AsianDate Review

Onze beoordeling

AsianDate is een populaire niche-datingsite die vooral geschikt is voor Amerikaanse mannen die op zoek zijn naar vrouwen met Aziatische achtergronden. Deze datingwebsite promoot zichzelf actief als een platform waar leden live kunnen chatten en videocamera’s delen met Aziatische vrouwen. Toch heeft deze datingwebsite zijn aandeel in controverses. In 2015 ontving het een rechtszaak over gestolen foto’s van vrouwen die zonder hun toestemming als profielen op de website werden gepubliceerd. Dit werd snel opgeschoond door AsianDate met hun PR-team. Tegenwoordig bevat AsianDate duizenden Aziatische vrouwenprofielen, en de controverse dat het een zwendelsite is, duikt nog steeds op in het World Wide Web en wordt voortdurend stilgelegd door het PR-team van AsianDate.

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • Zoeken toont alleen Aziatische vrouwenprofielen
 • Vrouwen waarmee je hebt gechat worden opgeslagen in je contactenlijst
 • Het gebruikersbestand voor vrouwen komt uit landen met Aziatische achtergronden
 • Zoeken naar leden toont geen profielen van mannen

De geslachtsverhouding van AsianDate is vermoedelijk 75% vrouwen en 25% mannen, maar toen we de website testten, konden we geen mannenprofielen vinden in de ledenzoekactie. We kwamen er ook achter dat alleen mannen profielen mochten maken en dat leden andere leden niet kunnen zien omdat de zoekopdracht alleen de vrouwenprofielen in de app toont. Omdat het een niche-datingsite is, hebben de meeste profielen een Aziatische achtergrond en is de authenticiteit van de profielen controversieel. De meeste mannen die zich aanmelden bij AsianDate zijn misschien gewoon op zoek naar een virtuele relatie, omdat AsianDate beweert dat ze echt uit het Verre Oosten komen. Tenzij ze naar China of een ander Aziatisch land reizen, is dat de enige keer dat ze op een echte date kunnen gaan.

Inschrijven

 • Gebruikers kunnen zich aanmelden met hun Google-account
 • 1-2 minuten registratieproces
 • Email verificatie
 • Alleen mannen die vrouwen zoeken, mogen zich aanmelden

Aanmelden bij AsianDate is een snel proces. U mag zich aanmelden met uw Google-account of gewoon uw persoonlijke gegevens invoeren, zoals naam, e-mailadres, genomineerd wachtwoord, geslacht en seksuele geaardheid. Hoewel er een keuze is die “Vrouwen op zoek naar mannen” aangeeft, kunnen alleen mannen die op zoek zijn naar vrouwen zich met succes registreren als leden. Na aanmelding wordt u niet omgeleid naar uw profiel. In plaats daarvan wordt u naar uw dashboard gebracht waar u verschillende profielen van Aziatische vrouwen vindt met ‘Start Live Chat’ en ‘Start Cam Share’ call-to-action-knoppen.

Contact maken

 • Gratis zoekfunctie
 • Live chat en cam share zijn voor betalende leden
 • Werkelijk 3-weg telefoongesprek met een tolkfunctie
 • Weet niet of berichten van vrouwen echt of nep zijn
 • Er is een chatroom

Contact en berichten in AsianDate zijn gratis voor de eerste uitwisselingen. Na de eerste berichtenuitwisseling moet je credits betalen om te blijven chatten. AsianDate blokkeert het chatvenster en vraagt ​​u om credits te kopen. Een andere manier om met de vrouwen van de datingsite te praten is via briefwisseling.

Als gratis lid kun je brieven ontvangen van de dames. AsianDate geeft aan of het lezen van de brief gratis is of niet. De brief bevat meestal 2-3 korte alinea’s van de vrouw die zichzelf voorstelt en wat ze graag doet – waardoor je denkt dat het te gedetailleerd is. Sommige brieven zeggen dat ze een man nodig hebben om van te houden en als jij die persoon bent waar ze naar op zoek waren. Deze berichten zijn zeer waarschijnlijk nep. Het beantwoorden van de brieven is niet gratis, het kost 10 credits.

Een andere manier om contact op te nemen met vrouwen is door een slot te reserveren voor een daadwerkelijk telefoongesprek. Een drieweggesprek met een tolk kost 100 credits voor minimaal 10 minuten.

Profielkwaliteit

 • Leden mogen aangepaste berichten op hun profiel plaatsen
 • Profielfoto’s van vrouwen zijn modelfoto’s en tonen geen openhartigheid
 • Het invullen van je profiel lijkt onbeduidend
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen
 • Profielfoto en profielinformatie kunnen later worden toegevoegd.

Profielen in AsianDate tonen weinig informatievelden over het uiterlijk, het karakter en de interesses van de leden. Er zijn alinea-velden waarmee de leden iets over zichzelf kunnen schrijven om ze aantrekkelijker te maken. Ook opgenomen in gebruikersprofielen is een beschrijving van het type waarnaar ze op zoek zijn.

Wat de profielen van de vrouwen betreft, deze bevatten een aanzienlijke hoeveelheid informatie. En hun fotogalerijen zijn vaak vol. De meeste vrouwen hebben zelfs video’s gepubliceerd waarvoor mannen credits moeten betalen om te kunnen bekijken.

Na het aanmelden moedigen de meeste dating-apps haar leden aan om hun profiel aan te vullen. Dat is niet het geval met AsianDate. De site overtuigt u niet om uw profiel aan te vullen. Het lijkt erop dat het toevoegen van een profielfoto en informatie onbeduidend is om dames contact met u te laten opnemen. Zelfs met een leeg profiel wordt je inbox nog steeds gebombardeerd door berichten van vrouwen. Dat bewijst alleen maar dat bijna, zo niet alle, vrouwelijke profielen in AsianDate nep zijn en berichten worden verzonden door bots.

App

 • Eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface
 • Telefoonmeldingen voor nieuwe berichten
 • Blader omlaag, zoek naar leden
 • Suggesties worden niet automatisch vernieuwd
 • Gratis te downloaden in de Apple App Store

De mobiele app van AsianDate is alleen beschikbaar voor iOS-gebruikers. Er is niet veel verschil in de mobiele app en de website qua functies. Het enige voordeel van de mobiele app is de berichtenfunctie onderaan het profiel van elke vrouw. Dit zorgt voor een snellere en gemakkelijkere manier van contact opnemen. Bovendien verschijnt elk nieuw bericht in het koptekstgebied van de app. Als u op het bericht klikt, wordt u omgeleid naar de chatfunctie waarvoor u credits moet betalen om door te gaan.

Real Life Review

Mijn ervaring met AsianDate was helemaal niet slecht, maar ook niet goed. Ik vind mijn ervaring eigenlijk grappig. Ondanks het feit dat ik me zonder profielfoto had aangemeld, ontving ik onmiddellijk verschillende brieven van Aziatische vrouwen in mijn inbox. Ik kon het niet allemaal doorlezen – alleen ‘s nachts had mijn inbox meer dan 50 letters. De letters op de eerste pagina waren gratis te lezen, maar de daaropvolgende – je moest credits betalen. Nee bedankt! Afgezien van de letters was er een rechterzijbalk die gebruikers liet zien die in staat waren om een ​​gratis livechat te gebruiken. Voorvertoning van de berichten liet conversatie-starters zien met mijn naam. Vanzelfsprekend waren dit geautomatiseerde bots die standaardsjablonen verstuurden.

Ik probeerde te chatten met enkele van de vrouwen en hun antwoorden waren totaal niet gerelateerd aan mijn boodschap. Ergo, mijn bewering dat ze chatbots zijn. Na de eerste twee berichtenuitwisseling, vraagt ​​AsianDate dat u credits moet kopen om door te kunnen gaan met chatten. Nogmaals, geen dank!

Ontwerp en bruikbaarheid

De website presenteert een eenvoudig ontwerp waarbij de interface alles toont wat u nodig heeft om de app te verkennen en te verkennen. Credits kopen staat altijd in de linkerzijbalk van de startpagina en de zoekpagina, evenals de tabbladen voor zoeken en functies voor eenvoudige navigatie. De rechterzijbalk bevat online dames die beschikbaar zijn voor een gratis chat. Chatten met een vrouw brengt u naar een pop-upvenster waarin u kunt chatten en de app tegelijkertijd kunt verkennen. Elke interactie en activiteit op de website heeft een gloeiende call-to-action-knop om u aan te moedigen om credits te kopen en de app volledig te ervaren.

AsianDate Kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Zoeken naar leden
 • Bekijken van profielen en foto’s
 • Lees brieven van vrouwen

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Antwoord op brieven
 • Livechat met vrouwelijke profielen
 • Cam delen
 • Bekijk video’s over vrouwenprofielen
 • Virtuele geschenken
 • Bloemen en cadeautjes bezorging
 • Drieweggesprek met een tolk
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
20 credits 0,80 USD / tegoed 15,99 USD
160 credits 0,60 USD / tegoed 96,00 USD
1.000 credits 0,40 USD / tegoed 399,00 USD

Is AsianDate duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is AsianDate duur.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • PayPal

In plaats van lidmaatschap verkoopt AsianDate prepaid-tegoeden aan haar leden om toegang te krijgen tot de betaalde functies. Om gebruikers aan te moedigen zich te abonneren, bieden ze een enorme korting voor de eerste bestelling van elk lid. In plaats van $ 15,99 te betalen voor 20 credits, kunnen leden het kopen voor $ 2,99. Met credits kunnen gebruikers live chatten en videochatten met vrouwen die op de datingsite staan ​​vermeld. Dit kost minimaal 10 credits of $ 8,00. Een minimaal telefoongesprek van 10 minuten met een vrouw en een tolk kost 100 credits of bijna $ 80,00.

Het kan ook virtuele geschenken kopen, die 15 credits (ongeveer $ 10) bedragen, en daadwerkelijke bloemen en geschenken die bij de vrouw worden afgeleverd, die varieert van 12 credits ($ 9) voor een enkele bloem tot maar liefst 869 credits (ongeveer $ 350) ) voor sieraden. De bezorgperiode van de bestelling is 3-5 dagen, en de afzender ontvangt een melding samen met een foto van de vrouw die het geschenk ontvangt op het moment van de levering.

Leden hebben de mogelijkheid om hun tegoed automatisch aan te vullen zodra er niets meer over is. Restituties zijn onder voorbehoud van goedkeuring en AsianDate geeft slechts maximaal 10 credits terug. Vanwege fraudedetectie en veiligheid is het leden niet toegestaan ​​om anonieme betalingen te doen.

Speciale functies

AsianDate biedt verschillende dure functies op hun website. Ze hebben geen maandelijkse lidmaatschapskosten, dus deze speciale aanbiedingen zijn uitsluitend op basis van een betalingskrediet.

Drieweggesprek met tolk

Als u een echt telefoongesprek wilt voeren met een van de dames op de website, kunt u een telefoongesprek met haar plannen. Reserveren is vereist omdat AsianDate beweert dat u ook een tolk boekt die u helpt elkaar beter te begrijpen.

Virtuele geschenken verzenden

Betalende leden kunnen ook een virtueel cadeau sturen naar zijn gekozen dame via de website. Elk virtueel geschenk kost 15 credits.

Werkelijke geschenklevering

Het kopen van werkelijke geschenken die binnen 3-5 dagen worden geleverd. U ontvangt een melding zodra de bestelling succesvol is afgeleverd en ontvangt een foto van de vrouw met het cadeau op het moment van levering.

Onze beoordeling

Inschrijven: 3.0 / 5
Contact maken: 2.0 / 5
Profielkwaliteit: 3.0 / 5
App: 2.0 / 5
Real Life Review: 2.5 / 5

Conclusie van de redactie

Het lijdt geen twijfel dat AsianDate een platform biedt waar mannen kunnen communiceren met vrouwen met Aziatische achtergronden. De datingwebsite heeft duizenden profielen van Aziatische vrouwen met wie ze zeggen dat ze beschikbaar zijn om mee te praten – hetzij via livechat of een gepland telefoongesprek. Hun uitgebreide lijst met profielen met verklede foto’s die blijkbaar zijn genomen van een officiële fotoshoot, kan erop wijzen dat die vrouwen geen volledige controle over hun profielen hebben om iemand te vinden tot nu toe. Er is geen openhartigheid in hun profielen. In plaats daarvan gedraagt ​​AsianDate zich als een pooier en verkoopt het de profielen aan Amerikaanse mannen. En je kunt niet zo zeker zijn als die vrouwen weten dat hun gezichten zelfs op de website staan, tenzij je besluit om ze een echt cadeau te sturen ter waarde van meer dan $ 200, maar wat als redelijk kan worden beschouwd bij het abonneren op AsianDate is dat je gebruik maken van hun betaalde functies met behulp van prepaid credits. U bent niet gebonden aan het lidmaatschap van een maand. Je hebt de keuze waar en hoe de credits te gebruiken en ze vertellen je hoeveel elke interactie kost. Als je echter op zoek bent naar een date met een echte live-persoon, kun je misschien beter een andere dating-app verkennen. Bekijk onze categorie Dating-apps om erachter te komen welke app het beste bij u past.

FAQ

Lidmaatschap

Kan ik gratis lid worden van AsianDate?

Ja, deelname aan AsianDate is gratis.

Is AsianDate alleen voor mannen?

Ja, AsianDate is uitsluitend bedoeld voor mannen die vrouwen met een Aziatische etnische achtergrond zoeken.

Hoe maak ik een account aan bij AsianDate?

Gewoon registreren op hun startpagina.

Hoe verwijder ik permanent mijn AsianDate-account?

Accountverwijdering kan worden aangevraagd via e-mailcorrespondentie met de klantenservice van AsianDate.

Biedt AsianDate premium lidmaatschap?

Nee. In plaats daarvan biedt AsianDate prepaidtegoeden die leden kunnen kopen om de functies van de site te gebruiken.

Usability

Hoe werkt het matching-algoritme van AsianDate?

AsianDate heeft een gratis zoekfunctie waarin u uw gewenste leeftijd, land van herkomst en interesses kunt invoeren. De weergegeven resultaten zijn gebaseerd op uw antwoorden.

Hoe chat ik met gebruikers op AsianDate?

In elk zoekresultaat is er een chatoptie waarop u kunt klikken om meteen te beginnen met chatten. Dit is echter geen gratis functie.

Zijn de profielen in AsianDate echt?

De authenticiteit van de profielen in AsianDate is controversieel. Er zijn meldingen van gestolen foto’s van vrouwen gevonden op de website.

Over AsianDate

Is AsianDate een legitieme datingsite?

AsianDate claimt een legitieme datingsite te zijn.

Is AsianDate veilig om lid van te zijn?

AsianDate heeft algemene voorwaarden voor redelijk gebruik. Het is aan jou of je de website wilt betalen voor de functies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top