoon met wie je praat, is wie ze zeggen dat ze zijn. Je kunt een selfie aanvragen via chat.

  Wat is Badoo Encounters?

  Ontmoetingen vormen de kern van de Badoo-ervaring. Foto’s van gebruikers die overeenkomen met uw interesses worden aan u getoond en u beslist of u ze wilt ontmoeten. Stel gewoon uw zoekcriteria in, blader door uw keuzes en kijk wie u leuk vindt.  Je kunt verhogen hoe vaak je in Ontmoetingen verschijnt wanneer andere Badoo-gebruikers ernaar kijken. Neem wat extra shows en kijk hoe je populariteit stijgt.

  Hoe weet ik wie me leuk vindt op Badoo?

  De “Vond je leuk” map toont je alle mensen die ‘Ja’ hebben gestemd toen ze je in Encounters zagen. U krijgt toegang tot uw map ‘Liked You’ door Badoo Premium te activeren.

  Hoe vind ik mijn wedstrijden op Badoo?

  Je wedstrijden zijn de mensen die ‘Ja’ voor jou hebben gestemd en die je ook leuk vond in Encounters. Je hebt rechtstreeks toegang tot hun profielen vanuit “Berichten” om te beginnen met chatten en vrienden te maken. Zodat je onderscheid kunt maken tussen wedstrijden en berichten van gebruikers met wie je nog niet hebt gematched, hebben wedstrijden een hartpictogram

  Wat is de Crush-functie op Badoo?

  Een Crush verzenden betekent dat je andere gebruikers kunt laten weten hoeveel je van ze houdt door naast hun foto in Encounters te klikken.

  Een Crush naar iemand sturen betekent dat hij jouw profiel meteen kan bekijken, en je kunt Credits gebruiken om Crushes naar zoveel gebruikers te sturen als je wilt! Merk op dat er geen Ongedaan maken is wanneer je een Crush verzendt.

  Kosten

  Wat zijn Badoo-geschenken?

  Geschenken zijn pictogrammen die met Badoo-tegoeden kunnen worden gekocht en naar andere gebruikers kunnen worden verzonden om hun aandacht te trekken. Dit zijn virtuele equivalenten van echte geschenken, dus in plaats van een meisje bloemen te geven, kun je in plaats daarvan de bloemsticker kopen.

  Wat zijn Badoo-superkrachten?

  Badoo superkrachten is gewoon een andere naam voor Badoo premium, die gebruikers speciale voordelen geeft die hun zichtbaarheid kunnen vergroten en ze populairder kunnen maken op de datingwebsite.

  Gratis diensten

  Wat zijn Badoo geheime prijzen?

  Geheime onderscheidingen zijn privébadges die gebruikers kunnen krijgen. Ze zijn geheim omdat ze niet op uw account verschijnen. Dit is meestal om gebruikers op de hoogte te stellen van hun prestaties op de site. Je kunt prijzen krijgen voor het behalen van de hoogste profielscore en de meeste connecties (de meeste gesprekken).

  Wat zijn Badoo-ontmoetingen?

  Encounters werkt vergelijkbaar met Tinder’s stijl van speeddaten. Wedstrijden worden een voor een op uw scherm weergegeven en met een muisklik of veeg kunt u uw interesse tonen of de wedstrijd weigeren voordat u naar de volgende gaat.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Back to top